Samo F.K.S !! je napisao/la:Paja jel ti mogu nesto iskreno reci ?
Virtu4l je napisao/la:Nemoj majke ti
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Samo F.K.S !! je napisao/la:Paja jel ti mogu nesto iskreno reci ?
Virtu4l je napisao/la:Nemoj majke ti
OTNYS_YNWA je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Paja jel ti mogu nesto iskreno reci ?Virtu4l je napisao/la:Nemoj majke ti
Slazem se sa ovim, ali ne u potpunosti, za navijace, ja simpatiziram vise klubova, Liverpool, Real Madrid, Romu, Bayern i Lyon, i mnogo se nerviram kad oni gube u svakom takmicenju, ali navijam samo za jednog, a to je Zeljo ! Kako citirani rece, navijaci su oni koji su srcem vezani za klub, tesko je biti iz BiH, a navijati za strani klub, ali ima slucajeva...Samo F.K.S !! je napisao/la:Rasprava ovdje zavrsava samo jednu stvar shvatite vi niste navijaci vec simpatizeri navijaci su oni koji ostavljaju zadnje pare da idu gledat klub , dolaze svaku tekmu na stadion .... a sta vi rade ko hadzije ispred TV-a
Ima slucajeva koji navijaju za recimo partizan,hajduk,dinamo..... i idu na utakkmice i vide se njihovi transparenti ali sta ovi nasi rade ?? Drkaju ispred TV-a i prosipaju neku pricu volim npr barcu najvise na svijetu bla bla blaEdinTM87 je napisao/la:Slazem se sa ovim, ali ne u potpunosti, za navijace, ja simpatiziram vise klubova, Liverpool, Real Madrid, Romu, Bayern i Lyon, i mnogo se nerviram kad oni gube u svakom takmicenju, ali navijam samo za jednog, a to je Zeljo ! Kako citirani rece, navijaci su oni koji su srcem vezani za klub, tesko je biti iz BiH, a navijati za strani klub, ali ima slucajeva...Samo F.K.S !! je napisao/la:Rasprava ovdje zavrsava samo jednu stvar shvatite vi niste navijaci vec simpatizeri navijaci su oni koji ostavljaju zadnje pare da idu gledat klub , dolaze svaku tekmu na stadion .... a sta vi rade ko hadzije ispred TV-a
-Paja je napisao/la:Ti ako mozes dokazati da je nekoga vrijedjam direktno ili na bilo koji drugi nacin ja cu prestati to da pisem ni sam ja napisao You are bunch of fools vec sam u donjem dijelu poruke koju napisem napisem jednu rijec naravno za koju ti ne mozes dokazati da je vrijedjanje ili da je namjenjeno bilo kome!Virtu4l je napisao/la:Svaki komentar tipa Peasants, Fools ti ide prijava administraciji.
Fools!
Hahah sila, dominicija !onoffon je napisao/la:-Paja je napisao/la:Ti ako mozes dokazati da je nekoga vrijedjam direktno ili na bilo koji drugi nacin ja cu prestati to da pisem ni sam ja napisao You are bunch of fools vec sam u donjem dijelu poruke koju napisem napisem jednu rijec naravno za koju ti ne mozes dokazati da je vrijedjanje ili da je namjenjeno bilo kome!Virtu4l je napisao/la:Svaki komentar tipa Peasants, Fools ti ide prijava administraciji.
Fools!
hahahahahaha
Danas na temi Edina DžekeRiNo je napisao/la:Čovječe citirao si post sa prve stranice ove teme, tačnije iz 2008. godine.Ponos Torina je napisao/la:Mislis 24Tarik14 je napisao/la:Dzeko ima 22 godine, ima jos vremena da ide u jedan veliki klub.![]()
To što sam ja napisao je bila greška i brzo sam je ispravio. A ti jarane prvo pometi svoju avliju pa onda komentariši tuđu. I da, ja da sam na tvom mjestu za ovaj komentar bi našao dobar pokrivač, jer je neophodanPonos Torina je napisao/la:Jako zanimljivo a pogledaj sta si ti napisao na toj istoj temi posle mene
Zbunjujes ljude svojim komentarima...
Kako znaš,jbt?Samo F.K.S !! je napisao/la:
Ima slucajeva koji navijaju za recimo partizan,hajduk,dinamo..... i idu na utakkmice i vide se njihovi transparenti ali sta ovi nasi rade ?? Drkaju ispred TV-a i prosipaju neku pricu volim npr barcu najvise na svijetu bla bla bla![]()
Pwned_karabaja_ je napisao/la:Neki nabijaju stranice, a neki BayernKlare je napisao/la:Na što se nabijaju stranice ovdje.![]()
Na temi o DzekiE ovako, da i ja nesto kazem..Namjerno nisam reagovao odmah nego sam malo sacekao....
Edine znam da ovo citas, siguran sam u to..
dema je napisao/la:je napisao/la:E ljudi sta se pise onde kod registracije za glasanje za all star ZIP/PORTAL CODE??????
upises br. licne karte
Mod odgovara sa stilom sad da li je bio sarkastičana ili ozbiljanbistrikboy je napisao/la:Nije,ne znam kako se ranije nismo sjetili,hvala ti velika.anton 1983 je napisao/la:Jel vama kad palo na pamet da sredite međunarodni nogomet podforum? I to mislim na slijedeći način da podjelite teme na lige u kojima nastupaju klubovi?
meskalin je napisao/la:Prosinecki nikada nije ni igrao za BAri , jeste Boban, ali Robi nije nikada!!! evo ti dokaza& je napisao/la:Ne postoji trenutno provjeren i iskusan trener koji bi htio da radi u Zvezdi.Robijeva nacionalnost sigurno neće biti problem kod navijača, ipak je on legenda kluba i neko kome su još 2001. godine na proslavi 10 godina Barija navijači skandirali ime iako on nije ni bio prisutan.
Godina Klub Nast. (gol.)
Crvena Zvezda
Real Madrid
Real Oviedo
Barcelona
Sevilla FC
Dinamo Zagreb
Hrvatski Dragovoljac
Standard Liege
Portsmouth FC
Olimpija
NK Zagreb
brazzo je napisao/la:meskalin je napisao/la:Prosinecki nikada nije ni igrao za BAri , jeste Boban, ali Robi nije nikada!!! evo ti dokaza& je napisao/la:Ne postoji trenutno provjeren i iskusan trener koji bi htio da radi u Zvezdi.Robijeva nacionalnost sigurno neće biti problem kod navijača, ipak je on legenda kluba i neko kome su još 2001. godine na proslavi 10 godina Barija navijači skandirali ime iako on nije ni bio prisutan.
Godina Klub Nast. (gol.)
Crvena Zvezda
Real Madrid
Real Oviedo
Barcelona
Sevilla FC
Dinamo Zagreb
Hrvatski Dragovoljac
Standard Liege
Portsmouth FC
Olimpija
NK Zagreb
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Wot d fak, cinise da jesam, na telefonu sam preko interneta pa sve neobicno
hahaha...čovjek daleko ispred svoga vremena, šta češ..ne možemo mi njega pratitiFaraon iz Visokog je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:Wot d fak, cinise da jesam, na telefonu sam preko interneta pa sve neobicno![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.