Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Vukovi su danas odigrali i treću utakmicu na pripremama, a njihov protivnik je bila ekipa Imotskog. Utakmica je odigrana na terenu Stari Gradac pored Čitluka, a konačan rezultat utakmice je bio 1:1. Strijelac za ekipu Olimpika bio je Ristić u 14. minuti, dok je ekipa iz Imotskog došla do poravnanja u 34. minuti.
Olimpik je danas istrčao u sljedećem sastavu: Vranić, Suljević, Ješe, Kolarov, Prlić, Vidović, Ristić, Ćulov, Mujić, Alimanović i Kapić.U drugom poluvremenu priliku za nastup su dobili Hadžanović, Šaranović i novopridošli Brazilac Tijago.
Cijela ekipa je odigrala odlično i samo je sportska sreća spasila ekipu iz Imotskog rezultatskog potopa, ali pošto se radi o prijateljskim utakmicama rezultat nije primaran u ovakvim duelima. Ristić je na ovoj utakmici, kao i kroz cijele pripreme pokazao da kada je spreman na njega se može i mora najozbiljnije računati. Takodjer, odbrana na čelu sa Ješeom, Kolarovim i Suljevićem djeluje izvanredno. Ono što bismo mogli posebno izdvojiti su odlični nastupi 16-godišnjeg Hadžanovića, koji iako ubjedljivo najmladji ničim ne zaostaje na terenu za svojim starijim kolegama.
Danas je debi u dresu Olimpika imao i Tijago, pojačanje iz Brazila koji je u svakom svom dodiru sa loptom pokazivao izuzetnu tehniku, brzinu i već sada je sigurno da se radi o igraču o kojem će se pričati u narednim danima i mjesecima. Okupljeni na stadionu su uživali kada je sa lakoćom prolazio svoje protivnike popularnim "biciklom", na oduševljenje sviju.
Ekipa Olimpika se sutra (nedelja) vraća u glavni grad, gdje će nastaviti sa vježbama do odlaska na drugi i završni dio priprema.
http://www.****/cms/index.php?aid=751
Olimpik je danas istrčao u sljedećem sastavu: Vranić, Suljević, Ješe, Kolarov, Prlić, Vidović, Ristić, Ćulov, Mujić, Alimanović i Kapić.U drugom poluvremenu priliku za nastup su dobili Hadžanović, Šaranović i novopridošli Brazilac Tijago.
Cijela ekipa je odigrala odlično i samo je sportska sreća spasila ekipu iz Imotskog rezultatskog potopa, ali pošto se radi o prijateljskim utakmicama rezultat nije primaran u ovakvim duelima. Ristić je na ovoj utakmici, kao i kroz cijele pripreme pokazao da kada je spreman na njega se može i mora najozbiljnije računati. Takodjer, odbrana na čelu sa Ješeom, Kolarovim i Suljevićem djeluje izvanredno. Ono što bismo mogli posebno izdvojiti su odlični nastupi 16-godišnjeg Hadžanovića, koji iako ubjedljivo najmladji ničim ne zaostaje na terenu za svojim starijim kolegama.
Danas je debi u dresu Olimpika imao i Tijago, pojačanje iz Brazila koji je u svakom svom dodiru sa loptom pokazivao izuzetnu tehniku, brzinu i već sada je sigurno da se radi o igraču o kojem će se pričati u narednim danima i mjesecima. Okupljeni na stadionu su uživali kada je sa lakoćom prolazio svoje protivnike popularnim "biciklom", na oduševljenje sviju.
