Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Italia
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la Italia » 01 avg 2010, 01:47

1. Srb
2. Srb
3. Srb
4. Srb
5. Bos
6. Bos
7. Bos
8. Mkd
9. Mkd
10. Slo
11. CG
12. Hrv

ovo bi licilo na nesto vec.. i kako ko povecava koeficijent tako i dobija dodatne klubove.. i sve tako..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 01 avg 2010, 01:56

ma tojeto,sttim sto bi uvodnu seyonu stavio samo knock out ,mozda 16 klubova sa grcima i tako tim yemljama,i srb max 3 kluba mi 2 itd i neznam kolko si upoznat sa nlb ligom u kosarcii kako se dobija mjesto i gubi,i neki broj max predstavnika i minimalnih da nemoze neko izgubit mjesto,ovo bi se realno moglo napravit al mozda sljedece a sigurno one tamo sezone,kad bi vec trebali imat kup uefa I recimo nacionalni kup,e to bi bila igra onda,jos nama ova,recimo neka mediteranska(spanija,portugal...)skandinavska i onda sam ja malo pretjero,al polako,sev ec doc na svoje
doveli smo holandjana nekog jucer,cijena mu nije tolkka,mislim bolja od nasih prosjecnih al ne nesto extra,al zato lik vlada user ratingom ima 5 slotova :mrgreen: i asistenciju samo takvu,lopta se sama prima :mrgreen:
spremamo se ,lagano,taktika ovo,ono (tvoje sposobnosti glavom su menageru upale u oko ;) )
jos da mene izaberu,slozio sam suplju brazilcu nakom da glasa zamene :D
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 avg 2010, 02:01

moje sposobnosti glavom? :lol:

a sto se tice lige.. tesko bi to bilo sve organizovati.. i da li bi svi pristali da igraju u toj ligi.. jer sta fali srbima? samo bi dobili slabiju konkurenciju.. mozda kroz par sezona bi bila i jaca konkurencija, ali sada puno slabija.. i opet se postavlja formiranje nove lige, novog foruma vjerovatno.. komplikovano bi to sve bilo.. nazalost :(

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 01 avg 2010, 02:06

i to sto kazes,srbi bi bili bez konkurencije pa imi,jer ovi ostali nam nebi mogli biti nista....sev ec doc na svoje
glava? pa malo skauting smo opalili pa si ti tu odlican skill od 1 d 20 :mrgreen:
al sve ec doc na svoje,i ove lige a i tvoja glava :mrgreen:
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 avg 2010, 02:11

evo bas sad gledam.. Tribina United i FC Red Star Foruma prosli u osminu finala lige prvaka.. i to je FCRSF izbacio najvredniju ekipu lige prvaka i vecina ih predlaga za pobjednike.. Djup United.. pa sad vidi njihovu znaku.. :mrgreen:

djaba vam scouting, ne moze mene niko zaustaviti.. jos ako **** bude igrao na mojoj strani :mrgreen:

Ovo_Malo_Duse
Kontakt:

Post Postao/la Ovo_Malo_Duse » 01 avg 2010, 02:24

Italia je napisao/la: 1. Srb
2. Srb
3. Srb
4. Srb
5. Bos
6. Bos
7. Bos
8. Mkd
9. Mkd
10. Slo
11. CG
12. Hrv
ovo bi licilo na nesto vec.. i kako ko povecava koeficijent tako i dobija dodatne klubove.. i sve tako..
zasto tolko petljat ? u prvoj ligi najbolji klubovi bez obzira odakle i tako redom

al nema od toga nista, pa tako da... :roll:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 avg 2010, 02:28

ebo to.. to niko onda ne bi igrao.. sta bi bilo zanimljivo recimo Tribini United igrati u ligi gdje kad skupis svu vrijednost svih klubova te lige nemaju vrijednost kao oni?

Ovo_Malo_Duse
Kontakt:

Post Postao/la Ovo_Malo_Duse » 01 avg 2010, 02:34

kad bi uzeli tvoj prijedlog mozda bi bilo tako, ali po mom nebi sigurno ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 avg 2010, 02:45

Ovo_Malo_Duse je napisao/la:kad bi uzeli tvoj prijedlog mozda bi bilo tako, ali po mom nebi sigurno ;)
tvoj prijedlog je da iz bih, srbije, hrv, slovenije, makedonije, grcke, bugarske, rumunije dodju samo prvaci.. jel tako?

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 01 avg 2010, 02:48

Italia je napisao/la:evo bas sad gledam.. Tribina United i FC Red Star Foruma prosli u osminu finala lige prvaka.. i to je FCRSF izbacio najvredniju ekipu lige prvaka i vecina ih predlaga za pobjednike.. Djup United.. pa sad vidi njihovu znaku.. :mrgreen:

djaba vam scouting, ne moze mene niko zaustaviti.. jos ako **** bude igrao na mojoj strani :mrgreen:
ma **** je lud,igro 3 il 4 tekme 3 mom isplativ pravo,neigra argus,al ja bi opet volio da se nakanis namenee,pa ad onda vidimo,al najace mi igra ya platu od 10 milja ;) boli ga kita :mrgreen: nije da se hvalim al ja sam ga naloyio
"BEEN THERE WON THAT"

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 avg 2010, 02:52

ako igras lijevog krilnog onda ces igrati protiv mene :)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 01 avg 2010, 03:00

