BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Bayern@heart
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Bayern@heart » 04 sep 2013, 11:21

slika

Svaka čast Zenico Prejako ;)

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 04 sep 2013, 11:27

Virtu4l je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Ma kakvi navijački, realno je 6 bodova očekivat', jači smo dosta od njih. 8-)
Možemo mi i do 8 bodova, toliko smo jači.

Nađoh ovo jutros na nekom Slovačkom portalu. Neko je povrijeđen, ali mi ni Google Translate nije mogao pomoći da prevedem 8-) Breznanik? Bitan igrač?

http://sportky.topky.sk/c/112809/brezna ... v-poriadku" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam da li je sad bitan, al odigrao je samo 8 utakmica za reprezentaciju Slovačke, znači neki novajlija :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 sep 2013, 11:35

Head je napisao/la:Yebote kako znamo napraviti negativnu atmosferu pred utakmicu,jos ovi pojedini mediji to prenose na igrace.
Fuj! :(
To su dusmani i primitivni novinari, uvijek ima neko kome smeta i kad je sve kako treba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 04 sep 2013, 11:47

Svaka cast Zenico !

Novinarima hayat, obn , itd. odhebiiiiiiiiite pi/zde, ja sam im i slao e-mail ali je "pun"
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 sep 2013, 11:49

Bayern@heart je napisao/la:slika

Svaka čast Zenico Prejako ;)

"bravo jure" :mrgreen:

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 04 sep 2013, 11:50

Head je napisao/la:Yebote kako znamo napraviti negativnu atmosferu pred utakmicu,jos ovi pojedini mediji to prenose na igrace.
Fuj! :(
Pa fkt da cemo napravit jednu losu atmosferu kad ljudi sire dezinformacije, primjer jedan :)
Head je napisao/la:Jel' dos'o?

Prica se da nece zbog izeta hajrovica...

Likovi poput tebe prave lošu atmosferu ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 sep 2013, 11:51

Ironija (grč. εἰρωνεία, eironeia = hinjeno ignoriranje) jezični je izraz i figura u kome je pravo značenje riječi ili prikriveno ili suprotno doslovnom značenju izraza, upotrijebljenih riječi.
Ironija je forma crnog humora (vidi humor). Od ironije su jači sarkazam i groteska.
1946

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 04 sep 2013, 12:10

Head je napisao/la:Ironija (grč. εἰρωνεία, eironeia = hinjeno ignoriranje) jezični je izraz i figura u kome je pravo značenje riječi ili prikriveno ili suprotno doslovnom značenju izraza, upotrijebljenih riječi.
Ironija je forma crnog humora (vidi humor). Od ironije su jači sarkazam i groteska.
Svaka čast znaš otvorit wikipediju, kontam ja da to dezinformacija ili ironija kako ti to nazivaš, al haj ti objasni ovim maloumni, sto odmah krenu pljuvat po dzeki tipa "cuj radi njega nece, otisao kod amre, itd" a niko ne zna pravi razlog niko s ovog foruma, al opet se nadju neki pa povjeru to tvojoj "ironiji" zato nemoj pisati gluposti ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 sep 2013, 12:17

sagitarius je napisao/la:
Head je napisao/la:Ironija (grč. εἰρωνεία, eironeia = hinjeno ignoriranje) jezični je izraz i figura u kome je pravo značenje riječi ili prikriveno ili suprotno doslovnom značenju izraza, upotrijebljenih riječi.
Svaka čast znaš otvorit wikipediju, kontam ja da to dezinformacija ili ironija kako ti to nazivaš, al haj ti objasni ovim maloumni, sto odmah krenu pljuvat po dzeki tipa "cuj radi njega nece, otisao kod amre, itd" a niko ne zna pravi razlog niko s ovog foruma, al opet se nadju neki pa povjeru to tvojoj "ironiji" zato nemoj pisati gluposti ;)
Uvijek je bilo budala,i bice ih.A bgm bilo je i dobre zaebancije.Tipa sa Stangeom.
Sad sto neki ne mogu da razlikuju ironiju a citav zivot ucili da budu novinari to nek ide njima na cast,svakako im je mrsko ustati iz fotelje pa clanke pisu kad saberu 2-3 posta sa foruma i objave u jednoj cjelini.
Novinarstvo kod nas je 0 bodova.
1946

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 04 sep 2013, 12:24

Kad je trening danas :?:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 sep 2013, 12:36

