Newcastle United F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- gloryhunter
- Kontakt:
Re: Newcastle United F.C.
evo gubimo od Ville 1-0.....u tijeku.... 

steta sto nemamo vise bartona
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobra predstava Obertana do ovog trenutka. Dobro Newcastle igra, šteta što je rano primljen pogodak. No, može se ovdje do izjednačenja ukoliko momci nastave ovako igrati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
GOOOLLLL Leon Best
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Cabaye (2x), Taylor, Ba. Uh, svi su mogli zabiti gol(ove), al' to se nije desilo. Apsolutno nadigrana ekipa Aston Ville (imali su 2 prilike), no lopta nije htjela u gol. Given (
) je odbranio sve što je mog'o odbraniti (čak je i bio na lopti koju je Best na kraju ubacio u mrežu), te je sigurno najzaslužniji za ovaj bod.
Cabaye i Tiote su danas nosili sredinu terena. Odigrali su onako kako se od njih očekuje, te kako stvari stoje, biće odlični ove sezone. Cabayeove centaršuteve iz kornera ne moram ni hvaliti, odlično je to radio i u prethodnim mečevima.
Krul je kod gola zahvatio loptu, al' nije mog'o ništa više učiniti. Agbonlahor je izašao 1 na 1, te mu nije bilo teško zabiti pogodak (al' bukvalno ni iz čega).
Nakon 5 kola, Newcastle je i dalje neporažen (2 pobjede i 3 neriješene), al' mora se priznati da su ove gostujuće utakmice bile prava yebenica (Sunderland, QPR i Aston Villa), dok se kući igralo sa Arsenalom i Fulhamom. Bilo kako bilo, očekivanja su premašena, tako da...
Also, mora se pohvaliti Ba koji se dobro nosio sa odbranom Ville.

Cabaye i Tiote su danas nosili sredinu terena. Odigrali su onako kako se od njih očekuje, te kako stvari stoje, biće odlični ove sezone. Cabayeove centaršuteve iz kornera ne moram ni hvaliti, odlično je to radio i u prethodnim mečevima.
Krul je kod gola zahvatio loptu, al' nije mog'o ništa više učiniti. Agbonlahor je izašao 1 na 1, te mu nije bilo teško zabiti pogodak (al' bukvalno ni iz čega).
Nakon 5 kola, Newcastle je i dalje neporažen (2 pobjede i 3 neriješene), al' mora se priznati da su ove gostujuće utakmice bile prava yebenica (Sunderland, QPR i Aston Villa), dok se kući igralo sa Arsenalom i Fulhamom. Bilo kako bilo, očekivanja su premašena, tako da...

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sjajna predstava Svraka na Villa Parku, dugo nisam gledao bolji, organizovaniji i opasniji Newcastle. Sjajnu su gradili igru, stvarali kontre i srčano se branili. Dakako, ni požrtvovanosti nije nedostajalo. Cabaye ima razoran udarac (pokazao je ovo 2 puta u meču; jednom je pogodio prečku a drugi put mu je Given ukrotio udarac). Tiote je isto tako bi jako dobar, presjecao je protivničke napade, slao pasove i oduzimao lopte protivnicima. Taylor jako dobar, mogao je bolje iskoristiti onu priliku, al' sve u svemu dobra partija. Best je pokazao da će biti prijetnja za svaku odbranu ove sezone, čini mi se da je postigao 3 gola do sada? Aston Villa je iskoristila jednu pravu šansu i Agbonlahor je vješto matirao Holanđanina Krula. Uglavnom, momčad sa St. James Parka se polako ali sigurno vraća na stare staze (drago mi je zbog toga). Nisam ni sanjao da će nakon 5 kola biti neporaženi (2-3-0). 

Cabaye se pokazao ko fantasticno pojacanje u strasnoj formi igra nadam se da nece igrati za Francuze 11.10Monolog je napisao/la:Cabaye (2x), Taylor, Ba. Uh, svi su mogli zabiti gol(ove), al' to se nije desilo. Apsolutno nadigrana ekipa Aston Ville (imali su 2 prilike), no lopta nije htjela u gol. Given () je odbranio sve što je mog'o odbraniti (čak je i bio na lopti koju je Best na kraju ubacio u mrežu), te je sigurno najzaslužniji za ovaj bod.

Demba vrlo dobar Best standardno Obertan osrednje ne zna frajer dodati lopte a i snage mu fali u duelu. Kako god ovo je odlicno za sad kako smo krenuli mozda i pogodim s anketom (1-4 mjesto)

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Iako je rano... Šta ja rekoh za Cabayea? 

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- mexy_whites
- Kontakt:
Gled'o sam tekmu i stvarno sam oduševljen Newcastleom. Nisam znao da PArdew može neki tim dovesti do ovakvog nivoa igre. Realno je trebalo završiti 2, 3 razlike za svrake, ali Given je bio nesavladiv. Ne kontam kako Villa ovako loše igra, i kako malo prilika stvara po utakmici.
Side before self
- gloryhunter
- Kontakt:
sutra tj. danas protiv Nottingham Foresta u Carling cupu očekujemo prolaz pa makar minimalan 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Newcastle, fantastična ekipa, nema zvijezda u timu ali ljudi igraju tako tvrdo da je to nevjerovatno. Uzeće oni bodove i najvećim, ne sumnjam. Ove sezone, mislim kako će do samog kraja da se bore za ulazak u europu. 