Italia je napisao/la:ako igras lijevog krilnog onda ces igrati protiv mene :)
:D igro sam dosad,al kao sto ynas nema argusa pacemo se morat prilagodjavat,mozda formaciju mjenjat,a mozda uspijemo i dovest pojacanje ;) u cetvrtak ce bit sigurno al ya pon nisam siguran
drago mije sto vam se golman napokon aktiviro nakon 10 dana draye je busit aktivne,a sredicemo da budem na tvojoj strani svakako
"BEEN THERE WON THAT"

Ovo_Malo_Duse
Kontakt:

Post Postao/la Ovo_Malo_Duse » 01 avg 2010, 03:01

Ne, da se ne bira po drzavama (npr. ova drzava ima pravo na 2, ova ima pravo na 3 kluba, itd), nego da najbolji/najskuplji klubovi i igraju u 1 ligi(to je trenutno vecina iz Srbije, jel), onda bi ovi malo slabiji igrali u drugoj i tako dalje, bez nacionalni prvenstava, bez kvalifikacija, nego ko izbori prvo mjesto ide u visu ligu, jednostavno ko pasulj, jel.
-----1--------
---2a.2b-----
3a.3b.3c.3d-
...

Al nebitno, nek odlucuje o tome ko je zaduzen.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 avg 2010, 03:10

flajsmasina ima TTV 90 miliona.. Bosnia United ima 35 ( ok, prodali par igraca ) ali tu oko 50-40 miliona.. to bi bila prva liga komplet srpska, druga liga bi bila 6 kluba iz druge srpske, 3 kluba iz bosanske, 2 kluba iz makedonije.. i jos jedan neutralac..

i TTV nije glavni pokazatelj snage, tj. on je nikakav.. Djup United, ekipa sa najvecim TTV-om ispadne u grupnoj fazi.. da bude jos tuznije, njih nabuse pogotovo ovi ameri..

@elninjo, bio ej na godisnjem golman.. valjda ce braniti barem solidno.. nista labavo, dizu se kamikaze.. svaka cast.. ;)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 01 avg 2010, 03:13

Ovo_Malo_Duse je napisao/la:Ne, da se ne bira po drzavama (npr. ova drzava ima pravo na 2, ova ima pravo na 3 kluba, itd), nego da najbolji/najskuplji klubovi i igraju u 1 ligi(to je trenutno vecina iz Srbije, jel), onda bi ovi malo slabiji igrali u drugoj i tako dalje, bez nacionalni prvenstava, bez kvalifikacija, nego ko izbori prvo mjesto ide u visu ligu, jednostavno ko pasulj, jel.
-----1--------
---2a.2b-----
3a.3b.3c.3d-
...

Al nebitno, nek odlucuje o tome ko je zaduzen.
e to sad nema logike ya to ima liga prvaka,i cemu poenta,zbog cega u pravom fudbalu neigraju mancester ,real,lion u istoj liyi pa jeboga mora imat neki red
@daffi upratili smo koje bio gdje i kad :mrgreen: ja sam zbog godisnjeg fulio 4 treninga i to necu prezalit nikad,hajd tekme inekako al te treninge :evil: bio sam naletio na neku temu autotrening i ti si piso tu,to bi recimo bila dobra ideja recimo 15 dana da moye trenirat sam
"BEEN THERE WON THAT"

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 avg 2010, 03:17

i na toj temi sam rekao da se ne slazem :lol:

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 01 avg 2010, 13:00

Ma pustite sad tu Balkansku ligu daj da se prvo uvede zvanicno ta P i kup Uefa itd... da mi udjemo u prvu :D i te formalnosti pa onda mozemo gledati dalje. Nisam znao da su Srbi ovako jaki, nama cilj treba biti da ih koliko toliko stignemo i u tome cemo uspjeti.

Nisam mogao vjerovati da je igra jos BETA, sta to znaci, da ce se jos popraviti i da ce jos biti bolja, pa vec je sad nesto najbolje sto sam vidio na netu, ako ce se poboljsavati, znate li sta ce biti popravljneo???
Tracy McGrady!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 avg 2010, 13:07

kup uefa sigurno nije u planu jos uvijek.. a sad se trenutno radi na formiranju uprava u drzavama.. mi sad biramo svoje uprave, da ste vi Balkan United aktivni na forumu i vi bi imali predstavnika, ali s'obzirom da niko jos nije bio na forumu necete ga dobiti..

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 01 avg 2010, 13:15

Italia je napisao/la:kup uefa sigurno nije u planu jos uvijek.. a sad se trenutno radi na formiranju uprava u drzavama.. mi sad biramo svoje uprave, da ste vi Balkan United aktivni na forumu i vi bi imali predstavnika, ali s'obzirom da niko jos nije bio na forumu necete ga dobiti..
e tu je problem tema na transfer marketu,tmoa mozete dogovarat samo o svom klubu itd,a da ste aktivni vamo znali bi da se puno radi na igri,i da ima dosta novosti koje treba da budu realiyirane
a sto se tice saveza zivot je surov :mrgreen: al ipak ti predstavnici ce se brinut o najvaznijim duznostima na nivou drzave a kako niste aktivni tamo sumnjam ad mozete pomoci,al vi kako hocete
daffy -**** one moje ne glasaju,tj niuko nije vidio,6 dosad 4-2 :D
"BEEN THERE WON THAT"

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 avg 2010, 13:34

upravo to.. a kad ovako dolazis na nas forum vidis i neke teme.. pa popricas i tako.. dobro je, u prednosti se.. ;) kod nas ce to na tekmi da odredimo.. lakse je pricati i dogovarati se usmeno, nego pisati po forumu... :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.