SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
Loša uvertira za Napoli pred dolazak bavarskog giganta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anton 1983
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:
Tugnavelli bio sam ti u Zagrabiji, tocnije u Sv. Nedjelji kod ZGa. Da sam znao di si, nazvao bih te na 1 Nastro Azzurro. Ona svapska piva nemaju taj gust.![]()
Tekmu bum gled'o ili na RTS ili na Sky calcio. Ne znam za tebe, ali bi pala krv ako bi je gledali zusammen.

Pa šta nisi reko da si tu?

Viš ja neam te programe pa zato pitam. Ona **** od kanala A prenose šugavi Real - lyon, koda da nekog BK za tu tekmu, a sanciBo, bez uvrede prenose Džeku - ŠTETA...
A i ćemu krF? Pa zdrava konkurencija nikad nije na odmet

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
anton 1983 je napisao/la: Pa šta nisi reko da si tu?
Bio sam samo u prolazu. Put me vodio preko Salzburga i Muenchena do Zuericha.

Opasno pivo. Moras probati.kaj je to Nastro Gnoj?
Favoriti jeste, ali ko je dosao na jug - nije se naigrao fuBballa.A i ćemu krF? Pa zdrava konkurencija nikad nije na odmet
Evo i trailera:
[youtube][/youtube]
- anton 1983
- Kontakt:
Čak ni Bayern ne može doći u Napoli i reći da će pobijediti
ja očekujem pobjedu, no to je više iz raloga kaj sam navijač i zato kaj sad igramo fenomenalno.
Baš me zanimaju komentari poslije tekme. Siguran sam ako Bayern dobije da se ta tekma u niti jednom kontekstu neće smjeti uzeti kao primjer da je to neki znak kvalitete BUNDESLIGE, al sam ziher da ako Napoli pobjede da će se to uzimati kao primjer za nekvalitetu BUNDESLIGE i kvalitetu SERIE A. Nešto tipa Marsej - BVB!

ja očekujem pobjedu, no to je više iz raloga kaj sam navijač i zato kaj sad igramo fenomenalno.
Baš me zanimaju komentari poslije tekme. Siguran sam ako Bayern dobije da se ta tekma u niti jednom kontekstu neće smjeti uzeti kao primjer da je to neki znak kvalitete BUNDESLIGE, al sam ziher da ako Napoli pobjede da će se to uzimati kao primjer za nekvalitetu BUNDESLIGE i kvalitetu SERIE A. Nešto tipa Marsej - BVB!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Ajde nemoj biti smesan. Pa BM je 3x skuplji tim od Napolija. Realno je da se poredite sa velikom trojkom Italije, a ne sa Napolijem. Ali bi zato Napoli u mecevima sa ostalim BL klubovima (sem BvBa i Schalkea) bio favorit.anton 1983 je napisao/la:Čak ni Bayern ne može doći u Napoli i reći da će pobijediti![]()
- anton 1983
- Kontakt:
Kao što sam i rekao, teren se već pripremaMaGiCa je napisao/la: Ajde nemoj biti smesan. Pa BM je 3x skuplji tim od Napolija. Realno je da se poredite sa velikom trojkom Italije, a ne sa Napolijem. Ali bi zato Napoli u mecevima sa ostalim BL klubovima (sem BvBa i Schalkea) bio favorit.

