O upravi nemam pojma niti me zanima... Očekuje se pobjeda protiv Sarajeva kao i protiv svakog, ali... igraci su nam katastrofa, čast izuzecima...Svrki je napisao/la:Sta se desava sa Goskom da li je neko upoznat ?? Da li se uprava halali sa premijer ligom, pa ce do kraja gubiti sve. Sad vam dolazi Sarajevo, kakva su ocekivanja ???
NK GOŠK Gabela
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK GOŠK Gabela
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Gabeljani sta ocekujete u nedelju? 

19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3
PobjeduDFB je napisao/la:Gabeljani sta ocekujete u nedelju?

Posteno. 

Pa tako se uvijek ocekuje... I da Real nam dođe...DFB je napisao/la:Posteno.
Neka bude fer i korektno prije svega, a ja se nadam da cemo mi pobjediti aBd.

Pa tako i treba... Svatko svoj klub podrzavaDFB je napisao/la:Neka bude fer i korektno prije svega, a ja se nadam da cemo mi pobjediti aBd.![]()

Auuuu kakav je seljak Mladina pa ja ne verujem.
Pa trebao je dobiti najmanje tri iskljucenja sa utakmice,a o tome kako se ponasa prema svojim fudbalerima i kako im psuje e to tek nisam video.
Dosta losa ekipa ste,ili ste bar samo takvu sliku pokazali. Maksumic nula,ocekivao sam dosta vise od njega,stoperi poprilicno tanki. Jedini koji su mi se toliko svideli bili su Jordan,Bosnjak i Paponja. Soldo je truba od golmana koliko sam mogao da primetim,onaj sto ga je zamenio dosta bolji.
Sve u svemu zasluzen poraz, morali ste da iskoristite to sto je Slavija pala ali niste i sada ste i dalje u dosta teskoj situaciji.

Dosta losa ekipa ste,ili ste bar samo takvu sliku pokazali. Maksumic nula,ocekivao sam dosta vise od njega,stoperi poprilicno tanki. Jedini koji su mi se toliko svideli bili su Jordan,Bosnjak i Paponja. Soldo je truba od golmana koliko sam mogao da primetim,onaj sto ga je zamenio dosta bolji.
Sve u svemu zasluzen poraz, morali ste da iskoristite to sto je Slavija pala ali niste i sada ste i dalje u dosta teskoj situaciji.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Stoperi jesu losi, Bonacin pogotovo, fali nam puno Helvida koji se oporavio od ozljede ali ga jos Mladina nije u prvih 11 stavio... I ja sam vise očekivao od Maksumica... Čudi me za Soldu, inače je u formi, zašto je izašao kasnije? Jusufbasic nam je isto loš, za razliku od jesenas kad je bio nas najbolji igrač... A Mladina ti je temperamentan trener, preprica cijelu utakmicu skoro svaku...Devil je napisao/la:Auuuu kakav je seljak Mladina pa ja ne verujem.![]()
Pa trebao je dobiti najmanje tri iskljucenja sa utakmice,a o tome kako se ponasa prema svojim fudbalerima i kako im psuje e to tek nisam video.
![]()
![]()
Povreda,ako sam dobro video zadnja loza je stradala negde oko 70-te minute.Bosnjak nije los igrac sekunde,na svakom delu terena ga ima,ponajbolji danas uz Jordana koji je dao vrlo lep gol nakon solo akcije.LG97DM je napisao/la:Stoperi jesu losi, Bonacin pogotovo, fali nam puno Helvida koji se oporavio od ozljede ali ga jos Mladina nije u prvih 11 stavio... I ja sam vise očekivao od Maksumica... Čudi me za Soldu, inače je u formi, zašto je izašao kasnije? Jusufbasic nam je isto loš, za razliku od jesenas kad je bio nas najbolji igrač... A Mladina ti je temperamentan trener, preprica cijelu utakmicu skoro svaku...Devil je napisao/la:Auuuu kakav je seljak Mladina pa ja ne verujem.![]()
![]()
![]()

