Barem se ne ispada u kupu od nizeligasa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Sta bi tek ti nizeligasi uradili Prceloni
Nerminovic je napisao/la: ↑24 avg 2022, 23:10jos jednom Kopenhagen dokazao da je international klasa i da je Turksa liga druga najjaca kukuruz liga u EU![]()
vidimo se u LP![]()
Baš tako,realno nisu lose odigrali ova 4 kola,ima tu dosta faktora neuspjeha.Invincibles14 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 23:57Sto je najjace United ubio Dance dok Rashford nije zasjao
Baš tako,realno nisu lose odigrali ova 4 kola,ima tu dosta faktora neuspjeha.Invincibles14 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 23:57Sto je najjace United ubio Dance dok Rashford nije zasjao
Hehe
Kakav otkaz? Ako bude zadnji posle 6 kola onda otkaz, prije toga ne.Centre forward je napisao/la: ↑08 nov 2023, 23:15Poslije 4 kola u grupi sa 'hagenom ti zadnje mjesto i nema otkaza.
Jel realno jbt ??
Skoro registrivna i prica o proslim godinama,kakvo zapaznje i zakljucak,tu sam ja preko 10 godina ali bez registacije pamtim ja paju i Gervisa iz tog doba,tad je imao 1 profil smo za razliku od danasarmando je napisao/la: ↑09 nov 2023, 00:07Hehe![]()
Neće ništa zapaziti jer se uklopio u sivilo![]()
Skoro registrovan i priča o prošlim godinama. Pa prestavi nam se prvo junače, da vidimo ili si mudrovao sve vrijeme ili si neki pokajnik/povratnik.
Ma gledao sažetak pa prikazalo, malo prije gola Šahtara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.