Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Antikloc
-
Kontakt:
Zutti je napisao/la: ↑16 maj 2023, 10:55
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑16 maj 2023, 10:50
A ne znam... Ipak je to dijete... Pa i Musemić, kome se ovdje pišu hvalospjevi, sa 7 godina je rekao da navija za Zvezdu, a poslije je postao najbolji strijelac Kluba i neko kaže, najbolji poslijeratni trener Sarajeva. Nije u redu što se radovao, ali malca se moglo drugačije kazniti. Suspenzija, ili ga ne selektirati prilikom izbora tima, na primjer. Ovako, otvara se mogućnost tužbe protiv Kluba na osnovu diskriminacije i neosnovanog tjeranja. Navijanje za drugi klub nije zakonska osnova za tjeranje. Djeci se pristupa pedagoški, a ne sankcijom i prisilom. Mislim da se trebalo drugačije pristupiti, al haj' sad...
Ne znam da se Musemic ikad radovao gol Zvezde protiv Sarajeva. Na kraju krajeva ako se bas Husref spominje ja, a i dosta ljudi takodjer, mu zamjeramo onaj prelazak u Zvezdu. On je tim odlaskom i krenuo syebavat tu sampionsku generaciju, a to je i Pasic kasnije potvrdio kad je rekao da niko otisao ne bi da Husref nije otisao. Plus ni danas Husref nije bas omiljen medju svima.
Sto se malca tice nije problem da navija za kone, nek navija, al kad ga zabiju raduj se u sebi. Nemas potrebe za skakanjem, trcanjem pred jug, provociranjem navijaca Sarajeva i slicno. Stisni saku u dzepu i nema problema
Cuj,Pasic ne bi otisao u Stutgart za ogromne pare onda
Cala i Hadzija u Spaniju isto za velike pare
Zbog Musemica

-
boki86
-
Kontakt:
Zukanovic je napisao/la: ↑16 maj 2023, 12:18
Bochum ne zna hoce igrati 1 ili 2 ligu. oni nece sigurno sada nece slati ponude.
Svejedno, svakako imaju vise para od olimpije, i zweite je premiership za sloveniju
-
Unknown2
-
Kontakt:
Dječak koji je zbog proslave gola izbačen iz Sarajeva ekspresno prešao u Željezničar
Bivši omladinac Fudbalskog kluba Sarajevo (16), koji je izbačen iz Akademije Bordo tima zbog toga što se radovao golu Željezničara na derbiju, ekspresno je pronašao novi angažman i to direktno u redove gradskog rivala, potvrđeno je za portal Klix.ba.
Naime, dječak je već obavio razgovor s direktorom omladinskog pogona FK Željezničar Edinom Ćurićem na kojem je pao dogovor da mladi nogometaš u nastavku karijere brani boje Plavih.
Očekuje se da će se uskoro priključiti treninzima mlađih Željinih kategorija, a u međuvremenu će se završavati tehničke stvari u savezu vezane za službeni prelazak igrača iz jednog u drugi klub.
-
FCUM
-
Kontakt:
Zukanovic je napisao/la: ↑16 maj 2023, 12:23
Dječak koji je zbog proslave gola izbačen iz Sarajeva ekspresno prešao u Željezničar
Bivši omladinac Fudbalskog kluba Sarajevo (16), koji je izbačen iz Akademije Bordo tima zbog toga što se radovao golu Željezničara na derbiju, ekspresno je pronašao novi angažman i to direktno u redove gradskog rivala, potvrđeno je za portal Klix.ba.
Naime, dječak je već obavio razgovor s direktorom omladinskog pogona FK Željezničar Edinom Ćurićem na kojem je pao dogovor da mladi nogometaš u nastavku karijere brani boje Plavih.
Očekuje se da će se uskoro priključiti treninzima mlađih Željinih kategorija, a u međuvremenu će se završavati tehničke stvari u savezu vezane za službeni prelazak igrača iz jednog u drugi klub.

