FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ra1981
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ra1981 » 28 jan 2009, 10:01

Manijaci,
Znam da ste već pisali kako je Šešlija posuđen Leotaru,ipak danas sam pročitao na nekoliko mjesta da bi trebao na posudbu u Velež.Može li neko nešto više reći.
Pozdrav

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 28 jan 2009, 10:12

Gdje god da ode nije vazno samo nek ne ostaje. Seslija i dudic su nam bili dvije karikature na terenu, njihov odlazak je jos jedno veliko pojacanje

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 28 jan 2009, 11:21

Giancarlo je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:
haris10 je napisao/la:ja sam robijas al pozz. sve manijake koje cjenim puno i moze li neko odgovorit da li jamak pregovarasa celikom
ma on bi trebao u split :!:
om je vec potpisao za nk split koji nastupa u trecoj HNL, kakav celik... ;)
eh vidis nisi upravu danas bio na trenigu celika i vjerovatno ce potpisat ugovor,al mozes li mi rec da li on vrijedi ista il veze nema

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 28 jan 2009, 11:24

Bio bi dobar da nije alkoholicar mislim na Jamaka izgleda da je i mali Beslija produzio ugovor :D
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 28 jan 2009, 11:40

jamak je fakat mogao biti dobar igrac al lik je sto kazes alkoholicar, a znao je na trening doci i napusen. lik pravi klosar :D

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 28 jan 2009, 11:50

Kemo je napisao/la:jamak je fakat mogao biti dobar igrac al lik je sto kazes alkoholicar, a znao je na trening doci i napusen. lik pravi klosar :D
jel ozbiljno govoris jbt sto ga onda dovedose

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 28 jan 2009, 12:02

pa ako je bio na treningu celika vjerovatno ce i potpisati za njih,on je imao potencijala ali nije zivio sportski zivot,cesto je vidjan u nocnim klubovima tako da se nije razvio u igraca kakvog se ocekivalo ;)
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 28 jan 2009, 12:21

haris10 je napisao/la:
Kemo je napisao/la:jamak je fakat mogao biti dobar igrac al lik je sto kazes alkoholicar, a znao je na trening doci i napusen. lik pravi klosar :D
jel ozbiljno govoris jbt sto ga onda dovedose
najozbiljnije to mi je rekao covjek koji je trenirao sa njim. ali kazem ti imao je on i dobrih utakmica, bas ti koji su trenirali sa njim govorili su uvijek da je covjek mogao postati dobar igrac

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 jan 2009, 12:26

jamak je pojacanje za svaku ekipu u kantonalnoj ligi toliko do mene.... :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 28 jan 2009, 12:39

znaci ti smatras da bi on mogo bit pojacanje celiku i koja je njegova pozicija u veznom redu jel tehnicar dobar

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 28 jan 2009, 12:41

pa kazem ti sta mi je rekao njegov saigrac bivsi. ako je to mahalsaka ok. a svejedno prvi ja nisam ga jednom vidio kako se opija po sarajevskim birtijama. i nije to samo njegov problem, vec vecine ovih mladih fudbalera u sarajevu. misle da su zvijezde prije nego postanu fudbaleri. eno sta sehic uradi od sebe. stvarno momak je talentovan ali svaka subota, svaki cetvrtak seha glavni kod bice. skoro ga vidim lafo on hoce da se bije sa nekim smjesno. pa i svraka kad je bio kapiten juniora vec konto da je c. ronaldo. ti izlasci, trebe, eno ga sad u travniku.

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 28 jan 2009, 12:42

al u biti vidjan je najcesce u nocnom zivotu od svih ostalih igraca....cak se desavalo da je vidjan noc prije vazne utakmice u nekim sarajevskim klubovima u drustvu djevojaka,alkohola....problematican je,ljudi nece tek tako izmisljati ruzne stvari o njemu :!:

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 28 jan 2009, 13:08

Ima i ta tvoja mjesta, i Rovcanin visi po Akvi ali fazon je sto rovcanin gine na treninzima daje 100% od sebe. sve u svemu nek je njemu sa srecom. ja licno nemam nista protv momka, cak mi se i svidjao kao igrac ali je fakat neozbiljan. bio sam na jednom treningu kad se simo skoro zaletio da ga bije toliko ga iznervirao. i protiv posusja isto na sred utakmice poceo da mu prijeti jer lik se bas zajebavo. mada je i simo dabil al eto

