Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Kupismo i od Širokog i Zrinjskog u Hercegovini, čak i Borcu dadosmo lovu za titulu, a pitarima i onako nije trebalo ne vole Evropu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Proljeće će donijeti sve samo ne bolji fudbal u odnosu na jesen.Ovo kažem isključivo zbog toga što nijedan naš klub ne ulazi osjetno jači u nastavak prvenstva,što se mnogi bore da ikoliko im tereni na nešto liče,ali isto tako dosta mečeva će bit odlučeno nevezano za ishod na terenu,već van stadiona u kafančuri,gdje će lole u kravatama i bez vrata cuckajući na koljenima maloljetnice i čačkalicom nabadajući jagnjetinu ili svinjetinu u zavisnosti od pripadnosti svojim rukicama odlučivati o onima koji će igrat Evropu i onima koji će ispast.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
znaci sve medjusobne utakmice zelje, sarajeva, sirokog, borca i zrinjskog prenose + 6 dodatnih utakmica.
borca prenose 6 puta a ostale po 5...
mislim da je to posteno
borca prenose 6 puta a ostale po 5...
mislim da je to posteno

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
ne volimo ko vi od 2004-2010avlami97 je napisao/la:Kupismo i od Širokog i Zrinjskog u Hercegovini, čak i Borcu dadosmo lovu za titulu, a pitarima i onako nije trebalo ne vole Evropu.

STRASNO !!!
Mi imamo kafanu u sklopu stadionamelanholicar je napisao/la:Proljeće će donijeti sve samo ne bolji fudbal u odnosu na jesen.Ovo kažem isključivo zbog toga što nijedan naš klub ne ulazi osjetno jači u nastavak prvenstva,što se mnogi bore da ikoliko im tereni na nešto liče,ali isto tako dosta mečeva će bit odlučeno nevezano za ishod na terenu,već van stadiona u kafančuri,gdje će lole u kravatama i bez vrata cuckajući na koljenima maloljetnice i čačkalicom nabadajući jagnjetinu ili svinjetinu u zavisnosti od pripadnosti svojim rukicama odlučivati o onima koji će igrat Evropu i onima koji će ispast.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Slatinash_7
- Kontakt:
Samo sto izgleda mi uvijek pusimo za zelenim stolom,ne valjaju konobari u kafaniFrutek je napisao/la:Mi imamo kafanu u sklopu stadionamelanholicar je napisao/la:Proljeće će donijeti sve samo ne bolji fudbal u odnosu na jesen.Ovo kažem isključivo zbog toga što nijedan naš klub ne ulazi osjetno jači u nastavak prvenstva,što se mnogi bore da ikoliko im tereni na nešto liče,ali isto tako dosta mečeva će bit odlučeno nevezano za ishod na terenu,već van stadiona u kafančuri,gdje će lole u kravatama i bez vrata cuckajući na koljenima maloljetnice i čačkalicom nabadajući jagnjetinu ili svinjetinu u zavisnosti od pripadnosti svojim rukicama odlučivati o onima koji će igrat Evropu i onima koji će ispast.![]()
![]()
![]()

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ubacuju bobe u piceSlatinash_7 je napisao/la:Samo sto izgleda mi uvijek pusimo za zelenim stolom,ne valjaju konobari u kafaniFrutek je napisao/la:Mi imamo kafanu u sklopu stadionamelanholicar je napisao/la:Proljeće će donijeti sve samo ne bolji fudbal u odnosu na jesen.Ovo kažem isključivo zbog toga što nijedan naš klub ne ulazi osjetno jači u nastavak prvenstva,što se mnogi bore da ikoliko im tereni na nešto liče,ali isto tako dosta mečeva će bit odlučeno nevezano za ishod na terenu,već van stadiona u kafančuri,gdje će lole u kravatama i bez vrata cuckajući na koljenima maloljetnice i čačkalicom nabadajući jagnjetinu ili svinjetinu u zavisnosti od pripadnosti svojim rukicama odlučivati o onima koji će igrat Evropu i onima koji će ispast.![]()
![]()
![]()

Maloprije sam se sjetio jedne ''legendarne'' utakmice pa evo pogledajte,neki se mozda sjete:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
AMAR OSIM!!!
haha,gdje ovo da se zaboravicsh je napisao/la:Maloprije sam se sjetio jedne ''legendarne'' utakmice pa evo pogledajte,neki se mozda sjete:
[youtube][/youtube]

Uglavnom bitno da je bila fer i sportska utakmica sa zasluzenom pobijedom labudova sa Save

situacija 11
na 3:33 se vidi...
mislim da je ovo jedan od najbrutalnijih faula koje sam vidio

mislim da je ovo jedan od najbrutalnijih faula koje sam vidio
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
- Kontakt:
ima ovakvih timova dosta,i zbog ovoga pojedine klubove nebi vise nikad volio vidjeti da igraju u ovoj liZi, kakva god da je ne zasluzuju da igraju u istoj 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- molotovljev
-
- Kontakt:
Posavski ovcari nek su ispali pejici i njihov iljo samo kad se sjetim prve zajednicke sezone i stadiona njihovoga uzorana livada sa tarabama 

