eo ga, 2 godine mladji nego kod tebe http://i.imgur.com/87WEPPv.pngjopaa7 je napisao/la: Koja sezona, klub, ss Barbose?
Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
- prasovic89
- Kontakt:
Evo ga kod menemanning18 je napisao/la:eo ga, 2 godine mladji nego kod tebe http://i.imgur.com/87WEPPv.pngjopaa7 je napisao/la: Koja sezona, klub, ss Barbose?

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najbolji transfer na FM koji se moze odraditi u startu je dovesti Depaya, sto se tice ovih nazad mozda Balanta i Dragovic. Dosta jeftini igraci, a dobri..
prasovic89 je napisao/la:
Evo ga kod mene![]()

Definitivno se slažem za Depaya, najjace pojacanje u pocetku za svaku klub!tuzlak1987 je napisao/la:Najbolji transfer na FM koji se moze odraditi u startu je dovesti Depaya, sto se tice ovih nazad mozda Balanta i Dragovic. Dosta jeftini igraci, a dobri..

puuuu Dragovica sam zaboravio
trojac rumuna Iancu - Rotariu - Stanciu, idu za 6-7 miliona tako da ko ima uslove nek ih ganja nece se zaebat (mada su vec dobro poznati svima, cisto da podsjetim)
Inace za ovog drugog sam dobio enquiry od strane PSG, i pristali su na jednu debilnu cifru.

trojac rumuna Iancu - Rotariu - Stanciu, idu za 6-7 miliona tako da ko ima uslove nek ih ganja nece se zaebat (mada su vec dobro poznati svima, cisto da podsjetim)
Inace za ovog drugog sam dobio enquiry od strane PSG, i pristali su na jednu debilnu cifru.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja sam na pocetku odmah prodao Bilbiju za 600k nekim arapima i Cimija za 2.2 miliona.. Nisam ga htio prodavati ali jbg, navalio da ide. I Radovac hoce da ide, ponuda pravih nema a ugovor mu istice za 1 godinu tako da su sve prilike da ce tu biti daj sta dasprasovic89 je napisao/la:Ja sam nakon prve sezone Benka prodao Arapima za 5mil a ostavio Velkoskog i biBLijuBitiSrcemVezan je napisao/la:Hoce Rapid Bec Krstu na posudbu. To bre nece da moze

Za sada sam drugi, bod ili dva manje od Zrinjskog nisam siguran, da sam dobio Zelju koji je 10. na tabeli bio bi i prvi al' eto

Ali haj sad da ne pisem ovde referat citav, kad zavrsim polusezonu ce objavim slike rezultata, transfera i svega sto bi nama FM zavisnicima a ujedno i pitarima moglo biti zanimljivo

1946
- prasovic89
- Kontakt:
Plata mene je*e a imam i problema sa upravom tako da još nisam u mogućnosti Rumune da dovedem iako sam u 3. sezoni ''/
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- fanatic1991
- Kontakt:

Komotno mogu igrati u brazilskoj ligi

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- prasovic89
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ja sam na pocetku odmah prodao Bilbiju za 600k nekim arapima i Cimija za 2.2 miliona.. Nisam ga htio prodavati ali jbg, navalio da ide. I Radovac hoce da ide, ponuda pravih nema a ugovor mu istice za 1 godinu tako da su sve prilike da ce tu biti daj sta dasprasovic89 je napisao/la:Ja sam nakon prve sezone Benka prodao Arapima za 5mil a ostavio Velkoskog i biBLijuBitiSrcemVezan je napisao/la:Hoce Rapid Bec Krstu na posudbu. To bre nece da mozeSto se tice pojacanja za prvi dio sezone su mi tu Torlak i Stevanovic koji su dovedeni kao slobodni igraci. I na posudbu sam poslao Barica u MVO i Purica u Olimpik.
Za sada sam drugi, bod ili dva manje od Zrinjskog nisam siguran, da sam dobio Zelju koji je 10. na tabeli bio bi i prvi al' etoZa dosadasnjih 12 utakmica ja mms imam jedan poraz (2-6 od Slavije
), 2 nerijesene (sa Zrinnjskim u Mostaru, imao hejbet sansi mogao ih dobiti i na Grbavici na derbiju) i ostale sve pobjede. Medjutim fol je sto prodajom Cimija, slanjem ove dvojice na posudbu (greska moja) i povrh svega povredom Kostica na toj poziciji fakat sam pomalo deficitiran, ali ipak dogovoreni su transferi sa Rijekom i Interom, te ce za mizerne cifre od 1. Januara stanovnici Haseta biti Mehmed Alispahic i Said Husejinovic
Ako ne bude ne planiranih odlazaka, uz eventualno koje besplatno pojacanje to ib mogla biti prava ekipa.
Ali haj sad da ne pisem ovde referat citav, kad zavrsim polusezonu ce objavim slike rezultata, transfera i svega sto bi nama FM zavisnicima a ujedno i pitarima moglo biti zanimljivo
Malo si uzeo za Bilbiju jbt, ja Gudjohnsena (36.g.) našao na free, bio polusezonu i uvalio ga Arapima za 2,5+2,5 u roku od 12mjeseci. Što se tiče Cimirota na početku ga mogao prodati za 5mil Maccabiju ( haj ga znaj sad koji ) i nisam pristao. Stevanović je pun pogodak kod mene na desnom krilu kao i Ze Robeto na sredini terena, uzeo ga u 2.sezoni kad je imao 41.g.
Rotariu AML
Depay AML
Balanta DC
Barbosa ST
Neves DMC
Lucas Romero DMC
Jonathan Tah DC
Kenedy AMR/L/ST
Bilal Ould Chikh AMR
Niklas Sule DC
Bonazzoli ST
Odegaard Mc/AMC
Savitskiy AML
Roberto Pereyra MC/AMC (uz Depaya must buy) nakon prve sezone je slobodan igrac, istice mu ugovor
Luka Jovic ST
Tielemans MC
Berardi ST
Patrick Roberts AMR
Human Tariq AM(L)
Andrija Zivkovic AMR/AML/AMC
Richario Zivkovic ST
Sergi Samper DM/MC
Jonathan Silva DL
Evo nekih mladih igraca (recimo 17 do max 21 god) bez kojih jednostavno ne mozete ako krecete s nekim malo boljih klubom, koji si moze priustiti neke od ovih
Ima ih jos "x" ali eto ovi, vecinu vec i znate
Depay AML
Balanta DC
Barbosa ST
Neves DMC
Lucas Romero DMC
Jonathan Tah DC
Kenedy AMR/L/ST
Bilal Ould Chikh AMR
Niklas Sule DC
Bonazzoli ST
Odegaard Mc/AMC
Savitskiy AML
Roberto Pereyra MC/AMC (uz Depaya must buy) nakon prve sezone je slobodan igrac, istice mu ugovor
Luka Jovic ST
Tielemans MC
Berardi ST
Patrick Roberts AMR
Human Tariq AM(L)
Andrija Zivkovic AMR/AML/AMC
Richario Zivkovic ST
Sergi Samper DM/MC
Jonathan Silva DL
Evo nekih mladih igraca (recimo 17 do max 21 god) bez kojih jednostavno ne mozete ako krecete s nekim malo boljih klubom, koji si moze priustiti neke od ovih

