Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Nevjerovatno kako neki uvijek teže da raspravu okrenu u nekom drugom pravcu koji uopšte nije potreban.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ulaznice za Luxemburg još uvijek nisu puštene u prodaju ,je li tako ? 

-
- Kontakt:
Da.Bezimeni je napisao/la:Ulaznice za Luxemburg još uvijek nisu puštene u prodaju ,je li tako ?
YNWA!
Ovaj Saudin bas ima sindrom zvani kompleks( Grad Sarajevo)!!!!
Zao mi te je ako si roden u gradu smoga,a mozda nisi ni tu.
Cinjenica je da je bolja atmosfera u Zenici jer je i duplo ako ne i vise
manji stadion!! I meni licno ne smeta sto se igra u Zenici!!!
Ali to nedaje zapravo nekom primitivcu da se kurci!!!
Hvala bogu pa imamo i planine,a bogami u nasem gradu zivi i fudbal!
Sto se nemoze reci za vas!! Znam da vam bilo kakvo desavanje i dogadaj
u gradu znaci nesto,jer vam se prosto nista nedesava!!
I prema tome nemojte vi razmisljati i brinuti se sta je dobro za nas Olimpijski Grad!!
I prema tome nemojte vi razmisljati i brinuti se sta je dobro za nas Olimpijski Grad!!
Halo, nema potreba da se vrijeđamo! Nek piše ko šta hoće, a moderatori nek to riješavaju!bordo je napisao/la:Ovaj Saudin bas ima sindrom zvani kompleks( Grad Sarajevo)!!!!
Imas jako zanimljivo ime,a takav ti je i post,zanimljiv...i nista vise. Imas pravo na misljenje,nazalost imaju ga svi pa i ti.Imas i komp,nazalost, pa mozes iznijeti svoje misljenje na forumu,nazalost. Ali oprosticemo ti jer si jos mali,tek kasnije kad porastes shvatices da i nije sve bas tako kao sto sad mislis.A do tad imas komp,imas misljenje,imas forum da lijecis frustracije,nazalost....SAUDIN23 je napisao/la:ja znam da je vama krivo i da pucate od ljubomore sto se igra u zenici ali vi protiv francuske ste se obrukali sam takoo tako da je i veliki pitar safet susic morao popustit pred igracima koji su molili da se igra u zenici jer to je fudbalski grad sinko tu protivniku koljena klecaju tu je kulin ban potpisao povelju svidzalo se to kome ili ne vi imate planine mozete organizovat zimske igre skokove sta vas briga ostavite se vi fudbala i satdiona nije to za vas zvizdite i psujete nasim igracima nemate postovanja jednostavno niste vi fudbalski grad sjeti te se protiv rumuna kad smo gubili niko nije zvizdao nego se navijalo kao da vodimo to je mentalitet nas koji vi nemate imate pare sudije ivicu osima koji gura onakvog zelju da bude u vrhu sram da ga bude al to nikad necete imat i nadam se da ste napravili wc na kosevu![]()
-
- Kontakt:
Ovakve gluposti nije potrebno ni citati, obicni kompleksi prema glavnom gradu. Podrzavam igranje reprezentacije u Zenici, na Kosevu to nije "to" i tako ce biti dok HZ i TM ne budu imali intres i zanimanje za reprezentaciju. Slazem se da ne bi bilo vise od 20 000 ljudi. dodatna stvar je sto NSBIH mora placati policiju u KS, a u ZDK policija je duzna obezbjedjivati javne manifestacije. To je ta razlika u parama tako da je savezu svejedno. Bolje onda igrati pred punih 14 000 nego pred polupraznih 18 000 gdje se sve zeleni od stolica. Inace, 80% ljudi koji dolaze na utakmice u Sarajvo ili Zenicu su isti ljudi. Samim tim glupo je govoriti da se neko obrukao. Sarajlija i zenicana je ponajmanje na tim utakmicama. U samom Sarajevu nema velikog zanimanja kad igra reprezentacija, kao sto je recimo bilo 96 pa da neke 2000. Cinjenica je da ova sadasnja reprezentacija ima najvecu podrsku u dijaspori i manjim gradovima i to je tako svidjelo se kome ili ne. Ali ipak sa druge strane, u Paris ce ici opet najvise sarajlija od svih iz BiH, tako je isto bilo i u Lisabno. Da li je to zbog platezne moci ili neceg treceg, ne bih ulazio.
Inace, Centrotrans 7 autobusa + preko 300 ljudi avionom. Sol Azur 5 autobusa (mada kako sam saznao oni jos vise za karte, nadam se da ce ih uspjeti obezbjediti). Plus ostale agencije, plus raja u privatno aranzmanu. Sve ukupno sigurno preko 3000 ljudi iz BiH, sto za broj stanovnika i plateznu moc je vise nego odlicno
Inace, Centrotrans 7 autobusa + preko 300 ljudi avionom. Sol Azur 5 autobusa (mada kako sam saznao oni jos vise za karte, nadam se da ce ih uspjeti obezbjediti). Plus ostale agencije, plus raja u privatno aranzmanu. Sve ukupno sigurno preko 3000 ljudi iz BiH, sto za broj stanovnika i plateznu moc je vise nego odlicno

