Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Sad ćete reći da je i ovdje kriv Fred kad mu ovaj majmun dodaje između 2 igrača. Ja iskreno više ne mogu gledati golmana koji ne može pogoditi pas na 10 metara, koliko god volio Davida.
Sad gledam, fulio sam da je ozlijeđen i Donny VDB, koji je jedina realna alternativa Eriksenu. Fali taj veznjak opasno. Fred nije ni za Salernitane sa ovim skill setom. Klasična muha zujalica
Koliko Eriksen fali, ovo sve staticari.
Bruno frajer samo rukama mase, a loptu koju god dobije uspori akciju...
Bruno frajer samo rukama mase, a loptu koju god dobije uspori akciju...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Traljavo, dosadno, neinovativno, anemično i šta još dodati?
Igraju u fazonu: "ma hajde, ne mora se ni pobijediti, remi je ok". Krila kao da ne postoje, Freda ne treba ni spominjati (obrij te bručke sa brade pizda ti materina), Bruno je šta? Lik ne postoji, ne kreira, ne šuta, nekad samo i smeta. Utakmica iz najgorih van Gaalovih dana.
Tottenham se odvojio već pofino, a Chelsea se dozvao, a Liverpool ne treba otpisati bez obzira na sve i sve smrdi da United opet gledamo u EL iduću sezonu.
Igraju u fazonu: "ma hajde, ne mora se ni pobijediti, remi je ok". Krila kao da ne postoje, Freda ne treba ni spominjati (obrij te bručke sa brade pizda ti materina), Bruno je šta? Lik ne postoji, ne kreira, ne šuta, nekad samo i smeta. Utakmica iz najgorih van Gaalovih dana.
Tottenham se odvojio već pofino, a Chelsea se dozvao, a Liverpool ne treba otpisati bez obzira na sve i sve smrdi da United opet gledamo u EL iduću sezonu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rona, Fred i Sancho su bili najgori, a i Bruno uz njih. Previše nedostaje Eriksen, bez njega smo bezidejni u napadu, samo kružimo, i opet fali i napadač jer bi on pospremio ono što su Fred i Rasho promašili
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Podsjetilo me ono na ono doba, kako kolega reče, kad su navijači imali ono “boring, boring, Manchester United”. LVG at its finest, kruženje loptom ko u rukometu do iznemoglosti. Užas.
Par stvari, onako kako sam ih ja vidio. Freda smo valjda apsolvirali, tu se nema šta više reći. Da stvar bude gora, zaboravio sam da se na Eriksenovu bolest nadovezao i treći žuti kartom MCT-a koji, kakav god da je, bolji je od brazilca. Vjerujem da bi škot igrao da je mogao. Ovako, bili smo osuđeni na vratolomije najlošijeg od raje u faveli. Dalje, po onome što sam vidio do i nakon izmjene Ronalda, te promjene ritma koju je donio Rashford (koliko god da je loš već duže vrijeme), nameće se samo jedan logični zaključak, a to je da, dok se ne spremi, ili dok ga ne zamijeni neko bolji, Ronaldo mora biti klupiran. Čovjek usporava, visi u ofsajdu, ne može raditi pritisak koji ETH traži, piši propalo. Pogotovo me ubija u mozak to da se dosta pod kožu uvukao Antonyu koji samo vidi njega i u par navrata je upropastio dobre prilike tražeći samo njega. I ne samo on, cijeli napadački red hoda po jajima da mu ne stane na neki njegov imaginarni žulj. Suma sumarum, što se prije ovo paćenje okonča, bolje i za njega i za nas. Konačno , za kraj, Bruno je dobar materijal za jednog odmaranja od utakmice-dvije. Kapiten, sve stoji, ali tanak je brate, još pride prosipa neku nervozu. Nigdje veze. Malo “miješanja karata” bi ovdje pomoglo. Šteta što je Van der Beek u klincu od kada je došao, a sad još pride i polomljen.
Žao mi je dva boda, faliće sigurno kad bude trebalo, ali da smo pobijedili, bila bi to nepravda za Newcastle. I to velika
Par stvari, onako kako sam ih ja vidio. Freda smo valjda apsolvirali, tu se nema šta više reći. Da stvar bude gora, zaboravio sam da se na Eriksenovu bolest nadovezao i treći žuti kartom MCT-a koji, kakav god da je, bolji je od brazilca. Vjerujem da bi škot igrao da je mogao. Ovako, bili smo osuđeni na vratolomije najlošijeg od raje u faveli. Dalje, po onome što sam vidio do i nakon izmjene Ronalda, te promjene ritma koju je donio Rashford (koliko god da je loš već duže vrijeme), nameće se samo jedan logični zaključak, a to je da, dok se ne spremi, ili dok ga ne zamijeni neko bolji, Ronaldo mora biti klupiran. Čovjek usporava, visi u ofsajdu, ne može raditi pritisak koji ETH traži, piši propalo. Pogotovo me ubija u mozak to da se dosta pod kožu uvukao Antonyu koji samo vidi njega i u par navrata je upropastio dobre prilike tražeći samo njega. I ne samo on, cijeli napadački red hoda po jajima da mu ne stane na neki njegov imaginarni žulj. Suma sumarum, što se prije ovo paćenje okonča, bolje i za njega i za nas. Konačno , za kraj, Bruno je dobar materijal za jednog odmaranja od utakmice-dvije. Kapiten, sve stoji, ali tanak je brate, još pride prosipa neku nervozu. Nigdje veze. Malo “miješanja karata” bi ovdje pomoglo. Šteta što je Van der Beek u klincu od kada je došao, a sad još pride i polomljen.
Žao mi je dva boda, faliće sigurno kad bude trebalo, ali da smo pobijedili, bila bi to nepravda za Newcastle. I to velika
Najtuznije je sto to i nije neko dobro poredjenje sa Salernitanom, jer vjerujem da bi bila ogromna patnja i da protiv njih igramo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Jeste spremni za večeras? 

Večeras bez Eriksena Utd neće moći dobiti Tott osim na neko samoubojstvo Contea.
Ne vidim kako ce pored radne sredine Totta,Utd uspjeti prenositi loptu a da to ima određenu brzinu i okomitost jer samo tako ces dobiti nesto od Antonija i napada općenito.
Bez Eriksena a sa Ronaldom na špicu jedino su prekid i Sanchez šansa Utda
Iako navijam za vas u ovoj tekmi
Ne vidim kako ce pored radne sredine Totta,Utd uspjeti prenositi loptu a da to ima određenu brzinu i okomitost jer samo tako ces dobiti nesto od Antonija i napada općenito.

Iako navijam za vas u ovoj tekmi

Nije još sigurno da ćemo bez Eriksena večeras. Postoji neka nada da zaigra.
.
Slažem se uglavnom da je ovo teška tekma za Utd, sa ili bez Eriksena, međutim sa njim je to dosta lakše, ako ništa naša igra će biti sigurno bolja. Mislim da Ronaldo ne počinje večeras i to je sigurno bolje za Utd. Rashford vjerovatno u vrhu napada, a Ronaldo kasnije s klupe je svakako bolja opcija.

Slažem se uglavnom da je ovo teška tekma za Utd, sa ili bez Eriksena, međutim sa njim je to dosta lakše, ako ništa naša igra će biti sigurno bolja. Mislim da Ronaldo ne počinje večeras i to je sigurno bolje za Utd. Rashford vjerovatno u vrhu napada, a Ronaldo kasnije s klupe je svakako bolja opcija.
-
- Kontakt:
Nevezano za ovo, trebali bi igrati Davies, Dier i Romero.Rosicky je napisao/la: ↑19 okt 2022, 18:37Večeras bez Eriksena Utd neće moći dobiti Tott osim na neko samoubojstvo Contea.
Iako navijam za vas u ovoj tekmi![]()
- majestic24
- Kontakt:
Zasto se ovdje govori uvjek lose o istim igracima. United nije primio gol zadnju utakmicu. De Gea,odbrana+Fred su uradili posao za koji su zasluzni. United nije dao gol...odgovorni prije svega Bruno,krila ,Ronaldo i Rashford. Ako cemo biti iskreni,onda treba traziti krivicu u svakom igracu a ne u dezurnom krivcu .
Ja bi iskreno volio vidjeti malo Uniteda bez Brune.
Ja bi iskreno volio vidjeti malo Uniteda bez Brune.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Opet Fred, nova patnja u najavi.
Fred, Sancho, Dalot ... trojica u prvoj koji su totalno van ritma
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma pustimo šuplju, da nema ovog francuza na golu, Totta je za prvih sata trebao visiti dva gola razlike. Odlična igra za sada.
Ne pamtim dominantnije poluvrijeme protiv neke jace ekipe.
Nazalost, ne znamo dati gol.
Antony je sve bolji i bolji.
PS Fred samo protiv Spursa redovno igra dobre utakmice.
Nazalost, ne znamo dati gol.
Antony je sve bolji i bolji.

PS Fred samo protiv Spursa redovno igra dobre utakmice.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Jedno od boljih poluvremena usudio bih se reci u zadnjih par godina. Imam osjecaj da bi ekipa bila upola bolja da postoji neki klasni napadac.
Samo nek nastave ovim tempom, kad ovako igraju, meni rezultat nije toliko u prvom planu. Pa ljudi su 45 minuta imali gedore u rukama i rastavljali Spurse na sastavne djelove u igri. Dva puta Hugo vadi mrtve lopte, stativa… Samo nek nastave ovako, ja nemam šta reći negativno, kako god završi. Uzgred, Casemiro u prvih 45 minuta - **** đeneral na terenu. Kakva igračina.
Tako je, ovo je Casemiro koji treba Unitedu.
Nivo vise od McTommya. Nece ga prvijenac nikako, a barem je 5-6 puta do sada bio blizu gola.
Nivo vise od McTommya. Nece ga prvijenac nikako, a barem je 5-6 puta do sada bio blizu gola.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.