FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

njofra
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la njofra » 07 dec 2009, 22:05

eliminator je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Znam da ga mrze navijaci al` jbg dobro bih nam dosao :)
j.ebo ti napadaca koji gol jedino zna da da iz penala
samo taj je bio najbolji strjelac 2 ili 3 sezone uzastopno :?
19TM87 to sam ja

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 07 dec 2009, 22:09

njofra je napisao/la:
eliminator je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Znam da ga mrze navijaci al` jbg dobro bih nam dosao :)
j.ebo ti napadaca koji gol jedino zna da da iz penala
samo taj je bio najbolji strjelac 2 ili 3 sezone uzastopno :?
Jedino sto ima problema sa navijacima
Al realno dobar je,dobro bih se uklopio sa mesanovicem ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 dec 2009, 22:33

Ako jos neko spomene Dragana Dabica u kontekstu Želje letice za BanYork!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Urban

Post Postao/la Urban » 07 dec 2009, 22:34

pa moze nije problem al pod uslovom nek padne na koljena i izvini se navijacima fino i et pa cemo razmislit
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 07 dec 2009, 22:34

bistrikboy je napisao/la:Ako jos neko spomene Dragana Dabica u kontekstu Želje letice za BanYork!
Naravno brate,kakve veze ima on sa nama ;)
THE MANIACS 1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 dec 2009, 22:41

U BiH postoje dva kluba koji su ponosni i koje nije stdi iz koje drzave dolaze, a to su nasi voljeni Zeljeznicar i Velez Mostar. Mislim da bi napravili veliku pogresku kada bi doveli Spalevica koji je vrijedjao ovu zemlju. Svako ima svoje licno misljenje ali sam ja licno protiv. Ima i drugih napadaca koji postizu golove, a zimska stanka je duga nacice Amar osim pravog napadaca, a tu ne treba ni zaboraviti Damira Rovcanina koji ce uz kvalitetne pripreme biti opet onaj stari.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 dec 2009, 22:56

Opet vi u offtopic(ne ti amere)nikom nije nista zabranjeno ali neke ljude stavljati u kontekst Želje je neprihvatljivo!

Znaci tema je Željo i prelazni rok!

Opletite
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 07 dec 2009, 23:04

Znači tema je preazni rok.Uredu, ja mislim da bi nam Spalević veoma dobro došao, mada ga nija ne gotivim, al kada Ćiro može voditi repku, koji je gori od ovog č....., onda može i Spalević u želji igrati, al kada se već i Blatnjak spominjem mislim da bi mnogo, mnogo, mnogo bolje bilo kad bi doveli Blatnjaka umjesto Spalevića.Zamislite Želju na proljeće sa novim igračima Zeba, Pelak, Blatnjak i još jedan štoper ili lijevi bek, pa bili bi stvarno prejaki i naravno onog mutavca Bekrića pustiti :evil:
Strauss Junior

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 08 dec 2009, 00:01

heh svi ste vi zaboravili našu najslabiju kariku.LJUDI POD BR 1 TREBA NAM GOLMAN,pa onda sve ostalo.Šehi pod hitno treba konkurencija na golu.onaj mali Pjanić je samo slovo na papiru,ne sječam se da je ijednom branio
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 08 dec 2009, 00:02

TMovac je napisao/la:heh svi ste vi zaboravili našu najslabiju kariku.LJUDI POD BR 1 TREBA NAM GOLMAN,pa onda sve ostalo.Šehi pod hitno treba konkurencija na golu.onaj mali Pjanić je samo slovo na papiru,ne sječam se da je ijednom branio

Sehic je gotovo cjelu polusezonu igrao pod injekcijama znaci bolove je trpio.
Kad se vrati bit ce bolji ;)
THE MANIACS 1987

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 08 dec 2009, 00:06

TheManiacs je napisao/la:
TMovac je napisao/la:heh svi ste vi zaboravili našu najslabiju kariku.LJUDI POD BR 1 TREBA NAM GOLMAN,pa onda sve ostalo.Šehi pod hitno treba konkurencija na golu.onaj mali Pjanić je samo slovo na papiru,ne sječam se da je ijednom branio

Sehic je gotovo cjelu polusezonu igrao pod injekcijama znaci bolove je trpio.
Kad se vrati bit ce bolji ;)

Bas zato sto je igrao pod injekcijama, treba nam jos jedan kvalitetan golman, na koga se mozemo osloniti...