Ekipa Olimpika se sutra (nedelja) vraća u glavni grad, gdje će nastaviti sa vježbama do odlaska na drugi i završni dio priprema.
http://www.****/cms/index.php?aid=751
Brazilac oduševio sviju kažu da ovaj bek koji ga je čuvao još uvijek traži autobus po Čitluku 
Izuzetno brz, tehnika na nivou, pas i lucidnost izuzetni

Jadan on,jos ce mu neko u ovoj nasoj siledzijskoj ligi uletiti u noge,i ode sve u tri lijepe.maltasa je napisao/la:Brazilac oduševio sviju kažu da ovaj bek koji ga je čuvao još uvijek traži autobus po Čitluku
Treci put castimo
-
- Kontakt:
sta je sa rajovicem i pelakom te onim spalevicem?maltasa je napisao/la:Brazilac oduševio sviju kažu da ovaj bek koji ga je čuvao još uvijek traži autobus po Čitluku
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pelak jos nije dobio papire Olimpik trazi valjda 50.000 km onda Rajovic ce valjda potpisati za Grcki OFI Kreta,a Spalevic se je vratio u Slavijuantipolitika2 je napisao/la:sta je sa rajovicem i pelakom te onim spalevicem?maltasa je napisao/la:Brazilac oduševio sviju kažu da ovaj bek koji ga je čuvao još uvijek traži autobus po Čitluku
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- horde zla 87
- Kontakt:
Olimpik ako nastavi ovako sa dovodjenjem internacionalaca, mogao bi biti opasan rival klubovima poput Dinama ZGB i slicnim...
Super Lig: ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Turkiye Kupasi: ★★★★★★★★★★★★★★★
Uefa Cup: ★
Uefa Super Cup: ★
Turkiye Kupasi: ★★★★★★★★★★★★★★★
Uefa Cup: ★
Uefa Super Cup: ★
- RK Gradacac
- Kontakt:
ti ocigledno nisi ni blizu upucen u stanje u bh.fudbalu. Pa svi iz Olimpika isticu da je glavni cilj opstanak u ligi,a ti pricas gluposti.Kandi GSK je napisao/la:Olimpik ako nastavi ovako sa dovodjenjem internacionalaca, mogao bi biti opasan rival klubovima poput Dinama ZGB i slicnim...
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
ovo isto je bilo i ljetos, onda pola igraca otpusteno u zimu, kao sto ce biti na ljeto saranovic u hrvatskoj, brazlac dobio otkaz itd itdscorpion je napisao/la:ti ocigledno nisi ni blizu upucen u stanje u bh.fudbalu. Pa svi iz Olimpika isticu da je glavni cilj opstanak u ligi,a ti pricas gluposti.Kandi GSK je napisao/la:Olimpik ako nastavi ovako sa dovodjenjem internacionalaca, mogao bi biti opasan rival klubovima poput Dinama ZGB i slicnim...
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
to je moj pradedo,dedo,bbo pa cu i ja zvati to LUKAVICAhz_1987 je napisao/la:buraz za normalne sarajlije nema granice i niko nece priznat istocno sarajevo a i na grbu slavije pise sarajevo
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
- horde zla 87
- Kontakt:
lukavica kolko ja znam je naselje a mi pricamo o istocnom sarajevu
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
tzv.istcnom sarajevu pripada lukavica,pale,jedan dio ilidze,dio novog sarajeva i jos neka naselja koja su gravitirala ka Sarajevu,prirodno i geografski...e sada sto su oni stvorili tzv.grad to je stvar nekih poremecenih drustvenih vrijednosti o kojima ne treba ni pricati. Taj "grad" je teritorijom veci od Sarajeva,ali brojem stanovnika su u rangu mozda Zenice.horde zla 87 je napisao/la:lukavica kolko ja znam je naselje a mi pricamo o istocnom sarajevu
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- katalinski
- Kontakt:
Ima li jos tih pojacanja u Olimpiku?
One time Boro, allways a Boro! Come on BORO!
Ja mislim da ce Olimpik prodat na kraju sezone ili mozda ranije malog Mujica Dinamu.Jer je Mamic zagrizao na njega dok je bio u Slobodi,samo je pitanje vremena kad ce preci u Dinamo.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zar ti ih nije dostaBoro1876 je napisao/la:Ima li jos tih pojacanja u Olimpiku?

Najnovije pojacanje za Olimpik.........prelaze igrati na Kosevo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.