NK Široki Brijeg

Barney Stinson
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Barney Stinson » 24 nov 2009, 00:53

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nitko to ni ne govori, ali opet moramo ici na pobjedu tu i bilo gdje uostalom. Ima naravno jos puno toga do kraja, bit ce jos bodova, a i Borac mora nama na Pecaru, a zadnje kolo ce strasno biti, oni moraju Sarajevu, a nama dolazi Zrinjski. Gdje ces bolje za proslavu titule ako bog da.
znam da se mora, realno i bolji smo, ja ne ne znam kako je stanje sa njihovim povrijedjenim igracima... ima jos do tog zadnjeg kola polako iz utakmice u utakmicu, ali ako bude to zadnje kolo odlucivalo o prvaku gorit ce na oba stadiona, a i sarajevo ima sanse za titulu jer imaju laksi raspored barem na papiru... a kada je ova utakmica sub-ned??
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 nov 2009, 01:01

Imaju povreda koliko ja znam, dok smo mi sada kompletni i spremni.

Nakon pobjede od 5:0 nad Zvijezdom iz Gradačca, te odlične igre sa dosta lijepih poteza, dosta izrađenih prigoda, igrači i stručni stožer mogu biti itekako zadovoljni.

Dojma smo da su Širokobriježani nastavili igrati u visokom ritmu kao i prvih pola sata utakmice, da je rezultat mogao biti i izraženiji, no ovakva igra sigurno je dobra uvertira pred zadnju utakmicu polusezone i gostovanje u Mostaru kod Zrinjskog.

"Čestitam svojim momcima na zalaganju i dobroj igri te protivniku na fer i korektnom ponašanju. Pred nama je gostovanje u Mostaru kod Zrinjskog i prilika za ovjeru jesenskog naslova. Imam karakternu ekipu, uvjereni smo u svoju snagu sa respektom prema ekipi Zrinjskog, ali mislim da smo u ovom trenutku kvalitetniji kao i da ćemo to dokazati na terenu" kratko je rekao Toni Karačić.

Utakmica u Mostaru se igra u nedjelju 29.11.2009 god. u 16:00 na stadionu HŠK Zrinjski.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 nov 2009, 01:06

napokon normalno vrijeme mozda da je jos sat ranije bilo bi bolje, ali u 13h je prerano, nemozes ni rucat ni na misu otici kako bog zapovijeda... a nista ici dole sa otvorenom igrom pa kud puklo da puklo, a mozda i sarajevo iznenadi borca pa im uzme koji bod... nego sto je sa onim tiagom napadacom bio je dobro poceo ovu sezonu, čak je i postigao gol u ligi uefa i otada ga nigdje... više ga viđam u hotelu nego na terenu :D
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 nov 2009, 01:13

A eto, nije bas do klubova taj termin vjerujem, mada je 13 bilo gdje rano i nikome ne ide na korist, a valjda se radi ljudi igra ipak.
Bit ce da je u pitanju kakva svadja il sta vec, jer Tiago je realno jako dobar igrac, sigurno bolji stoput od Peraice, al eto, ne znam, nisam sasvim upucen, znam samo da bi volio da igra vise, bar kuci mozemo igrati sa njim Vareom bez problema.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 nov 2009, 01:17

ja sto znam da je se on povrijedio nakon one utakmice u ligi uefa sad je li to i sada posljedica toga ili tu ima nesto vise to je vec pitanje... a da nije mozda broj stranaca u ekipi?? pa zato nema mjesta za njega... nego posto ce dosta navijaca otici u mo iz širokog ja mislim da bi bilo bolje kada bi se uprave dogovorile da se i škripari smjeste na donju trebinu jer incidenata i tih sranja sigurno nece biti a onako gore bi bilo odsjeceni od svega...
19 - ђ - 11

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 24 nov 2009, 08:31

ulaz u Mostaru 10KM a ja dolazi pravi Euro klub CCC

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 nov 2009, 09:26

Barney Stinson je napisao/la:napokon normalno vrijeme mozda da je jos sat ranije bilo bi bolje, ali u 13h je prerano, nemozes ni rucat ni na misu otici kako bog zapovijeda... a nista ici dole sa otvorenom igrom pa kud puklo da puklo, a mozda i sarajevo iznenadi borca pa im uzme koji bod... nego sto je sa onim tiagom napadacom bio je dobro poceo ovu sezonu, čak je i postigao gol u ligi uefa i otada ga nigdje... više ga viđam u hotelu nego na terenu :D
nije mu nista..trenira ali mislim da se na njega ne racuna ozbiljno...ima sve predispozcije ali jednotavno se tip gubi na terenu..u smisli taktike..nema pregleda..sad ili nedostatak treninga prije, kasno počeo, neznam..uglavnom zato ga nema..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

High

Post Postao/la High » 24 nov 2009, 16:01

Pojedinci banovani,offtopic obrisan...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 nov 2009, 16:04

Brisite provokacije iskompleksiranih maloljetnika na ovoj temi u samom pocetku i rijesen problem, ovako mozes naknadno sto ljudi banirati po principu ''akcija-reakcija'', opet ce ista stvar biti.

