Ubi te taj heroin druže. Van Dijk je odličan stoper i trenutno među top 5 stopera na svijetu, ali napisati da je najbolji svih vremena je glupost epskih razmjera.
Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
Sergio Ramos dame i gospodo: 747 utakmica, 106 golova, rekorder po broju uspješno izvedenih Panenki, 5 Liga, 4 lige prvaka, 2x Euro, SP itd itd..
Ako neko ima nekog drugo igrača sa boljim brojevima, boljom karizmom, više kartona bilo koje boje, dakle kompletnog defanzivnog igrača. Evo otvoreni smo za prijedloge.
Ako neko ima nekog drugo igrača sa boljim brojevima, boljom karizmom, više kartona bilo koje boje, dakle kompletnog defanzivnog igrača. Evo otvoreni smo za prijedloge.
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
Jest vas guzoperač navuko za VVD-a. Čestitke, dobar troll.

Kolega @gastone, može li broj?

Pique nije lošdenimen9 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 11:13Sergio Ramos dame i gospodo: 747 utakmica, 106 golova, rekorder po broju uspješno izvedenih Panenki, 5 Liga, 4 lige prvaka, 2x Euro, SP itd itd..
-
- Kontakt:
Jedno je sigurno a to je da su Vidic i Ferdinand bili najbolji stoperski par koji sam gledao. Maldini i Nesta su bili dobri ali ne na tom nivou.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
113.
Inače u zadnje 33 utakmice u CL zabio 34 gola.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovdje pričamo o vrhunskim defanzivcima, a ne wannabe napadačima koje pucaju kompleksi što su defanzivci. Super statistika, ali to ne igra ulogu u biranju vrhunskog štopera. Uvijek je golovima maskirao činjenicu da je ispodprosječan štoper.denimen9 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 11:13Sergio Ramos dame i gospodo: 747 utakmica, 106 golova, rekorder po broju uspješno izvedenih Panenki, 5 Liga, 4 lige prvaka, 2x Euro, SP itd itd..
Kakvih sve budaleština ovdje čovjek može pročitati, čuj Ramos ispodprosječan štoper neka su Van Dijk, Matip, Maguire i ostali vrhunski...Finn je napisao/la: ↑16 sep 2021, 11:21Ovdje pričamo o vrhunskim defanzivcima, a ne wannabe napadačima koje pucaju kompleksi što su defanzivci. Super statistika, ali to ne igra ulogu u biranju vrhunskog štopera. Uvijek je golovima maskirao činjenicu da je ispodprosječan štoper.denimen9 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 11:13Sergio Ramos dame i gospodo: 747 utakmica, 106 golova, rekorder po broju uspješno izvedenih Panenki, 5 Liga, 4 lige prvaka, 2x Euro, SP itd itd..

- RollingPaper
- Kontakt:
Nema stopera kojeg sam vise vidio da ispada od Ramosa. Odlican motivator, odlican strijelac, ali daleko od elitnog stopera, individualno pricajuci. Ni do koljena Van Dijku po stoperskoj kvaliteti.
Niko nikad kao Nesta i Maldini. Vidić i Ferdinand su bili vrhunski stoperski par ali ni blizu talijanima. Sjetim se odmah one utakmice na OT sa Redsima, šta je Torres radio Vidiću to nisu istine. Ko je ikad nešto slično uradio Maldiniju recimo? Niko nikad.
Ma kakav ti ljudino, vidim ti zapeo tražiš nekog elitnog štopera. Štoper je pozicija u nogometu koja ne postoji vec 20 godina. Cuj elitnio štoper? Ti misliš da je VVD dobar jer dobro uklizne i stopira napadača?
Ne ljudino, VVD je dobar jer ima dugu loptu ko Beckham, ima odraz ko Ronaldo, brz je. To ga čini veoma dobrim centralnim bekom, odbrambenim igračem.
Da bi bio najbolji svih vremena moraš igrati na vrhunskom nivou dugo godina a ne prati sudje u Nizozemskoj, ili pauzirati po godinu dana. Kada si vidio da je Ramosa neko povrijedio na duze od par mjeseci?
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
-
- Kontakt:
AhaHilton30 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 11:29Niko nikad kao Nesta i Maldini. Vidić i Ferdinand su bili vrhunski stoperski par ali ni blizu talijanima. Sjetim se odmah one utakmice na OT sa Redsima, šta je Torres radio Vidiću to nisu istine. Ko je ikad nešto slično uradio Maldiniju recimo? Niko nikad.

Ne postoji stoper u zadnjih 20 godina koji je imao tezu i zahtjevniju ulogu od Ramosa u Realu. Redovno na 50 metara od gola primoran pokrivati 2 pozicije jer Marcelo je uvijek visio u napadu. Nema stopera koji se moze s njim porediti.
Ima i onaj kad Messi baca na usta Vidića i Ferdinanda.Bundesliga je napisao/la: ↑16 sep 2021, 11:36AhaHilton30 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 11:29Niko nikad kao Nesta i Maldini. Vidić i Ferdinand su bili vrhunski stoperski par ali ni blizu talijanima. Sjetim se odmah one utakmice na OT sa Redsima, šta je Torres radio Vidiću to nisu istine. Ko je ikad nešto slično uradio Maldiniju recimo? Niko nikad.![]()
Čuj Vidić - Ferdinand najbolji stoperski par

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Maldini je najbolji stoper kojeg sam ikad gledao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vidić je jedno vrijeme bio najbolji stoper u Engleskoj ali svaki put je protiv Torresa imao strašnih problema.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Stoperski par jesu. Individualno nisu. Pricamo o vremenu kada su po cetiri engleska tima igrali polufinale LP, kada je engleski fudbal bio na vrhuncu. A ovoj dvojici je pojam bio napraviti sansu, a da ne pricam o tome da se postigne gol.
Jesul to ona dvojica sto im je Midzo od metar i po dao gol glavom u finalu LP 

Finn ima pravo i to nije ništa sto i mi nismo ranije pisali. U primarnoj zadaci nije najbolji. Ali kao sto se zna, ta pozicija je iznimno evoluirala. Zato imamo igrače ala Bonnuci koji su defanzivni regista sa dobrom dugom loptom i mnogo boljom tehnikom od pojedinih veznih igraca.
Ramosa izvlače svakako i klempe jer da je Real nastavio putem kakav je bio kad je on dosao (2006 ako se ne varam), on bi igrao u Getafeu. Znamo kakav je Real bio tih sezona, ljudi od Zaragoze primali petaka.
Ramosa izvlače svakako i klempe jer da je Real nastavio putem kakav je bio kad je on dosao (2006 ako se ne varam), on bi igrao u Getafeu. Znamo kakav je Real bio tih sezona, ljudi od Zaragoze primali petaka.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 16 sep 2021, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.