NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

isakovich
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac

Post Postao/la isakovich » 24 apr 2012, 12:26

ovo je cist kradja sudija,nema sanse da vi mozete utvrditit da je prvi gl opravdano ponisten,cak sto se vise gleda izgleda da je pravovremeno utrcao i zabio ovaj igrac,stvarno golema kradja ovog ko fol perspektivnog mladog sudije,drugi gol je smijesna stvar jer golman nikako ne bih uspio dohvatiti loptu pa je samo teatralno pao i nadao se sudijskoj pomoci koju je dobio,zao mi je Jedinstva kao kluba i bogate historije.Ali ponajvise zbog zli ljudi ne moze da bude krajiski ponos u premier ligi BiH.
VOLIM BAYERN

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 24 apr 2012, 13:11

Kod prvog gola ofsajd 99%, a drugi je stvarno tesko komentarisati gledajuci ovaj snimak..
Volim te Bosno!!!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 24 apr 2012, 14:46

isakovich je napisao/la:ovo je cist kradja sudija,nema sanse da vi mozete utvrditit da je prvi gl opravdano ponisten,cak sto se vise gleda izgleda da je pravovremeno utrcao i zabio ovaj igrac,stvarno golema kradja ovog ko fol perspektivnog mladog sudije,drugi gol je smijesna stvar jer golman nikako ne bih uspio dohvatiti loptu pa je samo teatralno pao i nadao se sudijskoj pomoci koju je dobio,zao mi je Jedinstva kao kluba i bogate historije.Ali ponajvise zbog zli ljudi ne moze da bude krajiski ponos u premier ligi BiH.
Prvi gol [Firefox]

Ofsajd 100% jer igrač Jedinstva prebacuje loptu glavom svom igraču koji je najbliži golmanu.I to je definitivno ispravna odluka .Drugi gol nije neki faul i mislim da je greška golmana ali kontakta je bilo i po meni sudac je mogao ali nije morao svirati faul na golmanu iako je neko nepisano pravilo da se svaki kotakt sa golmanom u njegovom petercu svira kao faul.Ja malo duže pamtim i treba znati da je Jedinstvo naviklo dobijati utakmice tako što im "tigar" popriča sa sucem prije tekme i kaže mu kakav rezultat treba biti.Da se ovo dogodilo na stadionu Branitelja počinjao bi dnevnik FTV-a sa ovim snimcima napada na suca.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 24 apr 2012, 15:39

acovic1 je napisao/la:
isakovich je napisao/la:ovo je cist kradja sudija,nema sanse da vi mozete utvrditit da je prvi gl opravdano ponisten,cak sto se vise gleda izgleda da je pravovremeno utrcao i zabio ovaj igrac,stvarno golema kradja ovog ko fol perspektivnog mladog sudije,drugi gol je smijesna stvar jer golman nikako ne bih uspio dohvatiti loptu pa je samo teatralno pao i nadao se sudijskoj pomoci koju je dobio,zao mi je Jedinstva kao kluba i bogate historije.Ali ponajvise zbog zli ljudi ne moze da bude krajiski ponos u premier ligi BiH.
Prvi gol [Firefox]

Ofsajd 100% jer igrač Jedinstva prebacuje loptu glavom svom igraču koji je najbliži golmanu.I to je definitivno ispravna odluka .Drugi gol nije neki faul i mislim da je greška golmana ali kontakta je bilo i po meni sudac je mogao ali nije morao svirati faul na golmanu iako je neko nepisano pravilo da se svaki kotakt sa golmanom u njegovom petercu svira kao faul.Ja malo duže pamtim i treba znati da je Jedinstvo naviklo dobijati utakmice tako što im "tigar" popriča sa sucem prije tekme i kaže mu kakav rezultat treba biti.Da se ovo dogodilo na stadionu Branitelja počinjao bi dnevnik FTV-a sa ovim snimcima napada na suca.
eto sve si rekao, nešto slično sam i ja htio pisati. za one scene na zadnje dvije utakmice se izbacuje iz lige, ali to osobno ne bih volio zbog vaše tradicije i bihaća kao grada ;)
Sloga Uskoplje

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 24 apr 2012, 15:47

Evo šta se dešava nakon toga...