Inaće brijem da je Napoli posiso od parme jer su u glavama već bili u tekmi sa Bayernom...
@Magični jarane najbolje da ti svratiš kod mene laganini nekad, da sjednemo, pojedemo teleće medaljone, jagnjetine svježe (ili šta već voliš), popijemo kafu, može i koja ljuta ako si za i raspravimo jer bi imali o čemu...
Diletant... jedan ozbiljan navijač i čovjek u godinama kao ti, iskusan stari forumašina trebao bi znati da nadijevanje epiteta sagovorniku nije pobjeda niti pokazatelj dominacije u razgovoru.
Znam da ćeš se sad čupati i vaditi svojom ubleharskom filozofijom ali šta mari...
Baš tako ''Napoli, šta''
Godine beznađa, nižih rangova, smećem zatrpanih ulica, gledanja kako velika trojka kupi kajmak dok se ovi tvoji bore kako doći na trening, da li slalomom ili veleslalomom do stadiona kroz ulice ''obogaćene'' smradom svakodnevnih ljudskih potreba...
Razumijem ja prijatelju kompleks nastao zbog godina dominacije Juventusa, Milana, u zadnje vrijeme i Intera...
Niko me ne voli, nikom nisam potreban, ispao ili ušao u ligu koga briga dok ''veliki'' uzimaju titule meni samo ostaje misao da me ''drugi mrze i kradu, pljačkaju i uzimaju sebi, a zašto ja to ne mogu??'' - prosječno razmišljanje većine navijača južnijih krajeva Italije, stisnuti u svojoj nemoći, kompleksu, stisnuti u svom jadu i bijedi duševnoj, postaju ljubomorni na sve što smatraju za vlastiti izvor nesreće...
A problem u njima samima...
Živio ti meni, osvojite ove sezone Scudetto (ako možete), pa do viđenja narednih 20- i kusur godina
Diletant... jedan ozbiljan navijač i čovjek u godinama kao ti, iskusan stari forumašina trebao bi znati da nadijevanje epiteta sagovorniku nije pobjeda niti pokazatelj dominacije u razgovoru.
Znam da ćeš se sad čupati i vaditi svojom ubleharskom filozofijom ali šta mari...
Baš tako ''Napoli, šta''
Godine beznađa, nižih rangova, smećem zatrpanih ulica, gledanja kako velika trojka kupi kajmak dok se ovi tvoji bore kako doći na trening, da li slalomom ili veleslalomom do stadiona kroz ulice ''obogaćene'' smradom svakodnevnih ljudskih potreba...
Razumijem ja prijatelju kompleks nastao zbog godina dominacije Juventusa, Milana, u zadnje vrijeme i Intera...
Niko me ne voli, nikom nisam potreban, ispao ili ušao u ligu koga briga dok ''veliki'' uzimaju titule meni samo ostaje misao da me ''drugi mrze i kradu, pljačkaju i uzimaju sebi, a zašto ja to ne mogu??'' - prosječno razmišljanje većine navijača južnijih krajeva Italije, stisnuti u svojoj nemoći, kompleksu, stisnuti u svom jadu i bijedi duševnoj, postaju ljubomorni na sve što smatraju za vlastiti izvor nesreće...
Živio ti meni, osvojite ove sezone Scudetto (ako možete), pa do viđenja narednih 20- i kusur godina
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Za raspravu su potrebne dve strane. Ali, one koje imaju stavove, a ne primitivne nagone.ramiral je napisao/la:Magični jarane najbolje da ti svratiš kod mene laganini nekad, da sjednemo, pojedemo teleće medaljone, jagnjetine svježe (ili šta već voliš), popijemo kafu, može i koja ljuta ako si za i raspravimo jer bi imali o čemu...
Pa naravno da si diletant, kad nisi samnom razmenio ni pet recenica, a vec mi pravis psiholoski profil. Izucavao sam ozbiljnu psihologiju i to je prva stvar koju sam naucio.Diletant... jedan ozbiljan navijač i čovjek u godinama kao ti, iskusan stari forumašina trebao bi znati da nadijevanje epiteta sagovorniku nije pobjeda niti pokazatelj dominacije u razgovoru.

WOW. Napulj nije tako bogat kao sever Italije. Prosvetlio si me.Baš tako ''Napoli, šta''

Kao sto rekoh - diletantizam. Hajmo svi da navijamo za Barcelonu, UTD, Bayern ili Real. Oni uvek imaju para, te uzimaju trofeje najduze na svake dve godine, a cesto i po vise trofeja godisnje. Sve ostale klubove treba pogasiti, po tvom misljenju. Jel takoRazumijem ja prijatelju kompleks nastao zbog godina dominacije Juventusa, Milana, u zadnje vrijeme i Intera...

