Svaka čast Zenico Prejako

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne znam da li je sad bitan, al odigrao je samo 8 utakmica za reprezentaciju Slovačke, znači neki novajlijaVirtu4l je napisao/la:Možemo mi i do 8 bodova, toliko smo jači.mandraX je napisao/la:Ma kakvi navijački, realno je 6 bodova očekivat', jači smo dosta od njih.
Nađoh ovo jutros na nekom Slovačkom portalu. Neko je povrijeđen, ali mi ni Google Translate nije mogao pomoći da prevedemBreznanik? Bitan igrač?
http://sportky.topky.sk/c/112809/brezna ... v-poriadku" onclick="window.open(this.href);return false;
To su dusmani i primitivni novinari, uvijek ima neko kome smeta i kad je sve kako treba.Head je napisao/la:Yebote kako znamo napraviti negativnu atmosferu pred utakmicu,jos ovi pojedini mediji to prenose na igrace.
Fuj!
Bayern@heart je napisao/la:
Svaka čast Zenico Prejako
Pa fkt da cemo napravit jednu losu atmosferu kad ljudi sire dezinformacije, primjer jedanHead je napisao/la:Yebote kako znamo napraviti negativnu atmosferu pred utakmicu,jos ovi pojedini mediji to prenose na igrace.
Fuj!
Head je napisao/la:Jel' dos'o?
Prica se da nece zbog izeta hajrovica...
Svaka čast znaš otvorit wikipediju, kontam ja da to dezinformacija ili ironija kako ti to nazivaš, al haj ti objasni ovim maloumni, sto odmah krenu pljuvat po dzeki tipa "cuj radi njega nece, otisao kod amre, itd" a niko ne zna pravi razlog niko s ovog foruma, al opet se nadju neki pa povjeru to tvojoj "ironiji" zato nemoj pisati glupostiHead je napisao/la:Ironija (grč. εἰρωνεία, eironeia = hinjeno ignoriranje) jezični je izraz i figura u kome je pravo značenje riječi ili prikriveno ili suprotno doslovnom značenju izraza, upotrijebljenih riječi.
Ironija je forma crnog humora (vidi humor). Od ironije su jači sarkazam i groteska.
Uvijek je bilo budala,i bice ih.A bgm bilo je i dobre zaebancije.Tipa sa Stangeom.sagitarius je napisao/la:Svaka čast znaš otvorit wikipediju, kontam ja da to dezinformacija ili ironija kako ti to nazivaš, al haj ti objasni ovim maloumni, sto odmah krenu pljuvat po dzeki tipa "cuj radi njega nece, otisao kod amre, itd" a niko ne zna pravi razlog niko s ovog foruma, al opet se nadju neki pa povjeru to tvojoj "ironiji" zato nemoj pisati glupostiHead je napisao/la:Ironija (grč. εἰρωνεία, eironeia = hinjeno ignoriranje) jezični je izraz i figura u kome je pravo značenje riječi ili prikriveno ili suprotno doslovnom značenju izraza, upotrijebljenih riječi.
Ironija je forma crnog humora (vidi humor). Od ironije su jači sarkazam i groteska.
Dolazili su i Belgijanci i Bjelorusi takodjer... Ostalo je historija. AkoBogda ta se historija ponavlja i ovi iduci dana kad je dvomec protiv Slovacke u pitanju!Goalgetter je napisao/la:Citajuci ove izjave njihovih reprezentativaca, a i selektora, Slovaci dolaze sa velikim samopouzdanjem, i sa odredjenom dozom optimizma, a za to je sigurno zasluzan novi selektor. Siguran sam da to nece biti ista ekipa kao ova sto je u zadnjim ovim utakmicama igrala katastrofalno.
Tako je sajo bravo na razmisljanju , mnogi su dolazili napaljeni a otisli su pognutih glava ,samo polako i pametno ....Sretno Zmajevima u Petaksajo10 je napisao/la:Dolazili su i Belgijanci i Bjelorusi takodjer... Ostalo je historija. AkoBogda ta se historija ponavlja i ovi iduci dana kad je dvomec protiv Slovacke u pitanju!Goalgetter je napisao/la:Citajuci ove izjave njihovih reprezentativaca, a i selektora, Slovaci dolaze sa velikim samopouzdanjem, i sa odredjenom dozom optimizma, a za to je sigurno zasluzan novi selektor. Siguran sam da to nece biti ista ekipa kao ova sto je u zadnjim ovim utakmicama igrala katastrofalno.
mone je napisao/la:jel Dzeki prosla menstruacija, hoćel trenirat danas?
I ja imam isti osjećaj..Sarajlijc@ je napisao/la:Samo da ne bude lako cemo, a cini mi se takva atmosfera vlada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.