BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Filipovic Acimovic i Rustem su uzas bili
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Jest dobro savezu i nikom vise jer sad cemo sve poraze svakako imat u evropi. U Srbiji bosanci,slovenci,hrvati se ne smazraju strancimapaulus je napisao/la:Pa Srbin iz Srbije nije pobogu igrac iz BiH tako i iz Hrvatske , to je dobro i tek ce se vidjeti za par godina jer ce vise domaca djeca igrat nego neki polovnjaci okolozagor1987 je napisao/la:Kakav debil ovaj Acimovic. Ovaj savez je retardiran,skupina nesposobih piljara,cuj smanjili broj stranaca a pri tom srbin i hrvat se smazraji strancima pa to je mrtva diskriminacija majku im klosarsku
Nece ovi dat gol jos 5 sati da igraju u Spartaka svi u odbrani
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa logicno da je hrvat i srbin stranac u Bosni i Hercegovini al mislim na hrvate iz zg Split itd ili srbe iz bg novi sad....zagor1987 je napisao/la:Kakav debil ovaj Acimovic. Ovaj savez je retardiran,skupina nesposobih piljara,cuj smanjili broj stranaca a pri tom srbin i hrvat se smazraji strancima pa to je mrtva diskriminacija majku im klosarsku
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Jarane Belgija je ovo isti uradila prije 15 god i vidi im izvoza igraca i repke al doduse nama fali jos infrastruktura , ja sam uvjek za to da se da nekom dvasetogodisnjaku nasem sansa nego nekom tridesetogodisnjaku iz Srbije Htvatske il bilo odakle , to je pravi put za nase klubobezagor1987 je napisao/la:Jest dobro savezu i nikom vise jer sad cemo sve poraze svakako imat u evropi. U Srbiji bosanci,slovenci,hrvati se ne smazraju strancimapaulus je napisao/la:Pa Srbin iz Srbije nije pobogu igrac iz BiH tako i iz Hrvatske , to je dobro i tek ce se vidjeti za par godina jer ce vise domaca djeca igrat nego neki polovnjaci okolozagor1987 je napisao/la:Kakav debil ovaj Acimovic. Ovaj savez je retardiran,skupina nesposobih piljara,cuj smanjili broj stranaca a pri tom srbin i hrvat se smazraji strancima pa to je mrtva diskriminacija majku im klosarsku
Vazda ista prica, samo Sarajevo i Zeljo mogu proci koje pretkolo, ostalo sve standardno ispada
Trnava me nije impresionirala nicim , trebali su ovo proc
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Nema veze Zrinja boli vas q.rac nek ste vi cestitali krosanima na srebru, bice Evrope i Trnava samo sabura
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa Zrinjski će svakako igrati protiv Vallette...ronaldo99 je napisao/la:Vazda ista prica, samo Sarajevo i Zeljo mogu proci koje pretkolo, ostalo sve standardno ispada
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Filipovic odigrao maestralnu partiju za Trnavu 

Pyro is not a crime !
Filipovic svaki centarsut poslao u aut 

-
- Kontakt:
Čuj ovog idiota savez napravio gresku zbog smanjenja stranaca
Stvarno smo prije imali rezultate u Evropi, Zrinjski nikog nije prošao 20 godina i savez ih eto zayeba ove sezone

Stvarno smo prije imali rezultate u Evropi, Zrinjski nikog nije prošao 20 godina i savez ih eto zayeba ove sezone

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Isti **** kad ce opet ispastBazinga12345 je napisao/la:Pa Zrinjski će svakako igrati protiv Vallette...ronaldo99 je napisao/la:Vazda ista prica, samo Sarajevo i Zeljo mogu proci koje pretkolo, ostalo sve standardno ispada
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
jbg onda to jako dobro krijepaulus je napisao/la:Ja govorim o nizu godina ko je sve igrao na toj strani ne slazem se da nije brz i ima dobar i cross i sut za nase lige jako dobarDenchiNL je napisao/la:ni u snu, krilo koje ne može predriblat protivnika niti ima brzinu, ima dobar šut i to je to, imamo isti tip u haliloviću....paulus je napisao/la:Ovaj Spartak nije nes , ono prosjek ovih donjih liga , a Sarajevo se toliko zajebalo za Todorovica

