Očekujete vi uvijek "tricu" u mreži Zvijezde, samo se nadam da će se nastaviti tradicija. Zvijezda igra dosta dobro protiv jakih momčadi. No, pesimista sam, mislim da će biti teško i da se Zvijezdi nadzire novi poraz, kojim će naš opstanak u ligi biti još teži.19TM87 je napisao/la:novo sam napisao i na nasem pdf. evo i ovde...najgora su unaprjed upisana 3 boda, zato oprez, do sad nam je zvjezda bila dosta neugodna...ali niko ne moze porec to da smo u ovom trenutku apsolutni favoriti, ali ne pobjedjuju uvjek favoriti...ipak ocekujem tricu u mrezi zvjezde ako nista navijacki...
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Neće Zvijezda ispast, ima do kraja još puuuuuuuuuuuuno da se igra. Ako pored ovakve Modriče, Laktaša, Travnika i još nekih klubova ispadne onda i ne zaslužuje da igra u PL. Onda će uštedjeti na troškovima, u goste će putovati u Mionicu kod Omladinca, a to je taksijem marka u jednom pravcu po igraču, pa kad i izgubi nije neka velika šteta.MinistaR je napisao/la:Očekujete vi uvijek "tricu" u mreži Zvijezde, samo se nadam da će se nastaviti tradicija. Zvijezda igra dosta dobro protiv jakih momčadi. No, pesimista sam, mislim da će biti teško i da se Zvijezdi nadzire novi poraz, kojim će naš opstanak u ligi biti još teži.19TM87 je napisao/la:novo sam napisao i na nasem pdf. evo i ovde...najgora su unaprjed upisana 3 boda, zato oprez, do sad nam je zvjezda bila dosta neugodna...ali niko ne moze porec to da smo u ovom trenutku apsolutni favoriti, ali ne pobjedjuju uvjek favoriti...ipak ocekujem tricu u mrezi zvjezde ako nista navijacki...
A đe da znam?!
Kad si vece tako strucan da procijenis i fizicku spremu nekih igraca pa eto da sam upitam iz kojih ti to pouzdanih razloga i znas.....mislim da tak ne bi pricao da si prisustovao bar jednom njihovom treningu i vidjeo tko je najspremniji tko na treningu daje svoj maximum za razliku od pojedinih koji se sepure ko curani i zasto taj daje sve od sebe je razlog sto on jedini ne smije pogrijesiti jer mu to svi nadu da zamjere i biva kaznjen...kad ce te vec jednom svatiti da vedo vise nije dijete i da je premijerligaski igrac a to bez razloga nije postao sa 17 godina i umjesto da nam bude drago i da budemo ponosni zbog toga kao sto je Ferhat rekao njegov talenat nama predstavlja problem...sta vise reci ja sam potpuno u tome da vedo moze odigrati citavu utakmicu i pruziti dobru partiju ali boze moj kao i svi drugi moze i on imati los dan ....semko5 je napisao/la:Ovdje je samo jedna zamjerka. Ako je Stanković stvarno dobar na desnoj strani ne možemo sebi dozvoliti luksuz da bilo koji od ove trojice sjedi na klupi (Đorić, Stanković,Hamzić), pogotovo Đorić. Vedo vjerovatno nema snage za cijelu utakmicu, a nimalo mi se ne sviđa Husić na lijevoj strani. Ilija čini se može zamijeniti kad treba i Vasilića i Jusića.MinistaR je napisao/la:Stanković je dobar igrač, ali njegova strana je DESNA, ne lijeva, kao što je odigrao protiv Slavije. Dakle, Stanković je trebao igrati desno sa Brkovićem, a Omeragić lijevo sa Moranjkićem.
Problem je Đorić, pošto je njegova pozicija ona gdje igra Hamza, a gdje će onda Hamza? Evo kako bih ja to poslagao.
Karić
Brković Jusic Vasilić Moranjkić
Savić Delić
Stanković (Đorić) Hamzić (Đorić) Omeragić (Husić)
Šest/Kovačević.
zeljo jest favorit nema tu sta pricat ali kao sto si rekao nepobjedjuje uvijek favorit nadam se lijepoj i postenoj utakmici19TM87 je napisao/la:novo sam napisao i na nasem pdf. evo i ovde...najgora su unaprjed upisana 3 boda, zato oprez, do sad nam je zvjezda bila dosta neugodna...ali niko ne moze porec to da smo u ovom trenutku apsolutni favoriti, ali ne pobjedjuju uvjek favoriti...ipak ocekujem tricu u mrezi zvjezde ako nista navijacki...

