kako je ovo zabavno kad se ne kladis a vidis ove kretene da kiksaju sa invalidima

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
muhamed121 je napisao/la:
Nije do mene do Bihaca je kad je covjek pao under Kembu kud ces dalje a da nece ovo ja sam se potrudio da navucem za razliku od tebe koji blefiras tu i kazes nece proci tacno ti treba na ovoj zimi skinut boxerice i bacit na sljivic da plasimo ptice igraj wigginsa i suti![]()
muhamed121 je napisao/la:Nije do mene do Bihaca je kad je covjek pao under Kembu kud ces dalje a da nece ovo ja sam se potrudio da navucem za razliku od tebe koji blefiras tu i kazes nece proci tacno ti treba na ovoj zimi skinut boxerice i bacit na sljivic da plasimo ptice igraj wigginsa i sutiLjumanM95 je napisao/la:od izglednog tiketa na kraju jedna prođe e moj muhamed tarot![]()
ja tuge bog te vidio cccc
![]()
hahahah a nije loša mala, ali 4 levela ispod menemuhamed121 je napisao/la:A kad smo je skidali dobar sam ti bio?eee pa hvala ti prijatelju moj ovo nisam ocekivao od tebe dabogda Bihac dobio 100.000 eura na sistemu a tebi poslo 0,10 da odigras tiket
Udara se po live ko Ljuman po maloj hahahaBihac96 je napisao/la:Al sto je najjace pratimo cojku tiket nit znamo ko je ni sta jeSamo neka se radi o kladari bolesnici su ti
![]()
Opa muha brate sve se nema i za lajva se ima
A sto ne odigrat sad po kvoti 1,66 a imaju mogucnost da daju u produzetkuTorres_9 je napisao/la:Ako dodje liver penali , bit ce kvota 1,85 na oba tima.Imate na bet365,minjole jedino sto zna u svom zivotu je da brani penale
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Eto ti ne kukajbambus je napisao/la:Gledaj ovo niti jedan gol u drugom Benfike hahaahahahahahhahhahah jaooooooooooooo
ahhahahahahahahah svastamuhamed121 je napisao/la:
Eto ti ne kukaj![]()
Eto ti jos jedan hoces jos koji???bambus je napisao/la:ahhahahahahahahah svastamuhamed121 je napisao/la:
Eto ti ne kukaj![]()
dosta je bio onaj prvimuhamed121 je napisao/la:
Eto ti jos jedan hoces jos koji???![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.