HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Treba imati puno sreće sa ždrijebom,a najgore je ispasti u tom 2. pretkolu. Za očekivato je da će se proći to prvo kolo mada smo se i tu jedno opeki dobro i nadam se nikad više!
Ako se ispadne u 2. pretkolu nema više utakmica,a ako se dođe do 3. onda je atraktivan protivnik,a i osigurano je još par euro utakmica.
Ako se ispadne u 2. pretkolu nema više utakmica,a ako se dođe do 3. onda je atraktivan protivnik,a i osigurano je još par euro utakmica.
Cek da se ubacim sada ce se igrati 4 pretkola tako da vam to drugo pretkolo dodje kao prijasnje prvo pretkolo... 
i tek u cetvrtom imas one bas super atraktvivne protivnike

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Зар је то " у ? ", зар " ' ? УЕФА?miky_hz je napisao/la:Cek da se ubacim sada ce se igrati 4 pretkola tako da vam to drugo pretkolo dodje kao prijasnje prvo pretkolo...
I ko se nad'o ale...
- antipolitikaa
- Kontakt:
Marine igrat ce se 4 pretkola al normalno da ce Zrinjski biti nositelj u 2 sto je ok ako ova ekipa ostane,za ocekivat je realno 3 pretkolo i tu bi se moglo nesto zaraditi a da je imati srece kao sarajevo protiv genka zasto ne i proci u 4 ,ma polako samo nek se Dudelange ne ponovi 

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Liga uefa ima sad 3 pretkola umjesto 2 kolko je imala,a lika prvaka umjesto 3 ima 4,jos ni ja nisam pohvatao kako treba tek sam ova nova pravila za Kup Uefa proucioSova je napisao/la:Зар је то " у ? ", зар " ' ? УЕФА?miky_hz je napisao/la:Cek da se ubacim sada ce se igrati 4 pretkola tako da vam to drugo pretkolo dodje kao prijasnje prvo pretkolo...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma na to sam mislio. Uglavnom, MORAMO proći prvu prepreku (mislim da je to zapravo 2. pretkolo),a dalje šta god dragi Bog da.
- antipolitikaa
- Kontakt:
Mislim da u ligi prvaka prvo pretkolo ce igrati nesto malo timova mozda budu svega 3,4 utakmice a ne kao prije 8,9 duela.
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
A baš sam nedavno pročitao negdje da će prvak BIH startat od drugog kola i to kao autsajder...Ne znam za to da sada imaju 4 kola...Uglavnom znam da su,kada su pravili ovaj sistem,govorili da ga prave radi slabijih ekipa...Za nadati se da Zrinjski može i do toga 4. kola,ako ono postoji...
Vidjećemo...
Vidjećemo...
Joj procedure sa ovim novim pravilima to je cudo mislim da ce igracima a i nama trebat 5 godina da se uhodamo u ovaj novi sistem...
u prvom pretkolu ce biti ekipe iz 6 liga izmedju ostalog i iz crne gore...
Zrinjski ulazi u drugom i kolko vidim da nije nositelj, moze biti da sam se zezno cekam da neko obrazlozi ovo jer ja nikako ne kontam...
To neka natjecanja za prvaka pretkola
pa play off natjecanje za prvake ,pa play off za ostale....fkt ne kontam sto su komplikovali kad je moglo sve jednostavnije 
u prvom pretkolu ce biti ekipe iz 6 liga izmedju ostalog i iz crne gore...
Zrinjski ulazi u drugom i kolko vidim da nije nositelj, moze biti da sam se zezno cekam da neko obrazlozi ovo jer ja nikako ne kontam...

