Denis Huseinbašić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RaZuti
Kontakt:

Re: Denis Huseinbašić

Post Postao/la RaZuti » 26 jun 2023, 00:26

ne treba nam Helga, nek igra za Švabe

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 26 jun 2023, 00:58

tuzlak1987 je napisao/la:
25 jun 2023, 23:12
Mislim da ce on za Njemacku zaigrati ali par utakmica samo. Na njemu je da izvaga.
Haha ma umjesto koga covjece? daj budite realni

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 jun 2023, 01:02

Samo nek ne prica gluposti i govori da mu je san da igra za BiH, ako nas izabere. Prvi put mi nije zao ako ne izabere nas umjesto Njemacke, a izgleda da ce prije on nas molit da ga zovnemo, nego mi njega, iako nemamo nekih bogzna kakvih igraca u veznom redu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 26 jun 2023, 02:00

Ja ne znam da li vi imate ponos, lik ne zeli igrati za nas, izabrao je Njemacku, pa kad bi mi pocinjali utakmice sa 10 igraca njega zvao ne bi
Nek mu je sa srecom njegova karijera, ne krivim ga sto nece kad pogleda kakvo je stanje kod nas.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 26 jun 2023, 06:11

nebeskasila je napisao/la:
26 jun 2023, 02:00
Ja ne znam da li vi imate ponos, lik ne zeli igrati za nas, izabrao je Njemacku, pa kad bi mi pocinjali utakmice sa 10 igraca njega zvao ne bi
Nek mu je sa srecom njegova karijera, ne krivim ga sto nece kad pogleda kakvo je stanje kod nas.
Jesil slavio Izetov gol u Zilini?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 26 jun 2023, 06:41

Madal je napisao/la:
26 jun 2023, 06:11
26 jun 2023, 02:00
Jesil slavio Izetov gol u Zilini?
Jesam slavio, ali sam i dalje misljenja da se ne treba ponizavati nikom.
Kad te neko odyebe onda dodji kod nas, ja sam takvog misljenja. Da je to neka svjetska klasa od igraca koja ce donijeti toliku prevagu pa i da se ponizimo za njega pa hajde, ali da nas uslovljavaju i prave budalom neki prosjecni igraci, to ne

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 26 jun 2023, 07:11

26 jun 2023, 06:41
Kad te neko odyebe onda dodji kod nas, ja sam takvog misljenja. Da je to neka svjetska klasa od igraca koja ce donijeti toliku prevagu pa i da se ponizimo za njega pa hajde, ali da nas uslovljavaju i prave budalom neki prosjecni igraci, to ne
Onda samo nemoj dvostrukih kriterija i laznog moralisanja. I sta, kad je neko kvalitet onda nema ponosa a kad je osrednji ili taraba onda ima. E jakog nam ponosa...
Momak nas svakako nije nesto izdao, osim sto je slagao Misketa i savez. Isto ko sto i oni znaju slagati neke, tipa Hamulica za poziv pretproslo okupljanje.
Momak rodjen u Erbachu, igra U21 Njemacke sto je svakako aposlutno potrebno njegovoj karijeri u ovom momentu. Kakva samo izdaja, kako se usudio!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 jun 2023, 17:22

danas na klupi od 18h sa Engleskom

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 28 jun 2023, 19:10

zgembo89 je napisao/la:
28 jun 2023, 17:22
danas na klupi od 18h sa Engleskom
Nadam se da mu je ovo zadnji put da nosi dres Njemacke... :mrgreen:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 28 jun 2023, 19:14

E jeste se i usrećio.
Ne zna se ko je gori, A-reprezentacija BiH ili U21 Njemačke.

A ne zaostaje tu ni A-reprezentacija Njemačke uzevši u obzir njihov renome. Uslovno receno :)

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 28 jun 2023, 19:26

Nama ce biti najvise od koristi...🙂

Nr brinem se ja za Svabe, prebolit ce oni njega.. 🙂

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 28 jun 2023, 19:42

Horoz je napisao/la:
22 jun 2023, 20:35
Kao i u Kelnu, zabio je par sretnih golova i to mu je zakratko obezbijedilo mjesto u prvih 11.
Onda će se ispostaviti da nema kvalitet ni za ovaj level.
:kafa:
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 28 jun 2023, 20:08

Ovaj momak u ovom trenutku, čak iako je profilom drugačiji od onoga što imamo, zaslužuje poziv malo više nego Varešanović. I to isključivo ako gledamo formu od početka sezone, u posljednjih pola godine je Dal bolji.

Ispred obojice su trenutno sigurno Tahirović, Cimirot, Krunić, Hadžiahmetović, a bio bi možda i Gigović da se opredijeli za nas. A ne govorim ovo da bih promovisao Dala, ne treba ni njega apsolutno zvati.

Denisa sam gledao nekoliko puta, njegovo učešće u igri je svaki put bilo nepostojeće. Mislio sam da je do mene, ali ispade da nije, svaki put je među lošije ocijenjenim.

To što neki igrač igra lige petice, ne mora automatski značiti da je vrhunska klasa. Bio je i Kenan Kodro u ligama petice, pa je jedan od najgorih napadača koje smo imali.

Da bismo stvarno mogli procijeniti kvalitet i realan nivo Denisa, trebat će da prođe bar još sezona-dvije.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 jun 2023, 20:17

⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 28 jun 2023, 21:38

Madal je napisao/la:
26 jun 2023, 07:11
26 jun 2023, 06:41
Onda samo nemoj dvostrukih kriterija i laznog moralisanja. I sta, kad je neko kvalitet onda nema ponosa a kad je osrednji ili taraba onda ima. E jakog nam ponosa...
Momak nas svakako nije nesto izdao, osim sto je slagao Misketa i savez. Isto ko sto i oni znaju slagati neke, tipa Hamulica za poziv pretproslo okupljanje.
Momak rodjen u Erbachu, igra U21 Njemacke sto je svakako aposlutno potrebno njegovoj karijeri u ovom momentu. Kakva samo izdaja, kako se usudio!
To je to. Nismo mi Brazil ili Francuska da možemo tako lako odbijati igrače. El Haddadi izabrao Španiju prije par godina. Odigrao samo 1 utakmicu i kasnije se vratio u Maroko. Ovi ga prihvatili, iako imaju sasvim solidnu reprezentaciju s dosta igrača u ligama petice.

Kod nas još uvijek ona otrcana fraza trebaju nam samo igrači koji će igrati srcem, dok nas Luksemburg uzima na Bilinom. :rol:

Ps.

Nije samo Izet Hajrović. Misketu smo bili druga opcija, Begović se dvoumio između nas i Kanade, Medunjanin izumeđu nas i Holandije. Anel ima 1 nastuo za Švedsku, prije toga skupa s Hadžikadunićem prošao sve omladinske selekcije Švedske itd. Primjera je mnogo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 28 jun 2023, 21:42

Jednom kad se odluče za BiH i zaigraju za nas, apsolutno niko od njih nema motiv da zajebe. Deklarisani četnik Nemanja Supić je bio heroj u pobjedama nad Belgijom.

Nije niko toliko lud da ide protiv sebe.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 28 jun 2023, 21:59

Problem s njim je što nema kvalitet da bude pojačanje za našu reprezentaciju, a ne želi li igrati za nas. Čak nije kvalitet ni za dobrog rotacionog igrača.
E u takvom slučaju je legitimno pitanje - treba li ga moliti?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 jun 2023, 22:04

On je ovom katastrofom od Eura završio sa Njemačkom i reprezentacijom vjerovatno za sva vremena (osim ako ne postane novi Musiala i Kimmich, a neće), tako da eto njega kod nas do kraja godine.

Ni prvi ni zadnji koji je kalkulisao pa je na kraju odabrao BiH.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 29 jun 2023, 00:10

Horoz je napisao/la:
28 jun 2023, 21:59
Problem s njim je što nema kvalitet da bude pojačanje za našu reprezentaciju, a ne želi li igrati za nas. Čak nije kvalitet ni za dobrog rotacionog igrača.
E u takvom slučaju je legitimno pitanje - treba li ga moliti?
Već sam pisao, doveden je iz amaterske, divlje lige pravo u BL.

Kolnu se Ljubicic povrijedio, bilo je jos povreda na poziciji veznog. Njegov status nikad nije bio promijenjen, ostao je isti.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 29 jun 2023, 00:54

:mrgreen: :mrgreen:
@igrajlopte 🐦

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Rimes87 i 14 gostiju.