Da si malo bolje pratio gradivo, mogao si da vidis da je period sa pocetka 21. veka iznimka, a ne pravilo. I da je Napoli top5 klub Italije svih vremena. Ali, ajde, nastavi da smaras. Ipak si ti samo jedan Rubentino, tj. juBentino.Živio ti meni, osvojite ove sezone Scudetto (ako možete), pa do viđenja narednih 20- i kusur godina

Ne kenjaj. Ne mozes da poredis Napoli i BM, kao sto ne mogu ni ja da poredim ACM/Inter i Bayer Leverkusen. Zasto? Zato sto je svaki rezultat sem poraza ovih slabijih klubova 1 klasicna senzacija. Pricam o eventualnom dvomecu, koji nesto odlucuje.anton 1983 je napisao/la:
Kao što sam i rekao, teren se već priprema![]()
Inaće brijem da je Napoli posiso od parme jer su u glavama već bili u tekmi sa Bayernom...
Sutra gori pod Vezuvom
Vise pratim Napolija u LP nego Intera
I da, nek se moderatori spreme, ne vjerujem da ce sve proteci bez problema, utakmica visokog rizika je u pitanju

Vise pratim Napolija u LP nego Intera

I da, nek se moderatori spreme, ne vjerujem da ce sve proteci bez problema, utakmica visokog rizika je u pitanju

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
sutra je kobasičarima karinđanje! forza napoli! 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Otkad je to jaranski poziv na druženje ''primitivni nagon'' o renesansni mislioče i prosvjetitelju, pomislio bi čovjek da ima sa druge strane oličenje kulture i gospodskog ponašanja da ne vidjeh kako se obraćaš ovom @antonu i prva rečenica počinje ''ne kenjaj''
Ja primitivac??? Možda i jesam, u tvojim očima samo što navijam za najtrofejniji italijanski klub, ali to je tvoje mišljenje ... uostalom mišljenje je kao i ...... svi je posjeduju...
Razmijenili jesmo par rečenica, ali pratim šta si pisao i pišeš od momenta kad si se prijavio, načitan lik, mnogo pametan, mrzitelj Juvenusa (ništa strašno), ali lik koji voli da se razmeće svojim ''iskustvom'', ''znanjem'' i ne libi se da to ''znanje'' podijeli sa drugima nazivajući ih kojekakvim epitetima ili jednostavno u dvije riječi ''ne kenjaj'' - jako smisleno i konstruktivno....
Nije mi namjera da mijenjam ničije mišljenje, pa ni uvaženo tvoje, ali moram ti odgovoriti na konstantne provokacije i bljuvotine koje izlaze sa tvoje tastature a upućene su prema kubu kojeg gotivim zbog ovih ili onih razloga...
Ti živi i dalje u uvjerenju da je svaki ''Jubentino ili Rubentino'' diletant, prevarant, kradljivac i da je Juve kriv što kasni plata u nekoj slastičarni u Napulju, što baba Marija ima problem sa susjedovom djecom koja joj kradu breskve iz bašte, što je Diego pucao iz vazdušne puške na novinare, što se Fabio iz predgrađa Napulja napio pa zaboravio donijeti kući šta mu je žena tražila pa ga dotična mlatnula tavom po glavi..........
Karikiram prijatelju, ali stičem utisak, gledajući svaki tvoj drugi post, da si opsjednut Juventusom, zato lijepo promijeni dres na vrijeme i prestani se žaliti ''Juve ovo, Juve ono''..
Lijepo navijaj za Juve, imaćeš manje frustracija zbog sitnih stvari, osim farsopolija.. To je ionako stigma koja ostaje kao žig urezana, bila ispravna ili ne, velika je i neizbrisiva.... živimo sa njom i ogromna je bol koja ne prolazi.....
za razliku od nekih kompleksaških ranica i dugog niza godina tavorenja po nižim ligama za koje ima ispravke u dobrim igrama, ako se klub sam od sebe ustabili, sa pravim ljudima...
Bili bogati ili ne niko ne treba da godinama živi u smeću....
I da pitanje ne ostane neodgovoreno, naravno da male ne treba ugasiti .... neka ih ne smetaju nam osim kad se malo dignu sa par dobrih rezultatića i krenu da laprdaju ''Jube, Rube'' i slične bljuvotine...
Onda ih treba smlaviti na zelenom terenu... i pokazati gdje im je mjesto.... na smetljištu kojem oduvijek pripadaju...
Ja primitivac??? Možda i jesam, u tvojim očima samo što navijam za najtrofejniji italijanski klub, ali to je tvoje mišljenje ... uostalom mišljenje je kao i ...... svi je posjeduju...
Razmijenili jesmo par rečenica, ali pratim šta si pisao i pišeš od momenta kad si se prijavio, načitan lik, mnogo pametan, mrzitelj Juvenusa (ništa strašno), ali lik koji voli da se razmeće svojim ''iskustvom'', ''znanjem'' i ne libi se da to ''znanje'' podijeli sa drugima nazivajući ih kojekakvim epitetima ili jednostavno u dvije riječi ''ne kenjaj'' - jako smisleno i konstruktivno....

