Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Uvijek kad prebacim igricu na Samsung S5230 i otvorim je pise unsuported file type, negdje sam cito da je do nekog firmwarea. Zna li neko sta je to i kako to mogu popravit ?
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Imam Galaxy Ace i kad hoću da prebacim preko usba nešto na comp ne može da očita dok je prije moglo dok nisam snimio novi sistem i novu grafičku stavio.Kako mogu da napravim ovo ?
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
da li je moguce onaj program/aplikaciju SIRI instalirati na samsung galaxy 2, placa li se koristenje toga ili na kojem principu to funkcionise? izgleda mi zanimljivo za probati 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
skinuo sam aplikaciju D3Go (ono za telemach....) i kad udjem u aplikaciju nakon 2-3 sekunde me iz iste izbaci.... trazio sam malo po netu o tome i nasao sam da aplikacija ne radi na rootovanim mobitelima...... e sad posto oko toga nista neznam,a mobitel mi je vjerovatno "bootovan",( malo sam citao sta i to znaci) i sad pitam da li postoji nacin da vratim mobitel u "normalu" i da li to vrijedi vracati radi te aplikacije..........
inace kod mene je mobitel xperia ray...........
Moze li neko da mi objasni zbog cega preko bluetootha sa svog HTC-a ne mogu da prebacim slike na kevin Samsung dok muzika moze normalno ?
Je li ima neka razlika u formatu posto se ne razumem bas najbolje ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
NOKIA 6234, moj prvi mobitel, imam ga vec 5 god., a i dalje radi besprijekorno i za poruke i za pozive
Inače, NOKIA je možda i najbolji proizvođač...
eto, nek se zna, da se i ja oglasim na ovu temu

Inače, NOKIA je možda i najbolji proizvođač...
eto, nek se zna, da se i ja oglasim na ovu temu

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
imas nekih na Marketu, bas sam se nedavno s time igrao, ukucaj Iris, ta je bila dobra appLenBias je napisao/la:da li je moguce onaj program/aplikaciju SIRI instalirati na samsung galaxy 2, placa li se koristenje toga ili na kojem principu to funkcionise? izgleda mi zanimljivo za probati
Devil je napisao/la:Moze li neko da mi objasni zbog cega preko bluetootha sa svog HTC-a ne mogu da prebacim slike na kevin Samsung dok muzika moze normalno ?
MOzda su ti slike visoke rezolucije a kod nje stariji Samsung
Thomas Müller - Fußballgott
Jbg slike su slikane sa k810i i stajale na kompu.Prebacio ih na svoj HTC One i sada njoj pokusao na Samsung S5230 i nece.don_burza je napisao/la:Devil je napisao/la:Moze li neko da mi objasni zbog cega preko bluetootha sa svog HTC-a ne mogu da prebacim slike na kevin Samsung dok muzika moze normalno ?
MOzda su ti slike visoke rezolucije a kod nje stariji Samsung

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
da li je free ili se placa?QUARESMA 18<<< je napisao/la:imas nekih na Marketu, bas sam se nedavno s time igrao, ukucaj Iris, ta je bila dobra appLenBias je napisao/la:da li je moguce onaj program/aplikaciju SIRI instalirati na samsung galaxy 2, placa li se koristenje toga ili na kojem principu to funkcionise? izgleda mi zanimljivo za probati
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Treba mi vasa pomoc..da li neko ima xperiu x10 il je imao prije pa da mi kaze nesto o tom tel, kakva su mu iskustva i to..imam sony ericsson live with walkman pa sam htio da mijenjam za x10, al ne znam koliko mi je pametno, jer je ovaj moj dobar tel, a za x10 nemam pojma kakav je telefon
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
prijatelj dobio nedavno taj
fin telefon, al bugav samo tako, nerijetko mu se zamrzava pa mora vaditi bateriju da restartuje
onda spor telefon
ako mozes probati licno probaj mozda bude bolji, ovo ja govorim iz licnog iskustva
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
fin telefon, al bugav samo tako, nerijetko mu se zamrzava pa mora vaditi bateriju da restartuje
onda spor telefon
ako mozes probati licno probaj mozda bude bolji, ovo ja govorim iz licnog iskustva
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A vidio sam da ima manje rama od mog, zato i nisam siguran bi li mi bilo pametno da se mijenjam..u x10 je vecí displej i kamera je 8.0, al opet nisam siguran..ovaj moj je brz pravo, a ako nesto ne volim, to su spori telefoni..uglavnóm, tebi hvala puno 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
evo imas ovoLenBias je napisao/la:da li je free ili se placa?QUARESMA 18<<< je napisao/la:imas nekih na Marketu, bas sam se nedavno s time igrao, ukucaj Iris, ta je bila dobra appLenBias je napisao/la:da li je moguce onaj program/aplikaciju SIRI instalirati na samsung galaxy 2, placa li se koristenje toga ili na kojem principu to funkcionise? izgleda mi zanimljivo za probati
pravo je dobro, Skyvi
https://play.google.com/store/apps/deta ... ants&hl=hr" onclick="window.open(this.href);return false;
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
eldo je napisao/la:skinuo sam aplikaciju D3Go (ono za telemach....) i kad udjem u aplikaciju nakon 2-3 sekunde me iz iste izbaci.... trazio sam malo po netu o tome i nasao sam da aplikacija ne radi na rootovanim mobitelima...... e sad posto oko toga nista neznam,a mobitel mi je vjerovatno "bootovan",( malo sam citao sta i to znaci) i sad pitam da li postoji nacin da vratim mobitel u "normalu" i da li to vrijedi vracati radi te aplikacije..........
SAMSUNG I9000 GALAXY S ili SONY XPERIA U ?
Gledam na piku i cijene su tu negdje. Kakva su vasa iskustva sa ovim telefonima ??
Gledam na piku i cijene su tu negdje. Kakva su vasa iskustva sa ovim telefonima ??

SAMSUNG I9000 radi community supporta
Sve zivo imas, zadnje update i slicno 
Imam ga i nisam se pokajao!

Imam ga i nisam se pokajao!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Da li ima negdje u Sarajevu ili u blizini da se kupi okvir/gumica za iphone 4s da ima neku sliku ili teskt vezan za BiH?
Mozeli neko objasniti kako se stimaju posavke odnosno sta trebam promjeniti
kod kamere za xperia s , posto kazu da fabricke postavke nedaju bas zeljeni kvalitet tj. ne izgleda da je 12 piksela , sta je potrebno promjeniti da bi dobio bolji kvalitet slike ili me loze
...

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa provjeri prvo rezoluciju, stavi na 12 mpx, sta ja znam jos, to sam provjeri, procacka, isto tako updateuj software na zadnju verziju, ako bude kakvih updatea, sigurno ce biti nekih fixeva za cameru, posto sam procitao dosta kritika na racun kamere kod XS
i za video snimanje, ako vec nije po defaultu, stavi rucno na HD ili Full HD, ja inace HD preferiram ako duze snimam, a Full ako nesto nabrzinu, zbog nesto bolje kvalitete
i za video snimanje, ako vec nije po defaultu, stavi rucno na HD ili Full HD, ja inace HD preferiram ako duze snimam, a Full ako nesto nabrzinu, zbog nesto bolje kvalitete