Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Ali vidi fanatica i ovih ostalih mongoloida kako dođu da likuju i raduju se svakom porazu i lošoj igri reprezentacije, a ovamo su veeelike patriote, vjerovatno imaju ljiljane u sobama po dijaspori, MRŠ!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- MocMahale444
Nije jos, nadamo se da ce doci tobe

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
I ja imam ljiljane, u dijaspori sam, i radujem se svakom porazu ovog neceg sto neki nazivaju reprezentacija BiHNeumjesanTip je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:39Ali vidi fanatica i ovih ostalih mongoloida kako dođu da likuju i raduju se svakom porazu i lošoj igri reprezentacije, a ovamo su veeelike patriote, vjerovatno imaju ljiljane u sobama po dijaspori, MRŠ!

- NeumjesanTip
- Kontakt:
Krepi.Muderator je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:44I ja imam ljiljane, u dijaspori sam, i radujem se svakom porazu ovog neceg sto neki nazivaju reprezentacija BiHNeumjesanTip je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:39Ali vidi fanatica i ovih ostalih mongoloida kako dođu da likuju i raduju se svakom porazu i lošoj igri reprezentacije, a ovamo su veeelike patriote, vjerovatno imaju ljiljane u sobama po dijaspori, MRŠ!![]()
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Nećeš dugo bit ovdjeMuderator je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:44I ja imam ljiljane, u dijaspori sam, i radujem se svakom porazu ovog neceg sto neki nazivaju reprezentacija BiHNeumjesanTip je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:39Ali vidi fanatica i ovih ostalih mongoloida kako dođu da likuju i raduju se svakom porazu i lošoj igri reprezentacije, a ovamo su veeelike patriote, vjerovatno imaju ljiljane u sobama po dijaspori, MRŠ!![]()

Samo da nam slavni AEK ne ukrade ovakvog strucnjaka
Vjerujem da sa njim mozemo najmanje do polufinala SP. Ali znaju to i aekovci i ako uz refikovo mladunce dovedu i duska, mislim da se sledecih 10 godina zna pobjednik LP.

