Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Cartman
-
Kontakt:
123456 je napisao/la:
Okanite se plavo zute kombinacije.Bijela boja je nas dres.Pa zar jos nekome treba objasnjavati

Upravo tako. Zuta boja nema veze sa reprezentacijom i drzavom. Jedino mogu bit zlatni detalji. Bijeli dresovi su zastitni znak nase repke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
123456
-
Kontakt:
Ma nije ovdje problem Legea vec sami mi.Mnogi ovdje neznaju sta hoce.Kao daj ovo daj ono.Meni je bijela kombinacija predobra.Ja jednostavno se prepoznajem kada je vidim.Po meni je problem sto nasi kada su domacini igraju u plavim dresovima.Treba se pridrzavati da je nasa prva garnitura bijela.A plava je rezervna i nju koristiti samo kada je to neophodno sto bi rekli u krajnjoj nuzdi

.Inace meni je bijeli dres-sorc-stucne najbolja kombinacija

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
nime_tm87
-
Kontakt:
Ja sam stekao utisak da je legea bagava marka zbog toga sto nam salju sve garniture koje su u njihovom katalogu, umjesto da nam naprave neku unikatnu... inace legea kao marka imam trenerku gornji i donji dio i veoma je dobra i kvalitetna..., ali ljudi su nam poslali 368 garnitura, ne znamo koji nam je prvi dres, koji drugi... ma cirkus... ako vec moramo nositi legeu do 2014. poslati im zahtjev da nam naprave 3 garniture dresova, ali da budu unikatne i po psu

-
panties
-
Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:Ja sam stekao utisak da je legea bagava marka zbog toga sto nam salju sve garniture koje su u njihovom katalogu, umjesto da nam naprave neku unikatnu... inace legea kao marka imam trenerku gornji i donji dio i veoma je dobra i kvalitetna..., ali ljudi su nam poslali 368 garnitura, ne znamo koji nam je prvi dres, koji drugi... ma cirkus... ako vec moramo nositi legeu do 2014. poslati im zahtjev da nam naprave 3 garniture dresova, ali da budu unikatne i po psu

pa to je to, nije tu problem sto je u pitanju LEGEA kao brand, ne igra svakako brand, vec sto mi nemamo "dres reprezentacije" nego nosimo njihove genericke dresove koje nam oni salju kak im se cefne.
...
-
Cartman
-
Kontakt:
Opet kazem, Bog zna kakav je taj nas ugovor sa njima. Pitanje je postoji li uopste vazeci ugovor. Jedino je sigurno da savez gubi pare radi ovoga, jer sigurno mogu dobit vise nego sto Legea trenutno nudi, a isto tako bi mogli zaradit mnogo od prodaje dresova preko interneta, a toga trenutno nema. Munib je sve to dobro usrao.
-
don_burza
-
Kontakt:
Protiv koga smo igrali kad smo dresove dobili u zadnji cas jer je kamion sa dostavom novih bio zadrzan negdje na granici ?
Thomas Müller - Fußballgott
-
Pirke
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Opet kazem, Bog zna kakav je taj nas ugovor sa njima. Pitanje je postoji li uopste vazeci ugovor. Jedino je sigurno da savez gubi pare radi ovoga, jer sigurno mogu dobit vise nego sto Legea trenutno nudi, a isto tako bi mogli zaradit mnogo od prodaje dresova preko interneta, a toga trenutno nema. Munib je sve to dobro usrao.
I mene zanima. Nesto se sjecam da se je pricalo o 2014. godini...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
Donnie Darko
-
Kontakt:
Postao/la Donnie Darko » 26 jun 2012, 03:07
Dosadno pravo, pa reko da se zabavim malo u PS-u

Zadnja izmjena:
Donnie Darko, dana/u 26 jun 2012, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
Cincinnatus
-
Kontakt:
Postao/la Cincinnatus » 26 jun 2012, 12:47
Pa ovo je stvarno zalosno.. mastamo o dresu
Bas smo za Legeu, dres kao zemlja. Komsije nose Nike preko 10 godina.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
-
black64
-
Kontakt:
kazu novi dresovi ^^ jedan od najkvalitetnijih u svijetu

Zadnja izmjena:
black64, dana/u 03 jul 2012, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
AboveTheLaw
-
Kontakt:
Postao/la AboveTheLaw » 03 jul 2012, 21:57
U naredne dvije godine

-
Dylan Dog
-
Kontakt:
I nadam se,nikad vise!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
Cartman
-
Kontakt:
Korak naprijed, ali mislim da je dizajn dosta ruzan. Najbolje dresove smo imali u Parizu.

