Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Semir Štilić
Koja snalazljivost i hladnokrvnost prilikom postizanja golova, narocito ovog drugog. Pozavidjeli bi mu mnogo vrhunski napadaci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Madridista18 je napisao/la:Jeste pozvan je protiv Rumunije i evo golova sto je dao danas
Na 0:55
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Nikad mu Susic nije dao priliku...Jedan nastup u reprezentaciji bi ga prodao u Bundesligu. Kao i Cocalica. 
Ovaj drugi go' je odličan

može on otići i iz Lecha vrlo lako ali nije mu potrebno da ide tamo ako nije siguran za prvo mjesto u ekipi a druga stvar nije ni Poljska liga toliko slaba čak šta više tu mu je lakše kvalifikovati se i igrati EU takmičenja mada bi trebao mu dobro došla promjena sredine za godinu dvijefloyd je napisao/la:Nikad mu Susic nije dao priliku...Jedan nastup u reprezentaciji bi ga prodao u Bundesligu. Kao i Cocalica.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Zaslužio je da igra umjesto ibričića, jer Ibričić nije u formi,a Štila razvaljajebrazzo je napisao/la:Ovaj drugi go' je odličan![]()
može on otići i iz Lecha vrlo lako ali nije mu potrebno da ide tamo ako nije siguran za prvo mjesto u ekipi a druga stvar nije ni Poljska liga toliko slaba čak šta više tu mu je lakše kvalifikovati se i igrati EU takmičenja mada bi trebao mu dobro došla promjena sredine za godinu dvijefloyd je napisao/la:Nikad mu Susic nije dao priliku...Jedan nastup u reprezentaciji bi ga prodao u Bundesligu. Kao i Cocalica.
G R B A V I C A 2
zasluzio je momak jednu priliku ako nista, puno bolji je od Ibricica , pokretljivi je 10 putaBaby je napisao/la:Zaslužio je da igra umjesto ibričića, jer Ibričić nije u formi,a Štila razvaljajebrazzo je napisao/la:Ovaj drugi go' je odličan![]()
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Kako je lijepo vidjeti jedan ovako profesionalan i spontan susret Marjanov i Semirov...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
floyd je napisao/la:Nikad mu Susic nije dao priliku...Jedan nastup u reprezentaciji bi ga prodao u Bundesligu. Kao i Cocalica.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
semir je jako fin momak i drag mi je (iako je željovac hehe), ali mi je fakat normala lik. mislim da bi definitivno trebao dobiti svoju šansu prije recimo Ibričića koji me je potpuno razočarao, ne kao igrač vec kao covjek
Stilic bi mogao u tim ali jedino ako ne igra Misimovic,njih dvojica nikako ne mogu zajedno u prvih 11 jer su potpuno isti tip igracaIdentitet je napisao/la:semir je jako fin momak i drag mi je (iako je željovac hehe), ali mi je fakat normala lik. mislim da bi definitivno trebao dobiti svoju šansu prije recimo Ibričića koji me je potpuno razočarao, ne kao igrač vec kao covjek
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja sam za to da mu pruzi sansu pa makar igrao i na krilu.
Stoji da bi na toj poziciji tesko ispoljio svoj talenat, ali opet nikad se ne zna sta bi bilo kad bi bilo?
Stoji da bi na toj poziciji tesko ispoljio svoj talenat, ali opet nikad se ne zna sta bi bilo kad bi bilo?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Isto kao sto ne mogu Pjana i Miskesantos je napisao/la:Stilic bi mogao u tim ali jedino ako ne igra Misimovic,njih dvojica nikako ne mogu zajedno u prvih 11 jer su potpuno isti tip igracaIdentitet je napisao/la:semir je jako fin momak i drag mi je (iako je željovac hehe), ali mi je fakat normala lik. mislim da bi definitivno trebao dobiti svoju šansu prije recimo Ibričića koji me je potpuno razočarao, ne kao igrač vec kao covjek
1921-2011
Pjana moze odigrati solidno i na krilu i kao zadnji vezni dok Stilic nista osim plejmejkeraEsii TM87 je napisao/la:Isto kao sto ne mogu Pjana i Miskesantos je napisao/la:Stilic bi mogao u tim ali jedino ako ne igra Misimovic,njih dvojica nikako ne mogu zajedno u prvih 11 jer su potpuno isti tip igracaIdentitet je napisao/la:semir je jako fin momak i drag mi je (iako je željovac hehe), ali mi je fakat normala lik. mislim da bi definitivno trebao dobiti svoju šansu prije recimo Ibričića koji me je potpuno razočarao, ne kao igrač vec kao covjek
Vidim da se puno o Štiliću govori, ovih dana. Mislim da se osjeti trenutak, kada bi Štila mogao dobiti značajnu minutažu i zaslužuje.
Igrali su 3:1 a Muslimoviću poništiše dva gola...
Igrali su 3:1 a Muslimoviću poništiše dva gola...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Dobro si. Ko se još preko repke prod'o...Los_Blanos2 je napisao/la:floyd je napisao/la:Nikad mu Susic nije dao priliku...Jedan nastup u reprezentaciji bi ga prodao u Bundesligu. Kao i Cocalica.![]()
Preko repke dase prodaju...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- thenaturalone
- Kontakt:
Gledam ovo
Fuj kakav papanluk i primitivizam.
i ne vjerujem."Nisam navikao da igram 60. minuta. Ili ću igrati 90 ili idem", rekao je Semir Štilić poljskim medijima, osvrnuvši se na igru"
Fuj kakav papanluk i primitivizam.
- Principatus
- Kontakt:
Stila sve pravilno radi pred kraj sezone. Ovi ga sada moraju prodati ako nesto hoce da zarade, a i daje im jos bezazlene signale da ovaj put bolje ne pretjeruju sa cijenom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidi se da gori od zelje da napusti Poljsku.
Ovakve izjave, naravno ako su tacne, daju do znanja da zeli u veci rang i da ga nista ne moze sprijeciti u nakani da isto napravi.
Stila sretno i strpi se jos malo.
Ovakve izjave, naravno ako su tacne, daju do znanja da zeli u veci rang i da ga nista ne moze sprijeciti u nakani da isto napravi.
Stila sretno i strpi se jos malo.
Kako je odigrao zadnju tekmu dosta mu je i 60 min u poljskoj ligi