FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FK Sarajevo » 10 jun 2009, 12:38

miky_hz je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:znali se ista za ta pojacanja danas u novinama pise ovi iz uprave rekli da ce dovoditi samo igrace koji odskacu po kvalitetu od sadasnjeg kadra i hoceli hadzic potpisati produzenje stvarno je covjek legenda treba nam bolje je da ostane
U kojim novinama to ima,da su rekli da ce dovoditi igrace koji odskacu od trenutnih :?:
sport avaz
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 10 jun 2009, 17:14

Raja znali iko mozda bar jedno ime da ova nasa uprava bar spominje da ce dovesti,ili da ne gajim nade bilo kakve glede evropske lige i narednog prvenstva.Ne daj boze.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 10 jun 2009, 20:10

krcko je napisao/la:Raja znali iko mozda bar jedno ime da ova nasa uprava bar spominje da ce dovesti,ili da ne gajim nade bilo kakve glede evropske lige i narednog prvenstva.Ne daj boze.
spominju se obuca.hosic i avdic sad sta ce biti neznam

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jun 2009, 21:27

Juniori 1/2 finale PLBIH(REVANS)

Sarajevo-Sloboda:1-0

U finalu kolko sam cuo sa Celikom ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 12 jun 2009, 10:16

Juniori u finalu!

Sa početkom u 18:00 sati, na stadionu Asim Ferhatović – Hase je odigrana uzvratna utakmica polufinala završnice Omladinske premijer lige. Sarajevo je ostvarilo isti rezultat kao i u prvoj utakmici polufinala pobjedivši Slobodu 1:0 (ukupni skor 2:0).

Utakmica se uglavnom odvijala na polovini gostiju. Bordo omladinci nisu davali predaha odbrani Slobode stvarajući gomilu prilika i slobodno možemo reći da je Sarajevu nedostajao faktor sreće. U dva navrata su se tresle i prečka i stativa mladog golmana Slobode, a dosta šuteva je završilo vrlo blizu gola. Izdvajamo šut Čomora glavom u prvom poluvremenu, kao i atraktivni pokušaj Čampare glavom u drugom dijelu utakmice.

Jedini pogodak je postigao Amel Handžić preciznim udarcem sa nekih 25 metara od gola gostiju. Lopta je završila tik uz samu stativu, a mladi golman Slobode, koji je bio i najbolji pojedinac u redovima crveno-crnih, je bio nemoćan.

Sve u svemu, jako dobra partija naših omladinaca koji su napravili još jedan korak do osvajanja titule u utakmici koju je posmatralo 300-400 gledalaca. Zadnja prepreka našem timu je ekipa Čelika koja je danas u uzvratu porazila Željezničar rezultatom 5-0 i ukupnim skorom 8-3. Zeničani su, kao i bordo tim, u svojoj grupi sezonu završili kao prvoplasirani tako da slobodno možemo najaviti okršaj između trenutno dvije najbolje juniorske ekipe u Bosni i Hercegovini.

Finale se također igra po sistemu dvije utakmice, a Sarajevo je domaćin prvog meča. Utakmica se igra na stadionu Asim Ferhatović – Hase već u nedjelju, a termin ćemo naknadno objaviti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 jun 2009, 11:57

High je napisao/la:Juniori u finalu!

Sa početkom u 18:00 sati, na stadionu Asim Ferhatović – Hase je odigrana uzvratna utakmica polufinala završnice Omladinske premijer lige. Sarajevo je ostvarilo isti rezultat kao i u prvoj utakmici polufinala pobjedivši Slobodu 1:0 (ukupni skor 2:0).

Utakmica se uglavnom odvijala na polovini gostiju. Bordo omladinci nisu davali predaha odbrani Slobode stvarajući gomilu prilika i slobodno možemo reći da je Sarajevu nedostajao faktor sreće. U dva navrata su se tresle i prečka i stativa mladog golmana Slobode, a dosta šuteva je završilo vrlo blizu gola. Izdvajamo šut Čomora glavom u prvom poluvremenu, kao i atraktivni pokušaj Čampare glavom u drugom dijelu utakmice.

Jedini pogodak je postigao Amel Handžić preciznim udarcem sa nekih 25 metara od gola gostiju. Lopta je završila tik uz samu stativu, a mladi golman Slobode, koji je bio i najbolji pojedinac u redovima crveno-crnih, je bio nemoćan.

Sve u svemu, jako dobra partija naših omladinaca koji su napravili još jedan korak do osvajanja titule u utakmici koju je posmatralo 300-400 gledalaca. Zadnja prepreka našem timu je ekipa Čelika koja je danas u uzvratu porazila Željezničar rezultatom 5-0 i ukupnim skorom 8-3. Zeničani su, kao i bordo tim, u svojoj grupi sezonu završili kao prvoplasirani tako da slobodno možemo najaviti okršaj između trenutno dvije najbolje juniorske ekipe u Bosni i Hercegovini.

