FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta reci nakon ovoga..prije tri dana 120 teskih minuta i onda hladno u sred BL izdominiras uvjek nezgodnog domacina ciji igraci od 80 minute padaju po terenu od umora. Tacno se vidjelo da smo stali i nismo htjeli biti bezobrazni prema domacinu. Ja se nadam da ce jos par ekipa stasati makar priblizno ovom nivou jer bi nam liga a i klubovi mozda i poceli nesto predstavljati na evropskom nivou.
Svaka cast momci. Sad se spremiti za derbi i nase sportske prijatelje iz mostara. Nadam se kvalitetnoj utakmici i nadam se i mislim da je feja ipak fizicki bolje spremio rodjene da to lici na derbi.
P.S. jos jednom se mame nayebem telekomu i bht kad ovakvu tekmu nisu mogli pustiti.
Svaka cast momci. Sad se spremiti za derbi i nase sportske prijatelje iz mostara. Nadam se kvalitetnoj utakmici i nadam se i mislim da je feja ipak fizicki bolje spremio rodjene da to lici na derbi.
P.S. jos jednom se mame nayebem telekomu i bht kad ovakvu tekmu nisu mogli pustiti.
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 10 avg 2014, 21:09, ukupno mijenjano 2 puta.
samo lagano utakmicu po utakmicu, trebalo bi mozda od saveza traziti da se igra u petak utakmica ne bi bilo lose...
svaka cast momcima, sefu DZENI, svaka cast opet, nemam sta vise od njih da trazim...
svaka cast momcima, sefu DZENI, svaka cast opet, nemam sta vise od njih da trazim...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
To obavezno, sta fali igrat dan ranije, a mnogo bi nam znacilo.BeSha1992 je napisao/la:trebalo bi mozda od saveza traziti da se igra u petak utakmica ne bi bilo lose...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Svaka cast na pobjedi,mene ste prijatno iznenadili,ne znam kakve su ostale ekipe u ovoj kuruz ligi al za nas ste trenutno druga dimenzija.Svojim igracima necu zamjeriti nista jer bolje ne znaju a i ne mogu za platu od 500/600 maraka koaj nije ni redovna.....
Kume mi jos ne vjerujemo koliko smo jaki, ja sam tako mislio poslije haugesunda.. Dobicemo borusijumacahz je napisao/la:Polako ljudi, nije Borac toliko dobra ekipa ove sezone. Inace rapsodija sarajeva, steta za precku i stativu. Dali nam go iz prvog suta u okvir gola, moglo je biti i ubjedljivije. Dzeno, nas Ferguson, strasan trener!!!!

Neznam jeste li gledali golove koje je Atletiko dao Borusiji. Sva tri gola iz prekida i losa odbrana. Sa nasim napadom se mozemo nadati da ih bar namucimo i damo im jedan go.
Protic presiguran i strasno se uklopio u ekipu....
Protic presiguran i strasno se uklopio u ekipu....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
L_blancos je napisao/la:Nikad u zivotu nisam gledao utakmicu nase lige a da ne igra Celik. Danas se nisam pokajao.
Ovo Sarajevo bi moglo dosta donjeti nasem fudbalu, svim srcem uz vas protiv Borusije.
Radovac ce biti igracina.

Znali neko u kolko je snimak na BHT-u ??
Ako budemo ovako igrali meni je zao Veleza
A da ne kazem sta su oni hajvani pisali kad im je krivo sto Zvijezda nije igrala da otkine bod hahah

A da ne kazem sta su oni hajvani pisali kad im je krivo sto Zvijezda nije igrala da otkine bod hahah

23:20 bht1Ajax je napisao/la:Znali neko u kolko je snimak na BHT-u ??
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
na bet365 jos stoji Sarajevo dangerous attack
Hvala prijatelju.Ado76 je napisao/la:23:20 bht1Ajax je napisao/la:Znali neko u kolko je snimak na BHT-u ??
@aS_Roma
Protiv Veleza treba izvesti neku kombinovanu ekipu da se ne razmasemo previse prije Svaba a i da Velez ne dozivi katastrofu.
Ili kad se gleda staviti oznaku 18+Hedg je napisao/la:Ja ne smijem više gledati naše utakmice. Strah me koliko smo jaki.

Svi u napad jedan je Hase!!
Mislim da ce se protiv Veleza igrati prije vikenda da bi bili sto odmorniji za svabe,Ajax je napisao/la:Hvala prijatelju.Ado76 je napisao/la:23:20 bht1Ajax je napisao/la:Znali neko u kolko je snimak na BHT-u ??
@aS_Roma
Protiv Veleza treba izvesti neku kombinovanu ekipu da se ne razmasemo previse prije Svaba a i da Velez ne dozivi katastrofu.
1946
Samo da se neko ne povrijedi do Borussie. A bilo bi odlicno da neko iznenadi Svabe. Naprimjer Krste koji se nije nazabijao dosada i mozda ga podcjene i bas protiv njih da iznenadi. A Bilbija u drugom poluvremena kao dzoker. Biblija je odlican za nase lige. Samo Krste je bolji da se hrva protiv snaznih Njemaca i stvara prostor drugim igracima. A Duljevica se nikako ne smije izbaciti vise iz udarnog tima.Head je napisao/la:
Mislim da ce se protiv Veleza igrati prije vikenda da bi bili sto odmorniji za svabe,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.