Nije mi namjera da mijenjam ničije mišljenje, pa ni uvaženo tvoje, ali moram ti odgovoriti na konstantne provokacije i bljuvotine koje izlaze sa tvoje tastature a upućene su prema kubu kojeg gotivim zbog ovih ili onih razloga...
Ti živi i dalje u uvjerenju da je svaki ''Jubentino ili Rubentino'' diletant, prevarant, kradljivac i da je Juve kriv što kasni plata u nekoj slastičarni u Napulju, što baba Marija ima problem sa susjedovom djecom koja joj kradu breskve iz bašte, što je Diego pucao iz vazdušne puške na novinare, što se Fabio iz predgrađa Napulja napio pa zaboravio donijeti kući šta mu je žena tražila pa ga dotična mlatnula tavom po glavi..........
Karikiram prijatelju, ali stičem utisak, gledajući svaki tvoj drugi post, da si opsjednut Juventusom, zato lijepo promijeni dres na vrijeme i prestani se žaliti ''Juve ovo, Juve ono''..
Lijepo navijaj za Juve, imaćeš manje frustracija zbog sitnih stvari, osim farsopolija.. To je ionako stigma koja ostaje kao žig urezana, bila ispravna ili ne, velika je i neizbrisiva.... živimo sa njom i ogromna je bol koja ne prolazi.....
za razliku od nekih kompleksaških ranica i dugog niza godina tavorenja po nižim ligama za koje ima ispravke u dobrim igrama, ako se klub sam od sebe ustabili, sa pravim ljudima...
Bili bogati ili ne niko ne treba da godinama živi u smeću....
I da pitanje ne ostane neodgovoreno, naravno da male ne treba ugasiti .... neka ih ne smetaju nam osim kad se malo dignu sa par dobrih rezultatića i krenu da laprdaju ''Jube, Rube'' i slične bljuvotine...
Onda ih treba smlaviti na zelenom terenu... i pokazati gdje im je mjesto.... na smetljištu kojem oduvijek pripadaju...
@ramiral
Anton i ja smo drugari. Imas nesto protiv
Ti navijaj za koga god hoces. Tvoja stvar. Ja navijam za koga ja hocu. Moja stvar. Niko ovde nema veca prava i nije bolji od drugoga, ako je klub za koji on navija veci klub od kluba ovog drugog.
Ne zivim ja u uverenju da si ti diletant. Ja znam da ti to jesi, kao jos neki sto se namnozise na temi o tvom klubu. Jedino se oni usudjuju da daju psiholoski profil osobe, iako nisu razmenili ni 5 recenica sa tim forumasem. Svi zajedno imate mozda 1 semestar psihologije, ako i toliko, ako to radite. Ili ste nedovoljno svesni okoline.
Nikada necu navijati za Juventus, jer sam se odlucio gde mi srce lezi vec u detinjstvu. Hvala na ponudi, ali dovidjenja. A tvoje razumevanje situacije u Italiji me posebno uveseljava. Diletantizam ponovo. Zato ti i smatras da je dato Juventusu da osvaja trofeje. Pogresno. Nista vam nije dato. Ako osvojite, zasluzili ste. A to vam niko unapred ne garantuje da cete osvojiti nesto. Sada nema Moggija, a Agnellijevi su irelevantni u odnosu na istu tu porodicu od pre 20 i vise godina.
Sto se mene tice - case closed.
Anton i ja smo drugari. Imas nesto protiv

Ti navijaj za koga god hoces. Tvoja stvar. Ja navijam za koga ja hocu. Moja stvar. Niko ovde nema veca prava i nije bolji od drugoga, ako je klub za koji on navija veci klub od kluba ovog drugog.
Ne zivim ja u uverenju da si ti diletant. Ja znam da ti to jesi, kao jos neki sto se namnozise na temi o tvom klubu. Jedino se oni usudjuju da daju psiholoski profil osobe, iako nisu razmenili ni 5 recenica sa tim forumasem. Svi zajedno imate mozda 1 semestar psihologije, ako i toliko, ako to radite. Ili ste nedovoljno svesni okoline.