Samo naprijed Dusko, baraz je najbitniji tu moramo biti na maksimumu, a liga nacija manje vise nebitno. 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ne moze mu se plaho zamjeriti.
Kolasinac povrijedjen.
Dzeko trazio da odmori (lik imao samo jedan trening do okupljanja), Visca isto. Cimirot takodjer.
Dakle, umor zbog Italije + povrede + nespremnost.
Uz to probao neke opcije.
...
Ako bih sta zamjerio Bajevicu onda je to sto je presaugao Hodzica i pogotovo Hadziahmetovica (180 minuta je previse u 3 dana za nespremnog igraca protiv ovakva dva protivnika i na toj poziciji).
Idemo dalje.
Kolasinac povrijedjen.
Dzeko trazio da odmori (lik imao samo jedan trening do okupljanja), Visca isto. Cimirot takodjer.
Dakle, umor zbog Italije + povrede + nespremnost.
Uz to probao neke opcije.
...
Ako bih sta zamjerio Bajevicu onda je to sto je presaugao Hodzica i pogotovo Hadziahmetovica (180 minuta je previse u 3 dana za nespremnog igraca protiv ovakva dva protivnika i na toj poziciji).
Idemo dalje.
-
- Kontakt:
Jedino sto mu zamjeram je sto nam vezni red djeluje mnogo lose u kreaciji napada i iznosenju lopte. U ove dvije utakmice nisam vidio da smo ijednom kroz sredinu pokusali kreirati napad. Da li je to do limitiranosti igraca ne znam ali ako ovako nastavimo nigdje nas nema. Koliko god da smo limitirani bez Pjanica na toj poziciji trebala se vidjeti neka igra u tom dijelu. Bez sredine i veznog reda nema fudbala...
-
- Kontakt:
Kakvi smo mi klosari... Pa mi u 11 igraca sem Dzeke i Pjanica nemamo bola igraca koji bi u Augsburgu u prvoj sigurno igrao, a ne nesto drugo... Ljudi masovno pozivaju Hajrovica u repku, ma bola treba nas ugasit skroz.. Dusko je eksperimentisao i neka je, drago mi je bilo vidjeti i Hajradinovica, i Koljica, i sve novajlije u reprezentaciji..
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
+ 100000Pirke je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:49Pretjerujete.
Očito je bilo da smo iskoristili ovu drugu tekmu da vidimo koga realno imamo osim par nekih dobrih igrača.
Stvarno ne kontam šta se toliko nervirate za utakmicu lige nacija...
Iz A lige idu dvije repke u baraž. Dakle top 2 repke koje nisu bile u top 2 svojih grupa. Šanse da smo to mi praktički ne postoje.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
On kao trener bi trebao da zna i da vidi jos na treningu da hodzic nije niti moze biti krilo...trebao bi vidjeti da je kvrzic na nivou premijer lige bih kao i da jedan dario dzumic mora biti starter kad su konkurencija sanucanin sunjic i slicni...ako vec dajes priliku hajradinovicu daj mu da igra na prirodnoj poziciji kao i milosevicu....zasto bi bio glup i pozivao sabanadzovica kad ti ni u ludilu nepada na pamet da ga ubacis u igru..uostalom zasto bi kad ni u nasoj kukuruz ligi nije odskakao ni po cemu...materijala i potencijala ovdje ima...ali znanja pogotovo kod duskovi pomocnika ima jako malo...slaven musa i rusmir cviko su najobicnije mahalske jajare koji u trenerskim karijerama nisu napravili nista niti ih iko od igraca zaozbiljno uzima...imati takve propalitete za asistente je pogubno i za mnogo bolje trenere od duska...killafrommanilla je napisao/la: ↑08 sep 2020, 02:35+ 100000Pirke je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:49Pretjerujete.
Očito je bilo da smo iskoristili ovu drugu tekmu da vidimo koga realno imamo osim par nekih dobrih igrača.
Iz A lige idu dvije repke u baraž. Dakle top 2 repke koje nisu bile u top 2 svojih grupa. Šanse da smo to mi praktički ne postoje.
Mozda mu je neko iz saveza nametnuo pomocnike.
To ne znamo.
Ono sto znam neka je rizikovao,neka je probao.
Bolje smo igrali protiv italije,vise se borili.
Jos da je bio pjanic bilo bi jos ljepse.
Smjena generacije,dakle trebalo je prije angazovati strucnjaka da spremni docekamo drugu generaciju ovako ostao je baraz a nakon njeg nadamo se o Ep.
Nakon tog vjerovatno dijamant ce se oprostiti.
Ako budemo krenuli od nule,trebat ce 20 godina da se skupi ponovo jedna dobra ekipa.
To ne znamo.
Ono sto znam neka je rizikovao,neka je probao.
Bolje smo igrali protiv italije,vise se borili.
Jos da je bio pjanic bilo bi jos ljepse.
Smjena generacije,dakle trebalo je prije angazovati strucnjaka da spremni docekamo drugu generaciju ovako ostao je baraz a nakon njeg nadamo se o Ep.
Nakon tog vjerovatno dijamant ce se oprostiti.
Ako budemo krenuli od nule,trebat ce 20 godina da se skupi ponovo jedna dobra ekipa.
-
- Kontakt:
Muderator je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:44I ja imam ljiljane, u dijaspori sam, i radujem se svakom porazu ovog neceg sto neki nazivaju reprezentacija BiHNeumjesanTip je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:39Ali vidi fanatica i ovih ostalih mongoloida kako dođu da likuju i raduju se svakom porazu i lošoj igri reprezentacije, a ovamo su veeelike patriote, vjerovatno imaju ljiljane u sobama po dijaspori, MRŠ!![]()
Tebi te ljiljane treba oduzeti
Ono ti ošo u dijasporu i sve najbolje znaš. Tipicno za Bosanca a Boga mi i Hercegovca.Muderator je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:44I ja imam ljiljane, u dijaspori sam, i radujem se svakom porazu ovog neceg sto neki nazivaju reprezentacija BiHNeumjesanTip je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:39Ali vidi fanatica i ovih ostalih mongoloida kako dođu da likuju i raduju se svakom porazu i lošoj igri reprezentacije, a ovamo su veeelike patriote, vjerovatno imaju ljiljane u sobama po dijaspori, MRŠ!![]()