Kad si vece tako strucan da procijenis i fizicku spremu nekih igraca pa eto da sam upitam iz kojih ti to pouzdanih razloga i znas.....mislim da tak ne bi pricao da si prisustovao bar jednom njihovom treningu i vidjeo tko je najspremniji tko na treningu daje svoj maximum za razliku od pojedinih koji se sepure ko curani i zasto taj daje sve od sebe je razlog sto on jedini ne smije pogrijesiti jer mu to svi nadu da zamjere i biva kaznjen...kad ce te vec jednom svatiti da vedo vise nije dijete i da je premijerligaski igrac a to bez razloga nije postao sa 17 godina i umjesto da nam bude drago i da budemo ponosni zbog toga kao sto je Ferhat rekao njegov talenat nama predstavlja problem...sta vise reci ja sam potpuno u tome da vedo moze odigrati citavu utakmicu i pruziti dobru partiju ali boze moj kao i svi drugi moze i on imati los dan ....[/quote]
Ja sam jedan od onih koji smatraju da Vedo treba da igra čak i ako je za nijansu lošiji od Husića i drugih, jer je rođeni gradačlija i možda naš budući Pjanić. Takvih nada Gradačac nema mnogo. Igrač više može da pokaže kad uđe svjež u 2. poluvremenu, dok su ostali već zamoreni, pa zato kažem da bi to trebao biti Vedo. On je svima pokazao šta može (u svakom slučaju spremniji je i više je golova u PL dao za manje vremena u igri od Husića). Kad pokaže da može više nije problem da igra od početka. Ne daj bože da ja sada komentarišem njegovo zalaganje na treningu, ako je pametan i sam zna da mora dati sve od sebe. Ovo nije nikakva filozofija, tako je sa svim igračima koji se bore za mjesto u prvoj postavi.
Ja sam jedan od onih koji smatraju da Vedo treba da igra čak i ako je za nijansu lošiji od Husića i drugih, jer je rođeni gradačlija i možda naš budući Pjanić. Takvih nada Gradačac nema mnogo. Igrač više može da pokaže kad uđe svjež u 2. poluvremenu, dok su ostali već zamoreni, pa zato kažem da bi to trebao biti Vedo. On je svima pokazao šta može (u svakom slučaju spremniji je i više je golova u PL dao za manje vremena u igri od Husića). Kad pokaže da može više nije problem da igra od početka. Ne daj bože da ja sada komentarišem njegovo zalaganje na treningu, ako je pametan i sam zna da mora dati sve od sebe. Ovo nije nikakva filozofija, tako je sa svim igračima koji se bore za mjesto u prvoj postavi.
molim sve navijace Zvijezde Gradacac, da me dodaju na msn [email protected], radi blogger/a koji pravim o ovom klubu ... unaprijed hvala
Zdravo Zmajevi,
Negde sam citao da se stadion Zvijezde renovira. Da li i gde se mogu naci slike za pogledati?
Negde sam citao da se stadion Zvijezde renovira. Da li i gde se mogu naci slike za pogledati?
-
- Kontakt:
Neće Zvijezda ispast, ima do kraja još puuuuuuuuuuuuno da se igra. Ako pored ovakve Modriče, Laktaša, Travnika i još nekih klubova ispadne onda i ne zaslužuje da igra u PL. Onda će uštedjeti na troškovima, u goste će putovati u Mionicu kod Omladinca, a to je taksijem marka u jednom pravcu po igraču, pa kad i izgubi nije neka velika šteta.[/quote]

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
pošto sam vidio da nema nigdje stranica nogometnog kluba iz Gradačca, ja sam se odlučio da ga napravim, nadam se da će me mnogi navijači ovog kluba dodat na msn [email protected] i da će mi dat informacije koje bi mi pomogle u daljem radu sajta... http://zvijezdagradacac.webnode.com//
-
- Kontakt:
zvjezda je nezgodan protivnik... ali mislim da nemate sta traziti na grbavici
nadam se da ce na grbavicu doci solidan broj zmajeva i nadam se fer i korektnoj igri 

Svi se nadamo.amer_zeljoo je napisao/la:zvjezda je nezgodan protivnik... ali mislim da nemate sta traziti na grbavici![]()
nadam se da ce na grbavicu doci solidan broj zmajeva i nadam se fer i korektnoj igri
gledam ovdje u sarajevu snijeg se skoro pa otopio, po ulicama ga nema nikako.... mislim da kad bi se grbavica ocistila sutra il nezz mozda je vec ociscena da teren ne bi bio tako neuslovan za igru, da bi se moglo igrati, ali nezz sto se tice ostalih stadiona.... jeli zna neko jeli postoji kakva mogucnosti da se ipak igraju utakmice ovog vikenda?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Ne postoji mogućnost. Jednom kada se odgodi kolo/utakmica za neki drugi datum, onda se DEFINITIVNO ne može mijenjati. Dakle, igra se u srijedu, pa da snijega sad uopšte nema.nedaTM87 je napisao/la:gledam ovdje u sarajevu snijeg se skoro pa otopio, po ulicama ga nema nikako.... mislim da kad bi se grbavica ocistila sutra il nezz mozda je vec ociscena da teren ne bi bio tako neuslovan za igru, da bi se moglo igrati, ali nezz sto se tice ostalih stadiona.... jeli zna neko jeli postoji kakva mogucnosti da se ipak igraju utakmice ovog vikenda?
- zvijezdica
- Kontakt:
Danas, Krupa na Vrbasu: FK laktaši - NK Zvijezda 1:1 (Kovačević)
Dobar gol Milana iz slobodnog udarca sa nekih osamnaest metara.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Haha, kako je Ćurguz izmiješao postavu, a vidi Vecu stavio tamo gdje je igrao za vrijeme Jovičića.
Dragon Town
Da, na zadnjeg veznog.zmaj_Bosne je napisao/la:Haha, kako je Ćurguz izmiješao postavu, a vidi Vecu stavio tamo gdje je igrao za vrijeme Jovičića.
-
- Kontakt:
Odigrat će Veca na toj poziciji bolje od Savića, bar u defanzivi, svakako Savić ne može igrati u srijedu zbog kartona.zmaj_Bosne je napisao/la:Haha, kako je Ćurguz izmiješao postavu, a vidi Vecu stavio tamo gdje je igrao za vrijeme Jovičića.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
-
- Kontakt:
uvijek kad se ja nenadam... oni donesu bodove... i sad ce !!! UBJEDJEN SAM !!!

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.