FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bparena
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 18:07

Stole iz Bora je napisao/la:
bparena je napisao/la:Ako je to ljubav prema Zelji ond abi ti Frljo (nekadasnja maskota Grbavice) pred rahmetli Dzildom opuco vaspitni samar pred rajom koja je iz Zenice cak i na Kosevo kad je Zeljo odigro samo 4:4 sa Hajdukom i nakon tog rezultata je Rijeka otisla u kup UEFA. Eto dijete ti dade istoriju .... tebi ipak pozdrav......

nadam se da nece biti sramote - a bila bi .........
Srle Frljo?
Pozdrav Stole - Bogu hvala neko ko se sjeca legendi grbavice ... veliki pozdrav iz Zenice ;)

ziv ti bio ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 23 maj 2012, 18:08

Daj ba sta se prepucavate sa imbecilima,svi su klubovi imali 29 kola da rijese svoju sudbinu,sta vas boli briga sta drugi pisu.Zeljo nadam se nece izgubiti ne zbog prica vec da podigne rekordni skor u bodovima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 23 maj 2012, 18:09

Amar čita bukvicu, naši još nisu izašli ovi ih čekaju :lol:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 maj 2012, 18:10

bparena je napisao/la:
bparena je napisao/la:Ako je to ljubav prema Zelji ond abi ti Frljo (nekadasnja maskota Grbavice) pred rahmetli Dzildom opuco vaspitni samar pred rajom koja je iz Zenice cak i na Kosevo kad je Zeljo odigro samo 4:4 sa Hajdukom i nakon tog rezultata je Rijeka otisla u kup UEFA. Eto dijete ti dade istoriju .... tebi ipak pozdrav......

Srle Frljo?
Pozdrav Stole - Bogu hvala neko ko se sjeca legendi grbavice ... veliki pozdrav iz Zenice ;)

ziv ti bio ...
Pozdrav i tebi!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 23 maj 2012, 18:12

bparena je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:LAZES !!! Nemas vise od 20 godina provokatoru dosadni.. Ajde sjasite sa teme, nek' Zeljo izgubi 15:1 boli vas, nama je dupla legla, a Vama ??? Ako ce nam Leotar sljedece sezone dati pobjedu, pa nek' ih i puste... Ali ipak mislim da necemo izgubiti, mada je motiv Leotara u odnosu na Zeljin ko 1000 KM u odnosu na 1 KM... :D
Ako je to ljubav prema Zelji ond abi ti Frljo (nekadasnja maskota Grbavice) pred rahmetli Dzildom opuco vaspitni samar pred rajom koja je iz Zenice cak i na Kosevo kad je Zeljo odigro samo 4:4 sa Hajdukom i nakon tog rezultata je Rijeka otisla u kup UEFA. Eto dijete ti dade istoriju .... tebi ipak pozdrav......

Ja sam siguran da si ti stariji,citam tvoje komentare na Celikovoj temi i vidi se to,ali me bas zato cudi tvoje rezonovanje da bi danasnji poraz Zelje bacio mrlju na sve ovo sto smo postigli.Ti bi bar trebao logicnije da rezonujes,da Zelji nije toliko potrebno da se lomi tamo u Trebinju.Opet igra skoro najjaci sastav,Amar im je sigurno rekao da idu na pobjedu,ali ne moze se svako gostovanje dobiti,pogotovo je tesko naci motiv kod igraca koji su zasluzili adekvatan odmor od silnog pritiska i favoriziranja kroz cijelu sezonu.Pa nikad se niko nije nasao pogodjen kao mi svaki put ,kada trebamo biti favoriti u nekom mecu.Zasto je moguce da Sarajevo tamo izgubi 2-0,da Borac izgubi 3-0,a nemoguce je da mi izgubimo.Pa i Borac i Sarajevo su jace ekipe od Leotara pa su glatko izgubili.A mi koji jesmo najjaci svakako i zasluzeno prosli sva ova kola,sad ispade problem kada poslije vec osvojene titule igraci nece da im noga tamo bude slomljena ili da dozive povredu sada na kraju balade.Ja bi da sam na mjestu igraca odigrao jednu rekreativnu utakmicu cisto da odigram i to posljednje kolo.Ne znam sta ko ima osudjivati nasu komociju sada kada smo prvaci.Cudi me da ti tako razmisljas,iskreno ti ovo kazem.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 18:14

@stole
A smijes li ti ili ja napisati ko je noso onu plavu sirenu desno od semafora u svjetlo plavoj trenerci :D :D :D
Ja ne smijem a nemoj ni ti hehehehhehe. Kad se samo sjetim tih vremena - bilo je fenomenalno.

p.s. Hapa je jos uvijek ziv i jos prodaje one yebene kospice u Zenici :D
Pozdrav legendo i vidimo se nadam se nekada...