Sudija Antonio Bandić i njegovi pomoćnici su nakon grešaka u utakmici između Jedinstva i Branitelja morali spašavati živu glavu. Sudijska trojka neće lako zaboraviti to 22. kolo Prve lige FBiH.
K l i x

Preuveličavanje kao i sve ostalo u ovoj ligi
CAMP MOU!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 apr 2012, 16:09

e ajmo odbor za normalizaciju ako je borac bio 10 000km za jedan ispad,onda vi za drugi ovakav ispad,minimalno 10 000 km i sve do kraja bez publike
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 24 apr 2012, 16:15

Normalno da je preuvelicana ta situacija sa sudijom,sve je to iscenirano,citava ta liga je zivi haos,namjestanja i razne malverzacije postoje ne samo kod pomenutih klubova nego od Premier lige pa na dole,zato je suvisno spominjati nekakve tigrove jer u citavoj BiH ima i gorih tigrova,samo sto mnogi zele da od Bihaca i Jedinstva naprave golemo ruglo s tim sto prepuhavaju ovo spasvavanje glave sudija,to je za njega jako dobro iskustvo jer ako ovako nastavi suditi i napravi ovakve greske ne daj Boze Sarajevu , Borcu ili Širokom Brijegu e tu ce i zapravo spasavati glavu..
VOLIM BAYERN

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 24 apr 2012, 16:22

isakovich je napisao/la:Normalno da je preuvelicana ta situacija sa sudijom,sve je to iscenirano,citava ta liga je zivi haos,namjestanja i razne malverzacije postoje ne samo kod pomenutih klubova nego od Premier lige pa na dole,zato je suvisno spominjati nekakve tigrove jer u citavoj BiH ima i gorih tigrova,samo sto mnogi zele da od Bihaca i Jedinstva naprave golemo ruglo s tim sto prepuhavaju ovo spasvavanje glave sudija,to je za njega jako dobro iskustvo jer ako ovako nastavi suditi i napravi ovakve greske ne daj Boze Sarajevu , Borcu ili Širokom Brijegu e tu ce i zapravo spasavati glavu..

Vecim dijelom teksta si u pravu,ali ovaj put Bihac i Jedinstvo zaslzuju veliku kaznu zbog ponavljanja incidenta.
Da podsjetim,utakica s Bratstvom je prekinuta,sudija vas uopste nije ostetio,nego vam i pomogao kad nije svirao penal kao kuca za Bratstvo,a pojedinci ga pogodili s necim i 2,3 puta prekidali utakmicu.
Drugo, 90 % ljudi koji su pogledali video se slaze s tim da su opravdano ponisteni golovi. Priznati nemoc,priznati greske,pokriti se po glavi i moliti boga da ne bude strasna kazna.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 apr 2012, 16:49

acovic1 je napisao/la:
Prvi gol [Firefox]

to je to..ispravne odluke suca..
drugi gol, ako bolje pogledajte broj 33 ide leđima i zabija se u golmana, znači uopće ne ide na loptu nego leđima ruši golmana
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 24 apr 2012, 17:27

Pravi i iskreni navijaci i simpatizeri Jedinstva znaju da smo mi sami sebi najveci problem, pa sve onda ostalo sto nam se događa u zadnje vrijeme. Ja cu svoj klub bodriti ma u kojoj god on ligi bio, iako me dusa boli sto moramo igrati sa ekipama koje su nam nekad bile preslabe i za trening utakmice i sa ekipama koje je politika ove napacenje drzave stvorila, ali opet znam da se od stare slave ne zivi. Nadam se da cemo na kraju uspjeti izboriti opstanak i da cemo pripreme za novu sezonu tako reci poceti odmah po zavrsetku ove.

90% "pojacanja" je dovedeno po nalogu stare Uprave, tako da Krizni stab zbog kasnjenja priprema nije ni mogao stvoriti tj. sklopiti dobar tim koji ce bez problema opstati. Koliko je god nama nekad taj covjek pomogao, sad je ovaj klub talac istog tog covjeka, jer on nije tu, a opet se na neki nacin pita o svemu i to nikako nije dobro.

Ponavljam da ovakvih nemilih situacija kao u Bihaću ima svako kolo, ali budu zataskane ili se ublaze sto je vise moguce. Ima ta komisija koja nazalost nikad nije bila pravedna prema svima, pa nek' oni odluce kakva nas kazna slijeduje, ali molim vas da imate barem malo postovanja i ne odlucujete vi ovdje na forumu kako nas treba kazniti.

Neka bude da su opravdano ponisteni golovi, ali sudac je utakmicu silovao prekidanjem igre za bezvezne stvari, vracanjem lopte, iako je bila na pravom mjestu za izvodjenje, dopustanjem igracima Branitelja da se izlezavaju bez potrebe, a to su sve sitnice koje u krajnjem slucaju najvise i ostete neku ekipu i pokvare utakmicu. Engleska liga je jedna od srcanijih i najbrzih, pa u jednom poluvremenu bude 3 prekrsaja i igra se muski, a kod nas sudije i ovako spor nogomet uspore jos vise glupim prekidanjem igre.

