Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Yucca
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Yucca » 10 mar 2016, 12:55

Sapce je napisao/la:Kakve veze ima je li to on i da li je ili koliko je pismen.
Gluposti.
Normalno je da njemu i slicnom talentima skola nije neki prioritet.
U skolu moraju oni koji nista ne znaju. A oni koji znaju... Koji ce im .... skola

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

POTPIS :D

Kao bitno jeli pismen ili ne :facepalm: sta sve ljudi nece napisati

Eto covjek nepismen zaradio milione a navodno vi psmeni radite za 500 km ako i toliko
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 10 mar 2016, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 mar 2016, 14:39

Nije on zaradio nikakve milion, nego mu je Bog (ili majka priroda za one koji u Boga ne vjeruju) omogucila takve predispozicije da, cak i on, moze napuniti dzepove milionima.

Međutim, kako sada izgleda ni onakve fizicke predispozicije nece biti dovoljne, jer luft u mozgu je ocito preveliki. On ima predispozicije da bude max igrac od 20 mliona po godini, e sad je pitanje da li ce biti taj potencijal ispuniti, kako sad stvari stoje vrlo tesko.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 mar 2016, 14:47

DANTES je napisao/la:malo je reći da nije pismen. ako je ovo stvarno on.
Nurkić je napisao/la:Postao/la vOluMme dana 25 jan 2011, 22:46

Nurkić je napisao/la:
Target znas li ti mozda nekog momka iz Falconsa 95. ili 96. godiste sto je otisao za Lasko takodje,barem je takva prica bila.Znam da igra centra i da je bio na probi preko sina od onog cojka sto ima 90+ godina zaboravi mu sad ime.On je bio dole na Slatini na basketu i gledao tako djecu,znam da je htio voditi jos par ljudi al nisu bili dovoljno dobri,ili nisu htjeli ici

Momak se zove Eldar , jbga zaboravio sam mu prezime mora jos da radi istina je da je vec sada 2,00 metra , a taj koji ga je odveo je Ozren Selesković , dali je ostao cisto sumnjam momak ima visinu i s njim se mora raditi , vidjao sam ga po gradu , tog Eldara , cisto sumnjam da je ostao...

Da taj Eldar Rahmanovic prešao je u Zlatorog sada visok 2.2 cm 95 godište i joj treba da radi a sigurno je doso gde treba da naucii
Đesi Jusufe Nurkiću, šta ima? Za Slovence igraš, aa?

nermin 74 nista se nemoze odlucit ge treba igarti za koju repku a kad pogledas malo bolje samo ja znam koje probleme sam imo sa nasim savezom a slovenci su mi pomogli najvise i jos se nezna gde cu igrat ali nasu u bosni uopste nisu interesa pokazali a slovenija jeste :)
target_ nema nista kotebe pa za slovence igra jos se nezna i za koju repku cu igrat ! a ZLATOROG igram i super mi je ovde dole tih uslova nebi imo 100 % :)
:urnebes:

To je to Mozambik. :thumbup:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 10 mar 2016, 17:01

ako je stvarno on bio pod tim nickom, zakljucak je da ga je zaista harun privolio da odabere nasu repku umjesto slovenije, kad vec prethodna garnitura ksbih ga nije sljivila ni 1%... :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 10 mar 2016, 17:15

Nisam ni sam pretjerano naklonjen Nurkiću, i pisao sam neke postove kontra njega, ali mislim da bi večina trebali malo da ohlade od čovjeka i da ga pusti na miru. Tko nam daje pravo da ocjenjujemo čovjeka i njegov život, sklonosti,privatni život ,ponašanje itd.
Izgleda da nemamo pametnija posla ...

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 mar 2016, 17:28

save je napisao/la:Nisam ni sam pretjerano naklonjen Nurkiću, i pisao sam neke postove kontra njega, ali mislim da bi večina trebali malo da ohlade od čovjeka i da ga pusti na miru. Tko nam daje pravo da ocjenjujemo čovjeka i njegov život, sklonosti,privatni život ,ponašanje itd.
Izgleda da nemamo pametnija posla ...

a nek se pise sve dok nema uvreda,psovki,ali siguran sam da bi vecina ovih koji ga zbog necega napadaju,kritikuju ,sta vec rade,sutra pristalo i rijec ne bi reklo da se desi da se pozove đedovica da igra za nas

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 mar 2016, 17:33

Nije on neki random Salih iz Podlugova pa da ga pustimo na miru.

On je javna licnost, trenutno u konfliktu sa kosarkaskim savezom i neizvjesne reprezentativne buducnosti sa menadzerom sumnjivih namjera i aktivnosti.

