FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

samirr
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la samirr » 28 jun 2016, 16:26

aleksandar_veliki je napisao/la:Tema je FK Sloboda i molim vas da se drzimo iste.
Bravo Aco !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2016, 16:27

aleksandar_veliki je napisao/la:Tema je FK Sloboda i molim vas da se drzimo iste.
Pa mora se kada se ne prica onda posljedice mogu biti finansijski zestoke. Ljude sada na svakom koraku treba moliti da se ostave tih gluposti u toku utakmice. Kada smo takav narod ovo o cemu se prica je blisko povezano sa utakmicom i treba ljudima objasniti da idu radi fudbala, a ne radi "c*ifuta".

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 28 jun 2016, 16:30

Tuzlak04 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:. . ima li šta za sezonske oko vremena prodaje . . . .Ili ih boli kuurac koliko će se prodati, . . . . impresioniran sam koliko se naši trude da nas što više odjeebu. Neki bi pod noge donosili, ali ovi . ..

. . . utakmica uskoro počinje a vjerujem da 99 % Tuzlaka nema pojma o tome .Toliko o našim . ..
Nemoj .ba biti toliko negativan....nema potrebe....ljudi obavjestavaju....
. .ili je do mene ili ja i dalje ne vidim neko fleksibilnije vrijeme prodaje sezonaca. Problem mi je kupovina od 10 do 14 h . .

ima i od 16 do 18h osim u cetvrtak na dan utakmice-info od momka iz UG prijatelji
DRŽAVA TUZLA!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 jun 2016, 16:36

Tuzlak sam si sebi odgovorio, najpopularnija taktika i dan danas, zavadi pa vladaj. Barem svi znamo toliko zašto je Amerika prouzrokovala sav ovaj raskol u arapskim zemljama i "privatizovala" ih i ucjenjivala, i dan danas ucjenjuje da se Izrael ostavi na miru. Zna se ko vlada Amerikom. Zato Izrael i raste, i zato ove arapske marionete Amerike ne mogu i ne smiju ništa.
Ne može im mali Bošnjo pomoć, al zar treba okretat glavu od toga, pa zar smo zaboravili da smo prije 20 godina isto prošli, dok oni i ne znaju ni za šta drugo cijeli svoj život.
Neka tebe boli briga za njima, mene itekako zanima.

Zadnje na tu temu, ode u off topic skroz svjestan sam, Aco briši ako hoćeš al imam pravo da iznesem svoje mišljenje.
Uglavnom s mog stajališta ne bi trebalo i ne očekujem od Fukara ništa da urade u vezi toga, kazne jesu ogromne i valja to sve platit AKO se desi nešto, u što sumnjam čisto, ali i da nešto učine, kao i što navijači širom svijeta čine, tome se zna razlog.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 28 jun 2016, 16:37

mogu li ja koristi babinu sezonsku? ili je sezonska na ime
& $ ?

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 jun 2016, 16:42

slika

Zicer !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2016, 16:45

klma1 je napisao/la:mogu li ja koristi babinu sezonsku? ili je sezonska na ime
Mozes ako nije ofirno, npr nisi penzioner niti RVI sigurno sto ce biti naznaceno na sezonskoj. Ako je ona standardna samo stavis na citac kartice na ulazu i prodjes. Jer su nove sezonske napravljenje da se ocitavaju.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 jun 2016, 18:16

Gifron je napisao/la:
Sve pare od TV prava idu nama koliko sam ja upoznat.
Izraelci su vec obezbjedili prenos uzvratnog meca, tu pise da je u 19:45 po njihovom, znaci 18:45 po nasem vremenu uzvrat.
Hoćemo li zaraditi 100 000 eura od prava tv prenosa ?
Ja volim FK Tuzla City

katarakta

Post Postao/la katarakta » 28 jun 2016, 18:18

Smarate više s tim Izraelcima. Okrenite se malo Slobodi i Beitaru. Da razgraničimo palestinska zastava nije zabranjena. Naš Savez je kažnjen zbog zvižduka prilikom intoniranja himne, uzvikivanja ''židovi aufiderzen'', paljenja baklji, gaženja izraelske zastave. Platili smo 18.000 eura i zatvorena je jedna tribina. Utakmicu jedva čekam. Izgleda da samo i zvanično bez Lazevskog i Fatića, dok je Mehmedagić pod velikim upitnikom. Evo i kladionice daju prednost Izraelcima, što i nije tako loše. Kuću na keca
Niko, niko, samo Sloboda

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 28 jun 2016, 18:23

katarakta je napisao/la:Smarate više s tim Izraelcima. Okrenite se malo Slobodi i Beitaru. Da razgraničimo palestinska zastava nije zabranjena. Naš Savez je kažnjen zbog zvižduka prilikom intoniranja himne, uzvikivanja ''židovi aufiderzen'', paljenja baklji, gaženja izraelske zastave. Platili smo 18.000 eura i zatvorena je jedna tribina. Utakmicu jedva čekam. Izgleda da samo i zvanično bez Lazevskog i Fatića, dok je Mehmedagić pod velikim upitnikom. Evo i kladionice daju prednost Izraelcima, što i nije tako loše. Kuću na keca

gdje ti procita da smo zvanicno bez te dvojice, kada juce sekretar dao intervju da je za Lezevskog sve zavrseno a da se za Fatica ceka certifikat iz Malezije, i jos plus sutra do 18:00 se moze prijaviti jos jedan igrac