-
AllGunsBlazing
-
Kontakt:
Postao/la AllGunsBlazing » 03 jul 2012, 22:11
Nije lose, nije lose. Dizajn manje vise, tehnologija je bitna, napokon ce nasi igraci izgledati malo opasnije na terenu(lakse igrati protiv igraca koji na sebi imaju vrece) te da ce imati vise snage zbog iste tehnologije. Jos ako uzmemo u obzir da se ni ove rupice nece vidjeti, nije ni dizajn los, sacekajmo da vidimo kako ce to izgldati na igracima. I da bolje kvalitetan ugovor sa Legeom nego da dobijemo Nike ili Adidas a da nas snadbijevaju najgorom kvalitetom. Naravno ako ovo bude kvalitetan dres a ne kao njegovi prethodnici.
Edit: ove linije na ledjima ce konacno onemoguciti printanje velikih brojeva, odnosno velikog fonta za brojeve. Na starim dresovima su stvarno preveliki.
Celik!3,2,2.
-
vrebac86
-
Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Nije lose, nije lose. Dizajn manje vise, tehnologija je bitna, napokon ce nasi igraci izgledati malo opasnije na terenu(lakse igrati protiv igraca koji na sebi imaju vrece) te da ce imati vise snage zbog iste tehnologije. Jos ako uzmemo u obzir da se ni ove rupice nece vidjeti, nije ni dizajn los, sacekajmo da vidimo kako ce to izgldati na igracima. I da bolje kvalitetan ugovor sa Legeom nego da dobijemo Nike ili Adidas a da nas snadbijevaju najgorom kvalitetom. Naravno ako ovo bude kvalitetan dres a ne kao njegovi prethodnici.
Edit: ove linije na ledjima ce konacno onemoguciti printanje velikih brojeva, odnosno velikog fonta za brojeve. Na starim dresovima su stvarno preveliki.
MA bitno je da su dresovi dobrog kroja , kada je dimenzija L da je L a ne velicine XL! da na igracima stoji dobro i ugodno!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
harishp
-
Kontakt:
Ma nek nam sije i Borac Travnik , ali makar da se ufleka negdje oko Amazona i Manausa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Bulkin
-
Kontakt:
Da smo kojim slucajem otisli na EP, recimo u 3 tekme bi izmj. 3 razlicite vrste bijeli dresova..
Vise volim kad su bijeli, pa bilo kakvi, nego plavi da se razumijemo..
FORZA NAPOLI
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Volio bih vidjeti više zlatne na dresovima.Čak da gostujući budu zlatni,a domaći bijelo-plava kombinacija

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Cincinnatus
-
Kontakt:
Postao/la Cincinnatus » 03 jul 2012, 22:42
Pa mi i neznamo za druge marke osim Legea, Patrick, Macron, itd. Fuj fuj fuj.
Ja mislim ovo je taj novi dres:

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
-
Cartman
-
Kontakt:
Mislim da nam je Adidas jednom davno pravio dresove. Odma nakon rata. Ali nisam siguran.
Ne izgleda lose dres, svidjaju mi se zlatni detalji. Ne izgleda "jefitno" kao neki drugi modeli ove marke. Volio bi da sto vise igramo u bijelim dresovima, to je ipak uvijek bila boja reprezentacije i prave zastave. I NIKAD ne koristit zute ili zlatne dresove. Fuj.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, ANamelessGhoul, AnelMid, aqarius, Balorda, Bejker, BlackRiver1987, Blackwargreymon, bordobijeli, bvsic, Confiance, Cwirek, darker10, deda, Dinhooo, eaglebvb09, emir79, Fudbalbr1, Google Adsense [Bot], Hansestadt, HariTz, HZbec, JackW, James1987, Jegres, KarlMarx, Kaunas, LaMeloBall, legendarnadruga, Majstorinho, MaroonBjelave, Micron, miguelramos, Mocvara1991, MostarNeretva, MrPink, N3R3D, NebeskaSila96, nerkolfc, PeppermintSA, Principatus, RaZuti, Rimes87, s4mke, SamoDaKazeem, samoposmatram, Shategabri, signalidunapark, soccerfan, soko, soxx, totasef1, UtdBiH21, Venom, voltron30, zastitaIdentiteta i 541 gost.