Finale se također igra po sistemu dvije utakmice, a Sarajevo je domaćin prvog meča. Utakmica se igra na stadionu Asim Ferhatović – Hase već u nedjelju, a termin ćemo naknadno objaviti.
cestitke nasim juniorima

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 jun 2009, 12:04

zaista moram pohvalit juniore koji su pokazali opet da se radi o sjajnoj ekipi...ko je jucer gledo utakmicu mogo je vidjeti lijepu i dopadljivu igru nasih momaka...i necu biti nerealan ako kazem da je trebalo biti 5-6 razlike,sloboda jedva da je centar prelazila a nasi su se propisno ispromasivali :D ....braca handzic,pandza,sehovic,kadic,comor i jos neki...vec kucaju na vrata prvog tima i imaju veliki potencijal da naprave nesto i sa prvim timom ako dobiju priliku
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 jun 2009, 15:08

evo vijesti iz sport avaza hadzicev status ce dana biti poznat dali ce potpisati novi ugovor ili ce ici u azerbejdzan trener golmana hurtic je otisao raditi u azerbejdzan a njega bi trebali zamijeniti vukasin petranovic ili irfan handzic nikitovic se oporavio od povrede sto se tice pojacanja klub bi mogao pojacati Denaldin Hamzagic fudbaler koji je zavrsio univerzitet sent luis u americi a bio je ponudjen njemackom bundesligasu borusiji iz menhengladbaha i francuskom drugoligasu dijonu kojeg je sa klupe vodio faruk hadzibegic u dijonu mu je bio ponudjen i ugovor i treba je potpisati ali nakon odlaska sa klupe faruka hadzibegica od transfera nije bilo nista te je faruk njegovome menadjeru ponudio sarajevo pregovori su vec obavljeni sa menadjerom ovog igraca jos se ceka zeleno svijetlo mehmeda janjosa ovaj momak ima 22 godine

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 12 jun 2009, 15:20

Znaci bice gusto u finalu juniora Celik unistio Zelju , a vi se kako pise igrali sa Slobodom...

Samo napisite ovdje satnicu kad se igra tekma na hasetu, da se pogleda to :mrgreen:

Ima finih igraca u obe ekipe..u Celiku Arnaut(tzv. petica ) , dzanan , duvnjak , smriko(povrijedjen , najbolji strijelac omladinske lige ) , dilaver i jos njih par opasno kucaju na vrata 1. tima ...vidim da je ista situacija i u Sarajevu...valjda ce barem 2-3 igraca iz ove 2 ekipe napraviti finu karijeru..barem ko Dzeko :mrgreen:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 jun 2009, 15:23

fanatic je napisao/la:Znaci bice gusto u finalu juniora Celik unistio Zelju , a vi se kako pise igrali sa Slobodom...

Samo napisite ovdje satnicu kad se igra tekma na hasetu, da se pogleda to :mrgreen:

Ima finih igraca u obe ekipe..u Celiku Arnaut(tzv. petica ) , dzanan , duvnjak , smriko(povrijedjen , najbolji strijelac omladinske lige ) , dilaver i jos njih par opasno kucaju na vrata 1. tima ...vidim da je ista situacija i u Sarajevu...valjda ce barem 2-3 igraca iz ove 2 ekipe napraviti finu karijeru..barem ko Dzeko :mrgreen:
ima i u sarajevu bome braca handzic,comor,sehovic,pandza

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jun 2009, 15:26

U nedelju je utakmica,a satnica ce se naknadno znati,i jucer je trebala utakmica biti u 17 i to je zvanicno bilo,pa su je pomjerili za 18...

http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... fa504ddb6a

Eto i slike sa jucerasnje utakmice
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 12 jun 2009, 15:30

Hoceli ko od juniora potpisati za prvi tim... :?:
mB!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 jun 2009, 16:07

Mukiol je napisao/la:Hoceli ko od juniora potpisati za prvi tim... :?:
ova juniorska generacija je talentovana tako da je moguce da mnogi od ovih potpisu

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 12 jun 2009, 18:46

e hoce li se ici na finalnu tekmu juniora protiv smogova?

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 12 jun 2009, 18:58

spaha je napisao/la:e hoce li se ici na finalnu tekmu juniora protiv smogova?
Hoce , tekma je u 18:00 :)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 jun 2009, 19:40

fanatic je napisao/la:
spaha je napisao/la:e hoce li se ici na finalnu tekmu juniora protiv smogova?
Hoce , tekma je u 18:00 :)
sretno im da osvoje

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 jun 2009, 12:53

Alen Škoro operisao koljeno i neće ga biti 2 mjeseca. info sa našeg foruma. :( :( :cry:

Šta ćemo sad. Valja ugurati ove mlađe igrače jer očigledno da nećemo dovesti puno pojačanja.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 13 jun 2009, 16:34

Nek mi neko kaze pa makar i slaze da se ova nasa uprava zeza kad kaze da nece biti novih imena za evropu kao i za narednu sezonu.

kerimbih
Kontakt:

Post Postao/la kerimbih » 14 jun 2009, 13:40

bordo fesa bordo dresa bordo krvi mi smo prvi

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 14 jun 2009, 13:45

kerimbih je napisao/la:bordo fesa bordo dresa bordo krvi mi smo prvi
Boja valjda :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss i 12 gostiju.