Jos dugo cemo plakati za Baoticem ;)

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 08 dec 2009, 00:08

amerosm je napisao/la:U BiH postoje dva kluba koji su ponosni i koje nije stdi iz koje drzave dolaze, a to su nasi voljeni Zeljeznicar i Velez Mostar. Mislim da bi napravili veliku pogresku kada bi doveli Spalevica koji je vrijedjao ovu zemlju. Svako ima svoje licno misljenje ali sam ja licno protiv. Ima i drugih napadaca koji postizu golove, a zimska stanka je duga nacice Amar osim pravog napadaca, a tu ne treba ni zaboraviti Damira Rovcanina koji ce uz kvalitetne pripreme biti opet onaj stari.

Ne bi napravili glupost, borili bi se za titulu da dovedemo Spalevica. Covjek zna igrati, zna zabijati golove i to je to... Sve ostale price padaju u vodu...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 08 dec 2009, 00:22

Manijakk je napisao/la:
amerosm je napisao/la:U BiH postoje dva kluba koji su ponosni i koje nije stdi iz koje drzave dolaze, a to su nasi voljeni Zeljeznicar i Velez Mostar. Mislim da bi napravili veliku pogresku kada bi doveli Spalevica koji je vrijedjao ovu zemlju. Svako ima svoje licno misljenje ali sam ja licno protiv. Ima i drugih napadaca koji postizu golove, a zimska stanka je duga nacice Amar osim pravog napadaca, a tu ne treba ni zaboraviti Damira Rovcanina koji ce uz kvalitetne pripreme biti opet onaj stari.

Ne bi napravili glupost, borili bi se za titulu da dovedemo Spalevica. Covjek zna igrati, zna zabijati golove i to je to... Sve ostale price padaju u vodu...

Siguran ?? :roll:
THE MANIACS 1987

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 08 dec 2009, 00:26

Jesam! Spalevic i Zeba bi bili najveca pojacanja ove sezone za nas sigurno!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 08 dec 2009, 00:28

Manijakk je napisao/la:

Siguran ?? :roll:

O Spalevicu kao covjeku ne treba puno pricati jer svi znamo sta je uradio,a ono sto je sigurno kao igrac je dobar od Rovcanina bolji pogotovo na gostovanjima.
AMAR OSIM!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 08 dec 2009, 00:39

Manijakk je napisao/la:Jesam! Spalevic i Zeba bi bili najveca pojacanja ove sezone za nas sigurno!

aa ti si reko samo za spalevica da dovedemo borili bi se za titulu :mrgreen:
THE MANIACS 1987

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 dec 2009, 00:50

Da za Zelju daje 30golova ja cu mu zvizdat...vec sam rekao da se negdje mora crta povuci, a to je spalevic i igraci(ljudi) poput njega...nema veze sa kvalitetom, zasrao je i nek zivi sa tim...ako nam titula (kao sto neko izvali) zavisi od njega onda nam i ne treba ta titula...imamo mi naseg lazara :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 08 dec 2009, 01:00

kosewsko hill je napisao/la:Koliko god volim kad Željo pobjeđuje i pravi dobre rezultate , Spalevića lično ne želim u voljenom klubu gledati i mislim da tako barem 90% navijača misli, da ne bude da je to neko moje naprđivanje :)
ma ja a kad se denis mudrinić prije nego što će doći u ŽELJU pao na koljena i krstio na sjevernoj tribini kad je dao go to ništ :!: dođe kod nas i nikom ništa a osuđujete spalevića :!:

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 08 dec 2009, 01:13

Manijakk je napisao/la:Jesam! Spalevic i Zeba bi bili najveca pojacanja ove sezone za nas sigurno!

aa ti si reko samo za spalevica da dovedemo borili bi se za titulu :mrgreen:
Dobro ne hvataj za svaku rijec :P

Mislim da bi on uz jos 3 DOBRA pojacanja bili dobitna kombinacija, realno bili bi najjaci...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 08 dec 2009, 01:16

Spalević je nacionalista i on ne treba Želji za uspjehe. Bolji mi je Željezničar koji je zadnji na tabeli a da je čist od fašista nego prvi na tabeli sa raznim u... i č...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 28 gostiju.