Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Omerbavarac » 20 mar 2011, 01:57

Koja snalazljivost i hladnokrvnost prilikom postizanja golova, narocito ovog drugog. Pozavidjeli bi mu mnogo vrhunski napadaci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 20 mar 2011, 11:27

Madridista18 je napisao/la:Jeste pozvan je protiv Rumunije i evo golova sto je dao danas

Na 0:55 :lol:
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 20 mar 2011, 12:38

Nikad mu Susic nije dao priliku...Jedan nastup u reprezentaciji bi ga prodao u Bundesligu. Kao i Cocalica. :?

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 mar 2011, 12:43

Ovaj drugi go' je odličan ;)
floyd je napisao/la:Nikad mu Susic nije dao priliku...Jedan nastup u reprezentaciji bi ga prodao u Bundesligu. Kao i Cocalica. :?
može on otići i iz Lecha vrlo lako ali nije mu potrebno da ide tamo ako nije siguran za prvo mjesto u ekipi a druga stvar nije ni Poljska liga toliko slaba čak šta više tu mu je lakše kvalifikovati se i igrati EU takmičenja mada bi trebao mu dobro došla promjena sredine za godinu dvije ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 20 mar 2011, 12:53

brazzo je napisao/la:Ovaj drugi go' je odličan ;)
floyd je napisao/la:Nikad mu Susic nije dao priliku...Jedan nastup u reprezentaciji bi ga prodao u Bundesligu. Kao i Cocalica. :?
može on otići i iz Lecha vrlo lako ali nije mu potrebno da ide tamo ako nije siguran za prvo mjesto u ekipi a druga stvar nije ni Poljska liga toliko slaba čak šta više tu mu je lakše kvalifikovati se i igrati EU takmičenja mada bi trebao mu dobro došla promjena sredine za godinu dvije ;)
Zaslužio je da igra umjesto ibričića, jer Ibričić nije u formi,a Štila razvaljaje :D
G R B A V I C A 2

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 20 mar 2011, 12:57

Baby je napisao/la:
brazzo je napisao/la:Ovaj drugi go' je odličan ;)
Zaslužio je da igra umjesto ibričića, jer Ibričić nije u formi,a Štila razvaljaje :D
zasluzio je momak jednu priliku ako nista, puno bolji je od Ibricica , pokretljivi je 10 puta ;)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 mar 2011, 19:02

Kako je lijepo vidjeti jedan ovako profesionalan i spontan susret Marjanov i Semirov...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 21 mar 2011, 19:03

:lol: :lol: Preko repke dase prodaju...
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 21 mar 2011, 19:04

semir je jako fin momak i drag mi je (iako je željovac hehe), ali mi je fakat normala lik. mislim da bi definitivno trebao dobiti svoju šansu prije recimo Ibričića koji me je potpuno razočarao, ne kao igrač vec kao covjek

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 21 mar 2011, 19:41

Identitet je napisao/la:semir je jako fin momak i drag mi je (iako je željovac hehe), ali mi je fakat normala lik. mislim da bi definitivno trebao dobiti svoju šansu prije recimo Ibričića koji me je potpuno razočarao, ne kao igrač vec kao covjek
Stilic bi mogao u tim ali jedino ako ne igra Misimovic,njih dvojica nikako ne mogu zajedno u prvih 11 jer su potpuno isti tip igraca

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 mar 2011, 22:25

Ja sam za to da mu pruzi sansu pa makar igrao i na krilu.
Stoji da bi na toj poziciji tesko ispoljio svoj talenat, ali opet nikad se ne zna sta bi bilo kad bi bilo?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 21 mar 2011, 22:37

santos je napisao/la:
Identitet je napisao/la:semir je jako fin momak i drag mi je (iako je željovac hehe), ali mi je fakat normala lik. mislim da bi definitivno trebao dobiti svoju šansu prije recimo Ibričića koji me je potpuno razočarao, ne kao igrač vec kao covjek
Stilic bi mogao u tim ali jedino ako ne igra Misimovic,njih dvojica nikako ne mogu zajedno u prvih 11 jer su potpuno isti tip igraca
Isto kao sto ne mogu Pjana i Miske :roll:
1921-2011

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 22 mar 2011, 13:29

Esii TM87 je napisao/la:
santos je napisao/la:
Isto kao sto ne mogu Pjana i Miske :roll:
Pjana moze odigrati solidno i na krilu i kao zadnji vezni dok Stilic nista osim plejmejkera

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 22 mar 2011, 13:33

Vidim da se puno o Štiliću govori, ovih dana. Mislim da se osjeti trenutak, kada bi Štila mogao dobiti značajnu minutažu i zaslužuje.

Igrali su 3:1 a Muslimoviću poništiše dva gola... 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 mar 2011, 13:35

Los_Blanos2 je napisao/la:
:lol: :lol: Preko repke dase prodaju...
Dobro si. Ko se još preko repke prod'o... :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 apr 2011, 01:22

Bravo Štila.
1921-2011

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 03 apr 2011, 13:25

Gledam ovo
"Nisam navikao da igram 60. minuta. Ili ću igrati 90 ili idem", rekao je Semir Štilić poljskim medijima, osvrnuvši se na igru"
i ne vjerujem.
Fuj kakav papanluk i primitivizam.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 apr 2011, 13:49

Stila sve pravilno radi pred kraj sezone. Ovi ga sada moraju prodati ako nesto hoce da zarade, a i daje im jos bezazlene signale da ovaj put bolje ne pretjeruju sa cijenom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 apr 2011, 15:14

Vidi se da gori od zelje da napusti Poljsku.
Ovakve izjave, naravno ako su tacne, daju do znanja da zeli u veci rang i da ga nista ne moze sprijeciti u nakani da isto napravi.

Stila sretno i strpi se jos malo. :D

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 03 apr 2011, 15:23

Kako je odigrao zadnju tekmu dosta mu je i 60 min u poljskoj ligi

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: perun i 25 gostiju.