Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

avlami97
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la avlami97 » 19 feb 2011, 20:58

Kupismo i od Širokog i Zrinjskog u Hercegovini, čak i Borcu dadosmo lovu za titulu, a pitarima i onako nije trebalo ne vole Evropu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 19 feb 2011, 22:17

Proljeće će donijeti sve samo ne bolji fudbal u odnosu na jesen.Ovo kažem isključivo zbog toga što nijedan naš klub ne ulazi osjetno jači u nastavak prvenstva,što se mnogi bore da ikoliko im tereni na nešto liče,ali isto tako dosta mečeva će bit odlučeno nevezano za ishod na terenu,već van stadiona u kafančuri,gdje će lole u kravatama i bez vrata cuckajući na koljenima maloljetnice i čačkalicom nabadajući jagnjetinu ili svinjetinu u zavisnosti od pripadnosti svojim rukicama odlučivati o onima koji će igrat Evropu i onima koji će ispast.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 20 feb 2011, 11:47

znaci sve medjusobne utakmice zelje, sarajeva, sirokog, borca i zrinjskog prenose + 6 dodatnih utakmica.

borca prenose 6 puta a ostale po 5...

mislim da je to posteno ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 feb 2011, 12:25

avlami97 je napisao/la:Kupismo i od Širokog i Zrinjskog u Hercegovini, čak i Borcu dadosmo lovu za titulu, a pitarima i onako nije trebalo ne vole Evropu.
ne volimo ko vi od 2004-2010 :lol: :lol:
STRASNO !!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 20 feb 2011, 16:39

melanholicar je napisao/la:Proljeće će donijeti sve samo ne bolji fudbal u odnosu na jesen.Ovo kažem isključivo zbog toga što nijedan naš klub ne ulazi osjetno jači u nastavak prvenstva,što se mnogi bore da ikoliko im tereni na nešto liče,ali isto tako dosta mečeva će bit odlučeno nevezano za ishod na terenu,već van stadiona u kafančuri,gdje će lole u kravatama i bez vrata cuckajući na koljenima maloljetnice i čačkalicom nabadajući jagnjetinu ili svinjetinu u zavisnosti od pripadnosti svojim rukicama odlučivati o onima koji će igrat Evropu i onima koji će ispast.
Mi imamo kafanu u sklopu stadiona :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 20 feb 2011, 16:50

Frutek je napisao/la:
melanholicar je napisao/la:Proljeće će donijeti sve samo ne bolji fudbal u odnosu na jesen.Ovo kažem isključivo zbog toga što nijedan naš klub ne ulazi osjetno jači u nastavak prvenstva,što se mnogi bore da ikoliko im tereni na nešto liče,ali isto tako dosta mečeva će bit odlučeno nevezano za ishod na terenu,već van stadiona u kafančuri,gdje će lole u kravatama i bez vrata cuckajući na koljenima maloljetnice i čačkalicom nabadajući jagnjetinu ili svinjetinu u zavisnosti od pripadnosti svojim rukicama odlučivati o onima koji će igrat Evropu i onima koji će ispast.
Samo sto izgleda mi uvijek pusimo za zelenim stolom,ne valjaju konobari u kafani :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 20 feb 2011, 18:32

Slatinash_7 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Samo sto izgleda mi uvijek pusimo za zelenim stolom,ne valjaju konobari u kafani :D
Ubacuju bobe u pice :D

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 20 feb 2011, 18:37

Maloprije sam se sjetio jedne ''legendarne'' utakmice pa evo pogledajte,neki se mozda sjete:
[youtube][/youtube]
AMAR OSIM!!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 20 feb 2011, 18:43

csh je napisao/la:Maloprije sam se sjetio jedne ''legendarne'' utakmice pa evo pogledajte,neki se mozda sjete:
[youtube][/youtube]
haha,gdje ovo da se zaboravi :D
Uglavnom bitno da je bila fer i sportska utakmica sa zasluzenom pobijedom labudova sa Save :lol:

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 20 feb 2011, 19:04

situacija 11 :evil: na 3:33 se vidi...
mislim da je ovo jedan od najbrutalnijih faula koje sam vidio
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 feb 2011, 20:20

ima ovakvih timova dosta,i zbog ovoga pojedine klubove nebi vise nikad volio vidjeti da igraju u ovoj liZi, kakva god da je ne zasluzuju da igraju u istoj :oops:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 feb 2011, 21:06

jao..jaoo..kao na ulicama el salvadora :x
F.K.SARAJEVO

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 20 feb 2011, 23:22

Posavski ovcari nek su ispali pejici i njihov iljo samo kad se sjetim prve zajednicke sezone i stadiona njihovoga uzorana livada sa tarabama 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 feb 2011, 21:22