sad ce slika kako ljubi grb
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
BegovicRamiz
-
Kontakt:
Postao/la BegovicRamiz » 16 maj 2023, 12:25
mikimaus je napisao/la: ↑16 maj 2023, 12:21
Zakonom , ustavom , dekretom zabraniti da u nas klub udje bilo ko a da je imao veze sa gurbetima . Nikad nafake neces vidjeti sa tim ljudima . Ko god je pomirisao zrak na sugavici ne dati mu ni da pridje Kosevu . Mrs
moj jaro glavna nam u klubu gurbet samo takav
pali smo mi qurcu za usi kakvo tjeranje i zabrane kakvi bakraci
-
Antikloc
-
Kontakt:
Samo mu pozeliti ne( srecu ) i cao
Nije vrijedan trosenja tastature.
-
boki86
-
Kontakt:
FCUM je napisao/la: ↑16 maj 2023, 12:24

sad ce slika kako ljubi grb
Kad skonta gdje dosao, lupat ce se nogom u guzicu

-
Unknown2
-
Kontakt:
"Neslužbeno, Bochum nudi mnogo više od Olimpije i ovaj njemački klub mogao bi biti nova Varešanovićeva destinacija"
jest ovo ss.ba opet sa foruma uzima.

-
Harakiri79
-
Kontakt:
Postao/la Harakiri79 » 16 maj 2023, 12:33
MortemHz je napisao/la: ↑16 maj 2023, 11:44
"Dječak je prekršio kodeks ponašanja. Svi akademci su upoznati s tim pravilnikom, baš kao što imaju i beneficije što su članovi Akademije. Kodeks se primjenjuje na treninzima, utakmicama i svim drugim događajima u kojima predstavljaju klub. Prekršio je to i isključen je. Objašnjeno je njegovim roditeljima i njemu, a nismo izlazili u javnost s imenom jer je dječak maloljetnik pa smo ga željeli zaštiti", rekli su nam iz FK Sarajevo.
Ako vec iz kluba hoce da budu principijelni i ganjaju te kodekse, onda su trebali kazniti i onog malog sto je dohvacao lopte ispred istoka, koji je u jednom trenutku nesto psovao Jasarevicu i sutnuo mu loptu. Sutra to dijete, ako dodje do 1. tima ce isto tako se ponijeti prema nekom starijem suigracu, treneru i sl.
-
Aduka87
-
Kontakt:
Zukanovic je napisao/la: ↑16 maj 2023, 12:28
"Neslužbeno, Bochum nudi mnogo više od Olimpije i ovaj njemački klub mogao bi biti nova Varešanovićeva destinacija"
Oni su prije objavili nego sto je spomenuto na forumu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
-
tabba77
-
Kontakt:
U potpunosti ispravna odluka da se gurbet izbaci iz kluba. Neko ranije spominje Džeku, ja nikad nisam vidio da je on na neki način slavio pobjede Milana, titulu ili bilo sta vezano za njih. Čovjek ima ugovor sa drugim klubom i mora biti profesionalac. Ovaj slavi gol ko da je za titulu bilo. Sretno i nek propadne zajedno sa Željom.
-
H8Z7
-
Kontakt:
Kod njih sam i pročitao i prenio ovdje
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
Unknown11
-
Kontakt:
Evo, pročitah saopštenje kluba na Klixu. Ako su uradili sve što su naveli, onda je izgon opravdan. Pozdravljam i podržavam takvu odluku.
-
Unknown11
-
Kontakt:
Antikloc je napisao/la: ↑16 maj 2023, 12:14
A ne znam... Ipak je to dijete... Pa i Musemić, kome se ovdje pišu hvalospjevi, sa 7 godina je rekao da navija za Zvezdu, a poslije je postao najbolji strijelac Kluba i neko kaže, najbolji poslijeratni trener Sarajeva. Nije u redu što se radovao, ali malca se moglo drugačije kazniti. Suspenzija, ili ga ne selektirati prilikom izbora tima, na primjer. Ovako, otvara se mogućnost tužbe protiv Kluba na osnovu diskriminacije i neosnovanog tjeranja. Navijanje za drugi klub nije zakonska osnova za tjeranje. Djeci se pristupa pedagoški, a ne sankcijom i prisilom. Mislim da se trebalo drugačije pristupiti, al haj' sad...
Kakvo dijete ?! Stariji maloljetnik,krivicno odgovoran. Ima kodeks kluba,kodeks akademije,potpisan od strane i njega i roditelja. Pravno stvar vrslo cista. Tjerati plavo kopile i pozdraviti mu roditelje !!