Samo da ne bude lako cemo, a cini mi se takva atmosfera vlada.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 sep 2013, 12:42

Citajuci ove izjave njihovih reprezentativaca, a i selektora, Slovaci dolaze sa velikim samopouzdanjem, i sa odredjenom dozom optimizma, a za to je sigurno zasluzan novi selektor. Siguran sam da to nece biti ista ekipa kao ova sto je u zadnjim ovim utakmicama igrala katastrofalno.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 sep 2013, 12:46

Goalgetter je napisao/la:Citajuci ove izjave njihovih reprezentativaca, a i selektora, Slovaci dolaze sa velikim samopouzdanjem, i sa odredjenom dozom optimizma, a za to je sigurno zasluzan novi selektor. Siguran sam da to nece biti ista ekipa kao ova sto je u zadnjim ovim utakmicama igrala katastrofalno.
Dolazili su i Belgijanci i Bjelorusi takodjer... Ostalo je historija. AkoBogda ta se historija ponavlja i ovi iduci dana kad je dvomec protiv Slovacke u pitanju! 8-)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 sep 2013, 12:47

Nasi se nece opustit o tome Susic vodi racuna to sam uvjeren, svi znaju sta znaci pobjeda u petak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 04 sep 2013, 12:55

sajo10 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Citajuci ove izjave njihovih reprezentativaca, a i selektora, Slovaci dolaze sa velikim samopouzdanjem, i sa odredjenom dozom optimizma, a za to je sigurno zasluzan novi selektor. Siguran sam da to nece biti ista ekipa kao ova sto je u zadnjim ovim utakmicama igrala katastrofalno.
Dolazili su i Belgijanci i Bjelorusi takodjer... Ostalo je historija. AkoBogda ta se historija ponavlja i ovi iduci dana kad je dvomec protiv Slovacke u pitanju! 8-)
Tako je sajo bravo na razmisljanju , mnogi su dolazili napaljeni a otisli su pognutih glava ,samo polako i pametno ....Sretno Zmajevima u Petak

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 04 sep 2013, 14:01

jel Dzeki prosla menstruacija, hoćel trenirat danas?

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 04 sep 2013, 14:05

mone je napisao/la:jel Dzeki prosla menstruacija, hoćel trenirat danas?
:lol: :lol: :lol:
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 04 sep 2013, 14:06

Biće to sve udure,ne treba se opuštat,al ne vjerujem da mogu Slovaci išta napravit,ako dođu da se brane,može im to uspjet jedan početni period utakmice,al kad Zmajevi navale i uvale jedan,odma dolaze jos gratis dva komada. Sretno Zmajevi!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 04 sep 2013, 14:14

Sarajlijc@ je napisao/la:Samo da ne bude lako cemo, a cini mi se takva atmosfera vlada.
I ja imam isti osjećaj..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Pitar85
Kontakt:

Post Postao/la Pitar85 » 04 sep 2013, 14:17

Neko kaze, po njihovim medijima se provlaci da dolaze puni samopouzdanja i zelje u dobar rezultat..

Jok, reci ce "Idemo u Zenicu, da skinemo gace".
Jedno je kurtoazno pricanje u medijima, kao sto to svako radi, to i mi radimo, i prije i dan danas, sto je ok.

Ja ovdje sansu Slovaka vidim samo u nama. Ako se mi budemo borili, trcali, izgarali na terenu, Slovaci nemaju sanse sekunde. Dakle, ako budemo na nivou prethodnih utakmica, izuzev utakmice sa USA, gdje vjerujem da smo prodali utakmicu, jeste lopta okrugla, ali 1/2 i 7+... ;)

Dakle, sve je na nama, ako udjemo u utakmicu kako treba, ovi nemaju grama sanse. Ako se opustimo i udjemo nonsalantno, dacemo Slovacima neocekivanu priliku, a oni ipak imaju kvalitet da je iskoriste.
Btw, davno su oni prestali sanjati o barazu. Ko zeli baraz, ili nesto vise, mora se Lihtenstajn pobijediti, a oni to nisu uradili, svjesni su toga da mi mozemo do kraja imati najvise jedan kiks, vjerovatno u Slovackoj, a Grci nece do kraja imati nijedan kiks. Matematika je prosta, oni teoretski mogu u baraz, ali u praksi znaju da je to nemoguce.
Bosna i Hercegovina, Sarajevo, Juventus... Pratim ja i ostalo, ali njih volim, za njih navijam

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.