@boccaccio
Zaista mi je drago a to ovi danas "navijaci" ne mogu da shvate da volim ako Celik to ne moze - da Zeljo sve lomi pred sobom i da bude jak kao nekada. Meni je svejedno - ja svakako lutam od Pariza, Malte i Madzarske uz repku a i dodzem cesto i u Sarajevo kad su ove evropske tekme. Zbog toga bi volio da nastave s pobjedama...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 maj 2012, 18:18

U Trebinju kasni početak drugog dijela.
Amare pusti ih. :lol: Jao jadna im majka sta im radi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 23 maj 2012, 18:20

Auh mogu samo mislit sta se desava u nasoj svlacionici, primili su dva gola ...Amar popizdio 100%
Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 23 maj 2012, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 18:22

Elegant je napisao/la:
U Trebinju kasni početak drugog dijela.
Amare pusti ih. :lol: Jao jadna im majka sta im radi.

Amar im drži ( lekcije iz pedagoškog i moralnog prevaspitavanja ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 23 maj 2012, 18:23

bparena je napisao/la:@stole
A smijes li ti ili ja napisati ko je noso onu plavu sirenu desno od semafora u svjetlo plavoj trenerci :D :D :D
Ja ne smijem a nemoj ni ti hehehehhehe. Kad se samo sjetim tih vremena - bilo je fenomenalno.

p.s. Hapa je jos uvijek ziv i jos prodaje one yebene kospice u Zenici :D
Pozdrav legendo i vidimo se nadam se nekada...

@boccaccio
Zaista mi je drago a to ovi danas "navijaci" ne mogu da shvate da volim ako Celik to ne moze - da Zeljo sve lomi pred sobom i da bude jak kao nekada. Meni je svejedno - ja svakako lutam od Pariza, Malte i Madzarske uz repku a i dodzem cesto i u Sarajevo kad su ove evropske tekme. Zbog toga bi volio da nastave s pobjedama...
Svi bi mi ovde to voljeli,ali zasto bih osudjivao nesto sto ovi igraci ne zasluzuju nikako.Znaci ima jos do kraja,ali ako izgubimo,izgubili smo i to je to,sta ima veze.Mi smo svoj cilj ispunili,ali budi siguran da u Trebinju igramo posteno i ne pada nikome ovde napamet da mi nekome pustamo u ovom trenutku kada nismo ni ostale pustali.Ali izgubiti se moze,pogotovo kada nema motiva.Usput,znam i ja ko je bio sa sirenom tada :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 maj 2012, 18:30

U Trebinju cirkus :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 23 maj 2012, 18:31

a jbt neće nam valjda leotar oboriti niz :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 18:32

@boccaccio

Kad se sjetim onog .... " hajde ????? sto si se usutio - zavijaj ?????" :D I pocne plava sirena .... :)

p.s. ali sve je to lijepo - igrat ce se fudbal i dalje - nek smo mi zivi i zdravi .... pozz

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 maj 2012, 18:33

bparena je napisao/la:@boccaccio

Kad se sjetim onog .... " hajde ????? sto si se usutio - zavijaj ?????" :D I pocne plava sirena .... :)

p.s. ali sve je to lijepo - igrat ce se fudbal i dalje - nek smo mi zivi i zdravi .... pozz
Zna i @boccaccio sve to, i on je stara raja ... 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 18:43

bparena je napisao/la:@boccaccio

Zna i @boccaccio sve to, i on je stara raja ... 8-)
Zaista volim sto sam vas upoznao - ali bas ne volim sto bas danas izgubiste.... :o

p.s. jos uvijek se nadam ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 maj 2012, 18:44

Adilović sam ispred gomana, ali golman Leotara brani
DRUG NEBI TI PUNCA

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 maj 2012, 18:51

Mi da smo dobili Leotara opet bi bila prica kako je sudija nama siljio. Sta god da uradimo nevalja. :lol:
NO PYRO NO PARTY

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 23 maj 2012, 18:53

Bacili smo mrlju na izuzetnu sezonu i stekli vječnog neprijatelja.

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 23 maj 2012, 18:54

Semper je napisao/la:Bacili smo mrlju na izuzetnu sezonu i stekli vječnog neprijatelja.
Zbog cega majke ti :o :o :o
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 maj 2012, 18:55

Semper je napisao/la:Bacili smo mrlju na izuzetnu sezonu i stekli vječnog neprijatelja.
Prošle sezone Sloboda nama uze titulu ;)
Ko im je kriv kad ih Slavija razbije na proste faktore, sramota bi bilo da je Sloboda ostala u PLBiH.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mamba21, Pablo11, Proximic, Tuce11 i 74 gosta.