Ma jasno. Ali samo da ga ne popushimo zbog procedure.
Uostalom, napisao sam, ako su proveli zakonom propisane radnje, neka su ga istjerali.
-
ElCartel11
-
Kontakt:
Postao/la ElCartel11 » 16 maj 2023, 13:06
Sasvim normalna stvar, da se ga izbaci iz kluba ako se je radovao golu zeljkana. Neka ide tamo i nek slavi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
Anex
-
Kontakt:
Svako protjerivanje gurbeta od našeg kluba je opravdano
-
keli
-
Kontakt:
Da nas nema mediji ne bi imali o kome pisati. Zale se na uslovu za novinare na kosevu umjesto da porade sami na sebi. Mediji crvi nema vecih g.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
JVVVST
-
Kontakt:
Harakiri79 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 12:33
MortemHz je napisao/la: ↑16 maj 2023, 11:44
"Dječak je prekršio kodeks ponašanja. Svi akademci su upoznati s tim pravilnikom, baš kao što imaju i beneficije što su članovi Akademije. Kodeks se primjenjuje na treninzima, utakmicama i svim drugim događajima u kojima predstavljaju klub. Prekršio je to i isključen je. Objašnjeno je njegovim roditeljima i njemu, a nismo izlazili u javnost s imenom jer je dječak maloljetnik pa smo ga željeli zaštiti", rekli su nam iz FK Sarajevo.
Ako vec iz kluba hoce da budu principijelni i ganjaju te kodekse, onda su trebali kazniti i onog malog sto je dohvacao lopte ispred istoka, koji je u jednom trenutku nesto psovao Jasarevicu i sutnuo mu loptu. Sutra to dijete, ako dodje do 1. tima ce isto tako se ponijeti prema nekom starijem suigracu, treneru i sl.
Jasarevic mu nije "stariji suigrac, trener" nego najljuci rival.
moj jedini komentar na ovu temu je NOSI GO.VNA NAPOLJE
sto se prije procistimo od plavih go.vana to bolje. direktorica je trebala poc za njim.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
-
Alii
-
Kontakt:
Aduka87 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 12:36
Oni su prije objavili nego sto je spomenuto na forumu.
Bolje u 1 njemacku eventualno 2 nego u slovensku ligu
-
Zutti
-
Kontakt:
Antikloc je napisao/la: ↑16 maj 2023, 12:22
Zutti je napisao/la: ↑16 maj 2023, 10:55
Ne znam da se Musemic ikad radovao gol Zvezde protiv Sarajeva. Na kraju krajeva ako se bas Husref spominje ja, a i dosta ljudi takodjer, mu zamjeramo onaj prelazak u Zvezdu. On je tim odlaskom i krenuo syebavat tu sampionsku generaciju, a to je i Pasic kasnije potvrdio kad je rekao da niko otisao ne bi da Husref nije otisao. Plus ni danas Husref nije bas omiljen medju svima.
Sto se malca tice nije problem da navija za kone, nek navija, al kad ga zabiju raduj se u sebi. Nemas potrebe za skakanjem, trcanjem pred jug, provociranjem navijaca Sarajeva i slicno. Stisni saku u dzepu i nema problema
Cuj,Pasic ne bi otisao u Stutgart za ogromne pare onda
Cala i Hadzija u Spaniju isto za velike pare
Zbog Musemica
Pricao je Paja javno kako su on i Mirza Kapetanovic molili Husrefa da ne ide u Zvezdu vec da ostanu jos koju godinu zajedno, da probaju jos sta veliko napravit. Ako Paja laze mogao je Husref to demantovat, al posto svi znamo kakav je Husref vjerovatno je i to istina
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.