Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Daj da vidimo tu izjavu gdje je on povrijedio igrace i strucni stab, kao sto seljacina iz Zavidovica govori?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko je kriv sto Zukanovic nije dobio vizu? Hajde recite mi..
To je sve fino neko pripremio teren i izlevatio jer ne mogu 23 igraca dobiti vize, a samo da on izvisi..Znaci zavjera, izdaja nazovite to kako god hocete da bi upao Hadzic .
To je sve fino neko pripremio teren i izlevatio jer ne mogu 23 igraca dobiti vize, a samo da on izvisi..Znaci zavjera, izdaja nazovite to kako god hocete da bi upao Hadzic .
-
- Kontakt:
Zbog necije nesposobnosti ostao momak kuci..sta ovi rade iz saveza..slikavaju se sa igracima i pricaju kako su u Brazilu..bili bi oni u pm da nije igraca ..ovaj isti Zukanovic znoj je proljevao da odemo na SP..sad nevalja savezu ..neka radi svako svoj posao ..Igrac Nigerije imao problema sa vizom ,pa odmah savez reagovao da se to sredi..jedino kod nas ovi djabahljebarosi qrtzom nemrdaju..nikad ali bas nikad ovi iz saveza nece imati postovanje od mene..to isto vazi za Papeta..krivo mi je sto igraci sute ,nece da zastite svog kolegu..to se moglo desiti vecini sa ovog spiska.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Zukanovic je odpao sa spiska prije nego sto je nasa repka otisla u Ameriku. Svako ko misli da je razlog bila viza i Zukanove izjave uvezi tog, onda se varaju. Da se Zukanovic nije kao malo "pobunio" preko medija, bilo bi da ipak odpada sa spiska jer je falio u vaznim pripremama u Americi i kao nije se mogao spremiti sa ekipon i uigrati. Nisam vidovita Dzemila ali svako, ko makar malo realno razmisli, shvatice da je tako i da bi bilo tako.
Ervin je jedina prava zamjena za Spahića, potpuno isti stil igre imaju.
4-IN-A-ROW
24.igrac i sta sad. Covjek je ispao fer svojom izjavom,vraca se u repku u septembru..nadam se zajedno sa Arslanagicem. Jedina greska Susica sto je zvao 24.igraca kad ih ne moze toliko da vodi na WC. Stevanovic,Zukanivic RESPECT Pandza PAPAK i kraj price...idemo momci po dobar rezultat u Brazil!!!
PS:Zuka je otpisan za Brazil,a ove grupe samo stete i prave razdor..zelite dobro BiH pisite lijepe i pozitivne stvari o igracima i selektoru..poslije Egipta kukamo na igru poslije pobjede sto nema Zuke
Dokle vise 
PS:Zuka je otpisan za Brazil,a ove grupe samo stete i prave razdor..zelite dobro BiH pisite lijepe i pozitivne stvari o igracima i selektoru..poslije Egipta kukamo na igru poslije pobjede sto nema Zuke

