bimbosha je napisao/la:Kad bi Cules bio Cules kad bi znao citati.
bimbosha je napisao/la:
I glavno od svega naveo si kao srž svog posta kako su jadni Cholovi momci ispali jer im je neko zabio gol iz ofsajdcine neke valjda na samom kraju utakmice pa jadni nisu vremena imali da uzvrate udarac.
To što ti nisi u stanju shvatiti srž posta govori više o tvojoj inteligenciji nego o mojoj. Također govori manjak argumenata koji nadomještaš vrijeđanjem. Ja kad vrijeđam ljude na forumu, prvo ih ponizim argumentima, kao što sam i tebe, pa tek onda dodam vrijeđanje kao šlag na tortu. Neću ponavljati srž svog posta. Mislim da je shvatio svako osim zatupljenih navijača Madrida, ili kako sam već rekao, prosječnih navijača Madrida
bimbosha je napisao/la:
Clattenburg,a znaju oni bolje od Clattenburga,oni su najpametniji u redovnom izvještaju poslije utakmice koji sudije pišu kaže da je bio penal prije gola.Nisam ja rekao i izmisljao već čovjek koji na osnovu svog nekog znanja ubire pozamašnu svotu novca.
Prvo, pomješao si dvije priče o njemu. Ili jednostavno izmišljaš, ne bi me čudilo. Ko danas provjerava izvore i to. Hehe.
U redovnom izvještaju poslije utakmice nije nigdje sugerisao da je bio penal nad Ramosom već da je trebao svirati ofsajd. Druga priča s kojom si ti to sve pomješao je
https://www.balls.ie/newsnow/mark-clattenburg-2-376166
gdje kaže da mu je drago što je Griezmann promašio penal, jer je sviranjem penala ispravio pogrešku kod prvog gola, ali s obzirom da je odluka za penal bila marginalna, drago mu je što nije odlučila finale.
No razumijem kako s tvojim IQ-om ova priča postaje ono što ti pričaš. Mitomanija na djelu.
bimbosha je napisao/la:
Treće ovo nije ofsajd veliki.
Slažem se nije bio kao Ronaldov protiv Bayerna, ali i dalje nije linijski ofsajd koji se tek tako može ignorisati.
bimbosha je napisao/la:
Primili gol u 7. minuti,a bio je kakav je bio i onda propustili pun klinac šansi da se vrate i preokrenu tekmu..Al ne jadni Atletico ispao golom iz ofsajda.
Zašto Real nije zabio još jedan regularan gol kad je to tako lako u finalu uraditi? Ispade da je početi utakmicu u zaostatku jednog gola u finalu lige prvaka No biggie, kao ajde, dešava se, šta sad da se radi. I baš zato što je sedma minuta je uticalo na utakmicu, s obzirom da svi znamo kako Atletico igra i koliko je Realu trebalo u prvom finalu minuta da im zabiju prvi gol.
Smiješan ispadaš s nekim pokušajima argumentacije, izmišljenih činjenica i slično. Savjetujem ti da umjesto daljnjeg vrijeđanja pročitaš ponovno postove koje sam napisao i provjeriš stvari koje pišeš.
glupane