Je li ima neko da napise transfere u PL klubovima,ili neki link za to.
Eventualno da svako napise za svoj klub sta se dogadjalo u ovom periodu,ja znam za Zelju,Slaviju,Borac i Drinu,a voleo bih kada bi nasao sve to na jednom mestu.
Eventualno da svako napise za svoj klub sta se dogadjalo u ovom periodu,ja znam za Zelju,Slaviju,Borac i Drinu,a voleo bih kada bi nasao sve to na jednom mestu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Hvala,nije mi ni palo da vidim na sajtu.Buddy je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/kako ... gasi/52245

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sarajevu otisli kapiten Dzakmic i Pliska koji nije odigrao kad se sve sabere 90 minuta.Devil je napisao/la:Je li ima neko da napise transfere u PL klubovima,ili neki link za to.
Dosli Belosevic,Obuca,Jovic i Pehlic.E ekipi ostali Jahovic,Hamzagic i Arsenijevic iako se govorilo o njihovom odlasku.
Plate se dijele,tako da nema opravdanja ako ne bude zeljeni rezultat na kraju sezone
Inace Belosevic jer lijevi bek,Obuca napada,Pehlic igra u vezi a Jovic je golman koji ce vjerovatno griajti klupu.
Hairlija do subote.
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
16. kolo Premijer Lige BiH
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) X Najslabije ekipe Premijer Lige, dosadna utakmica i jos dosadnij rezultat 0:0
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 Tesko ce bilo ko na Policama uzeti ista, a pogotovo ne Rudar 2:0
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1 Mesari iz Tuzle lako do bodova protiv sokolova 2:0
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) 1 Ovdje je sve otvoreno ali mislim da ce Rodjeni napokon do pobjede 1:0
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 Najsigurnij par kola 9:0
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1 Cisti kec. Tesko ce maleni do bod(ova) na dijeti 3:0
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 2 Zvijezda uvjek neugodna i to ce potvrditi na Piroti. 1:2
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) 1 Vrlo tvrda utakmica ali ce domacin slaviti 3:1
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 Tesko ce bilo ko na Policama uzeti ista, a pogotovo ne Rudar 2:0
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1 Mesari iz Tuzle lako do bodova protiv sokolova 2:0
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) 1 Ovdje je sve otvoreno ali mislim da ce Rodjeni napokon do pobjede 1:0
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 Najsigurnij par kola 9:0
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1 Cisti kec. Tesko ce maleni do bod(ova) na dijeti 3:0
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 2 Zvijezda uvjek neugodna i to ce potvrditi na Piroti. 1:2
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) 1 Vrlo tvrda utakmica ali ce domacin slaviti 3:1
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Re: 16. kolo Premijer Lige BiH
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 Drina se pojacala, a ovo joj je kljucna utakmica za ostanak u premier ligi. Vojvodic je cini mi se dobro poslozio tu ekipu dok s druge strane buducnost kao da se vec pomirila sa ispadanjem.
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 Letora igra kod kuce sto je samo po sebi vec 90% posla
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1 Jos jedan "poznati domacin"
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) Gradski derbi i tu je sve moguce, po kvlaitetu zrinjski je dosta bolji, ali u ovoj utakmici nikad se ne zna , tipovacu ipak fudbalski 2
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) X Cini mi se da se Olimpšik opasno pojacao i da bi mogao otkinuti bod zeljeznicaru, koji je pod imperativom pobjeda kofd kuce.
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 2 Cini mi se da celik ulazi salbiji u nastavak prvenstva a Sarajevo jace
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 Kako rekosmo domacin poznati
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) derbi van svake sumnje, sve je mopguce ali nekako je najrealniji x , mada su sva tri znaka moguca
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 Letora igra kod kuce sto je samo po sebi vec 90% posla
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1 Jos jedan "poznati domacin"
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) Gradski derbi i tu je sve moguce, po kvlaitetu zrinjski je dosta bolji, ali u ovoj utakmici nikad se ne zna , tipovacu ipak fudbalski 2
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) X Cini mi se da se Olimpšik opasno pojacao i da bi mogao otkinuti bod zeljeznicaru, koji je pod imperativom pobjeda kofd kuce.
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 2 Cini mi se da celik ulazi salbiji u nastavak prvenstva a Sarajevo jace
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 Kako rekosmo domacin poznati
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) derbi van svake sumnje, sve je mopguce ali nekako je najrealniji x , mada su sva tri znaka moguca
Re: 16. kolo Premijer Lige BiH
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 drina je u usponu s kraja prosle sezone i ako ovo ne dobiju nemaju vise sta trazit u pl
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 lagano domacinski
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1 niko iz tuzle nece boda odnijet na proljece
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) x1 derbi mala prednost velezu jer je domacin
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 tesko al pobjeda
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1x2 ovo je najnezgonija utakmica i zavisi od sudije i koliko dopusti grubu igru celiku
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1x trevnik je na piroti uvijek dobijao zvijezdu i cisto sumnjan da zvijezda moze bilo sta uraditi
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) x 1-1 tvrdo pravi derbi na startu
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 lagano domacinski
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1 niko iz tuzle nece boda odnijet na proljece
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) x1 derbi mala prednost velezu jer je domacin
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 tesko al pobjeda
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1x2 ovo je najnezgonija utakmica i zavisi od sudije i koliko dopusti grubu igru celiku
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1x trevnik je na piroti uvijek dobijao zvijezdu i cisto sumnjan da zvijezda moze bilo sta uraditi
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) x 1-1 tvrdo pravi derbi na startu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.