TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Neutral
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la Neutral » 28 avg 2016, 19:59

madridist je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Od sljedeće sedmice imam arene i sportklub, the dream has come true :kafa:
Kako ,ako nije tajna?
Mislim ako je kodi ili iptv lista ok kontam..
Telemach za sportklubove, a moja web za arene jer sam ostavio adsl. Ranije mi je bilo sve od bh telekoma, ove sedmice prelaze telefon i kablovska na telemach.

Jučer pišem da neću dati marku iz principa jer sve imam od njih, a hoće i tu marku, ali eto pošto mi ostaje samo net od njih rekoh sebi, neka im, valja za Lige prvaka, talijanske lige, ncaa, naše lige, te još nekih liga i košarke što me interesuje.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 28 avg 2016, 20:04

Samo je problem sto ta web tv, ne bas tako rijetko, ne radi, ili stalno prekida. Da ne govorim o kvaliteti slike, pogotovo na tvom novom monitoru ce to dolaziti do izrazaja. :P Moguce da sada nece biti problema kao prije, vidjoh jucer da su nesto ko mijenjali, prije je bilo itekako problema sa prenosom. Skini ace stream i uzivaj u fudbalskim tekmama, sto se ncaa i aba lige tice, to jedino. Iako sumnjam da su u potpunosti rijesili problem sa streamom (jer nisam gledao nekih mjesec mozda).
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 28 avg 2016, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 avg 2016, 20:04

I kod mene su sport klubovi i arene sport. Sve na tv-u. :mrgreen: :mrgreen:

Za arene imam moju tv, a za sport klubove imam telemachov duo net grande family paket. Uživam maksimalno.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 28 avg 2016, 20:06

Federer17 je napisao/la:Samo je problem sto ta web tv, ne bas tako rijetko, ne radi, ili stalno prekida. Da ne govorim o kvaliteti slike, pogotovo na tvom novom monitoru ce to dolaziti do izrazaja. :P Moguce da sada nece biti problema kao prije, vidjoh jucer da su nesto ko mijenjali, prije je bilo itekako problema sa prenosom. Skini ace stream i uzivaj u fudbalskim tekmama, sto se ncaa i aba lige tice, to jedino. Iako sumnjam da su u potpunosti rijesili problem sa streamom (jer nisam gledao nekih mjesec mozda).
Zar još nisu otklonili slične probleme :rol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 28 avg 2016, 20:10

messilla je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:Samo je problem sto ta web tv, ne bas tako rijetko, ne radi, ili stalno prekida. Da ne govorim o kvaliteti slike, pogotovo na tvom novom monitoru ce to dolaziti do izrazaja. :P Moguce da sada nece biti problema kao prije, vidjoh jucer da su nesto ko mijenjali, prije je bilo itekako problema sa prenosom. Skini ace stream i uzivaj u fudbalskim tekmama, sto se ncaa i aba lige tice, to jedino. Iako sumnjam da su u potpunosti rijesili problem sa streamom (jer nisam gledao nekih mjesec mozda).
Zar još nisu otklonili slične probleme? :rol:
Nisu. U cetvrtak nisam mogao gledati europsku ligu jer nije radilo. Jucer Sarajevo pokusavao 10-ak minuta nije radilo, navecer Zeljo jedva nekako uz standardno stopanje.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 28 avg 2016, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 28 avg 2016, 20:11

messilla je napisao/la:
Zar još nisu otklonili slične probleme? :rol:
Kazem ti, ja nisam gledao nekih 30-40 dana, bio kod kuce (gdje imam na 2 TVa mojuTV, pa mi nije ni trebalo), a u stanu imam samo internet, pa to koristim. Kada sam koristio, svako malo error i kada pocne trzati, opasna nerviranja. O rezoluciji da ne pricam. :mrgreen: Jucer, cini mi se, nesto da sam ulazio i vidim promijenili su dosta toga, moguce da sad nece zezati, mada sumnjam.

Blago vama pa sve to mozete gledati, kod mene je vrijeme glavni problem. Nasao bih i SKove nekako, ali dzaba kad se nema vremena kad fakultet pocne, k'o nekad kad sam bukvalno 24h visio pred satelitskom. :/

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 28 avg 2016, 20:15

Federer17 je napisao/la:
Kazem ti, ja nisam gledao nekih 30-40 dana, bio kod kuce (gdje imam na 2 TVa mojuTV, pa mi nije ni trebalo), a u stanu imam samo internet, pa to koristim. Kada sam koristio, svako malo error i kada pocne trzati, opasna nerviranja. O rezoluciji da ne pricam. :mrgreen: Jucer, cini mi se, nesto da sam ulazio i vidim promijenili su dosta toga, moguce da sad nece zezati, mada sumnjam.