Bošnjak bi mogao igrati u puno jačem klubu da nije one afere Offside u kojoj je bio jedan od osumnjičenih, a Jordan bio najbolji u pripremama, los u realizaciji sad u prvenstvu, ali izgleda da je napokon proradio... A jest nas krenulo s ozljedama, Dodig i Bibic su nam vec izgubljeni do kraja prvenstva, onda Helvida, neki dan Bekic poderao kozu na nogi protiv Sarajeva (trebao bi igrat protiv Veleza) pa sad Soldo...Devil je napisao/la:Povreda,ako sam dobro video zadnja loza je stradala negde oko 70-te minute.Bosnjak nije los igrac sekunde,na svakom delu terena ga ima,ponajbolji danas uz Jordana koji je dao vrlo lep gol nakon solo akcije.
- ASD
- Kontakt:
Mladina bivši, otkazi Bonacinu, Jordanu i Maksumiću
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mladina- ... icu/102832" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mladina- ... icu/102832" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve treba potjerati, a dati priliku domaćim igračima (Jelavić, Jurić, Rajič, Jurković) i juniorima (Ereiz, Buhovac, Mustapić...)ASD je napisao/la:Mladina bivši, otkazi Bonacinu, Jordanu i Maksumiću
Po meni, od prvotimaca protiv Veleža jedino zaslužuju ostati Helvida i legenda kluba, naš kapetan ZLATKO KOJIĆ-KOJA. Nisu loši ni Bekić i Ivičić. A ''manekene'' poput Paponje i Jusufbašića sjesti na autobus i poslat ih kući.
GOŠK nisu prenapuhani ''igrači'' koji po utakmici troše više gela nego znoja, GOŠK smo mi, malobrojna grupa ljudi koji nijednu utakmicu u Gabeli ne propušta, bez obzira tko nam dolazi u Gabelu i o kojoj se ligi radi, i koji će doći na sve utakmice do kraja prvenstva. IGRAČI PROLAZE I ODLAZE, MI OSTAJEMO !
LG '01
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Podnio ostavku proslu utakmicu, ali klub nije usvojio i jos uvijek je tu.badblueboylivno je napisao/la:Zar Mladina nije otišao? I gdje je nestao kožnjak i zlatni lanac?
Cestitke na pobjedi! Sada vrlo bitna utakmica protiv Radnika u Bijeljini, mozda se moze i pobjediti (gledam sad protiv Zrinjskog i stvarno su losi)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Odgledao sam vas danas. Moram reci da mi se ova igra dosta vise svidela nego ona koju sam gledao uzivo protiv Slavije. Mada bilo je tu dosta novih igraca,Rajic nije igrao tada,ni je igrao ni Helvida,Peric,Jelavic,Bekic,Vasilj. Mislim da je to to...
Mislim da sa ovakvom igrom mozete da racunate na opstanak. Ne znam mozda sam malo i gledao Travnik odnosno GOSK ali mislim da GOSK vise zasluzuje da ostane ove sezone u ligi. Bar sam tako stekao utisak od ovih utakmica sto sam gledao obe ekipe i citao izvestaje.

Mislim da sa ovakvom igrom mozete da racunate na opstanak. Ne znam mozda sam malo i gledao Travnik odnosno GOSK ali mislim da GOSK vise zasluzuje da ostane ove sezone u ligi. Bar sam tako stekao utisak od ovih utakmica sto sam gledao obe ekipe i citao izvestaje.
E, tad je Bekic bio ozljeden kao Peric i Helvida. Ostali od navedenih su grijali klupu. Bekic nam je najbolji igrac, a Helvida je medu boljim stoperima u ligi. Ipak dobro su dosle ove promjene, Maksumic i Jordan su sada bivši, priliku su dobili neki drugi koji su se dobro nametnuli. Jedino Jusufbasic je katastrofa, prica se nesto da je vec dogovorio s Velezom, da odlazi iz GOŠKa na kraju sezone...Devil je napisao/la:Odgledao sam vas danas. Moram reci da mi se ova igra dosta vise svidela nego ona koju sam gledao uzivo protiv Slavije. Mada bilo je tu dosta novih igraca,Rajic nije igrao tada,ni je igrao ni Helvida,Peric,Jelavic,Bekic,Vasilj. Mislim da je to to...![]()
Lavovi vode u Bijeljini! 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
A ja igro na lavove kvota 4.40mak_033 je napisao/la:Lavovi vode u Bijeljini!

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.