To neka natjecanja za prvaka pretkola

Evo ovako sam ja to skontao,naravno ne mora značiti da je točno:
Prvo kolo preskačemo,
u drugom kolu nismo nositelji,
Ako prođemo 2. kolo,onda šta god bude tj.
ako pobijedimo 3. kolo idemo u kvalifikacije za ligu prvaka
ako izgubimo 3. kolo idemo u kvalifikacije za tu novu Euro ligu.
Prvo kolo preskačemo,
u drugom kolu nismo nositelji,
Ako prođemo 2. kolo,onda šta god bude tj.
ako pobijedimo 3. kolo idemo u kvalifikacije za ligu prvaka
ako izgubimo 3. kolo idemo u kvalifikacije za tu novu Euro ligu.
http://www.uefa.com/competitions/ucl/fo ... 88373.html
$ ове $, " % $ &.
? је $ " ? ? ? $ $ групне фазе, % " ?. ? је % те у $ & не ' " & ? ? ?, - - то " " " савеза $ " па на $.
13. ?
14. &
15. %
16. %
17. &
18. %
19. $
20. "
21. "
22. ?...
http://www.uefa.com/competitions/ucl/fo ... 88260.html
? се $ на "Пут "" (за ") " "Пут / ?".
Стварно " $ ?:
1. " " $ 48. $ 53. ' (& Острва, ?, ?, Црна Гора, $, Сан ")
2. $ 1. $ " " / $ 16. $ 47. ', " ?. & је 32, 17 парова. ", $ 16. $ 34. ' " ? " ? ".
3. 17 $ + " 13, 14, " 15. савеза (?, &, %).
4. 10 $ " & за ? у групну фазу
" у 3. & ? $ у ? за ? УЕФА.
" у 4. & ? $ $ у групе у ? УЕФА.
$, ' $ " " ? у ' "путу", ? је ? $ $ групне фазе... е $, с " $ " ? ' % пуно %, ' овај ' " " % $, јер - " " то ? " ".
$ ове $, " % $ &.
? је $ " ? ? ? $ $ групне фазе, % " ?. ? је % те у $ & не ' " & ? ? ?, - - то " " " савеза $ " па на $.
13. ?
14. &
15. %
16. %
17. &
18. %
19. $
20. "
21. "
22. ?...
Стварно " $ ?:
2. $ 1. $ " " / $ 16. $ 47. ', " ?. & је 32, 17 парова. ", $ 16. $ 34. ' " ? " ? ".
$, ' $ " " ? у ' "путу", ? је ? $ $ групне фазе... е $, с " $ " ? ' % пуно %, ' овај ' " " % $, јер - " " то ? " ".
I ko se nad'o ale...
Sova je napisao/la:http://www.uefa.com/competitions/ucl/fo ... 88373.html
$ ове $, " % $ &.
13. ?
14. &
15. %
16. %
17. &
18. %
19. $
20. "
21. "
22. ?...
Стварно " $ ?:
Ako znaš latinicu zamolio bih te da pišeš njome...Treba mi 19 sati da pročitam šta piše...

Prevodbayer 04 je napisao/la:Sova je napisao/la:http://www.uefa.com/competitions/ucl/fo ... 88373.html
$ ове $, " % $ &.
13. ?
14. &
15. %
16. %
17. &
18. %
19. $
20. "
21. "
22. ?...
Стварно " $ ?:
Ako znaš latinicu zamolio bih te da pišeš njome...Treba mi 19 sati da pročitam šta piše...

Gledam ove jade, i pokušavam da skontam.
Logika je da prvaci slabijih liga lakše dođu do grupne faze, što nije loše. Loše je što te u posljednjem krugu ne može izbaciti kakav Liverpul ili Leverkuzen, već će to biti timovi iz saveza od trinaestog pa na dolje.
13. Belgija
14. Grčka
15. Češka Republika
16. Švicarska
17. Bugarska
18. Norveška
19. Danska
20. Austrija
21. Srbija
22. Izrael ...
Kvalifikacije se dijele na "Put šampiona" (za šampione) i "Put najbolje plasiranih".
Stvarno četiri runde kvalifikacija:
1. prvaci asocijacija od 48. do 53. mjesta (Farski Otoci, Luksemburg, Malta, Crna Gora, Andora, San Marino)
2. pobjednici 1. runde i prvaci zemalja od 16. do 47. mjesta, osim Lihtenštajna. Bosna je 32, 17 parova. Znači, od 16. do 34. mjesta trebale biti povlaštene ekipe.
3. 17 pobjednika + šampioni 13, 14, i 15. saveza (Belgija, Grčka, Češka).
4. 10 pobjednika igra međusobno za ulaz u grupnu fazu
Poraženi u 3. krugu kvalifikacija idu u kvalifikacije za Ligu UEFA.
Poraženi u 4. krugu kvalifikacija idu izravno u skupine u Ligu UEFA.
Dakle, nema predstavnika najjačih europskih liga u ovom "putu", ali je lakše doći do grupne faze ... e sad, s obzirom da bosanski klubovi nemaju nešto puno šanse, nama ovaj izgled i nije nešto zgodan, jer neće biti ni to malo jakih utakmica.
' на ', " ја ' се " "... него $ & ова острва % у &, групе у ", Европа у Еуропу, па " све % %miky_hz je napisao/la: Prevodinace Sova hvala ti da nebi tebe slabo bi ja ovo ukapirao
![]()

I ko se nad'o ale...
Evo tekma se igra u 8 sati,to je čini se znak za tv prenos,sve u svemu Zrinjski mora vratiti poljuljano samopouzdanje i reputaciju,pa gore uzet barem bod.
Nista prijatelju od prenosa vec je receno da je prenos iz Tuzle 

- el-fighter
- Kontakt:
Zrinjski nastavlja pohod na titulu. Polako ali sigurno ulaze u završnicu. Pokazuju da su trenutno najjača momčad u BiH ligi. Samo nastavite tako.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- antipolitikaa
- Kontakt:
Sto je sa malim Sunjicem ?
Igrao je u Modriči,a koliko znam Jović ga je vodio i u I.S.,sada protiv Leotara ga nije bilo.A i Jović je rekao da neće riskirati nego malo po malo.antipolitikaa je napisao/la:Sto je sa malim Sunjicem ?
svi na grbavicu...
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.