moSabodaSlo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Momak, pročitaj i ti šta pametno i korisno.Chinaglia je napisao/la:tuzlak bolan, kakve to referate pises, svaka cast onome ko procita :lol:
tako je mosa BodasloemirzlaTu je napisao/la:Manite se corava posla...hebo vas Fukare i Azmir...
moSabodaSlo
+1 i za ovaj i za onaj post,stranicu nazad.tuzlak1987 je napisao/la:Eto mene samo zanima odgovor na pitanja:
Ako je nekome stalo za klub vise nego ista na svijetu zasto: Nije bilo nikakve inicijative da se opcini i gradonacelniku uputi bar pisana kritika za ovu nastalu situaciju? Zasto u toku sezone kada smo bili na mjestu za Evropu nije bilo nikakvog pritiska sa tribina na te ljude? Zasto niko nije zapamtio obecanje Jasmina u januaru da ce Sloboda EU utakmice igrati u Tuzli?
Direktni krivci prosli neokrznjeno za lazi i obmane, dok je Azmir na svaki propust koji je obicno neka mizerija i bezveze stvar bio pod rafalnom paljbom.
Adnane, ovdje ima ima onih koji su bili samo par puta na Tusnju u pratnji roditelja, Bilino polje ti za vecinu dodje kao odlazak u inostranstvo.....jako malo ljudi ce doci iz Tuzle i kantona.....vecina raje koja dolazi na utakmice radi ili su penzioneri a sutra je radni dan....RZ88Adnan je napisao/la:Jel ima neko da će prekosutra prvi put na lijepo Bilino?
drzi jasmin "tackice xd" mojtuzla075 je napisao/la:Nemogu da razumijem koliko su neki ovde bolesni i ludi zar da vam neko organizuje prevoz da organizujete nerede i pravite probleme.Hej prizovite se pameti Azmir i Jasmin drze Slobodu u zivotu.
ma zaboli ga takipompom je napisao/la:zasto ne bi napravili parolu podrske jasminu imamovicu, jbg idu izbori treba mu pomoci![]()
"JASMINE IMAMOVICU DA LI TE JE SRAMOTA" ovako nesto![]()
ali bi prenijeli svi medijiNjonjoVam je napisao/la:ma zaboli ga takipompom je napisao/la:zasto ne bi napravili parolu podrske jasminu imamovicu, jbg idu izbori treba mu pomoci![]()
"JASMINE IMAMOVICU DA LI TE JE SRAMOTA" ovako nesto![]()
Šteta brate,ja bi volio da vi igrate na Tušnju,ali ovo dobro dođe i nama da pogledamo šta dobro..Žao mi je što nemate organizovan prijevoz ali se nadam da ćete doći navijati.aBd da vi ovo kolo prođete pa ćemo opet zajedno gledati Slobodu,naravno imat će te priliku za organizovanje,mada ste i sada imali (ne vi navijači..)nek vam je lekcija..Lijep pozdrav i jedva čekam da odgledam Džidu i Karića kako deruSkver je napisao/la:Adnane, ovdje ima ima onih koji su bili samo par puta na Tusnju u pratnji roditelja, Bilino polje ti za vecinu dodje kao odlazak u inostranstvo.....jako malo ljudi ce doci iz Tuzle i kantona.....vecina raje koja dolazi na utakmice radi ili su penzioneri a sutra je radni dan....RZ88Adnan je napisao/la:Jel ima neko da će prekosutra prvi put na lijepo Bilino?
Sad se sjeti brate kad si me citirao da sam uzeo kartu za Zapad.SaltCityAttack je napisao/la:Sramota je ono sto rade pojedini..mene je sramota ...idi care uzmi svoje pare od evrope sto se zaradi idi koji ces qurac ovdje..ne znamo se mi nisit sa tim protiskom da si dobar , da te se boje drugi, da ljudi zbog toga sto si jak pocnu da te mrze..jednostavno ne umijemo.. postali smo jako cudni svi bi nesto da traze i da im se mora udovoljit..nekad nismo imali nista ali bukvalno nista pisala nas svaka uprava ....cas momcima iz udruzenja Fukara Emiru bratu i alicnim ljudima ..ali ovo vamo ja zaista vise ne zelim da imam vise ikakve veze..uvjek sam kad god da se sta htijelo uraditi bio spreman se odazvati pomoci finansijski jer grlom i dlanom ne mogu odavdje , ali to bi bilo to od mene do nekog boljeg vremena.....jednostavno razocaran sam prvenstveno organizacijom na tribini ..organizacija u udruzenju je odlicna momci rade trude se nema govora..umjesto sto se lupamo u prsa i gocorimo kako smo samo mi navijaci Slobode, bolje da napravimo kakvu akciju da pomognemo klubu da uradimo tu tribinu kao oni tamo sto ih ne volimo koje cemo vjerovatno spomenut i u evropskoj utakmici cisto da se zadovolji i zenicka publika koja ih takodjer ne voli..
Razocaran sam ljutite se ****, ali ja sam tuzan jer volim tribinu, drugove vise nego ista u zivotu
Pisem sa tel vozom se halalite ako nema tacke, zareza, izostavljeno slovo i td...nego hajmo spustiti tenzije idemo pobjedit za nasu carsiju, nase navijace
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.