Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

steve-o
Kontakt:

Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?

Post Postao/la steve-o » 04 mar 2010, 20:55

bas prije par minuta bila premijera novog dokumentarca gdje ovaj jedan komicar ide po svijetu i pravi reportaze o naj-zescim derbijima itd. bio je gledao fener-galata s navijacima fenera, joj ciganluka kod turcina, treba im netko objasniti pojam ultra' sto se tice neki stvari... 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2010, 20:59

Wert je napisao/la:
Neutral je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Ma ne znam ga ni ja, ali eto da se malo predpostavit o cemu pricaju :)

Vidi kako se udaraju samo šakama, a skoro niko nogama. To im je mana ;)
Huliganizam je, nije taek won do :mrgreen:

Nema to veze, biješ se kako stigneš, ali nećeš samo šakama i neki ulični fight. Baš me zanima kako bi se Chakie Chan ponašao tu ;)

Ali ne, sada ozbiljno, ljudi se udaraju u onom kratkom dijelu nekako smotano, očigledno da im je doza proteina i kreatine usporila brzinu rada ruka. Većini kao visoka i jaka . Cool..... :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2010, 21:02

steve-o je napisao/la:bas prije par minuta bila premijera novog dokumentarca gdje ovaj jedan komicar ide po svijetu i pravi reportaze o naj-zescim derbijima itd. bio je gledao fener-galata s navijacima fenera, joj ciganluka kod turcina, treba im netko objasniti pojam ultra' sto se tice neki stvari... 8-)

Je li to ona emisija kada je bio mesečini u dresu Fenera kada je jedan Galatin navijač bacio bocu na njega, te mu je ovaj drugi rekao, bježi odavde dok te nisu ubili. Mislio on da može hodati i šetati se u bilo kojem dresu na njihovoj strani. Kako god, odlična reportaža kako se može na najlakši način ostati bez par zuba.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 mar 2010, 21:06

Neutral je napisao/la:
steve-o je napisao/la:bas prije par minuta bila premijera novog dokumentarca gdje ovaj jedan komicar ide po svijetu i pravi reportaze o naj-zescim derbijima itd. bio je gledao fener-galata s navijacima fenera, joj ciganluka kod turcina, treba im netko objasniti pojam ultra' sto se tice neki stvari... 8-)

Je li to ona emisija kada je bio mesečini u dresu Fenera kada je jedan Galatin navijač bacio bocu na njega, te mu je ovaj drugi rekao, bježi odavde dok te nisu ubili. Mislio on da može hodati i šetati se u bilo kojem dresu na njihovoj strani. Kako god, odlična reportaža kako se može na najlakši način ostati bez par zuba.
nije ovo je bilo na norveskoj tv. uglavnom dolazi neki smjesni vodja ovi navijaca fenera u nekakav park i odrzava neku lekciju navijacima, onda im krece "korteo"(ako im ono njihovo uopste mozes nazvati tako) prema stadionu i tu nastaje ciganluk, nema nikakvog reda niti pjesama, pale neke baklje i bacaju na ambulansu koja prolazi na semaforu gdje cekaju zeleno svjetlo, opsti haos :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2010, 21:09

Haha, ovo je bilo malo drugačije, Njemačka televizija DSF je ovo pratila , tako barem mislim.

Nekakav most je prepreka između ta dva slavna Turska giganta. I poklone mu dres, on ga obuče, ode na protivničku stranu i tu počinje smiješne stvari. Dobro je , pa je bio jedan razuman navijač koji mu je rekao da ide.

Ako nađem reportažu ako Bog da, onda ću staviti klip ovdje.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 mar 2010, 21:12

Neutral je napisao/la:Haha, ovo je bilo malo drugačije, Njemačka televizija DSF je ovo pratila , tako barem mislim.

Nekakav most je prepreka između ta dva slavna Turska giganta. I poklone mu dres, on ga obuče, ode na protivničku stranu i tu počinje smiješne stvari. Dobro je , pa je bio jedan razuman navijač koji mu je rekao da ide.

Ako nađem reportažu ako Bog da, onda ću staviti klip ovdje.
volio bi vidjeti to, izgleda interesantno :D . i ovaj je lik imao dres fenera na sebi sto su mu poklonili, al je bio neki lik koji ga je stalno pratio i cuvao meni se cini ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2010, 21:38

[youtube][/youtube]

Mislim da je ovo, ali nisam siguran, imaju nekoliko dijela sa strane, ja kako se sjećam onaj je Njemački sprecho , a ovaj Engleski. Moguće da je ovaj klip iako je u nekoliko djelova :mrgreen:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 mar 2010, 21:39

hvala. valja pogledati iako je danny dyer voditelj :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 mar 2010, 21:44

Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]

Mislim da je ovo, ali nisam siguran, imaju nekoliko dijela sa strane, ja kako se sjećam onaj je Njemački sprecho , a ovaj Engleski. Moguće da je ovaj klip iako je u nekoliko djelova :mrgreen:
Discovery je radio ovu emisiju,svakog ponedeljka je bila emisija...

