FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
pa dobro druze eto imate visemilionske sponzore, vladari svemira sve je vase, faraon je mala maca za dinu tana i kompaniju ali ti i takvi ko ti opet vazda na temi o zelji, vazda vamo trazite mane i lupate gluposti evo mjesecima
tu nesto nije udure da je*e rak raka
tu nesto nije udure da je*e rak raka
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

amidzaTan je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Eh, hajde sada opet reci, jeli bi vise volio privatizaciju, ili ovaj nas model.amidzaTan je napisao/la:
Zar nije cinjenica da su nam klubovi dotakli dno pod vodstvom tih udruzenja, i da su se muzle pare iz istih na sve moguce nacine, pa i kad bi uspjeli prodati igraca za cifru te paare bi zavrsile svugdje, samo ne tamo gdje bi i trebale. Nema potrebe porediti prijeratne privredne gigante koji u svom vlasnistvu imaju hiljade i hiljade kvadratnih metara sto poslovnih prostora, sto zemljista, sa sportskim kolektivima koji funkcioniraju tako kako funnkcioniraju!!! Svaka privatizacija ima svoje uvijete sto nije bio slucaj u privatiziranju ovih BiH firmi gdje se namjenski islo da se opljacka!
Ja koliko se sjecam napisah privatizaciju u svakom smislu, a tebi izgleda nije dovoljno sto vam klub nije imao za vode nego da bi svatio trebalo bi da bude jes tri puta gore, a licni interes jedne osobe je uvijek bolji od licnog interesa 100 osoba u kakvoj su situaciji bili oba kluba (vas je jos u toj situaciji). Ja znam da ti mene razumijes u potpunosti vec nemozes da prihvatis situaciju da je komsija uspio privuci MILIJARDERA i da je situacija takva da je vecini jos nesvatljiva!!!
E amidza "pametni" hajd ti meni reci kad MI ZELJO nismo imali za vode. Ti bi trebao ici doktoru da se lijecis

" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
- SarajlijaTM
Broj tvojih ponovnih kloniranja dovoljno govori o ocaju,a sto se tice para,osim onog cenera sto dobijas kao poslusnik da serendas po javnim medijima,mozes samo da sanjas ostatak. Jer si nista drugo nego obicna fukara,koja je zamislila u svojoj glavi da mu je u rl amidza vincent tan.
Nekad si bio smjesan,pa onda zalostan,ali nakon svih kloniranja si,vjeruj mi jadan. A ako mislis da cete i jednom pravom zeljovcu promjeniti misljenje i pogled kojim gleda na klub i sve sto se desavate onda uz sve to ni mozga nemate. doviđenja i prijatno,od mene imate ovaj vrtic od teme da divljate kao i do sad,ja cu se ipak zadrzati na pdf bez trolova,klonova i slicnih,a to bi preporucio i svim ostalim manijacima. neka ih ovdje,nek se valjaju u blatu i vlastitim gov.. ko sto jedino i znaju
Nekad si bio smjesan,pa onda zalostan,ali nakon svih kloniranja si,vjeruj mi jadan. A ako mislis da cete i jednom pravom zeljovcu promjeniti misljenje i pogled kojim gleda na klub i sve sto se desavate onda uz sve to ni mozga nemate. doviđenja i prijatno,od mene imate ovaj vrtic od teme da divljate kao i do sad,ja cu se ipak zadrzati na pdf bez trolova,klonova i slicnih,a to bi preporucio i svim ostalim manijacima. neka ih ovdje,nek se valjaju u blatu i vlastitim gov.. ko sto jedino i znaju
to sam ja davno govorioSarajlijaTM je napisao/la:Broj tvojih ponovnih kloniranja dovoljno govori o ocaju,a sto se tice para,osim onog cenera sto dobijas kao poslusnik da serendas po javnim medijima,mozes samo da sanjas ostatak. Jer si nista drugo nego obicna fukara,koja je zamislila u svojoj glavi da mu je u rl amidza vincent tan.