emir_ je napisao/la:Ervin je jedina prava zamjena za Spahića, potpuno isti stil igre imaju.
mene je lik oduševio protiv Grčke na Bilinom polju svojom smirenošću iako mu je ako se ne varam to bio debi?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tako jebudzak je napisao/la:24.igrac i sta sad. Covjek je ispao fer svojom izjavom,vraca se u repku u septembru..nadam se zajedno sa Arslanagicem. Jedina greska Susica sto je zvao 24.igraca kad ih ne moze toliko da vodi na WC. Stevanovic,Zukanivic RESPECT Pandza PAPAK i kraj price...idemo momci po dobar rezultat u Brazil!!!
PS:Zuka je otpisan za Brazil,a ove grupe samo stete i prave razdor..zelite dobro BiH pisite lijepe i pozitivne stvari o igracima i selektoru..poslije Egipta kukamo na igru poslije pobjede sto nema ZukeDokle vise
jos nek i Pjanica i Lulica makne iz reprezentacije, i onako iritiraju mnoge..od mene bi i za to dobio Respect..i Mujdza mi je vala preko glave vise, malo-malo povrijedjen pa idemo sa Sunjicem, Vrsom, Hadzicem i Svinjkijem po rezultat u Brazil...ja prvi ne bi bio za to da se pravi razdor da su otjerani Pjanic, Mudjdza ili Lulic umjesto Zukanovica..u cem je razlika? sva tri-cetiri od njih zasluzuju u normalnim uslovima da igraju u prvih 11, tako da je svejedno koji otpada...
meni je Zuka drazi igrac od ta tri pa se bunim..da je neko od njih 3 tjeran na ustrb Sunjica ili Svinjceka ne bi se bunio i pravio razdor ni ja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne pravis ti razdor ni sad, kao ni ostali ovdje. Safet je pokazao da ga boli qrac za misljenjem navijaca.ultrasstyle_tz je napisao/la:tako jebudzak je napisao/la:24.igrac i sta sad. Covjek je ispao fer svojom izjavom,vraca se u repku u septembru..nadam se zajedno sa Arslanagicem. Jedina greska Susica sto je zvao 24.igraca kad ih ne moze toliko da vodi na WC. Stevanovic,Zukanivic RESPECT Pandza PAPAK i kraj price...idemo momci po dobar rezultat u Brazil!!!
PS:Zuka je otpisan za Brazil,a ove grupe samo stete i prave razdor..zelite dobro BiH pisite lijepe i pozitivne stvari o igracima i selektoru..poslije Egipta kukamo na igru poslije pobjede sto nema ZukeDokle vise
jos nek i Pjanica i Lulica makne iz reprezentacije, i onako iritiraju mnoge..od mene bi i za to dobio Respect..i Mujdza mi je vala preko glave vise, malo-malo povrijedjen pa idemo sa Sunjicem, Vrsom, Hadzicem i Svinjkijem po rezultat u Brazil...ja prvi ne bi bio za to da se pravi razdor da su otjerani Pjanic, Mudjdza ili Lulic umjesto Zukanovica..u cem je razlika? sva tri-cetiri od njih zasluzuju u normalnim uslovima da igraju u prvih 11, tako da je svejedno koji otpada...
meni je Zuka drazi igrac od ta tri pa se bunim..da je neko od njih 3 tjeran na ustrb Sunjica ili Svinjceka ne bi se bunio i pravio razdor ni ja
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Zao mi je momka k'o da mi je rod. Naguzen je od gedze iz Zavidovica i kriminalaca iz Saveza. Begicu j-bem ti zenu i djecu.
Nije ovo nikakavo cudo, samo sto sam podcjenio šušin bezobrazluk. Vidi lola da nema kritike sta god da radio, pa sto ne bi iskoristio svoje ovlasti do maksimuma? I tako rekreativci hadzic i slino tusic, odose u Brazil.
Nije ovo nikakavo cudo, samo sto sam podcjenio šušin bezobrazluk. Vidi lola da nema kritike sta god da radio, pa sto ne bi iskoristio svoje ovlasti do maksimuma? I tako rekreativci hadzic i slino tusic, odose u Brazil.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Sta je vise , opet Safet nevalja, vi bi da pravite spisak, odredite taktiku a kad se lose odigra Safetu hebavali mater.. Ako su ljudi odlucili da mogu bez Zukanovica onda neka i igraju bez njega, ako rezultat nebude valjo onda cemo trazit smjene i ostavke, na stranu simpatije i antipatije prema pojedincima, ovdje se radi o ekipi ...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Najtuznije je vidjeti da ljudi podrzavaju ovo **** Zukanovica na ustrb nepotizma i menadzerskih malverzacija.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- JackTheStripper
- Kontakt:
sanelmasetic je napisao/la:Sta je vise , opet Safet nevalja, vi bi da pravite spisak, odredite taktiku a kad se lose odigra Safetu hebavali mater.. Ako su ljudi odlucili da mogu bez Zukanovica onda neka i igraju bez njega, ako rezultat nebude valjo onda cemo trazit smjene i ostavke, na stranu simpatije i antipatije prema pojedincima, ovdje se radi o ekipi ...
Haj ne rise, matere ti. Safet je javna osoba i kao takva je izlozena kritikama. To je jednostavno tako. A nije da nije zasluzio kritiku nakon srljanja iz greske u gresku. Nacin na koji su ovo uradili je teski hinjaluk, momku je mucki zabijen noz iza leda, ni kriv ni duzan ostade bez SP za koje je se izborio u mnogo vecem obimu nego uljezi Tino-Sven Susic i Anel Hadzic. Ovo je sve isplanirano od strane Safeta koji je naredio onoj u osobi u savezu koja je odgovorna za vize da ne dostavi kompletnu dokumentaciju samo za Zukanovica. Ovaj se s pravom pobunio i to je Safet jedva docekao, na volej. Sada mu to sluzi kao "izgovor".
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Ne damo Zuku!
- sanelmasetic
- Kontakt:
Imate li vi neki opipljiv dokaz da je Safet ili neko iz saveza namjerno dostavio nekompletnu papirologiju za Zukanovica, NE .. Dakle ne laprdajte, Ervin je laprdo i sta ga snadje..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
banuj se.sanelmasetic je napisao/la:Imate li vi neki opipljiv dokaz da je Safet ili neko iz saveza namjerno dostavio nekompletnu papirologiju za Zukanovica, NE .. Dakle ne laprdajte, Ervin je laprdo i sta ga snadje..
naprijed rejal
Baš jbt, ko da će oni ostavljati dokaze iza sebe. jbtSveti je napisao/la:banuj se.sanelmasetic je napisao/la:Imate li vi neki opipljiv dokaz da je Safet ili neko iz saveza namjerno dostavio nekompletnu papirologiju za Zukanovica, NE .. Dakle ne laprdajte, Ervin je laprdo i sta ga snadje..

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
sanelmasetic je napisao/la:Imate li vi neki opipljiv dokaz da je Safet ili neko iz saveza namjerno dostavio nekompletnu papirologiju za Zukanovica, NE .. Dakle ne laprdajte, Ervin je laprdo i sta ga snadje..

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pape je ispao pacov od covjeka i nek se srami.
A bas cekam da vidim sta ce reci Spaha i Dzeko, kad su mogli propalom Ibricicu stati u odbrani jer im nije isti dernek bez njega, hoce li odbraniti ovog momciluka s moralom.
A bas cekam da vidim sta ce reci Spaha i Dzeko, kad su mogli propalom Ibricicu stati u odbrani jer im nije isti dernek bez njega, hoce li odbraniti ovog momciluka s moralom.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Google Adsense [Bot], Micron i 27 gostiju.