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 28 jan 2009, 13:23

ma nema niko nista protiv momka,naprotiv...on jest neozbiljan i na losem je glasu al ne bez razloga evo zasto se nikad nista ruzno nije culo o mulalicu a igra covjek 10 godina kod nas 100% profesionalac,pa u svoje vrijeme buki,dzelo,greda...ovaj problem je nastao prije 2-3 godine kada su dosli ovi mladi i neiskusni igraci...a u europi je strogo zabranjen nocni zivot,diego iz werdera je neki dan kaznjen ogromnom novcanom kaznom jer je pjan vozio,o adrianu da ne pricam,drpic je neki dan izabacen iz dinama zbog ne discipline...ja mislim da se u nas ovaj problem ne shvata ozbiljno :!:

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 28 jan 2009, 13:53

nezahvalno je porediti nase igrace sa drugim zemljama. nasi su igraci ionako fizicki nespremni, jos ako se ubijaju alkoholom onda ga nigdje nema. ma jednostavno fali nam discipline, a izgleda da je Demir unosi i to je dobro. Pustimo malo Jamaka na miru, nek mu je sa srecom ipak je to nas igrac.

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 28 jan 2009, 14:02

Gerrard je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:ma nema niko nista protiv momka,naprotiv...on jest neozbiljan i na losem je glasu al ne bez razloga evo zasto se nikad nista ruzno nije culo o mulalicu a igra covjek 10 godina kod nas 100% profesionalac,pa u svoje vrijeme buki,dzelo,greda...ovaj problem je nastao prije 2-3 godine kada su dosli ovi mladi i neiskusni igraci...a u europi je strogo zabranjen nocni zivot,diego iz werdera je neki dan kaznjen ogromnom novcanom kaznom jer je pjan vozio,o adrianu da ne pricam,drpic je neki dan izabacen iz dinama zbog ne discipline...ja mislim da se u nas ovaj problem ne shvata ozbiljno :!:
Ovo sto si ti napisao , stvarno nema nikakve veze sa onim sto mi pricamo !! Kao prvo nocni zivot fudbalerima nije zabranjen , pogotovo u Engleskoj , drugo napiti se nije isto i izaci poslije ponoci , i treca stvar nasao si prave uzore koje ces ovdje iznjeti na postu Adriano cccc... :roll:
ne kontas sta hocu da kazem....nema zemlje na svijetu u kojem klubovi dozvoljavaju svojim igracima da do kasno izlaze,da se opijaju,kurvaju...oni su sportasi a to nije sportski zivot i nemozes mi reci da je u engleskoj to normalna pojava :roll: :roll:

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 28 jan 2009, 14:54

Potvrdjeno,Jamak sutra potpisuje dvogodisnji ugovor sa Celikom ;) ;)

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 28 jan 2009, 15:04

HARIS XXL je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:ma nema niko nista protiv momka,naprotiv...on jest neozbiljan i na losem je glasu al ne bez razloga evo zasto se nikad nista ruzno nije culo o mulalicu a igra covjek 10 godina kod nas 100% profesionalac,pa u svoje vrijeme buki,dzelo,greda...ovaj problem je nastao prije 2-3 godine kada su dosli ovi mladi i neiskusni igraci...a u europi je strogo zabranjen nocni zivot,diego iz werdera je neki dan kaznjen ogromnom novcanom kaznom jer je pjan vozio,o adrianu da ne pricam,drpic je neki dan izabacen iz dinama zbog ne discipline...ja mislim da se u nas ovaj problem ne shvata ozbiljno :!:
Ovo sto si ti napisao , stvarno nema nikakve veze sa onim sto mi pricamo !! Kao prvo nocni zivot fudbalerima nije zabranjen , pogotovo u Engleskoj , drugo napiti se nije isto i izaci poslije ponoci , i treca stvar nasao si prave uzore koje ces ovdje iznjeti na postu Adriano cccc... :roll:
ne kontas sta hocu da kazem....nema zemlje na svijetu u kojem klubovi dozvoljavaju svojim igracima da do kasno izlaze,da se opijaju,kurvaju...oni su sportasi a to nije sportski zivot i nemozes mi reci da je u engleskoj to normalna pojava :roll: :roll:
Možeš u Engleskoj,samo je konkurencija toliko jaka da se malo koji igrač usudi opijati se i slično,zna da neće moći pružati partije kao ovi ostali.

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 28 jan 2009, 16:19

Idite na vasu temu pa raspravljajte o Jamaku, vas je sad. Mi vam njega SRDACNO halalimo, da je bog do prije otisao u Celik, jer sam uvijek znao da ce se u Celiku s ostalim poput njega najbolje uklopiti ;) .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 28 jan 2009, 16:29

halal vam ga bilo...sretno i njemu i celiku i dabogda nam se nikad ne vratio...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Orvel i 52 gosta.