-
- Kontakt:
ovo mene samo brine i tu mislim da je velika prednost francuza ali HOCU da vjerujem da cemo pobjedit i da ce citava Bosna ali i hercegovina da slavisvabo94 je napisao/la:lloris
sagna rami abidal evra
diara diaby
ribery nasri malouda
benzema.........lyon,rom,arsenal,barca,man u.,bayern,chelsea,real,city..... igraju u najboljim klubovima

e zato ovakokinder_jaje je napisao/la:ovo mene samo brine i tu mislim da je velika prednost francuza ali HOCU da vjerujem da cemo pobjedit i da ce citava Bosna ali i hercegovina da slavisvabo94 je napisao/la:lloris
sagna rami abidal evra
diara diaby
ribery nasri malouda
benzema.........lyon,rom,arsenal,barca,man u.,bayern,chelsea,real,city..... igraju u najboljim klubovima
........................begovic
vranjes.......pandza.......spahic........papac
mujdza...rahimic...pjanic....salihovic.....lulic
....................dzeko
ova odbrana i vezni red su dovoljno pokretljivi ,cvrsti i izdrzljivi da se mogu nositi sa francuskim bocnim igracima,
ovo je, prakticno, najjaci vezni red koji mozemo izvesti.......
jesu puno jaci ali ovako cemo barem moci trcati 90 min, pa stabude.
ako pape , kao u prvoj tekmi, izvede fudbalske "carobnjake" u hnamjeri da "sakrije" loptu i ostvari visok posjed lopte, bice smijeha, na sve strane.......
Sent from my Commodore 64
nemojte biti djeca...ljudi u savezu na sve misle,bar kad se treba sloziti cijelo bilino polje po cijenama kakve su ove,i ovo nije prvi put,da kad god se stvori euforija nakon uvezanih par pobjeda pa jos ako je situacija kao sad,prilika za direktni ili plasman kroz baraz oni nabildaju cijene ko da se fakat u najmanju ruku igra kao sto lik rece protiv spanije,svaku tekmu godinama idem u zenicu,i uvijek na zapad..ne mogu se sjetiti da sam ikad platio kartu za zapadnu tribinu 30 km...ako neko zna da je tako bilo neka me koriguje...i jos jedna stvar...momcine iz saveza s ovim napucanim cijenama su fakticki prodali kosevo a na bilinom polju..i nece platiti muriju za obezbjedjenje kao sto bi to morali u sarajevu....ja,ja, 