Je li ima neko da napise transfere u PL klubovima,ili neki link za to.
Eventualno da svako napise za svoj klub sta se dogadjalo u ovom periodu,ja znam za Zelju,Slaviju,Borac i Drinu,a voleo bih kada bi nasao sve to na jednom mestu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 feb 2011, 21:27

Hvala,nije mi ni palo da vidim na sajtu. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Crnka
Kontakt:

Post Postao/la Crnka » 21 feb 2011, 21:30

Devil je napisao/la:Je li ima neko da napise transfere u PL klubovima,ili neki link za to.
Eventualno da svako napise za svoj klub sta se dogadjalo u ovom periodu,ja znam za Zelju,Slaviju,Borac i Drinu,a voleo bih kada bi nasao sve to na jednom mestu.
Sarajevu otisli kapiten Dzakmic i Pliska koji nije odigrao kad se sve sabere 90 minuta.

Dosli Belosevic,Obuca,Jovic i Pehlic.E ekipi ostali Jahovic,Hamzagic i Arsenijevic iako se govorilo o njihovom odlasku.

Plate se dijele,tako da nema opravdanja ako ne bude zeljeni rezultat na kraju sezone

Inace Belosevic jer lijevi bek,Obuca napada,Pehlic igra u vezi a Jovic je golman koji ce vjerovatno griajti klupu.
Hairlija do subote.

I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D

mak_033
Kontakt:

16. kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la mak_033 » 22 feb 2011, 04:39

FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) X Najslabije ekipe Premijer Lige, dosadna utakmica i jos dosadnij rezultat 0:0
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 Tesko ce bilo ko na Policama uzeti ista, a pogotovo ne Rudar 2:0
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1 Mesari iz Tuzle lako do bodova protiv sokolova 2:0
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) 1 Ovdje je sve otvoreno ali mislim da ce Rodjeni napokon do pobjede 1:0
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 Najsigurnij par kola 9:0
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1 Cisti kec. Tesko ce maleni do bod(ova) na dijeti 3:0
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 2 Zvijezda uvjek neugodna i to ce potvrditi na Piroti. 1:2
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) 1 Vrlo tvrda utakmica ali ce domacin slaviti 3:1
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

jovanbl
Kontakt:

Re: 16. kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la jovanbl » 22 feb 2011, 10:00

FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 Drina se pojacala, a ovo joj je kljucna utakmica za ostanak u premier ligi. Vojvodic je cini mi se dobro poslozio tu ekipu dok s druge strane buducnost kao da se vec pomirila sa ispadanjem.

FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 Letora igra kod kuce sto je samo po sebi vec 90% posla

FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1 Jos jedan "poznati domacin"

FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) Gradski derbi i tu je sve moguce, po kvlaitetu zrinjski je dosta bolji, ali u ovoj utakmici nikad se ne zna , tipovacu ipak fudbalski 2

FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) X Cini mi se da se Olimpšik opasno pojacao i da bi mogao otkinuti bod zeljeznicaru, koji je pod imperativom pobjeda kofd kuce.

NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 2 Cini mi se da celik ulazi salbiji u nastavak prvenstva a Sarajevo jace

NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 Kako rekosmo domacin poznati

NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) derbi van svake sumnje, sve je mopguce ali nekako je najrealniji x , mada su sva tri znaka moguca

mmmirza
Kontakt:

Re: 16. kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la mmmirza » 22 feb 2011, 10:01

FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 drina je u usponu s kraja prosle sezone i ako ovo ne dobiju nemaju vise sta trazit u pl
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 lagano domacinski
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1 niko iz tuzle nece boda odnijet na proljece
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) x1 derbi mala prednost velezu jer je domacin
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 tesko al pobjeda
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1x2 ovo je najnezgonija utakmica i zavisi od sudije i koliko dopusti grubu igru celiku
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1x trevnik je na piroti uvijek dobijao zvijezdu i cisto sumnjan da zvijezda moze bilo sta uraditi
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) x 1-1 tvrdo pravi derbi na startu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.