Znam kad je bio u Brazilu dok su se vozili busem,da su rafal sasuli u taj bus,u Turskoj su ga htijeli bit,obisao je sve one bas svjetske derbije sa tom emisijom,mislim da je radio i emisiju iz Beograda sa derbija Partizan-Zvezda kolko se sjecam...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2010, 21:45

Hehe, valjda je to to, odlična stvar.

@Stevinho

Danny is a big West Ham United fan, znam da boli i da si pisao o njemu neki dan, ali dobra emisija. :mrgreen:

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 04 mar 2010, 21:48

Derbi izmedju Galate i Fenera je jedan od najvecih na svijetu, prema tome, suvisno je govoriti da njihovi navijaci prosipaju neki "ciganluk". Steve, nekontam sto uopste govoris da nelici na ultra style, mozda ljudi furaju nesto drugo. To je derbi dva dijela Istanbula, dva dijela velegrada, derbi dva kontinenta, sad zbog jednog klipa od par minuta govoriti da je u tom derbiju "ciganluk" neznam koliko bi to moralno bilo.
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 mar 2010, 21:53

Evo nasao sam emisiju koju je radio sa Balkana,bio je u Zagrebu i Beogradu
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 mar 2010, 21:55

Neutral je napisao/la: @Stevinho

Danny is a big West Ham United fan, znam da boli i da si pisao o njemu neki dan, ali dobra emisija. :mrgreen:
ma njega ni navijaci Vermin-a nevole ;)

@Wert: sta je god ono bilo nije uopste ultra'! a i od prije se zna da turci ne furaju ultra' style nikako iako oni sami misle drugacije..
Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 04 mar 2010, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 04 mar 2010, 21:55

Steve, moze jedno pitanje, kad se toliko furas na ultra style, sto navijas za casualce, sa nekom dozom huliganizma???
Bez provokacije, samo nako pitam, inace nemrzim Millwall!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 mar 2010, 21:58

Wert je napisao/la:Steve, moze jedno pitanje, kad se toliko furas na ultra style, sto navijas za casualce, sa nekom dozom huliganizma???
Bez provokacije, samo nako pitam, inace nemrzim Millwall!
nefuram se ni na ultra' style niti na casualce. oba stila me interesuju i probam stalno da budem donekle opdatiran sto se tice navijacke scene, to je to ;)

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 04 mar 2010, 22:01

Miky_hz, to je emisija "Football Hooligans International" sa Denny Dyerom, inace sjecam se da je dobio odbijenicu tada od Delija ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 mar 2010, 22:05

@Miky
Imam ja ovu epizodu iz serijala downloadovanu na komp,ako je to ono kada obilaze veliku cetvorku i kada se u nekom gradu u Hrvatskoj zadrzavaju nisam siguran da li je Knin ili Drvar ,uglavnom lepo odradjeno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 04 mar 2010, 22:12

Devil je napisao/la:@Miky
Imam ja ovu epizodu iz serijala downloadovanu na komp,ako je to ono kada obilaze veliku cetvorku i kada se u nekom gradu u Hrvatskoj zadrzavaju nisam siguran da li je Knin ili Drvar ,uglavnom lepo odradjeno.
Mozes li poslati kakav link, ako imas u HD nesto, (off) Možda si htio napisati Daruvar, Drvar je u BiH :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 mar 2010, 22:21

Wert je napisao/la:
Devil je napisao/la:@Miky
Mozes li poslati kakav link, ako imas u HD nesto, (off) Možda si htio napisati Daruvar, Drvar je u BiH :D
Vukovar je u pitanju,ajde nije to toliko ni bitno.Nego kakvi te linkovi zanimaju za koje dokumentarce,nisu HD ali je sasvim dobar kvalitet za gledanje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 04 mar 2010, 22:39

Pa sto si napisao u postu iznad, to kad staju u Vukovaru, a poznato mi je to, mislim da sam gledo, mislim da je ista epizoda o kojoj pricamo ja, steve i Neutral, al hajd daj link ako imas, hvala!

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.