Da je to prava ekipa rjesili bi u 90 minuta pa onda imaju i pola sata al kakvi tugaLjumanM95 je napisao/la:alo alo junajtedovci jel vam teško![]()
odbrani minjole sudoperica dva

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Da je to prava ekipa rjesili bi u 90 minuta pa onda imaju i pola sata al kakvi tugaLjumanM95 je napisao/la:alo alo junajtedovci jel vam teško![]()
ma to malo za vas ne bil vam čirevi popucalimuhamed121 je napisao/la:Da je to prava ekipa rjesili bi u 90 minuta pa onda imaju i pola sata al kakvi tugaLjumanM95 je napisao/la:alo alo junajtedovci jel vam teško![]()
![]()
Nikad taman krenuo da odigram na Luzere kad wwin iskljuci haha vrati razgovor sta sam ti reko prije 2,3 sedmice kad smo izgubili 4,5 kvota bila bitno je pogodit nije bitno kogaLjumanM95 je napisao/la:ma to malo za vas ne bil vam čirevi popucalimuhamed121 je napisao/la:Da je to prava ekipa rjesili bi u 90 minuta pa onda imaju i pola sata al kakvi tugaLjumanM95 je napisao/la:alo alo junajtedovci jel vam teško![]()
![]()
![]()
priznaj da ti je bilo krivo kad je sudoperica odbranila onaj penal
![]()
![]()
baci nevertron da se igramooooo
Al haj ti to Ibri objasni hahahaha covjek je kralj foruma jos kaze treba da mu uplacujemo po 10 km svaki dan za parove ibro je kraljjopaa7 je napisao/la:Molio bi da se vise ovakvi "prijedlozi" ne uzimaju o obzir. Cuj najsigurniji par vise golova u 2. pol![]()
Kakve su to gluposti
znači istinaa jee hahahaahah a znao sam svega mi, to je taj stilbambus je napisao/la:ljumane sta mi pises lazne poruke hahah
C.Paul vise,Antony vise, i Durantula viserodrigo87 je napisao/la:hajmo prognozeri veceras za nba nesto predlozite
E ebo te ja odma jedna kv1 hahahaBihac96 je napisao/la:da hornetsi igraju veceras predlozio bi siguricu al jbg ne igrajuphoenix ako sad ne dobiju nece nikad okafor ne igra znaci smith over,jordan over,lopez over
Postujem,postujemLjumanM95 je napisao/la:premier, dojavice, ganjanje velikih kvotica, iznenađenja, fazona znam sve![]()
ko ne zna taj stil nikad neće ni saznat haha
![]()
ajmo našiiiii
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.