- NeumjesanTip
- Kontakt:
Oj jesi više naporan s Đumićem, a ni prezime mu ne znaš, ĐUMIĆ ne DŽUMIĆ.gruezi je napisao/la: ↑08 sep 2020, 03:41On kao trener bi trebao da zna i da vidi jos na treningu da hodzic nije niti moze biti krilo...trebao bi vidjeti da je kvrzic na nivou premijer lige bih kao i da jedan dario dzumic mora biti starter kad su konkurencija sanucanin sunjic i slicni...ako vec dajes priliku hajradinovicu daj mu da igra na prirodnoj poziciji kao i milosevicu....zasto bi bio glup i pozivao sabanadzovica kad ti ni u ludilu nepada na pamet da ga ubacis u igru..uostalom zasto bi kad ni u nasoj kukuruz ligi nije odskakao ni po cemu...materijala i potencijala ovdje ima...ali znanja pogotovo kod duskovi pomocnika ima jako malo...slaven musa i rusmir cviko su najobicnije mahalske jajare koji u trenerskim karijerama nisu napravili nista niti ih iko od igraca zaozbiljno uzima...imati takve propalitete za asistente je pogubno i za mnogo bolje trenere od duska...killafrommanilla je napisao/la: ↑08 sep 2020, 02:35+ 100000Pirke je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:49Pretjerujete.
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- Goalgetter
- Kontakt:
Selektor i strucni stab su odlucili sve karte staviti na baraz i plasman za EURO - sto je i razumljivo. U oktobru i novembru nam uz ove tekme baraza slijedi i po jedna tekma Lige Nacija gdje cemo opet morati izvesti nekolicinu promjena u sastavu u roku od 3-4 dana, slijedi nam dakle slican scenario. Ali selektora sad razapeti jer je probavao nesto u tekmi lige nacija nema smisla. Ko je ocekivao da cemo juce da cemo u onom sastavu uzeti Poljake u skoro top sastavu, tom nema pomoci.
Nadam se samo da je uvidio da Hodzic nema sta traziti na lijevom krilu. Mozemo racunati da smo "pridobili" Sanicanina, donekle i Hadziahmetovica koji se pokazao da ima potencijala ali je jucer bio preopterecen.
Nadam se samo da je uvidio da Hodzic nema sta traziti na lijevom krilu. Mozemo racunati da smo "pridobili" Sanicanina, donekle i Hadziahmetovica koji se pokazao da ima potencijala ali je jucer bio preopterecen.
Realno da je neko ponudio bod iz ove dvije utakmice glat bi se prihvatio.
Dusko je odradio momacki posao, vidio ko ne moze, a dobili smo Sanicanina u punom kapacitetu, Cipetica, Hadziahmetovica i Hajradinovica i vidjeli smo da je Asmir bez obzira da sjedi na klupi Milana ili brani u Bournemutu dosta ispod Sehica.
Za Viscu znamo sta u reprezentaciji (ne)moze ali i takav nam je neophodan jer ce nekad i pogoditi.
Takodjer se vidjelo da dok imamo disciplinu u igri da mozemo igrati sa svakim i to je nesto sto moze radovati pred baraz. Ono sto je bilo lose u obje tekme je nedostatak kreacije na sredini terena i tu ce Dusko i saradnici morati nesto mijenjati.
Uz Pjanica, Stevanovica, Demirovica, dvojicu Svedjana ovo ce izgledati jos ozbiljnije i dati nam sirinu u rotaciji.
Bilo je lijepo cuti (ne bas i vidjeti) da se probalo i 4-4-2 u nekom momentu, da postoji plan B.
Ne znam kakav je plan sa gospodinom Bajevicem ali je u ove dvije utakmice imao dosta dobrih stvari i pokazao kako selektor treba da se ponasa.
Sada ih pustiti da se u miru pripreme za Sjeverne Irce i nadam se finale baraza, te da nas obraduju i plasiraju se na EP.
Sto se spiska tice, mislim da Besic, Bicakcic, Civic iskreno nebi trebali biti u rotaciji. Kvrzic ni blizu nekih ozbiljnih kombinacija, Koljic kao treci izbor.
Dusko je odradio momacki posao, vidio ko ne moze, a dobili smo Sanicanina u punom kapacitetu, Cipetica, Hadziahmetovica i Hajradinovica i vidjeli smo da je Asmir bez obzira da sjedi na klupi Milana ili brani u Bournemutu dosta ispod Sehica.
Za Viscu znamo sta u reprezentaciji (ne)moze ali i takav nam je neophodan jer ce nekad i pogoditi.
Takodjer se vidjelo da dok imamo disciplinu u igri da mozemo igrati sa svakim i to je nesto sto moze radovati pred baraz. Ono sto je bilo lose u obje tekme je nedostatak kreacije na sredini terena i tu ce Dusko i saradnici morati nesto mijenjati.
Uz Pjanica, Stevanovica, Demirovica, dvojicu Svedjana ovo ce izgledati jos ozbiljnije i dati nam sirinu u rotaciji.
Bilo je lijepo cuti (ne bas i vidjeti) da se probalo i 4-4-2 u nekom momentu, da postoji plan B.
Ne znam kakav je plan sa gospodinom Bajevicem ali je u ove dvije utakmice imao dosta dobrih stvari i pokazao kako selektor treba da se ponasa.
Sada ih pustiti da se u miru pripreme za Sjeverne Irce i nadam se finale baraza, te da nas obraduju i plasiraju se na EP.
Sto se spiska tice, mislim da Besic, Bicakcic, Civic iskreno nebi trebali biti u rotaciji. Kvrzic ni blizu nekih ozbiljnih kombinacija, Koljic kao treci izbor.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
po 2 tekme lige nacija.Goalgetter je napisao/la: ↑08 sep 2020, 07:47Selektor i strucni stab su odlucili sve karte staviti na baraz i plasman za EURO - sto je i razumljivo. U oktobru i novembru nam uz ove tekme baraza slijedi i po jedna tekma Lige Nacija gdje cemo opet morati izvesti nekolicinu promjena u sastavu u roku od 3-4 dana, slijedi nam dakle slican scenario. Ali selektora sad razapeti jer je probavao nesto u tekmi lige nacija nema smisla. Ko je ocekivao da cemo juce da cemo u onom sastavu uzeti Poljake u skoro top sastavu, tom nema pomoci.
Po cemu je to Asmir ispred Shehe.... Sheha dosad nije imo nijedne greske u repki a Asmir nas je par puta kosto vazni bodova... Sheha je dosada pokazo da je najjaci golman u repki
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, MostarNeretva i 15 gostiju.