Nikada necu navijati za Juventus, jer sam se odlucio gde mi srce lezi vec u detinjstvu. Hvala na ponudi, ali dovidjenja. A tvoje razumevanje situacije u Italiji me posebno uveseljava. Diletantizam ponovo. Zato ti i smatras da je dato Juventusu da osvaja trofeje. Pogresno. Nista vam nije dato. Ako osvojite, zasluzili ste. A to vam niko unapred ne garantuje da cete osvojiti nesto. Sada nema Moggija, a Agnellijevi su irelevantni u odnosu na istu tu porodicu od pre 20 i vise godina.
Sto se mene tice - case closed.
Što se mene tiče case nikada nije bio open
Samo ću ti uvijek odgovoriti na provokacije i otrovne strelice koje sipaš prema Juventusu...
Kao što rekoh dugo vremena pratim ovaj pdf maltene od samog nastanka, i dovoljno te ''forumski'' poznajem da bih mogao govoriti - pisati o tvojim postovima, razmišljanju koje iznosiš preko tastature i animozitetu koji gajiš prema klubu za koji navija jedan broj ljudi na ovom forumu.
Ok svako ima pravo na mišljenje i zaboli me gabri za koga navija moj brat, otac, adže, komšija, prijatelj, sve dok mene ne dira i ne popuje o ''Rubare, Jubare, dilentatizmu i primitivizmu''
Kada me ''dirne'', ispali otrovnu strelicu, konstatuje nešto u vezi Juventusa sa jakom dozom sarkazma, omalovažavanja i vrijeđanja odgovoriti ću svaki put ma ko to bio.
Što bi u jednoj lijepoj zemlji na brdovitom Balkanu rekli ''Pometi ispred svoje avlije pa onda meni pametuj!''
Do tada živ ti meni i zdrav bio svjesniče okoline od više semestara.

Samo ću ti uvijek odgovoriti na provokacije i otrovne strelice koje sipaš prema Juventusu...
Kao što rekoh dugo vremena pratim ovaj pdf maltene od samog nastanka, i dovoljno te ''forumski'' poznajem da bih mogao govoriti - pisati o tvojim postovima, razmišljanju koje iznosiš preko tastature i animozitetu koji gajiš prema klubu za koji navija jedan broj ljudi na ovom forumu.
Ok svako ima pravo na mišljenje i zaboli me gabri za koga navija moj brat, otac, adže, komšija, prijatelj, sve dok mene ne dira i ne popuje o ''Rubare, Jubare, dilentatizmu i primitivizmu''
Kada me ''dirne'', ispali otrovnu strelicu, konstatuje nešto u vezi Juventusa sa jakom dozom sarkazma, omalovažavanja i vrijeđanja odgovoriti ću svaki put ma ko to bio.
Što bi u jednoj lijepoj zemlji na brdovitom Balkanu rekli ''Pometi ispred svoje avlije pa onda meni pametuj!''
Do tada živ ti meni i zdrav bio svjesniče okoline od više semestara.
- anton 1983
- Kontakt:
Po ćemu? Ovo fakat nisam znao!MaGiCa je napisao/la:I da je Napoli top5 klub Italije svih vremena.

kao što rekoh teren se priprema...MaGiCa je napisao/la: Ne kenjaj. Ne mozes da poredis Napoli i BM, kao sto ne mogu ni ja da poredim ACM/Inter i Bayer Leverkusen. Zasto? Zato sto je svaki rezultat sem poraza ovih slabijih klubova 1 klasicna senzacija. Pricam o eventualnom dvomecu, koji nesto odlucuje.