Ako ja ne docekam Premier ligu, docekace je moje dijete, jer cu ga odgajati da voli ovaj klub, a zbog onih koji nam rade nepravdu ja cu ovaj klub jos vise bodriti.

BOL JE PROLAZNA - PONOS JE VJECAN
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 24 apr 2012, 17:55

Po ovim komentarima sto vidim, uglavnom su to banalna i neobjektivna misljenja koja su u domenu toga da li mrzim Jedinstvo ili ga simpatisem. Osim par kulturnih pojedinaca.

Ja sam jos za proslu prekinutu utakmicu rekao da se kao navijac Jedinstva i kao Biscanin stidim onog sto se desilo, i da vise necu dolaziti na utakmice dok se nesto radikalno ne promijeni.

Meni nije ni problem to sto ce nas kazniti, niti to sto cemo frcati iz ove lige, ali kod nas ima korektnih ljudi pa barem ostavimo snimke sa nasih utakmica. Drugi klubovi ne znaju ni sta je kamera. Nema se tu sta kriti, sto u izlogu to i u radnji. Nakon toga pola portala u BiH brutalno ukrade taj snimak i onda se prikazujemo u razlicitim konotacijama, sto mi opet ne smeta.
Ako cemo realno, ovakvih situacija ima svako kolo i na svim terenima. Kradja i neregularnost su sinonim za ovu ligu. Ali ne samo u ovoj ligi, Premijer liga je sto je jos zalosnije, brutalnija.HJebem ja ligu u kojoj se klubovi kao Sloboda, Celik, Velez bore za prezivljavanje iz gradova TUZLA, MOSTAR, ZENICA, dok se za titulu bori Siroki Brijeg iz Listice ili Zrinjski, a da ne govorim da su prvaci bili Modrica i Brotnjo koji vise i ne postoje.
U ovoj ligi valjaju samo cetiri kluba BUDUCNOST, RUDAR, ISKRA, JEDINSTVO, ostalo je sve u pet deka. Klubovi koji su jucer igrali kantonalnu ligu, danas kao upali u 1.LFBiH, i misle da je to vrh. Zbog takvih kvazi klubova imamo i ovakvu ligu kakvu imamo.
Premijer ligu treba hitno skratiti i preformulisati, pa onda i federalnu na deset klubova. Mozda cak i ukinuti.

Ipak ponosim se time sto Bihacu ipak nikada nisu niti ce biti fasisticki incidenti koje svakodnevno vidjamo u Zapadnom Mostaru, Banja Luci i Sirokom Brijegu. Zato molim gospodu da se iz tih mjesta ne javljaju, posebno iz Listice.

Da li su bili golovi ili nisu, da li je sudije bio pristrasan ili nije, da li smo se nekom zamjerili zestoko... ? Niko ne moze tvrditi sa sigurnoscu, to su teorije zavjere, istina je da je zavrsilo 1:1 i da samo na mukama. Po meni su glavni krivac igraci Jedinstva, sto zbog igre, sto zbog ponasanja. Ne igraju kada im dajes redovne plate, ne igraju kada su redovne, sta je onda problem? Izuzetak samo utakmica u Vitezu.
MENI MOJE, A VAMA VASE

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 apr 2012, 18:31

Što se mali Tigrć uspanicio.Mi smo sam orealni,nismo nikoga vrijeđali.Vi sebe smatrate nekim velegradom,a pola vas tu radi u Hrvatskoj i ima hrvatske domovnice,samo radi koristi.Nekad ste bili prosjecan premijerligas koji se borio vecinom za opstanak.Sad ste tu gdje jeste,ustvari niste jos.Jedna stepenica dolje,tu vam je mjesto dok ne dođete u red.Čovijek je sudio posteno i to vam smeta..Sad je cijela BIH vidjela kakvi ste divljaci.A ovo za Lišticu,pa izvlacili ti mi ma** iz lištice nakon dva dana!!!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 apr 2012, 18:45

Nemojte se vi molim vas javljati, od kad postojite? gdje ste bili prije rata? ??? i kako ste dosli tu gdje ste sada? sa cijim parama i lopovlukom? Na vasim stadionoma najvise nacionalizma ima i USTASLUKA! situacija se polako mijenja pa sad cijeli dio rvatske dolazi u kupovinu namirnica kod nas, nesto im skupo u domovini!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 apr 2012, 18:52

