Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

el-fighter
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la el-fighter » 31 avg 2009, 19:14

Begović će braniti protiv Armenije, to je gotovo sigurno. Supić neema kluba i nije u formi, a Begović brani za Pompey i trenutno je prvi golman. Znači, Begović brani protiv Armenaca i Turaka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2009, 19:15

Minche je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:super je branio danas a to sto nezna nas jezik pravo govori da je od srca bosanac pa kako ga nije stid ne znat maternji jezik
Momak je rekao da nezna perfektno Bosanski,ali maloprije je bio intervju sa njim na tv-u,i momak prica odlicno,cak sta vise puno bolje prica od Bajramovica i Pjanica koje inace jedva razumijem :)
na kojoj tv???????
Na Hayatovom sportu poslije dnevnika,nesto kratko pricao samo na jedno pitanje odgovorio :) imas veceras u 2 reprizu dnevnika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 31 avg 2009, 19:19

imam jednu sliku al nije kvalitetna.. posot mi je mobitel slab.. e ovako begovic ce za sve one kojima se to ne svidja biti u pocetnom sastavu.. imao je par izvrsnih odbrana i pokazao je da ne brani dzaba u najjacoj ligi na svijetu. momak je jako spreman u formi je. imao je super pregled igre i siguran je na golu.. imao je par dobrih izlijetnja.. i sto mi se svidja kod njega ne pegla puno loptu nego je odmah u kontru baca ako ima prilike.. znaci ima osjecaj za igru i veoma je brz za svoju visinu. sve u svemu bolji je od supica za nekoliko klasa..

Sto se tice ostalih igraca pjanic je digao publiku na noge svojih majstorijama.. supicu je zabio takav gol d aja ne bi vise branio da sma na njegovom mjestu :mrgreen: Da spomenem da Misimovica nije bilo na treningu.. Ostali su svi bili tu.. Takodjer da spomenem daa je i dzeko izofiro supica.. izbaco ga je i onda zabio gol.. Spahic kao da nije bio bolestan.. Dosta je trcao.. Et toliko....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 avg 2009, 19:22

adnan_hz je napisao/la:imam jednu sliku al nije kvalitetna.. posot mi je mobitel slab.. e ovako begovic ce za sve one kojima se to ne svidja biti u pocetnom sastavu.. imao je par izvrsnih odbrana i pokazao je da ne brani dzaba u najjacoj ligi na svijetu. momak je jako spreman u formi je. imao je super pregled igre i siguran je na golu.. imao je par dobrih izlijetnja.. i sto mi se svidja kod njega ne pegla puno loptu nego je odmah u kontru baca ako ima prilike.. znaci ima osjecaj za igru i veoma je brz za svoju visinu. sve u svemu bolji je od supica za nekoliko klasa..

Sto se tice ostalih igraca pjanic je digao publiku na noge svojih majstorijama.. supicu je zabio takav gol d aja ne bi vise branio da sma na njegovom mjestu :mrgreen: Da spomenem da Misimovica nije bilo na treningu.. Ostali su svi bili tu.. Takodjer da spomenem daa je i dzeko izofiro supica.. izbaco ga je i onda zabio gol.. Spahic kao da nije bio bolestan.. Dosta je trcao.. Et toliko....

Supica mi nest zao sad ga svi hebu.... :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 31 avg 2009, 19:23

Begovic je sigurno najbolji golman koje BIH ima u ovom trenutku! Je li mu Fifa dozvolila nastup protiv Armenije?
Cak pricaju da je covjek veliki patriota,da ima zelju upoznati svaki kraj ove zemlje... Asmir ima predispozicije da postane vrhunski golman,mlad je i pred njim je buducnost! Samo da naredne utakmice pobjedimo,aBd!

