Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Koliko smo mi Wolfsburga dobili kući, a koliko smo Schalkea u gostima. 1:1 u međusobnim duelima, mi njih dobili oni nas. O tome ti ja pišem, koga briga 10:0 ili 0:10 3 boda se pišu iako je sada počela gol razlika da igra važnu odluku.
wolfsburg ima bolju gol razliku u medjusobnim duelima koja iznosi 7:5...Rz88 je napisao/la:Koliko smo mi Wolfsburga dobili kući, a koliko smo Schalkea u gostima. 1:1 u međusobnim duelima, mi njih dobili oni nas. O tome ti ja pišem, koga briga 10:0 ili 0:10 3 boda se pišu iako je sada počela gol razlika da igra važnu odluku.
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Nema to nikakve veze, ti si napisao da ne zaslužujemo titulu jer smo poraženi od svih većih ekipa, ja sam samo napisao da smo i mi njih dobili i to je to. Ostaje da vidimo akoBogda kako će da završi, živi bili pa vidjeli
FC.Bayern Stern Des Sudens.
FC.Bayern Stern Des Sudens.
Nije bitna medjusobna gol razlika,vec ukupna. Za sada je wolfsburg dva gola u plusu. Mislim da ce se u sljedecem kolu rijesiti prvak. Bayern ce kiksati protiv hofenheima.
E to ti misliš isto kao što ja mislim da će Vukovi kiksati a mi dobiti. Ma na kraju ćemo imati isto bodova ko da gledam zato je gol razlika važna. Ma samo Bog zna kako će da završi, neka smo mi živi i zdravi pa da vidimo kako će da završi akoBogda.
Reci za Bayern da nije zasluzio da osvoji bundesligu i nije tako pogresno.
Ali to je vise iz razloga zato sto je se naviklo da to Bayern u vecini slucajeva superiorno osvaja.
Ali hajd recite mi koja je to ekipa ove godine u toku citave sezone bila superiorna? Nema je!
Svi odreda su imali svoje uspone i padove, podbacaje i zvjezdane trenutke.
Najveca mana Bayerna ove sezone je to sto do sada jos nijednom nije zasjeo na vrh tabele.
Nadam se da ce mu to uspjeti makar u zadnjem kolu.
Naravno, nedopustivi su oni porazi od Werdera kuci i Wolfsburga...gdje je sve izgledalo rastimovano.
Nedopustiv broj primljenih golova za Bayern i poraza, sto obicno biva do 30-tak i 2-3 poraza.
Ove godine ce ih biti 40-tak, plus trenutno 7 poraza, sto je puno. Ali za utjehu, ni ostali nisu bolji.
O zaslugama i zasluzenom mozemo naglabati do sutra, ali to je manje bitno.
Ko danas pita jeli npr. Grcka zasluzila naslov prvaka ili Italija na zadnjem WM ili Njemacka u nekoliko prilika.
Uzeo sam za primjer reprezentacije, jer to svako zna. A ta pojava o (ne)zasluzenim osvajanjima titula je vrlo cesta i u klubskom fudbalu.
Jedno je jasno, ovo prvenstvo ce uzeti sretniji i spretniji, a ni za jednog kandidata se ne moze reci sa sigurnocu da jeste ili nije ZASLUZIO
Ali to je vise iz razloga zato sto je se naviklo da to Bayern u vecini slucajeva superiorno osvaja.
Ali hajd recite mi koja je to ekipa ove godine u toku citave sezone bila superiorna? Nema je!
Svi odreda su imali svoje uspone i padove, podbacaje i zvjezdane trenutke.
Najveca mana Bayerna ove sezone je to sto do sada jos nijednom nije zasjeo na vrh tabele.
Nadam se da ce mu to uspjeti makar u zadnjem kolu.

