FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
nemamo saNSE PROTIV BENFIKE ni puno jace ekipe od nas tamo rijetko dolaze do boda a kamoli do bodova
- Los_Blanos2
- Kontakt:
gore nemoze..Raul sljedece godine u BVB=LP 

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bod i nije toliko los, ali s obzirom da je Benfica dosla do pobjede, vrlo bi lako moglo biti da ce bas ova utakmica biti prekretnica.
Iskreno se nadam da ce se Plavi popraviti i da ce izvojevati to drugo mjesto.
Iskreno se nadam da ce se Plavi popraviti i da ce izvojevati to drugo mjesto.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
po svemu sudeći bundesliga će imati 1 predstavnika u 1/8 finala lp,a talijani 3...
Izvini druže da li si ti baš navijač S 04 ili kao mnogi ovdje imaš neki draži strani klub.I meni je Željo(nije strani) sve, ali S 04 od stranih klubova daleko najdraži.gruezi je napisao/la:nemamo saNSE PROTIV BENFIKE ni puno jace ekipe od nas tamo rijetko dolaze do boda a kamoli do bodova

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
[youtube][/youtube]Onako srčana pjesma. 

jarane ja imam 2 sijede dlake zbog salkea a ti ces meni tu kakit...dao bog da uzmemo bod ali sumnjam ,kazem ti jace ekipe od nas tamo redovno padaju...jedino kad bi happoel otkino bod lyonu ili benfici u zadnjem kolu...ovo drugo je vrlo moguce jer benfika kod kuce i benfika na strani su 2 potpuno razlicite ekipe...ali uzasna igra u kupu protiv frankfurta,2 suta po golu protiv guzena,ovim izraelcima fc aktobe iz kazakhstana zabije 3 gola a mi nemozemo ni jedan mi nedaju neku veliku dozu optimizma...daj boze da jednom krene,da proradi jurado da proigra raul ali tesko...Hamo je napisao/la:Izvini druže da li si ti baš navijač S 04 ili kao mnogi ovdje imaš neki draži strani klub.I meni je Željo(nije strani) sve, ali S 04 od stranih klubova daleko najdraži.gruezi je napisao/la:nemamo saNSE PROTIV BENFIKE ni puno jace ekipe od nas tamo rijetko dolaze do boda a kamoli do bodova
Ja sam kulturno i civilizovano pitao,a ti govoriš da kakim.Ja sam odma rekao Željo mi je sve,ali od stranih S 04 je neprikosnoven tako da ja i nisam u mogućnosti nekom govoriti kako te nije stid govoriti da imaš druge timove pored S 04(to i ne radim).Samo dvijegruezi je napisao/la:jarane ja imam 2 sijede dlake zbog salkea a ti ces meni tu kakit...dao bog da uzmemo bod ali sumnjam ,kazem ti jace ekipe od nas tamo redovno padaju...jedino kad bi happoel otkino bod lyonu ili benfici u zadnjem kolu...ovo drugo je vrlo moguce jer benfika kod kuce i benfika na strani su 2 potpuno razlicite ekipe...ali uzasna igra u kupu protiv frankfurta,2 suta po golu protiv guzena,ovim izraelcima fc aktobe iz kazakhstana zabije 3 gola a mi nemozemo ni jedan mi nedaju neku veliku dozu optimizma...daj boze da jednom krene,da proradi jurado da proigra raul ali tesko...Hamo je napisao/la:Izvini druže da li si ti baš navijač S 04 ili kao mnogi ovdje imaš neki draži strani klub.I meni je Željo(nije strani) sve, ali S 04 od stranih klubova daleko najdraži.gruezi je napisao/la:nemamo saNSE PROTIV BENFIKE ni puno jace ekipe od nas tamo rijetko dolaze do boda a kamoli do bodova

Raul, Huntelaar, ajmo jos Jurado i hat-trick Reala 

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Eto ga, prva trica na domaćem terenu. Mislim trica na bodove ali i golove.
Zaista mi se svidjela večerašnja predstava naših. Jedino smo 15 minuta prije odmora počeli srljati po nama specifičnom načinu. Posebno me raduje kombinacije pri napadu mada moram reći da ti mehanizmi nisu pri 100%. Farfan i Uchuda su pravili dar-mar po desnoj strani ali su i malo pretjerivali. Sve je to lijepo za vidjeti no ukoliko iz svega toga ne dođe do opasnijeg udarca ka golu, te kombinacije gube smisao. Žao mi je Paulia malo jer su jako simpatičan klub ali me ova tri boda, naravno, i raduju. Mislim da je malo sretan i moj pajdo @amerosm.

Zaista mi se svidjela večerašnja predstava naših. Jedino smo 15 minuta prije odmora počeli srljati po nama specifičnom načinu. Posebno me raduje kombinacije pri napadu mada moram reći da ti mehanizmi nisu pri 100%. Farfan i Uchuda su pravili dar-mar po desnoj strani ali su i malo pretjerivali. Sve je to lijepo za vidjeti no ukoliko iz svega toga ne dođe do opasnijeg udarca ka golu, te kombinacije gube smisao. Žao mi je Paulia malo jer su jako simpatičan klub ali me ova tri boda, naravno, i raduju. Mislim da je malo sretan i moj pajdo @amerosm.

- Los_Blanos2
- Kontakt:
tata Raul 

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Nadam se da se na ovome nece zaustaviti 

Naredna utakmica je protiv Wolfsburga a protiv njih redovno gubimo.junioR je napisao/la:Nadam se da se na ovome nece zaustaviti

ahh miline zaokruziti Schalke-a keca na listicu...

Nadam se da ovo nije tek jedna slučajna pobjeda i da ćemo nastaviti pobjedonosni niz.Zapravo još nemamo tog niza

Otac fudbala sinoc upisao nova 2 gola. Rekao mu Magath da ne trci previse vec da se aktivira u sesnaestercu i ovaj odmah 2 gola zabio.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
ljudi kakva je situacija s panderom i hooglandom..
Kako stvari stoje, neće ih biti do naredne godine tj. tek će u jesenjem dijelu sezone zaigrati.gruezi je napisao/la:ljudi kakva je situacija s panderom i hooglandom..
Pander je ja mislim i zaboravio igrati.Zdena04 je napisao/la:Kako stvari stoje, neće ih biti do naredne godine tj. tek će u jesenjem dijelu sezone zaigrati.gruezi je napisao/la:ljudi kakva je situacija s panderom i hooglandom..

Ma nije. Jedva čekam da se vrati pa da malo uživam u njegovim golovima.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.