Kevin je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:napokon normalno vrijeme mozda da je jos sat ranije bilo bi bolje, ali u 13h je prerano, nemozes ni rucat ni na misu otici kako bog zapovijeda... a nista ici dole sa otvorenom igrom pa kud puklo da puklo, a mozda i sarajevo iznenadi borca pa im uzme koji bod... nego sto je sa onim tiagom napadacom bio je dobro poceo ovu sezonu, čak je i postigao gol u ligi uefa i otada ga nigdje... više ga viđam u hotelu nego na terenu :D
nije mu nista..trenira ali mislim da se na njega ne racuna ozbiljno...ima sve predispozcije ali jednotavno se tip gubi na terenu..u smisli taktike..nema pregleda..sad ili nedostatak treninga prije, kasno počeo, neznam..uglavnom zato ga nema..
Al ima osjecaj za gol i ima sigurno vise mogucnosti nego sto misle. Vjerojatnije da je stvar discipline, ili eto takticke discipline. Svejedno, treba pokusati promijeniti, dati sansu. Tko ce nam uostalom igrati, Peraica?
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 nov 2009, 17:11

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 nov 2009, 18:49

ne znam meni nije loš a usotalom kao sto šb kaze ne moze biti losiji od perajice nikako, stoga bolje njega nego starog dedu koji je okretan kao moja baba...
nije mi nitko odgovorio na pitanje zasto mi je izbrisana sahovnica sa mog potpisa???
kevin extra najava...
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 nov 2009, 09:52

Evo kaže ovaj menadžer Varea-e da će dovest sad igrača jakog skroz,kakv još nije igrao u BiH!?

ali neće da otkriva niti ime niti klub, pa eto bumo vidli..

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 nov 2009, 09:54

Kevin je napisao/la:Evo kaže ovaj menadžer Varea-e da će dovest sad igrača jakog skroz,kakv još nije igrao u BiH!?

Bit ce neki propali igrac sigurno sto je igrao mozda i za Argentinsku reprezentaciju a sad igra u trecoj ligi Argenitne :lol: :lol: al opet bi i to bilo lijepo treba nam kvalitetnih stranaca
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 25 nov 2009, 10:06

FK Sarajevo je napisao/la:
Kevin je napisao/la:Evo kaže ovaj menadžer Varea-e da će dovest sad igrača jakog skroz,kakv još nije igrao u BiH!?

Bit ce neki propali igrac sigurno sto je igrao mozda i za Argentinsku reprezentaciju a sad igra u trecoj ligi Argenitne :lol: :lol: al opet bi i to bilo lijepo treba nam kvalitetnih stranaca

Ne treba zaboraviti da Široki ima još jednog igrača koji za sada manje igra (nešto povrede nešto sama adaptacija), ali ima bolje preporuke od Vare a to je Martinez i mislim da bi baš taj igrač mogao obilježiti proljeće.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 nov 2009, 10:34

ljutinar je napisao/la:

Ne treba zaboraviti da Široki ima još jednog igrača koji za sada manje igra (nešto povrede nešto sama adaptacija), ali ima bolje preporuke od Vare a to je Martinez i mislim da bi baš taj igrač mogao obilježiti proljeće.
da..iako je imao ozljeda dosta..meni se jako svidio kao igrač..ne petlja,rijesava situacije,borben i brz..

nije se jos ni varea adaptirao kako on moze, tako da na proljee očekujem obojicu u još boljem izdanju..

još ako taj novi bude dobar..popune se još neke rupe(Perajica u napadu npr) i mislim da ćemo imati još jču ekipu, e onda ako uspijemo istu zadržat ABD za Europu..

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 nov 2009, 12:39

ja sam isto cuo da taj menadžer sto je doveo vareu da dovodi jos jednog argentinca koji ce biti isto kvaliteta sad ima da pricekamo jos jedno mjesec dana pa da vidimo tko je...
19 - ђ - 11

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 nov 2009, 13:03

slika
prvaci BiH sezona 09/10 :mrgreen:
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 nov 2009, 14:06

Pa moguce, al opet, rekao je to isto i za Vareu i Martineza, pa evo, momci ekstra. I slazem se za Martineza, definitivno bi mogao biti velika snaga kluba, ima agresivnost, trku i dobro rijesava situacije. Ako ga postede ozljede i dobije sansu, mislim da ce biti jako dobar.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 nov 2009, 20:30

eo danas pise u novinama da je tiago ozlijeđen i da ne konkurira za utakmicu protiv zrinjskog... znaci da je ipak ozlijeđen...
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 nov 2009, 22:50

Ne znam, sad je na kavi bio u hotelu. :lol:
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.