Mislim da ce to BHF da objavi.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Isto kao sto su se sjebali kad su nas dobili 4-1 kod kuce prije par godina, jel tako?HARIS XXL je napisao/la:ma joj sjebat ce se belgijanci kad vide nas bosanjcerose...bice zesce nego sto je bilo prije nekolko godina,manji stadion,vazna utakmica najezim se samo kad pomislim jos kad bi poveli
pa lom bi bio....jedva cekam
igra se ba na manjem stadionu a mi smo se opasno nalozili nema sanse da izgubimo opet 4-1 kao onda,sad smo puno jaci(po meni) nek nas bude 5,6 hiljada imat ce se osjecaj kao da smo mi domacini....Cincinnatus je napisao/la:Isto kao sto su se sjebali kad su nas dobili 4-1 kod kuce prije par godina, jel tako?HARIS XXL je napisao/la:ma joj sjebat ce se belgijanci kad vide nas bosanjcerose...bice zesce nego sto je bilo prije nekolko godina,manji stadion,vazna utakmica najezim se samo kad pomislim jos kad bi poveli
previse optimizma na ovom foruma. Vjeruj, i ja bi volio pobjedu ali tesko protiv Belgije. Jesi gledao njihov mec protiv Spanije? Pogledaj malo kako igraju.HARIS XXL je napisao/la:igra se ba na manjem stadionu a mi smo se opasno nalozili nema sanse da izgubimo opet 4-1 kao onda,sad smo puno jaci(po meni) nek nas bude 5,6 hiljada imat ce se osjecaj kao da smo mi domacini....Cincinnatus je napisao/la:Isto kao sto su se sjebali kad su nas dobili 4-1 kod kuce prije par godina, jel tako?HARIS XXL je napisao/la:ma joj sjebat ce se belgijanci kad vide nas bosanjcerose...bice zesce nego sto je bilo prije nekolko godina,manji stadion,vazna utakmica najezim se samo kad pomislim jos kad bi poveli
Hehe, ne, samo mi smeta malo ovi sto govore da ce se "sjebati"HARIS XXL je napisao/la:a jarane normalno da cu biti optimistican,sta cu necu govoriti da cemo izgubiti i da nemamo sanse sta nismo ni mi losi bili protiv spanije oni su estoniju 3-2 dobili znaci jedva a mi 7-0 pa sta oni onda trebaju da misle da smo brazil,idemo u belgiju pa sta bude
Imam ja, http://www.footbel.be/BHFanaticos_ je napisao/la:Imal ko stranicu nogometnog saveza Belgije!!! nek stavi link ako mu nije mrsko!!
thx!!Tarik14 je napisao/la:Imam ja, http://www.footbel.be/BHFanaticos_ je napisao/la:Imal ko stranicu nogometnog saveza Belgije!!! nek stavi link ako mu nije mrsko!!
Ja bih volio da idem na utakmicu ali jbg ja cu bodriti nase zlatne momke na televiziji.BHFanaticos_ je napisao/la:Na pocetnoj stranici BHF-a!!! imate sve informacije oko odlaska u Belgiju!!!
Nije Belgija ekipa poput Slovenije!Bosnier je napisao/la:Bice mozda 4 - 1 ali za bosnu, ako ciro krene napadacki i sa dva spica sigurno cemo pobjedit, a ako se bude branio, najebali smo
Ja, to je bila taktika protiv Spanije i Turske!Mirza_Hordas je napisao/la:samo da ne bude taktika zabij gol pa se brani
Tarik14 je napisao/la:Ja, to je bila taktika protiv Spanije i Turske!Mirza_Hordas je napisao/la:samo da ne bude taktika zabij gol pa se brani
bas cemo vidjet sad kad bude belgija igrala prijateljsku sa slovenijomTarik14 je napisao/la:Nije Belgija ekipa poput Slovenije!Bosnier je napisao/la:Bice mozda 4 - 1 ali za bosnu, ako ciro krene napadacki i sa dva spica sigurno cemo pobjedit, a ako se bude branio, najebali smo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.