Naravno, nedopustivi su oni porazi od Werdera kuci i Wolfsburga...gdje je sve izgledalo rastimovano.
Nedopustiv broj primljenih golova za Bayern i poraza, sto obicno biva do 30-tak i 2-3 poraza.
Ove godine ce ih biti 40-tak, plus trenutno 7 poraza, sto je puno. Ali za utjehu, ni ostali nisu bolji.
O zaslugama i zasluzenom mozemo naglabati do sutra, ali to je manje bitno.
Ko danas pita jeli npr. Grcka zasluzila naslov prvaka ili Italija na zadnjem WM ili Njemacka u nekoliko prilika.
Uzeo sam za primjer reprezentacije, jer to svako zna. A ta pojava o (ne)zasluzenim osvajanjima titula je vrlo cesta i u klubskom fudbalu.
Jedno je jasno, ovo prvenstvo ce uzeti sretniji i spretniji, a ni za jednog kandidata se ne moze reci sa sigurnocu da jeste ili nije ZASLUZIO

Zadnja izmjena: geronimo, dana/u 13 maj 2009, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Vom Jäger zum Gejagten
Svi sada nešto pričaju o Wolfsburgu niko ne priča o prvom djelu sezone, gdje su oni onda bili ?
Možemo godinama da pišemo ovdje o zaslugama i još o mnogim stvarima. Bayern je ekipa koja hara Njemačkom ligom godinama. Svi navikli ono 15 bodova prednosti nad ostalim. Došlo je i to vrijeme kada su se drugi pojačali i kada i oni imaju sreće. 7 poraza u sezoni za jedan Bayern je bilo nezamislivo prethodnih sezona. Sjećam se kada smo imali max3 poraza u jednoj sezoni i to prije kraja kada se igrači zezali. Kada smo kod sreće, pogledajte tim Herthe BSC. ko im je super zvijezda u timu, nije niko, ružno igraju ali idu od utakmice do utakmice i skupljaju bodove i oni da Njemačku predstavljaju u Europi sramota. Nedostaju mi vremena Leverkusena i Bayerna. To su bila najbolja vremena kada se igralo kako treba. Tada su Njemci imali 2 jaka tima u Europi a ovako niđe veze čak i Bayern je samo među 8 najboljim u Europi, ostali ni blizu. Werder je nešto popravio stanje finalom Kup Uefa gdje će izgubiti jer nema Diega.
Ehh kad bi se moglo vratiti vrijeme da opet doživim ona vremena i da opet uživam u Bayernovoj igri bez nekih "Super" talenata mislim na cijene
Treba Bayernu prije svega vođa , izgubili su ga odlaskom Kahna.
Realno govoreći Bayern, Werder, Schalke, HSV pa tek ostali po igračima. Džabe ko je najbolji strijelac i to, gdje sada taj Mintal.
Možemo godinama da pišemo ovdje o zaslugama i još o mnogim stvarima. Bayern je ekipa koja hara Njemačkom ligom godinama. Svi navikli ono 15 bodova prednosti nad ostalim. Došlo je i to vrijeme kada su se drugi pojačali i kada i oni imaju sreće. 7 poraza u sezoni za jedan Bayern je bilo nezamislivo prethodnih sezona. Sjećam se kada smo imali max3 poraza u jednoj sezoni i to prije kraja kada se igrači zezali. Kada smo kod sreće, pogledajte tim Herthe BSC. ko im je super zvijezda u timu, nije niko, ružno igraju ali idu od utakmice do utakmice i skupljaju bodove i oni da Njemačku predstavljaju u Europi sramota. Nedostaju mi vremena Leverkusena i Bayerna. To su bila najbolja vremena kada se igralo kako treba. Tada su Njemci imali 2 jaka tima u Europi a ovako niđe veze čak i Bayern je samo među 8 najboljim u Europi, ostali ni blizu. Werder je nešto popravio stanje finalom Kup Uefa gdje će izgubiti jer nema Diega.
Ehh kad bi se moglo vratiti vrijeme da opet doživim ona vremena i da opet uživam u Bayernovoj igri bez nekih "Super" talenata mislim na cijene

Treba Bayernu prije svega vođa , izgubili su ga odlaskom Kahna.
Realno govoreći Bayern, Werder, Schalke, HSV pa tek ostali po igračima. Džabe ko je najbolji strijelac i to, gdje sada taj Mintal.
Eno ga u 1 FCN-u, povrede su izgleda proslost, vidjecemo ga aBd naredne sezone u 1 Bundesligi.Rz88 je napisao/la:

Vom Jäger zum Gejagten
Znam da je u Nunbergu hehe, izgleda da će ući, Freiburg je već ušao a kada će onaj Furth ući, ja mislim nikad, uvijek su na rubu ulaska i kiksaju na kraju. Kako je ta ekipa samo nesretna za nepovjerovati.
Ma hajde bajernovci da se ne ljutite.Pogotovo ti moj stari jarane @gero
Fasovace od rasterecenog Hoffenhaima ko kruh peceni,a Stutgart je u naletu sto bi edo majka rekao i tu je bukvalno svasta moguce.Ali vijerovatno remi.
Tako da bi opet ,,nas Bajo,,
vrlo lako mogao da ima teske meceve u kup UEFA ili kako se sad naziva.
Iskreno receno to vam zelim iz ,,dobrocudnih ili dobronamjernih,, pobuda jer kad upadnete tek se onda pojacate kako bog zapovijeda.

Fasovace od rasterecenog Hoffenhaima ko kruh peceni,a Stutgart je u naletu sto bi edo majka rekao i tu je bukvalno svasta moguce.Ali vijerovatno remi.
Tako da bi opet ,,nas Bajo,,

Iskreno receno to vam zelim iz ,,dobrocudnih ili dobronamjernih,, pobuda jer kad upadnete tek se onda pojacate kako bog zapovijeda.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hehe, Nurnberg mora uci, popularni "club", posle Bayerna klub sa najvise osvojenih trofeja u Njemackom prvenstvu, doduse mnogi u Hitlerovoj eriRz88 je napisao/la:Znam da je u Nunbergu hehe, izgleda da će ući, Freiburg je već ušao a kada će onaj Furth ući, ja mislim nikad, uvijek su na rubu ulaska i kiksaju na kraju. Kako je ta ekipa samo nesretna za nepovjerovati.

A Furth ko Furth, tu brate nisu cista posla. Koliko god to izgledalo nezamislivo, imam osjecaj kao da prodaju utakmice na kraju sezone. Izgleda da "slucajno" zadnjih 5-6 godina nesto ih za*ebe u finisu prvenstva.
Vom Jäger zum Gejagten
Da, čitao sam izjavu jednoga igrača koji je igrao u Furthu ima 2-3 godine. Ako se dobro sječam rekao je ko da ne žele ući u prvo ligu jer ovako zarađuju ko više para i da zadne utakmice prodaju i da ne igraju nikako sa punom snagom. Okey jednom, dvaput ili čak triput ali ovako 5-6 godina zaredom postaje smiješno. Jedne sezone su bili prvi 28 kola i u zadnjih 6 se poćeli brukati gubiti po 4:0 lol. Ma jašta nego su tamo mutna posla, ma ko će im znati iako imaju dobre navijače. Nunberg je ušao, Bayernov omiljeni protivnik hehe. Onaj Vittek još igra za njih ili je i on spakova kofere. Baš mi je drago što je Freiburg ušao, volio bih Nunberg da još uđe i St. Pauli ali Pauli ne može tako da bi đavole volio vidjeti u 1 ligi opet ali bet Olafa Marsalla- 

- el-fighter
- Kontakt:
Sve neizvjesnija Bundeska. Četiri tima u borbi za titulu. Sva četiri kluba su dosta kiksala, a najviše bole kiksevi protiv slabih ekipa. Iako navijam za Bayern, volio bih da Wolfsburg uzme ovo. Hoffenheim dosta razočarao u drugom dijelu sezone. Evo večeras su pobijedili. Salihović ponovo strijelac.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
No sikiriki, bas kao sto kaze Edo Maajka.harishp je napisao/la:Ma hajde bajernovci da se ne ljutite.Pogotovo ti moj stari jarane @gero![]()
Tako da bi opet ,,nas Bajo,,vrlo lako mogao da ima teske meceve u kup UEFA ili kako se sad naziva.
Nikad bezbrizniji nisam "ulazio" u zavrsnicu prvenstva, jbg mnogo toga mi "pase".
Samo da se ne desi da odemo u taj Kup Uefa, sve ostalo mi je Ok.
Bude li Bayern 2 ili 3, ne ginu jaka pojacanja, ima nas u LP, sezona za opomenu (koja po redu

Ako vec ne bude Bayern prvak, neka to budu "kujraci", ali nemoj mi Herthe

Samo imam neki "isharet" da ces ti i ostali nakon zadnjeg kola traziti razloge zasto Magath nije uspjeo sacuvati tajnu do kraja prvenstva, mislim o odlasku u Schalke.