Samo čudno mi je to kad se kaže da je Napoli kandidat za Skudeto

Slažem se!Puma je napisao/la: I da, nek se moderatori spreme, ne vjerujem da ce sve proteci bez problema, utakmica visokog rizika je u pitanju![]()
![]()

Samo ovaj forum po tom pitanju ima jedan veliki problem koji bi se glatko mogao rješiti.
Da pojasnim kaj već dugo vremena oću reći. Problem na forumu je sljedeći.
Ako ja dođem ovdje u ovoj temi likovat zbog pobjede Bayerna nad Napolijem to će se tretirati kao spam i provokacija te bi mod trebao "reagirati". Ako Magični dođe u temu Bayerna likovati zbog pobjede Napolija bit će ista stvar.
To znači da bi pristalice Bayerna samo smjele pisati u Bayernovoj temi, dok bi pristalice Napolija smjele pisati samo u ovoj temi. JER, ako pristalica Npolija ovdje napiše nešto pogrdno za Bayern ili "provocira" to se neće tretirati kao spam ili provokacija, naravno vrijedi i obrnuto ako neki bavarac počne pisati na taj način o Napoliju u Bayernovoj temi.
Znači vi djelite forum na dvije strane i da se o istoj utakmici piše u dvije teme. To naravno nije dobro i to tak nebi trebalo biti. Dapače to je izrazito GLUPO:
Kada bi vi recimo imali NEKU TEMU (što kasnije mogu objasniti) u podforumu Lige Prvaka, u kojoj bi SVI pisali o ovoj utakmici, tamo bi ziher vrijedilo drugačije pravilo, jer onda se ljudima ne bi moglo "bacati pod nos" činjenica da su namjerno došli u KRIVI POD FORUM i zajebavaju...
Imate podforum za Ligu Prvaka koji vam kurca ne vrijedi jer ga nekoristite, a trebali bi na sljedeći način. Fino u taj podforum ( LIGE PRVAKA), napravite teme za svaku skupinu. Znači skupina A: Bayern, Poli, City, Villareal i tako za svaku grupu i u tim grupama komentiraju se utakmice koje su vezane za te klubove u tim natjecanjima. Na taj način može doć do "sukoba" navijača klubova koji igraju bez da se bilo kome predbacuje epitet provokatora koji je došao u krivi podforum. Isto tako obje strane će pisati o toj utakmici na jednom mjestu što će vam na kraju ispasti perfektno, a ne da čovjek mora ići razmišljati u kojoj temi da komentira određenu utakmicu.
Najbolji vam je primjer "vaša" utakmica koja slijedi sa Porugalom. Zamislite da igrate protiv Hrvatske i da Hrvati pišu o toj utakmici u temi Hrvatske repke, a bosanci u temi bosanske repke - Glupo zar ne? Umjesto toga vi imate zasebnu temu baš za taj meč i tamo će se pisati SVE vezano uz tu utakmicu.
Razmislite malo o tome.

- JuveSissoko
- Kontakt:
Valjda samo "diletanti" navijaju za Juventus, puna Italija diletanata znaci.(anton bi se slozio sad
). Nista, pustimo na miru juzno-italijansku aristokratiju 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ja sam se prestao loziti na @Magicine postove, jer on navija za Napoli, pored toga voli Milan
, ne voli Juventus i sve što ima veze sa Juventusom, svaki put čeka neku priliku da prosipa priču kako je Juve "sve" osvojio pod zaslugama drugi. Naravno kada je riječ o nekim drugim klubovima koju su imali mutni radnji, onda su oni manje varali od Juventusa i prenosili uspjehe i u Europi, tako da je to ta standardna priča koja se ponavlja od kako je on ovdje. Znači da je uvijek tako i to se neće promijeniti tako da je bolje da se pomirite s tim, jer u protivnom bezveze gubite vrijeme
.

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Il Pinturicchio
- Kontakt:
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
Volim samo Napoli, a ne Milan. Ali, to je jedini klub iz velike trojke koji mogu "da svarim", te mi je draze da nih vidim na vrhu Serie A, nego Juve, Romu ili Inter. Capiscojuventus 0244 je napisao/la:Ja sam se prestao loziti na @Magicine postove, jer on navija za Napoli, pored toga voli Milan, ne voli Juventus i sve što ima veze sa Juventusom, svaki put čeka neku priliku da prosipa priču kako je Juve "sve" osvojio pod zaslugama drugi. Naravno kada je riječ o nekim drugim klubovima koju su imali mutni radnji, onda su oni manje varali od Juventusa i prenosili uspjehe i u Europi, tako da je to ta standardna priča koja se ponavlja od kako je on ovdje. Znači da je uvijek tako i to se neće promijeniti tako da je bolje da se pomirite s tim, jer u protivnom bezveze gubite vrijeme
.

- sarajlija89
- Kontakt:
FORZA NAPOLI
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.