Ove nase zvjezde, kako fudbalke tako i kosarkaske, trebalo bi nekad da otvore strane portale i novine pa da vise sa druge drzave rade sa njihovim sportistima. Razapinju ih za najmanju glupost, afera za aferom tek onako bez potrebe. Mi ovdje pricamo o jednoj ozbiljnoj aferi i sukobu koji traje vec vise od godinu dana.

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 11 mar 2016, 00:40

Mozambik je napisao/la:Nije on neki random Salih iz Podlugova pa da ga pustimo na miru.

On je javna licnost, trenutno u konfliktu sa kosarkaskim savezom i neizvjesne reprezentativne buducnosti sa menadzerom sumnjivih namjera i aktivnosti.

Ove nase zvjezde, kako fudbalke tako i kosarkaske, trebalo bi nekad da otvore strane portale i novine pa da vise sa druge drzave rade sa njihovim sportistima. Razapinju ih za najmanju glupost, afera za aferom tek onako bez potrebe. Mi ovdje pricamo o jednoj ozbiljnoj aferi i sukobu koji traje vec vise od godinu dana.
ko to MI ? sta smo to MI ? >
mi smo bolan niko i nista, mi smo goli k'rac i mozemo pricat od sabaha do aksama mislit da to nekog dotice
mozete vi ovdje istresat frustracije psovat covjeku sve po spisku nazivat ga pogrdnim imenima boli njega tuki ba
covjek zgrce milione u ranim dvadesetim a mi ? nemamo marke za kafu
mene bolan stid pricat protiv nekog ko je uspio u zivotu, jer uspjeh ne dolazi bez zrtve i odricanja
mozemo se samo naklonit covjeku i trazit od Boga da i nasa djeca uspiju ako vec mi nismo :salut:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 mar 2016, 01:10

@RealnoGledano možemo reći svaka čast dečko ali to ne znači da nije podložan kritici
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 mar 2016, 01:47

KK_Bosna je napisao/la:ako je stvarno on bio pod tim nickom, zakljucak je da ga je zaista harun privolio da odabere nasu repku umjesto slovenije, kad vec prethodna garnitura ksbih ga nije sljivila ni 1%... :roll:
On je, Aco i Harun su ga doveli to znaš

imal ti igdje kolege iz potpisa, on je od prvog dana govorio da je neviđeni talenat al luda glava i samo je molio boga da ne završi ko Sesar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 11 mar 2016, 04:03

Baja je propjevo,konacno ga ubacio

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 11 mar 2016, 04:11

Juka je bio na perketu.Malone popusi kenjcu .

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 11 mar 2016, 04:12

za 3 minute popuni sve kategorije,2 p,3 reb,2 stl,1 blk,1to :clap:

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 11 mar 2016, 04:16

Juka za 3 minute pokazao vise zivota i vise doprinio timu nego onaj zalizani francuski lipicajner u zadnjih 5 tekmi :puke:

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 11 mar 2016, 09:19

slika
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 mar 2016, 09:46

legenda reala je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:ako je stvarno on bio pod tim nickom, zakljucak je da ga je zaista harun privolio da odabere nasu repku umjesto slovenije, kad vec prethodna garnitura ksbih ga nije sljivila ni 1%... :roll:
On je, Aco i Harun su ga doveli to znaš

imal ti igdje kolege iz potpisa, on je od prvog dana govorio da je neviđeni talenat al luda glava i samo je molio boga da ne završi ko Sesar

Prijavio se na forum da se ponudi nasoj repki...

@dantes

Tesko da je Jokic veci talenat,mislim fino nabija statistiku,ali Centar mora i odbranu igrati.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 mar 2016, 11:55

poslao je meni tada PP u kojem je napisao da mu nikada niko nije bio druga opcija sem BiH i da će on u dogovoru sa menagerom zvati savez, a da sada namjerno provocira jer ga ignoriraju, na žalost ja sam tu PP izbrisao

također selesković je dao intervju u avazu prije nego što su harun i aco otišli kod njega, da je on to ljeto trenirao Omića koji je završio kod slovenaca radi nemara prijašnje garniture saveza, ali da postoji jedan još mlađi talent jusuf nurkić na kojega se treba obratiti pažnja jer je NBA potencijal

tako da možemo reći da je harun pozvao Jusufa u reprezentaciju, ali daleko da je to bilo neko "otimanje" ili "privoljavanje"
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 mar 2016, 12:17

@lumani a još više mora znati dati koš.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 mar 2016, 12:33

DANTES je napisao/la:@lumani a još više mora znati dati koš.

davao je i Pekovic a bio propuh ;) anyways :arrow: moja zelja je da oba igraca budu all star starteri :!:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 mar 2016, 12:39

@lumani i moja i ne kontam kako trener ne vidi tu očitu opciju
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.