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
ziv bio ne provaljuj se...cuj mujdza mu u sredini a medo na klupi...ccccccccc........bem ti sve sami misliocinihco je napisao/la:e zato ovakokinder_jaje je napisao/la:ovo mene samo brine i tu mislim da je velika prednost francuza ali HOCU da vjerujem da cemo pobjedit i da ce citava Bosna ali i hercegovina da slavisvabo94 je napisao/la:lloris
sagna rami abidal evra
diara diaby
ribery nasri malouda
........................begovic
vranjes.......pandza.......spahic........papac
mujdza...rahimic...pjanic....salihovic.....lulic
....................dzeko
ova odbrana i vezni red su dovoljno pokretljivi ,cvrsti i izdrzljivi da se mogu nositi sa francuskim bocnim igracima,
ovo je, prakticno, najjaci vezni red koji mozemo izvesti.......
jesu puno jaci ali ovako cemo barem moci trcati 90 min, pa stabude.
ako pape , kao u prvoj tekmi, izvede fudbalske "carobnjake" u hnamjeri da "sakrije" loptu i ostvari visok posjed lopte, bice smijeha, na sve strane.......
Ne možeš se sjetiti? Jesi li siguran da ideš na svaku utakmicu u Zenici? Ja se ne mogu sjetiti kad je "Zapad" bio ispod 30 KM. Za Španiju i Portugal je bio 40 KM.socrates je napisao/la:nemojte biti djeca...ljudi u savezu na sve misle,bar kad se treba sloziti cijelo bilino polje po cijenama kakve su ove,i ovo nije prvi put,da kad god se stvori euforija nakon uvezanih par pobjeda pa jos ako je situacija kao sad,prilika za direktni ili plasman kroz baraz oni nabildaju cijene ko da se fakat u najmanju ruku igra kao sto lik rece protiv spanije,svaku tekmu godinama idem u zenicu,i uvijek na zapad..ne mogu se sjetiti da sam ikad platio kartu za zapadnu tribinu 30 km...ako neko zna da je tako bilo neka me koriguje...i jos jedna stvar...momcine iz saveza s ovim napucanim cijenama su fakticki prodali kosevo a na bilinom polju..i nece platiti muriju za obezbjedjenje kao sto bi to morali u sarajevu....ja,ja,
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
pa bolan , ko ce trcat' za riberijem, benzemom, maludom? medunjanin, misimovic? oni 100 metara trce 20 sekundi , a imaju kondiciju za pola sata ozbiljnog fudbala.......razbice nas k'o beba zvecku, u stvari k'o sto su nas razbili na kosevu , uz jos par golova u mrezi. ili mozda mislis da cemo ih nadvladati superiornom tehnikom?socrates je napisao/la: ziv bio ne provaljuj se...cuj mujdza mu u sredini a medo na klupi...ccccccccc........bem ti sve sami mislioci
ovdje ne trebas biti mislioc , nego izvesti najspremnije igrace i staviti ih na svoje ,prirodne, pozicije, a ako nisi znao, mujdza je dobar dio karijere proveo kao krilni igrac i on ,uz lulica , jedini moze odigrati na krilu i u defanzivi......
Ma nema se o toj utakmici šta diskutovat, il će nas razbit poštenski sa 3 ili 4 gola u mreži il ćemo mi učinit čudo i pobijedit. Francuzi su psihički slabi, kad bi im dali brzi gol to bi ih dotuklo odma a ovako igrat fudbala sa njima 90 minuta...to neće ići 100 %
oni jesu psihicki slabi i to je iskoristila bjelorusija ali upravo trkom, borbenoscu, 90 minuta bez stanke ......ne igrom od noge do noge , u stilu barselone, kako valjda mnogi misle da mi mozemo igrati!!!??? tu igracima poput medunjanina, ibricica, misimovica nema mjesta.......mi mozemo imati jednog kreativca koji je mekan, a to je pjanic i ne vise.......Neutral je napisao/la:Ma nema se o toj utakmici šta diskutovat, il će nas razbit poštenski sa 3 ili 4 gola u mreži il ćemo mi učinit čudo i pobijedit. Francuzi su psihički slabi, kad bi im dali brzi gol to bi ih dotuklo odma a ovako igrat fudbala sa njima 90 minuta...to neće ići 100 %
ebla te zenica..glavutane....70% raje van zenice na utakmicama i mahom iz sarajeva..sta ste se nafurali staro zenicki englezi..od 90 minuta cuje se 20 min. bosna je sampion..a tako isto za vrijeme zagrijavanja..sve ostalo je tefericki zamor..kome vi siljite tu pricu...pogledaj kolone za sarajevo poslije tekme..SAUDIN23 je napisao/la:ja znam da je vama krivo i da pucate od ljubomore sto se igra u zenici ali vi protiv francuske ste se obrukali sam takoo tako da je i veliki pitar safet susic morao popustit pred igracima koji su molili da se igra u zenici jer to je fudbalski grad sinko tu protivniku koljena klecaju tu je kulin ban potpisao povelju svidzalo se to kome ili ne vi imate planine mozete organizovat zimske igre skokove sta vas briga ostavite se vi fudbala i satdiona nije to za vas zvizdite i psujete nasim igracima nemate postovanja jednostavno niste vi fudbalski grad sjeti te se protiv rumuna kad smo gubili niko nije zvizdao nego se navijalo kao da vodimo to je mentalitet nas koji vi nemate imate pare sudije ivicu osima koji gura onakvog zelju da bude u vrhu sram da ga bude al to nikad necete imat i nadam se da ste napravili wc na kosevu![]()
Ima ovdje i istine, ja ne propustam ni jednu tekmu i znam kako je na tribinama, pogotovo na sjeveru, dosta puta probamo pokrenut neko navijanje međutim svakome mrsko usta otvorit, štede glas. Al eto meni je opet u Zenici bolja atmosfera iz samo jednog razloga, što je lakše napunit, k.urac bi bila bolja da je i Koševo puno za svaku tekmu.ebla te zenica..glavutane....70% raje van zenice na utakmicama i mahom iz sarajeva..sta ste se nafurali staro zenicki englezi..od 90 minuta cuje se 20 min. bosna je sampion..a tako isto za vrijeme zagrijavanja..sve ostalo je tefericki zamor..kome vi siljite tu pricu...pogledaj kolone za sarajevo poslije tekme..
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 24 sep 2011, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Bas zbog tih kolona i jest palo navijanje u ze zadnje 3-4 tekme, jer mahom dolazi ljudi iz mjesta koje je nas vrli predsjednik mijenjao za srebrenicusocrates je napisao/la:ebla te zenica..glavutane....70% raje van zenice na utakmicama i mahom iz sarajeva..sta ste se nafurali staro zenicki englezi..od 90 minuta cuje se 20 min. bosna je sampion..a tako isto za vrijeme zagrijavanja..sve ostalo je tefericki zamor..kome vi siljite tu pricu...pogledaj kolone za sarajevo poslije tekme..SAUDIN23 je napisao/la:ja znam da je vama krivo i da pucate od ljubomore sto se igra u zenici ali vi protiv francuske ste se obrukali sam takoo tako da je i veliki pitar safet susic morao popustit pred igracima koji su molili da se igra u zenici jer to je fudbalski grad sinko tu protivniku koljena klecaju tu je kulin ban potpisao povelju svidzalo se to kome ili ne vi imate planine mozete organizovat zimske igre skokove sta vas briga ostavite se vi fudbala i satdiona nije to za vas zvizdite i psujete nasim igracima nemate postovanja jednostavno niste vi fudbalski grad sjeti te se protiv rumuna kad smo gubili niko nije zvizdao nego se navijalo kao da vodimo to je mentalitet nas koji vi nemate imate pare sudije ivicu osima koji gura onakvog zelju da bude u vrhu sram da ga bude al to nikad necete imat i nadam se da ste napravili wc na kosevu![]()