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2016, 18:26

Zadnji update za igrace je bio danas u 11:40 ali nema Lazevskog i Fatica. Cekat cemo da se pojave na onoj listi ako se ne pojave nemaju pravo nastupa :D

katarakta

Post Postao/la katarakta » 28 jun 2016, 18:29

SARS je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Smarate više s tim Izraelcima. Okrenite se malo Slobodi i Beitaru. Da razgraničimo palestinska zastava nije zabranjena. Naš Savez je kažnjen zbog zvižduka prilikom intoniranja himne, uzvikivanja ''židovi aufiderzen'', paljenja baklji, gaženja izraelske zastave. Platili smo 18.000 eura i zatvorena je jedna tribina. Utakmicu jedva čekam. Izgleda da samo i zvanično bez Lazevskog i Fatića, dok je Mehmedagić pod velikim upitnikom. Evo i kladionice daju prednost Izraelcima, što i nije tako loše. Kuću na keca

gdje ti procita da smo zvanicno bez te dvojice, kada juce sekretar dao intervju da je za Lezevskog sve zavrseno a da se za Fatica ceka certifikat iz Malezije, i jos plus sutra do 18:00 se moze prijaviti jos jedan igrac
– Nismo bez šansi protiv trećeplasirane ekipe izraelske lige, bez obzira na to što ne možemo računati na neke igrače koji nisu dobili radne dozvole (Fatić i Lazevski). Analizirali smo više puta igru Beitara putem videozapisa, igraju čvrsto, ali i mi svoje adute imamo – izjavio je za Fenu Amir Spahić, pomoćnik Husrefa Musemića.

Jedini ako Husref i pomoćnici nisu upućeni
Niko, niko, samo Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jun 2016, 18:37

Sramota je ono sto rade pojedini..mene je sramota ...idi care uzmi svoje pare od evrope sto se zaradi idi koji ces qurac ovdje..ne znamo se mi nisit sa tim protiskom da si dobar , da te se boje drugi, da ljudi zbog toga sto si jak pocnu da te mrze..jednostavno ne umijemo.. postali smo jako cudni svi bi nesto da traze i da im se mora udovoljit..nekad nismo imali nista ali bukvalno nista pisala nas svaka uprava ....cas momcima iz udruzenja Fukara Emiru bratu i alicnim ljudima ..ali ovo vamo ja zaista vise ne zelim da imam vise ikakve veze..uvjek sam kad god da se sta htijelo uraditi bio spreman se odazvati pomoci finansijski jer grlom i dlanom ne mogu odavdje , ali to bi bilo to od mene do nekog boljeg vremena.....jednostavno razocaran sam prvenstveno organizacijom na tribini ..organizacija u udruzenju je odlicna momci rade trude se nema govora..umjesto sto se lupamo u prsa i gocorimo kako smo samo mi navijaci Slobode, bolje da napravimo kakvu akciju da pomognemo klubu da uradimo tu tribinu kao oni tamo sto ih ne volimo koje cemo vjerovatno spomenut i u evropskoj utakmici cisto da se zadovolji i zenicka publika koja ih takodjer ne voli..

Razocaran sam ljutite se ****, ali ja sam tuzan jer volim tribinu, drugove vise nego ista u zivotu

Pisem sa tel vozom se halalite ako nema tacke, zareza, izostavljeno slovo i td...nego hajmo spustiti tenzije idemo pobjedit za nasu carsiju, nase navijace :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 28 jun 2016, 18:52

Dokaz da na ovoj temi ima vise djecurlije i limitiranih ljudi od normalnih je da se zadnje dvije sedmice 5 puta vise prica o Jevrejima i kojekakvim mogicim prebijanjem istih, nego od Slobodi i njenom plasmanu tj. sansama u utakmici koja se igra u cetvrtak. :plac:
A sad adio...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jun 2016, 19:08

pa ti si pozitiva, daj kazi nam malo o tekmi, ohrabri nas :kafa:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 28 jun 2016, 19:16

Fudbaleri Beitara iz Jerusalema su stigli danas u zenički hotel “Zenica”, koji se nalazi u neposrednoj blizini Atletskog stadiona na Kamberovića polju.

Večeras su odradili i prvi trening, dok je neposredni prostor oko hotela i stadiona obezbjeđivao veliki broj pripadnika zeničkog MUP-a.

Za sutra su planirani treninzi igrača oba tima na stadionu Bilino polje, koji će prema UEFA-inim pravilima biti otvoreni za medije prvih 15 minuta.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 28 jun 2016, 19:43

Kao sto gledam, digli se pravo neki. Pocelo se i po FB-u postavljati. :opaopa: :opaopa: :opaopa:
slika
Tema broj 2
Yebo ja onom Guticu sve. Neka on ima izdvojiti iz budzeta TK 3.000 KM za neki turnir u Banovicima, a u Slobodu ni 0.00001 KM, a igramo Europu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2016, 19:50

Ma uredu je sve, mi sa foruma moramo smiriti strasti i da prestanemo blatit :rol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 jun 2016, 20:07

Znaci i zvanicno nema org. Odlaska.
Tuga brate. :cry:
Nista idem sam na jug.
Hoce li jos ko na jug?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 jun 2016, 20:11

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kao sto gledam, digli se pravo neki. Pocelo se i po FB-u postavljati. :opaopa: :opaopa: :opaopa:
slika
Tema broj 2
Yebo ja onom Guticu sve. Neka on ima izdvojiti iz budzeta TK 3.000 KM za neki turnir u Banovicima, a u Slobodu ni 0.00001 KM, a igramo Europu.
I neka mi samo jos neko kaze da nije sve izrezirano.
Yebem im i grupu i obraz.
I neka se zna i ja sam za dabogda otisao Azmir i ugasili se mi klub ne zasluzujemo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: mavi, napapijri1987, Skojevska i 19 gostiju.