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
SarajlijaTM je napisao/la:Broj tvojih ponovnih kloniranja dovoljno govori o ocaju,a sto se tice para,osim onog cenera sto dobijas kao poslusnik da serendas po javnim medijima,mozes samo da sanjas ostatak. Jer si nista drugo nego obicna fukara,koja je zamislila u svojoj glavi da mu je u rl amidza vincent tan.
Koliko je vas pravih zeljovaca govori i podatak koliko vas je uclanjeno u klub za koji zivite, koji vam predstavlja zivotnu filozofilu, pa ljudi su vam cak i popust obezbijedili i clanarina vam iznosi 10KM ali vi "pravi zeljovci" ni to ne mozete ispostovati. Vi ste prijatelju smjesni majke mi, i da Bog da da me svaki dan sikirate ovako kao i ovih dana oko ovog statuta kao sto tvrdite!!!
Mene bi stid bilo majke mi!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
12-9 je odnos trofeja u vasu korist jer nisu validna na ova sto ti mislis..dosao sam normalno da ti kazem ovo da ne kazes ovo negdje da ti se ljudi ne smijuzeljocity je napisao/la:FK ŽeljezničarEvander je napisao/la:Tri trofeja, reci cu ti jasergejevic je napisao/la:Ma ti amidza nisi normalan lik. Sve sam ti objasnio, na svako pitanje korektno odgovorio, a ti opet valjas gluposti i provociras. Mislim da je @rodomsmejtasa najbolje opisivao vas mentalni sklop. Imate dva boda vise od Zelje, ni sam ne znam koliko trofeja manje, i kazes da vam nismo konkurencija. Slazem se,ali u sasvim drugom smislu, jos mnogo truda vama fali da dostignete nivo na kojem je najtrofejniji klub. I da se sutra ugasimo vama ce godine trebati da sustignete, ali na vasu zalost Zeljo se nece ugasiti. Prezivio je ratove, razne drzave, partije, udbaske nalete, agresije, direktne i indirektne atake i opet je ono o cemu vi mozete samo sanjati. Nismo jednom zavrsavali u drugim ligama, ali smo opstali, i da su nam svi racuni blokirani i da nemamo vode, mi smo Zeljini, a Zeljo je nas i nista to nece promjeniti. Kao i uvijek vrijeme je najbolji sudija i vidjecemo ko je na ispravnom putu, **** koja se prodaje ili velikan iz "Doline cupova."
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.
FK Sarajevo
Šampioni Bosne i Hercegovine: 2
1998/1999, 2006/2007.
Osvajači Kupa BiH: 5
1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014.
Osvajači Super kupa BiH: 1
1996/1997.
Šampion Jugoslavije: 2
1966/1967, 1984/1985.
Znaci vise od 3.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 07 mar 2015, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nakon boravka u Banovicima, napises u roku 4-5 sati 18 postova od toga 16 na ovoj temiamidzaTan je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Broj tvojih ponovnih kloniranja dovoljno govori o ocaju,a sto se tice para,osim onog cenera sto dobijas kao poslusnik da serendas po javnim medijima,mozes samo da sanjas ostatak. Jer si nista drugo nego obicna fukara,koja je zamislila u svojoj glavi da mu je u rl amidza vincent tan.
Koliko je vas pravih zeljovaca govori i podatak koliko vas je uclanjeno u klub za koji zivite, koji vam predstavlja zivotnu filozofilu, pa ljudi su vam cak i popust obezbijedili i clanarina vam iznosi 10KM ali vi "pravi zeljovci" ni to ne mozete ispostovati. Vi ste prijatelju smjesni majke mi, i da Bog da da me svaki dan sikirate ovako kao i ovih dana oko ovog statuta kao sto tvrdite!!!

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
ti navalio da je clanarina 10KM i ne popustas, nije 10 nego je 20KM... drugo: slaba se reklamna i promotivna kampanja vodi u vezi tih clanskih (naravno da to nije izgovor) dok se kod vas tome bas bas maksimalno posvetilo i to je donijelo da imate clanova koliko imate... ako mislis da ta kampanja nema veze onda se sjeti povratka Amara i Željo TV kad smo prodali godisnjih kosto niko nikad nije ni blizuamidzaTan je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Broj tvojih ponovnih kloniranja dovoljno govori o ocaju,a sto se tice para,osim onog cenera sto dobijas kao poslusnik da serendas po javnim medijima,mozes samo da sanjas ostatak. Jer si nista drugo nego obicna fukara,koja je zamislila u svojoj glavi da mu je u rl amidza vincent tan.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Cuj ovog nisu validni trofeji
, pa ljudi ne vredi se sa bolesnicima raspravljati pustite ih nek pisu i sebi sami odgovaraju pa da vidimo dokle ce stici ili da se prebacimo na njihovu temu da njih deremo malo jer ne vidim drugi nacin.