Dok je vecina juga i istoka do juga bila prodavana u Ze navijanje je bilo fantazija ziva, sad je samo prosjek..al' i takav prosjek je za 3-4 klase bolje od onog sto bude na kosevu . I cinjenica je da je strast i samo navijanje uvijek bilo vece u "radnickim" sredinama, nego u tim kvazimetropolama(Liverpool-london, marsej-paris, napoli-rim, katalonja/baskija/bilo koji dio spanije-madrid itd...), tako da ti ne treba biti krivo sto atmosfera u Sa nikad nije mogla niti ce biti na nivou one u Zenici ili recimo Tuzli(prije svega na kosarku mislim)..lep pozdrav

ne pratim ja nase pojedince kao ti ako ti je to neko mjerilo..gdje je ko proveo dobar dio karijere..to je potpuno irelevantno u ovom momentu...imamo oci i gledamo kako ti nasi ljudi danas igraju u reprezentaciji..i ja nisam primjetio nikakve transee po desnoj strani..upravo tu gdje ordinira mujdza,on je jako solidan igrac uz aut liniju..to je sve...a za takva imena iz francuske reprezentacije mi ocito nemamo adekvatne odgovore u smislu rastrcanosti...to smo jasno vidjeli na kosevu...i nemam namjeru da ti repliciram,samo tvoja koncepcija naspram francuza nema efekta nikakvog...medo nista nije slabiji kad se tice fizicke spreme od mujdze ali je tehnicki mnogo jaci...to je moje misljenje i ne samo moje siguran sam...nihco je napisao/la:pa bolan , ko ce trcat' za riberijem, benzemom, maludom? medunjanin, misimovic? oni 100 metara trce 20 sekundi , a imaju kondiciju za pola sata ozbiljnog fudbala.......razbice nas k'o beba zvecku, u stvari k'o sto su nas razbili na kosevu , uz jos par golova u mrezi. ili mozda mislis da cemo ih nadvladati superiornom tehnikom?socrates je napisao/la: ziv bio ne provaljuj se...cuj mujdza mu u sredini a medo na klupi...ccccccccc........bem ti sve sami mislioci
ovdje ne trebas biti mislioc , nego izvesti najspremnije igrace i staviti ih na svoje ,prirodne, pozicije, a ako nisi znao, mujdza je dobar dio karijere proveo kao krilni igrac i on ,uz lulica , jedini moze odigrati na krilu i u defanzivi......
fanatik objasnio i dao definiciju od a do z ,
kosevo 1 utakmica 1 poraz
BP 3 utakmice 3 pobjede .
ali dobro dugorocno se planira igrati na nasem stadionu izgradnjom kampa reprezentacije cak i oni dani iz hrasnice i medjugorja bice u zenici
kosevo 1 utakmica 1 poraz
BP 3 utakmice 3 pobjede .
ali dobro dugorocno se planira igrati na nasem stadionu izgradnjom kampa reprezentacije cak i oni dani iz hrasnice i medjugorja bice u zenici

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.