i kuzmanović i šišić su brži dosta samo oni nemaju ništa drugo...forrest gampovi

da te podsjetim da su Krste i Said bili tad u ekipi kad je on otišao
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Mislim da se Hrvati smatraju dok za Bosance ne znam sigurno. To su uveli i u Srbiji od prosle sezone, znam da one sezone kad je bio Ibanjez u Zvezdi nije se smatrao strancem ali kao sto rekoh, promenili su to pravilo, mislim da se cak svi EXYU igraci smatraju strancima. Meni je to debilno al ajde, tu koristi imaju samo menadzeri, niko vise.zagor1987 je napisao/la:Jest dobro savezu i nikom vise jer sad cemo sve poraze svakako imat u evropi. U Srbiji bosanci,slovenci,hrvati se ne smazraju strancimapaulus je napisao/la:Pa Srbin iz Srbije nije pobogu igrac iz BiH tako i iz Hrvatske , to je dobro i tek ce se vidjeti za par godina jer ce vise domaca djeca igrat nego neki polovnjaci okolozagor1987 je napisao/la:Kakav debil ovaj Acimovic. Ovaj savez je retardiran,skupina nesposobih piljara,cuj smanjili broj stranaca a pri tom srbin i hrvat se smazraji strancima pa to je mrtva diskriminacija majku im klosarsku
Steta sto Zrinjski nije barem 2-1 dobio, zbog koeficijenta ako nista.
U drugom poluvremenu se vidjelo da Zrinjski moze i zato mogu zaliti i za prolazom, al nije da nismo navikli od njih na ovakva ispadanja. Filipovic po meni jedan od glavnih razloga loseg rezultata. Covjek je unistio pun k* izglednih prilika. Nije napravio nista dobro, ne znam zasto je igrao 90 minuta. A i ostali igraci Zrinjskog imaju katastrofalan centarsut. Imali su ih jako puno, a ne znam da li je ijedan bio dobar. Bas lose.
Sad slijede maltezani i ako od njih ispadnu nek rasformiraju klub, ma nek se liga rasformira, ne moze nam prvak ispasti od prvaka Malte.
U drugom poluvremenu se vidjelo da Zrinjski moze i zato mogu zaliti i za prolazom, al nije da nismo navikli od njih na ovakva ispadanja. Filipovic po meni jedan od glavnih razloga loseg rezultata. Covjek je unistio pun k* izglednih prilika. Nije napravio nista dobro, ne znam zasto je igrao 90 minuta. A i ostali igraci Zrinjskog imaju katastrofalan centarsut. Imali su ih jako puno, a ne znam da li je ijedan bio dobar. Bas lose.
Sad slijede maltezani i ako od njih ispadnu nek rasformiraju klub, ma nek se liga rasformira, ne moze nam prvak ispasti od prvaka Malte.
Bravo Zrinja opet ispao.......
Valeta po meni veliki favorit hahaha
Valeta po meni veliki favorit hahaha
Samo treba nasu djecu gurat da igraju,bolje nego ove hrvatske i srpske polovnjake od po 30 kuka... Treba jos smanjit broj stranaca,ne znam cemu kuknjava,sve sto se prodje u Europi moze se proci i sa domacim igracima,sa tim kao biva strancima opet dozivi svaki klub debakl,niko se jos nigdje nije plasirao s tim strancima... Zato bolje gurat djecu iz BiH,mora se pojavit nekad i kvalitet,nismo retardirani,samo smanjit lopovluk u klubovima od trenera do predsjednika klubova...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Bravo Urinjski za borbu. Svaka cast. Steta za izpad. Ali dobar izpad, bilo je i gorih. Jeste da je ovaj losiji od onog od Maribora prosle godine. Ali glavu gore. Jako solidna igra. Ima tu potencijala.
dobre guzove ima Belma
Ma neka stave broj stranaca neogranicen uz da u prvih 11 moraju poceti 2-3 igraca koja su U-21 tako ce mladi dobit sansu
Zadnja izmjena: Jiestifo, dana/u 18 jul 2018, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.