10 KM vam je clanarina, i imas intervij sa Gredicem gdje odgovara na pitanja navijaca i gdje ponavlja vise puta clanarina 10 KM, a ja sam mislio da vas koji zivite zivotnu filozofiju zvanu Zeljo ima vise, i da vama nije potrebna nikakva reklama? I interesantna je ova tema, zato sam i tu jer u suprotnom bi bio negdje drugo, ne znam zasto vam to smeta? Evo vi svi ste dobro dosli da postavite pitanje ili pokrenete diskusiju na nasoj temi "opste diskusije" ako imate bili kakvih!
Ovi sto su clanovi (a rijetki su) trebaju da mi se zahvale , jer da sam ja kojim slucajem navijac Zelje i da nisam uclanjen, poslije ovih postova bi otrcao da se uclanim jer bi me bilo stid!!!
Ovi sto su clanovi (a rijetki su) trebaju da mi se zahvale , jer da sam ja kojim slucajem navijac Zelje i da nisam uclanjen, poslije ovih postova bi otrcao da se uclanim jer bi me bilo stid!!!
Koji si ti lazovamidzaTan je napisao/la:10 KM vam je clanarina, i imas intervij sa Gredicem gdje odgovara na pitanja navijaca i gdje ponavlja vise puta clanarina 10 KM, a ja sam mislio da vas koji zivite zivotnu filozofiju zvanu Zeljo ima vise, i da vama nije potrebna nikakva reklama? I interesantna je ova tema, zato sam i tu jer u suprotnom bi bio negdje drugo, ne znam zasto vam to smeta? Evo vi svi ste dobro dosli da postavite pitanje ili pokrenete diskusiju na nasoj temi "opste diskusije" ako imate bili kakvih!
http://fkzeljeznicar.ba/budi-zeljo/" onclick="window.open(this.href);return false;
slusao sam ga i ja al mi je paralo usi kako spominje 10 KM, kad znam da je 20 svi smo je toliko i platili... a ovo ostalo vec postajes ironican tako da je ostalo suvisnoamidzaTan je napisao/la:10 KM vam je clanarina, i imas intervij sa Gredicem gdje odgovara na pitanja navijaca i gdje ponavlja vise puta clanarina 10 KM, a ja sam mislio da vas koji zivite zivotnu filozofiju zvanu Zeljo ima vise, i da vama nije potrebna nikakva reklama? I interesantna je ova tema, zato sam i tu jer u suprotnom bi bio negdje drugo, ne znam zasto vam to smeta? Evo vi svi ste dobro dosli da postavite pitanje ili pokrenete diskusiju na nasoj temi "opste diskusije" ako imate bili kakvih!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/budi-zeljo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
" onclick="window.open(this.href);return false;terabajt je napisao/la:Koji si ti lazovamidzaTan je napisao/la:10 KM vam je clanarina, i imas intervij sa Gredicem gdje odgovara na pitanja navijaca i gdje ponavlja vise puta clanarina 10 KM, a ja sam mislio da vas koji zivite zivotnu filozofiju zvanu Zeljo ima vise, i da vama nije potrebna nikakva reklama? I interesantna je ova tema, zato sam i tu jer u suprotnom bi bio negdje drugo, ne znam zasto vam to smeta? Evo vi svi ste dobro dosli da postavite pitanje ili pokrenete diskusiju na nasoj temi "opste diskusije" ako imate bili kakvih!
Nemoj mene nazivai lazovom, vec svog direktora jer onda on laze a ne ja! 25:30 - 31:00 preslusaj interviju

I da znas za u buduce, kad ti budes se uclanio za cenera, moci ces da postavis pitanje direktoru kao clan te zivotne filozofije ili kako to vi vec supljirate!
Ko god mu drma kavez nek prestane odmah...
Ne mislim samo na ovo nego inace si veliki lazov i stalno nesto izmisljas i pricas iz dana u dan. A to sto mu se desio gaf u govoru nije prvi put i svakome se to moze desiti.amidzaTan je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;terabajt je napisao/la:Koji si ti lazovamidzaTan je napisao/la:10 KM vam je clanarina, i imas intervij sa Gredicem gdje odgovara na pitanja navijaca i gdje ponavlja vise puta clanarina 10 KM, a ja sam mislio da vas koji zivite zivotnu filozofiju zvanu Zeljo ima vise, i da vama nije potrebna nikakva reklama? I interesantna je ova tema, zato sam i tu jer u suprotnom bi bio negdje drugo, ne znam zasto vam to smeta? Evo vi svi ste dobro dosli da postavite pitanje ili pokrenete diskusiju na nasoj temi "opste diskusije" ako imate bili kakvih!
Nemoj mene nazivai lazovom, vec svog direktora jer onda on laze a ne ja! 25:30 - 31:00 preslusaj interviju![]()
I da znas za u buduce, kad ti budes se uclanio za cenera, moci ces da postavis pitanje direktoru kao clan te zivotne filozofije ili kako to vi vec supljirate!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
Amidza bolan šećer ćeš dobit od sikiracije

JoseMourinho je napisao/la:Amidza bolan šećer ćeš dobit od sikiracije![]()
Da Bog da se ja vazda ovoliko sikirao kad je Zeljo u pitanju

- JoseMourinho
- Kontakt:
Pa bgm cim ti intervijue znaš napamet dobro si se nasikiroamidzaTan je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Amidza bolan šećer ćeš dobit od sikiracije![]()
Da Bog da se ja vazda ovoliko sikirao kad je Zeljo u pitanju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A inače gluposti valjas upakovane u neke malo duže postove, konkretno nista ne kažeš al haj ako ti to pomaže samo nastavi

nemojte ga dirati, fasovaće kakvu bolest, nek se istrese malo, vidite I sami da mu nije lako, ako polako ne pristupate ultra pacenicima mozete mu nauditi nedo bog pa nositi levata na dusi citav zivot 

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.