najbezbolnija definitivno

od svih probijanja na utakmici ne znam da 1/5 bude skolsko probijanje, ovo ostalo je sve da se covjek samo nasmije i nastavi dalje
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
najbezbolnija definitivno
I dok sudije imaju toliku slobodu odlučivanja, rukomet će nastavit biti **** od sporta.
Zato sto i pratim, od Portugala 2003 tacnije, 16 god. Kauboje sam pratio od pocetka a to za Sagosena i euro je bila greska.Wandelanoite je napisao/la: ↑24 jan 2020, 21:06Zasto ti brises postove u kojima si napisao da dugo pratis rukomet i da Sagosen ima osvojeno Evropsko prvenstvorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:48I zasto ne odg kad ti je Virto napisao, ili za Balica i Karabatica tad odbrana nije bila.bitna.?
u ovome novome rukometu vjerovatno jedan od njih dvojice, barem tako kažu svi stručnjaci. ja nemam pojma o ovom novom rukometu ali kad svi kažu ....Virtu4l je napisao/la: ↑24 jan 2020, 21:02Odgovorio mi je prije 4-5 godina, kaže da su Ivana izabrali za najboljeg svih vremena (neka anketa na sajtu EHF), pa je kasnije priznao da je Karabatić sveukupno bolji i kompletniji igrač.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:48I zasto ne odg kad ti je Virto napisao, ili za Balica i Karabatica tad odbrana nije bila.bitna.
Mnogo je kume...Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:53Srecu treba zasluzitinvincible1921 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:37Al hrvati nece imat uspjeha 50 godina u sportu..pordali su dusu djavolu zadnje 2 godine. Prvo onakav zrijeb na SP pa poree toga dvije na penale prodjose...sad vratise 6 proriv njemacke pa eo sad precka, stativa i dadose go u zadnjoj sekundi![]()
Eo vratilo ti se , nakon najlakse grupe na svijetu za brazil dobio si najlaksu grupu u historiji univerzuma za EURO i opet nismo uspjeli otic. Ko onaj vic kad je sjedio hodza u dzamiji koja gori i odbio vatrogasce da ga spase kae mene ce Bog spasit. Medjutim izgorio i pita Boga na onom svijetu pa sto me bolan ne spasi...kaze Bog, pa ja ti slao vatrogasce ti nista
Mislim da se ipak samo počelo vraćati od krađe u finalu 2009., nesreće protiv Norveške, neke nogometne nesrećeinvincible1921 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 21:47Mnogo je kume...Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:53Srecu treba zasluzitinvincible1921 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:37Al hrvati nece imat uspjeha 50 godina u sportu..pordali su dusu djavolu zadnje 2 godine. Prvo onakav zrijeb na SP pa poree toga dvije na penale prodjose...sad vratise 6 proriv njemacke pa eo sad precka, stativa i dadose go u zadnjoj sekundi![]()
![]()
Dovoljno je baciti pogled na rezultate ankete, pa vidjeti kakvi su sve stručnjaci ovdje.totasef1 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 21:56Ne vrijedi komentarisati sa 80 % foruma. Dovoljno je citati postove kroz cijelo prvenstvo od pocetka pa evo dosad i vidjeti kakve su se nebuloze pricale. Od Hrvatske koja je slaba i nece ni do polufinala, koja je prosla prvu grupu samo zbog dobrog zrijeba pa kako bez Cindrica nemaju rjesenja u napadu pa kako je Lino nula trener pa kako je Duvnjak precjenjen itd. Sagosen od najboljeg graca turnira, svijeta pa to flopa.
Koji retardiran naziv - flop. Flop ovaj flop onaj, nije taj kvalitet jer pobogu u utakmici gdje se pisa krv i igra za finale nije uzeo loptu i sam igrao protiv svih. Trebao je zabiti 15 golova i uzeti svaki napad od zadnjih 10 minuta regularnog dijela pa kroz produzetke. Dici se i opaliti je sa 10 metara u 90 svaki napad i ne gubiti loptu. Utakmica koja je mogla otici u oba smjera i gdje je realno Hrvate pogledala sreca sa preckom i stativom u zadnja 2 napada Norveske. Da su bili golovi, prica bi otisla u suprotnom smjeri. Al to je sport. Svaka cast i Hrvatima i Norvezanima, odavno bolji rukometni mec nisam gledao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.