Ima ih jos "x" ali eto ovi, vecinu vec i znate

- prasovic89
- Kontakt:
Na ovom ću ubrat Boga oca za koju godinu

jopaa7 je napisao/la:Rotariu

retired

Da li sam jedini kojemu nije uzivanje igrati sa igracima koje apsolutno svi kupe, i u svakoj karijeri koristit iste
Inace vodim Halle, malo da ih okrenem od tenisa, 3 pobjede u 4 ligaske tekme za ekipu kojoj se predvidja donji dio tabele, para nema sto je problem, tako da se igra bez transfera u prvoj sezoni

Inace vodim Halle, malo da ih okrenem od tenisa, 3 pobjede u 4 ligaske tekme za ekipu kojoj se predvidja donji dio tabele, para nema sto je problem, tako da se igra bez transfera u prvoj sezoni

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Dobar,dobar!prasovic89 je napisao/la:Na ovom ću ubrat Boga oca za koju godinu![]()

Ja iskoristio ovo upražnjeno mjesto za selektora i preuzeo repku.
Ništa klub. Kvalifikacije za Euro sa dosta oscilacija. Bod protiv Andore, koštao me drugog mjesta
Pobjedio Kipar 3-6. U odlucujucem meču dobi me Izrael 2-0. U baražu naletio na Fince 1-2 dobijem prvu i onda zijanim kući 3-4. Nemogu uzet posjed skoro pa nikom, to me je koštalo mnogo bodova.

Ništa klub. Kvalifikacije za Euro sa dosta oscilacija. Bod protiv Andore, koštao me drugog mjesta

Pobjedio Kipar 3-6. U odlucujucem meču dobi me Izrael 2-0. U baražu naletio na Fince 1-2 dobijem prvu i onda zijanim kući 3-4. Nemogu uzet posjed skoro pa nikom, to me je koštalo mnogo bodova.
haha wtfmanning18 je napisao/la:jopaa7 je napisao/la:Rotariu
retired![]()
![]()
![]()
![]()

- prasovic89
- Kontakt:
Ovaj novi selektor gori od Sušića **** ih bod sa Andorom a mogli smo direktno na EUROjasta je napisao/la:Ja iskoristio ovo upražnjeno mjesto za selektora i preuzeo repku.![]()
Ništa klub. Kvalifikacije za Euro sa dosta oscilacija. Bod protiv Andore, koštao me drugog mjesta![]()

oci mi stalejopaa7 je napisao/la:
haha wtf![]()

- prasovic89
- Kontakt:
Nakon Seville ( 1 šut u okvir gola i pobjeda ) i Monaco sređen na isti princip
Joj fortune
http://pokit.org/get/img/3fbbff407ac7ca ... 04c677.jpg
EDIT : Stuttgart je opet pao. Prolazi se grupna faza oooo oooooo oooooo xD

http://pokit.org/get/img/3fbbff407ac7ca ... 04c677.jpg
EDIT : Stuttgart je opet pao. Prolazi se grupna faza oooo oooooo oooooo xD
Zadnja izmjena: prasovic89, dana/u 02 dec 2014, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.