Potpuno se slazem. I mene interesuje zasto klubovi na sve to sute, zasto vecina ne zeli da prica o tome. Zasto su u krajnjem slucaju pristali da igraju kako ovi sviraju. Zasto su krenuli sa pricom o osnivanje Udruzenje, pa odjednom stali.PravaRaja je napisao/la: ↑13 nov 2020, 12:59Lijepo bi bilo pročitati koliko je novca do sada dobio nsbih za pomoć klubovima zbog posljedica pandemije a koliko i kako je podijelio klubovima?admin je napisao/la: ↑13 nov 2020, 12:56Sta znaci u direktnoj vezi? Rodbinski, kumovi? I mene ta tema zanima i volio bih procitati. Ipak, zanimljivije mi je tu kako recimo zivuca legenda jugoslovenskog i bh. fudbala moze pasti pod uticaj Vice Zeljkovica, Dine Begica ili bilo koga. Zar nije nas 99 posto nakon imenovanja gospodina Bajevica pogiglo palac gore i upravo reklo da je gotovo sa pozivima na vezu. Ne znam, ne ide mi to nikako uz Bajevica. A u isto vrijeme dobra tema za diskusiju s obzirom da vecina spas vidi u legendama. Kontradiktorno u najmanju ruku.
Pored toga, koliko je novca čvaknuo nsbih od sponzora za tv prava a koliko su dobili klubovi?
Pored toga kako se klubovi ucjenjuju velikom m-tel reklamom?
Pored toga kako se i na koji način krši covid protokol, pa na nekim stadionima ima po 100-200 osoba a treneri gostiju ostaju van kapija stadiona?
Nemoj se praviti naivan, vrijeđaš nam inteligenciju.
Koliko je savez dobio, Evo sve detaljno:
https://sportsport.ba/fudbal/adnan-dzem ... igu/360911
Hajmo sad nek klubovi objave Koliko su oni dobili, pa cemo dalje istrazivati. Ne treba im ss za to, mogu I sami na svojim stranicama