Iz tvojih usta u Bozije usi burazOTNYS_YNWA je napisao/la:Newcastle, fantastična ekipa, nema zvijezda u timu ali ljudi igraju tako tvrdo da je to nevjerovatno. Uzeće oni bodove i najvećim, ne sumnjam. Ove sezone, mislim kako će do samog kraja da se bore za ulazak u europu.

Ma moglo bi se biti visoko to sto kazes stvarno smo pretvrdi jos kad napad proradi bit ce jos bolje uh da se hoce izborit europa to bi bilo savrseno.
Nego veceras carling cup protiv forresta nece biti lako al kako se govori da ce se ici na to da se pokusa uzet ovo takmicenje i izaci u europu mozda bude i postava blizu najjace vidjet cemo oko 20:45

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ko zna, možda bude k'o prošle godine protiv Chelsea. Tada su mališani i Ameobi pogađali.
Prođosmo ih i to je to. Naravno, nije Nottingham Chelsea, al' imaće više motiva u to sam 100% siguran. Postoji mogućnost da večeras nakon 100 godina vidimo Ben Arfu. No, nekako sam mišljenja da će on ući s klupe (ipak mu fali utakmica u nogama). Šansa za Evropu su kupovi, to svi znamo. Dakle, ukoliko se želi gledati evropski Newcastle sljedeće godine, onda večeras ipak ne treba pustiti samo omladince poput Vučkića i Shane-a Fergusona. Treba odigrati i sa igračima koji su u stanju iznijeti teret na svojim leđima.
Vjerujem da Krul neće braniti (mora i on malo odmoriti). Da l' će Santon igrati, to ne znam. Volio bih ga vidjeti na terenu, moram priznati. Ofanzivni dio će valjda biti sa Dembom Ba, te sa Marveauxom, a nije isključeno ni istrčavanje Ameobija i Lovenkradsa. Mah, puno je opcija (jbt, zar je ovo moguće).
No, valja sačuvati i neke igrače za meč kontra Blackburna. Nema smisla da se prokocka dosta toga nakon odličnog starta. Ganjaće se i 6. utakmica bez poraza. 

Sta je sa Bambinom (Santonom) ? gledam nema ga ni na Google - u čak
to jos Engleska adaptacija ili ... ?

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Engleski jezik je problem. Al' evo sad vidjeh da je bio na pregledu u Londonu (vadila se tečnost iz koljena).warden je napisao/la:Sta je sa Bambinom (Santonom) ? gledam nema ga ni na Google - u čak![]()
![]()

aa jezik ,eh sto se toga tice načekat cete se ,on je Krasic br. 2Monolog je napisao/la:Engleski jezik je problem. Al' evo sad vidjeh da je bio na pregledu u Londonu (vadila se tečnost iz koljena).warden je napisao/la:Sta je sa Bambinom (Santonom) ? gledam nema ga ni na Google - u čak![]()
![]()
to jos Engleska adaptacija ili ... ?Inače, na njega se računa u svakom pogledu. Sigurno je da će nakon što savlada engleski jezik i čim upozna ekipu u pravom smislu te riječi, biti nezamjenjiv na poziciji bočnog igrača (nebitno da l' desno ili lijevo).

a sto se tice njegove pozicije on je slican Lahmu , dešnjak je ali vise voli da igra lijevo (ja ga pit´o

IO SONO INTERISTA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ben Arfa je tu. Abeid, Gosling, Marveaux, Ferguson također. Mor'o je i Perch dobiti koju utakmicu, tako da...
Lovenkrads strijelac, Marveaux asistent. Inače, Ben Arfa dobro stoji.
Idemo ovo završiti u 2. poluvremenu.

Lovenkrads strijelac, Marveaux asistent. Inače, Ben Arfa dobro stoji.
Idemo ovo završiti u 2. poluvremenu.

- gloryhunter
- Kontakt:
produzeci..... 

ujjj sta je ovo simpson zabi ma daaaaaaaaaaaj
.
Ima li iko link ja se ubi trazeci svu noc????

Ima li iko link ja se ubi trazeci svu noc????
- gloryhunter
- Kontakt:
4-3 eto prosli smo dalje
iako je zadnja linija bila ferguson--perch--coloccini--simpson
brinu ova 3 primljena gola
izgleda da se na percha definitivno ne treba racunati na niti jednoj poziciji!
IDEMO DALJE!
iako je zadnja linija bila ferguson--perch--coloccini--simpson
brinu ova 3 primljena gola
izgleda da se na percha definitivno ne treba racunati na niti jednoj poziciji!
IDEMO DALJE!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.