Sve bi se srušilo

Maloprije gledam,ti bokca šta je ono bilo

[youtube][/youtube]
Idemo zato oprobati pobjediti Grke i približiti se ludilu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Poslije ove tekme mjesec dana nisam progovorio ni s kim.tepsija je napisao/la:Ja ne znam šta bi se desilo da se mi konačno plasiramo na neko veliko natjecanje.
Sve bi se srušilo![]()
Maloprije gledam,ti bokca šta je ono bilo![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Idemo zato oprobati pobjediti Grke i približiti se ludilu.
Šta smo mi? Vidjet će on za 5 dana šta smo mihattab je napisao/la:Karagounis: "Bosna ? Malo znam o njima, nisam ih nikad vidio na nekom velikom takmicenju, razlog tome je vjerovatno zato sto nemaju potrebni kvalitet. Sumnjam da jedna takva reprezentacija moze napraviti ozbiljnije probleme reprezentaciji svjetskog kalibra kao sto je nasa. Mi smo bili evropski prvaci, a sta su oni ? Ocekujem ubjedljivu pobjedu pred nasim fanaticnim navijacima !!!"
To vam mogu reci ovi malo iskusniji forumasi poput @Cartmana i @PrincipatusaHOPLIT je napisao/la:A gdje ste vi gospodo pročitali te izjave?
Inace Bernd Stange je pod nickom @Legenda.Cartman je napisao/la:Sve te izjave su na istom portalu gdje i izjave Bernda Stangea, samo ne da admin da se postavlja link ovdje na forumu yebiga.
@Legenda: Evo upravo naleti na jednu: "Mislio sam da BiH nema sanse u Atini, ali nakon sto sam vidio da je Zukanovic pozvan vjerujem da ce BiH pobjedit 3:0".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.