Prije rata bili gdje i sada.Do ovoga dosli svojim radom.Kralo je se svugdje samo negdje su trpali u svoj džep a negdje su ljudi pravili terene,stadione,dvorane i ostalo.Negdje su se pitali ljudi a negdje Tigrovi!! :lol: :lol:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 apr 2012, 18:55

ŠB.TRN je napisao/la:Prije rata bili gdje i sada.Do ovoga dosli svojim radom.Kralo je se svugdje samo negdje su trpali u svoj džep a negdje su ljudi pravili terene,stadione,dvorane i ostalo.Negdje su se pitali ljudi a negdje Tigrovi!! :lol: :lol:
Za razliku od vas mi nismo imali sta krasti, naprotiv nas su "pokrali i popalili" vasi drugari!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 24 apr 2012, 19:00

Ne znam zasto se javljaju navijaci Sirokog Brijega i Zrinjskog da brane Branitelj i njihove interese, to vi izgleda da potvrdite da je to klub nastao iz politickih razloga i da nema svojih navijaca.

Ne znam odakle vama pravo da osuđujete događaje u Bihaću kad je Siroki Brijeg sinonim za nacionalizam i Ustaše, a isto tako i samoprozvani Zapadni Mostar koji je prepoznatljiv kao glavni krivac nacionalne razjedinjenosti u Mostaru.
Prvo ocistite u svojoj avliji, pa se onda brinite sta se desava u tuđoj.

Molio bih moderatore ako su barem malo objektivni da upozore ljude cija nama osuda ne treba, sami smo svijesni u kakvom smo belaju i toga se stidimo.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 apr 2012, 19:09

Mi u svojoj avliji cistimo.Sto tebe smetaju komentari.Ovo sto radite je za svaku osudu,i zasto to netko iz Širokog,Mostara,Neuma ili bilo kojeg grada ne bi mogao osuditi.I ne vidim zasto bi nas itko upozoravao,ti mozes pisati na temi Širokog a ovo ti nije djedovina da nekog tjeras!!

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 24 apr 2012, 19:21

Mi smo pogodili sudiju kamenom, nasi igraci su napali sudiju, dobicemo kaznu....

ali u Bihacu nikada niko nije digao Hitlerovu svastiku, nikada nismo ubili gostujuceg navijaca samo zato sto je iz sarajeva ili sto je druge vjere ili nacije, nikada nismo upadali grupno na teren da tucemo igrace Veleza zsto sto su nas izbacili iz kupa, niaka nismo pjevali "Evo zore, evo dana", nismo dizali parole "Noz, zica ili Noz, kolac", i na kraju zbog vasih ispada navijaci nemaju pravo ici na gostujuce utakmice! I vas predsjednik je rekao da u Sirokom Srbin i Bosnjak nikada nece zaigrati.
To hocu da ti kazem, zato nemoj uzalud prvi prozivati. Na kraju krajeva prema igracima Branitelja je sve bilo korektno.

Kod nas ima primitivaca, kao i svugdje, ali smo mi opet nesto drugo za razliku od vas.

Evo, ja sam rodjeen u Karlovcu, zivio sam tamo pet godina, moji roditelji jos duze. Imam dvije domovnice. Veci sam Bosanac od vas dvojice, ali sto je jos BOLNIJE za vas, CAK SAM I VECI HRVAT OD VAS DVOJICE. Ti sa mnom tako razgovaras, a sta ako mi je ima Luka!!??
MENI MOJE, A VAMA VASE

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 apr 2012, 19:27

Ne znam sto izokreces sve.Koga briga gdje si ti rođen.Vjerujem da nije nikoga.Samo ,smo rekli da ste divljaci,vi i vasi igrači,nista vise i da kaljate ime Jedinstva koji je nekada mogao igrati Premijer ligu a danas ne moze ni ovu Federalnu.Ti ode na nesto stoto,al razumijem te.Da se i moj klub ovako sramoti i ja bih mozda pisao o sve samo ne o onome sto treba!!

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 24 apr 2012, 19:51

Vi sto niste iz Bihaca i ne volite Jedinstvo , nemojte pisati glupe komentare . Da ste vi bili na utakmici vidjeli bi kakvo je sudjenje bilo . Nema veze vise , poslo je . Kazna kakva bude nek' bude . Jedinstvo ako se ispadne , za 2 godine ce se vratiti puno jace , vjerujte mi . I hvala Bogu doci ce vrijeme kad necemo se vise blamirati po Rodocu , Mionici , nekoj tamo Gabeli itd . Vratice se Jedinstvo , vratice se Sila Nebeska ! A do tad ostavite se ove teme i gledajte svoj glub . BOL JE PROLAZNA , PONOS JE VJECAN !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.