Vom Jäger zum Gejagten
Jeste ali ja opet na konju.geronimo je napisao/la:No sikiriki, bas kao sto kaze Edo Maajka.harishp je napisao/la:Ma hajde bajernovci da se ne ljutite.Pogotovo ti moj stari jarane @gero![]()
Tako da bi opet ,,nas Bajo,,vrlo lako mogao da ima teske meceve u kup UEFA ili kako se sad naziva.
Nikad bezbrizniji nisam "ulazio" u zavrsnicu prvenstva, jbg mnogo toga mi "pase".
Samo da se ne desi da odemo u taj Kup Uefa, sve ostalo mi je Ok.
Bude li Bayern 2 ili 3, ne ginu jaka pojacanja, ima nas u LP, sezona za opomenu (koja po redu).
Ako vec ne bude Bayern prvak, neka to budu "kujraci", ali nemoj mi Herthe![]()
Samo imam neki "isharet" da ces ti i ostali nakon zadnjeg kola traziti razloge zasto Magath nije uspjeo sacuvati tajnu do kraja prvenstva, mislim o odlasku u Schalke.
Dres originale lahgano ima da padne.Jel tako @Ribery oko moje drago

P.S U Hoffenhaimu ali bogami i u Hanoveru mozda ocekuju najteza gostovanja u posljednje godinu dvije.
Tako da bi se Hertha tu mogla bas ona na kraju omrsiti

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nemoj da si 100% siguran jer je Bremen ulozio zalbu na onaj karton posto nije ni bilo faulaRz88 je napisao/la: Werder je nešto popravio stanje finalom Kup Uefa gdje će izgubiti jer nema Diega.

Jedno je sigurno, Diego (na zalost) prelazi u juve

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
a cigani majkemi,,, nece da kupe igraca da ga ****,, samo hoce contract status EXPIREDsecer je napisao/la:Nemoj da si 100% siguran jer je Bremen ulozio zalbu na onaj karton posto nije ni bilo faulaRz88 je napisao/la: Werder je nešto popravio stanje finalom Kup Uefa gdje će izgubiti jer nema Diega.![]()
Jedno je sigurno, Diego (na zalost) prelazi u juve-jucer je to izjavio. Kaze da Bayern nije ni poslao ponudu

Bayern - Bayer 1 prosao (naknadno)
Karlsruher SC-Hannover 96 1 masio
1. FC Köln-Hertha BSC X masio
VfL Wolfsburg -Borussia Dortmund 1 prosao
Eintracht Frankfurt -Werder Bremen X masio
FC Schalke 04 -VfB Stuttgart 1 masio
Hamburger SV - VfL Bochum 1 prosao
Energie Cottbus - Bor. Mönchengladbach 2 prosao
Arminia Bielefeld - 1899 Hoffenheim 2 prosao
5prosao , 4 masio... moglo je i bolje sto jest jest...
Karlsruher SC-Hannover 96 1 masio
1. FC Köln-Hertha BSC X masio
VfL Wolfsburg -Borussia Dortmund 1 prosao
Eintracht Frankfurt -Werder Bremen X masio
FC Schalke 04 -VfB Stuttgart 1 masio
Hamburger SV - VfL Bochum 1 prosao
Energie Cottbus - Bor. Mönchengladbach 2 prosao
Arminia Bielefeld - 1899 Hoffenheim 2 prosao
5prosao , 4 masio... moglo je i bolje sto jest jest...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- el-fighter
- Kontakt:
Ma Bayern dok ne zaglibi skroz, nepojačava se. Diega su mogli lako uzeti, ali kako se priča neće. Nadam se da će i pored ovih loših izdanja osvojiti Bundesku.
Velež do groba života mi moga
Diegu i da poniste karton,nema od toga nista.Tip je povrijedzen i fakticki nece ni zaigrati za Werder visesecer je napisao/la:Nemoj da si 100% siguran jer je Bremen ulozio zalbu na onaj karton posto nije ni bilo faulaRz88 je napisao/la: Werder je nešto popravio stanje finalom Kup Uefa gdje će izgubiti jer nema Diega.![]()
Jedno je sigurno, Diego (na zalost) prelazi u juve-jucer je to izjavio. Kaze da Bayern nije ni poslao ponudu

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu