To je Atletico, tj. Cholo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Tako je kad si uz Juve najveci italijanski klub i 2. najbolji u Evropi. ❤
Jasta sam nego. Vidis da ovom umnobolesniku i to smeta
Arthur ne igra jer je imao veliki medicinski problem, a što je detaljno postavljano na temi Juventusa. S tim problemom je i igrao par mjeseci u Juventusu.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2021, 10:57Pjanić igra u Bešiktašu zato što nije dobio priliku.
Arthur ne igra u Juventusu zato što je gori od Bentacura, Rabiota i tako te ekipe.
Prije toga?Pogba je napisao/la: ↑30 sep 2021, 11:03Netačno. Arthur ne igra jer je imao veliki medicinski problem, a što je detaljno postavljano na temi Juventusa.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2021, 10:57Pjanić igra u Bešiktašu zato što nije dobio priliku.
Arthur ne igra u Juventusu zato što je gori od Bentacura, Rabiota i tako te ekipe.
A doveden kao top pojačanje.
Za tvoju informaciju, tek je počeo trenirati poslije 4 mjeseca.
Pjanic igra u Turskoj ligi. Tačka. Ima 31 godinu, a Arthur tek napunio 25. Dakle, pričati kako razmjena nije valjala apriori nema smisla.
Evo ti dokaz:Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2021, 11:08
Prije toga?
Ono što je igrao dok je igrao bolje da nije nikako.
Zasad nije valjala. To si u pravu, za njega ima još fore.
Opet...
Chielini 37, Bonucci 34, Cuadrado 33, Danilo 30....kako kod njih godine nisu problem, a kod Pjanića jesu?
Imao je on bar još 4-5 godina da drži sredinu Juventusa, nego su lisci mislili evo ga uzećemo mlađeg i boljeg, kad ono mačak u vreći.
Pjanic je predzadnju sezonu u Juventusu odigrao ispod prosjeka, a zadnju ocajno. Oba tima su se zeljela rijesiti svojih igraca i zato se razmjena desila. S tim da je Barca vec priznala s posudbom kako je pojela gofno, a mi to tek trebamo uciniti nakon ove sezone. Sto se Artura tice, talentovaniji je fudbaler od svih Juventusovih veznjaka zajedno, ali vidjecemo hoce li mu se glava ikad namjestiti na prave postavke. Za sad ja nisam optimistican.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2021, 11:08Chielini 37, Bonucci 34, Cuadrado 33, Danilo 30....kako kod njih godine nisu problem, a kod Pjanića jesu?
Imao je on bar još 4-5 godina da drži sredinu Juventusa, nego su lisci mislili evo ga uzećemo mlađeg i boljeg, kad ono mačak u vreći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.