Blago vama pa sve to mozete gledati, kod mene je vrijeme glavni problem. Nasao bih i SKove nekako, ali dzaba kad se nema vremena kad fakultet pocne, k'o nekad kad sam bukvalno 24h visio pred satelitskom. :/
Samo malo nabacili sminke, problemi ostali. Doduse, sad te svako malo izbaci kad otvoris kompletan prozor za gledanje. :lol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 avg 2016, 20:20

Javim kako će to kod mene biti. Valjda neće štetkati, ako bude ima acestream. Recimo frend mi koristi stalno taj web i nikada nije imao problema. Moguće da zavidi od mjesta do mjesta. Komšiji mi pada konekcija svako malo, meni jednom u 24 sata i to par sekundi kada se serveri refresh ili restartaju.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 28 avg 2016, 20:22

samo_lijevo je napisao/la:
Samo malo nabacili sminke, problemi ostali. Doduse, sad te svako malo izbaci kad otvoris kompletan prozor za gledanje. :lol:
A realno, nisam ni ocekivao da su popravili. Ja pustio utakmicu neku i vidim ono se puni, kontam kasni prenos Bog te pito kol'ko, kud na areni tad uopste nije bilo vrijeme gore u vrhu. :lol:

@Neutral, ma i kod mene je konekcija uvijek ok, nisam nikakvih problema imao, a na 3 lokacije koristim njihov internet. Ovi problemi s web tv su jednostavno do njih, sumnjam da i tom jaranu nije zezalo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 avg 2016, 00:28

Neutral je napisao/la:Telemach za sportklubove, a moja web za arene jer sam ostavio adsl. Ranije mi je bilo sve od bh telekoma, ove sedmice prelaze telefon i kablovska na telemach.

Jučer pišem da neću dati marku iz principa jer sve imam od njih, a hoće i tu marku, ali eto pošto mi ostaje samo net od njih rekoh sebi, neka im, valja za Lige prvaka, talijanske lige, ncaa, naše lige, te još nekih liga i košarke što me interesuje.
Vec odavno furam tu kombinaciju. :thumbup:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 sep 2016, 14:45

Došao mi je Telemach, skontao sam kako ide iz više soba.

Nego recite mi jednu stvar, ova 3dgo usluga, upao sam tamo na svoj račun, ako aktiviram plaćam li nešto dodatno da gledam na pcu???

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 01 sep 2016, 14:50

koji paket koristiš ?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 sep 2016, 15:07

Duo tel grande, piše da je uključen 3dgo unutar njega

slika

Jučer pisalo 15KM mjesečno 6 mjeseci i kod mene je 15, evo danas digli cijene :lol:
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 01 sep 2016, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 01 sep 2016, 15:10

pa onda ti je D3GO usluga besplatna :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 sep 2016, 15:10

E hvala ti.

Pa što piše kada idem na aktivaciju da ima mjesečna naknada?

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 01 sep 2016, 15:39

I mene ovo zanima i našao sam ovo:
"Koliko košta usluga D3GO?
Pretplate za sve digitalne TRIO i DUO pakete obuhvataju i korištenje D3GO usluge. Korisnici D3 digitalne televizije plus interneta mogu da koriste D3GO uslugu po cijeni od 2 KM mjesečno, dok mjesečna naknada za D3 GO licencu za korisnike KTV plus Internet usluge iznosi 4 KM. Ova cijena pokriva troškove licence za korištenje dodatnog D3 uređaja."

Sad ne znam, ja imam glavni priključak na TV u dnevnom boravku, ali sam uzeo i dodatni resiver za TV u mojoj sobi i to me košta dodatnih 2 KM svaki mjesec.. Da li to znači sad ako skinem ovaj D3GO na komp i na mobitel da će mi dodati još 4 KM za svaki mjesec (2 za mob, 2 za komp) ? Vjerovatno glupo pitanje jer imam očito odgovor gore, ali ipak da provjerim, malo mi je konfuzno, koristim Duo Net Grande paket..
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

Conte
Kontakt:

Post Postao/la Conte » 01 sep 2016, 15:48

Ne d3go je djabe ne placa se nista dodatno ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 sep 2016, 16:57

Jesi li 100% siguran. I meni su rekli ne plaća se ali vamo piše da se plaća.

Pitam jer nema smisla gledati na pc kada mogu kabal dovući na tv u drugu sobu.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 sep 2016, 17:07

D3GO se sigurno ne plaća u trio i duo paketima (sem Duo Tel).
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 sep 2016, 18:49

Znači ja ga plaćam jer je u mene duo tel grande. Ništa, provući kabal i priključiti na tv.

Koji su đavo govorili da je free.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo, Rosicky i 13 gostiju.