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 31 avg 2009, 19:25

Los mi mobitel a bio je jos daleko dpa ga nisam dobro uslikao.. al vidi se da je to on...

slika

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 31 avg 2009, 19:27

adnan_hz je napisao/la:Los mi mobitel a bio je jos daleko dpa ga nisam dobro uslikao.. al vidi se da je to on...

slika
Jel to Ciro postao crnac tamo pozadi?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 31 avg 2009, 19:28

evo ga

slika

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 31 avg 2009, 19:41

adnan_hz je napisao/la:imam jednu sliku al nije kvalitetna.. posot mi je mobitel slab.. e ovako begovic ce za sve one kojima se to ne svidja biti u pocetnom sastavu.. imao je par izvrsnih odbrana i pokazao je da ne brani dzaba u najjacoj ligi na svijetu. momak je jako spreman u formi je. imao je super pregled igre i siguran je na golu.. imao je par dobrih izlijetnja.. i sto mi se svidja kod njega ne pegla puno loptu nego je odmah u kontru baca ako ima prilike.. znaci ima osjecaj za igru i veoma je brz za svoju visinu. sve u svemu bolji je od supica za nekoliko klasa..

hahahahahaahahahah..joj pa jesam sretan...komalo dijete...sad je begovic svima pokazo da je bolji od supica...takavn nam golman treba...rijesili smo se golmana u narednih 15 godina.
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 31 avg 2009, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

emir_

Post Postao/la emir_ » 31 avg 2009, 19:45

Nadam se da ciro nece staviti prodaju supica iznad interesa repke... suvisno je porediti begovica sa golmanom koji vec sedmicama nema kluba i redom ga odbijaju!!! ASMIR NA GOL!!!!
4-IN-A-ROW

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 31 avg 2009, 19:50

BIHfan je napisao/la:

Supica mi nest zao sad ga svi hebu.... :lol:
Meni ce Supic uvijek ostati .... maskota repke :D

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 31 avg 2009, 19:51

lahko je reci Asmir na gol a jel stigla potvrda FIFE mozda nas klocevi iz FIFE zele zaje.ati pa ne daju dozvolu dok se ne zavrse kvalifikacije ili ove utakmice.....jer sve cine da mi ne odemo dalje od sudaca pa nadalje......
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 31 avg 2009, 19:52

asmire dobro dosao u svoju bih...ljudi moji vidjet cete sad kad asmir bude branio za nasu repku da ce u porcmoltu bit prvi golman...ja prvi put kad sam ga gledo cini mi se protiv sanderledna ma momak me je zadivio...kako samo precizno ispucava loptu..cinimi se imo je tad i asistenciju..svaka cast supicu al ...ASMIR NA GOL PROTIV ARMENIJE..

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 31 avg 2009, 19:54

Željoman je napisao/la:lahko je reci Asmir na gol a jel stigla potvrda FIFE mozda nas klocevi iz FIFE zele zaje.ati pa ne daju dozvolu dok se ne zavrse kvalifikacije ili ove utakmice.....jer sve cine da mi ne odemo dalje od sudaca pa nadalje......
ma daj popusti pocinjemo liciti na srbe.. cijeli svijet je protv nas.. velika zavjera protiv ne mocnog bosanskog naroda...

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 31 avg 2009, 19:55

Ma Nurkovic je najbolji :mrgreen: :P xD
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 31 avg 2009, 19:55

Željoman je napisao/la:lahko je reci Asmir na gol a jel stigla potvrda FIFE mozda nas klocevi iz FIFE zele zaje.ati pa ne daju dozvolu dok se ne zavrse kvalifikacije ili ove utakmice.....jer sve cine da mi ne odemo dalje od sudaca pa nadalje......
pa ja sam cuo da ce fifa do petka dat orginal potvrdu o promjeni drzavljanstva asmira begovica.

emir_

Post Postao/la emir_ » 31 avg 2009, 19:58

sta je izjavio asmir za hayat???

evo jos fotki sa treninga na reprez....cija.net... asmirovih i dzekinih najvise :)
4-IN-A-ROW

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 31 avg 2009, 20:04

evo informacija za one koji su bili skeptici u vezi begovica..ASMIR JE DANAS U POPODNEVNIMA SATIMA OD FIFE DOBIO ZELENO SVIJETLO(DOZVOLU) DA MOZE NASUPATI ZA BOSNU I HERCEGOVINU.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 31 avg 2009, 20:05

Danas(ponedjeljak) FIFA treba saopstiti odluku u vezi Begovica! Ne znam samo kako iz saveza to jos nisu objavili! Oni moraju znati da li je odgovor pozitivan ili ne!.. U svakom slucaju,narednih sati treba ocekivati da se ta odluka saopsti u javnosti!
Begovic je veliki dobitak za BIH,mislim da njegova pozicija na golu nije upitna!

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 31 avg 2009, 20:06

FIFA je dozvolila Begovicu da igra za BiH sad ja cuo na televiziji

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.