Ono što smo vidjeli Šunjića na djelu na ovom SP daje nam nadu i optimizam pred naredne mečeve. A ono što (ni)smo vidjeli od Spahe iskreno zabrinjava me pa ti kako hoćeš.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
+1mirzatele je napisao/la:zato Sunjic ulijeva nevjerovatno povjerenje..Kakav Spahic,prvotimac u jednom od najboljih klubova u njemackoj,ma nema on pojmacalcio je napisao/la:Mi na jesen igramo protiv Lukakua i Bentekea, Spahiceva partija protiv Emenikea mi ne ulijeva bas mnogo povjerenja da ce moci cuvati ovu dvojicu koji su slicni igraci, ako ne i bolji.
Prcić,Vrančić,Arslanagic,Zec i ako je moguce Hrgota,vec sam pisao.Ovi momci odmah za sljedecu utakmicu.donniedarko je napisao/la:drummer je napisao/la:Iskreno mislim da Spaha ukoliko bude igrao u Leveru na nivou prosle sezone nema zime za njegovu igru,ja mislim da ce igrat jos bolje.Ako padne i ne mogne,ispadne iz prve u Leveru to bi bio alarm da se traze druga rjesenja.donniedarko je napisao/la:Drummeru, jel ti iskreno mislis da Spahicu nece opasti nivo igranja u sljedece dvije godine ? I da nece gurati Ibricica ?
Sto se tice Ibricica,nemojte biti smijesni,lik je nebitan,nije uopste ni igrao u Brazilu ni minute(vidis kako taj strasni klan ipak nije bas tako svemoguc).
Puno veci problem su Germanijevci i Hajdukovci,oni si igrali i ako Safet ostane igrat ce opet.
Sto se Ibre tice on vise nece dobiti poziv a ako ga i dobije pa zavrsi na tribinama gdje mu je i mjesto ne vidim problem.
Reko sam vec,imamo jednog ozbiljnog stopera Bicakcica,treba mu jos utakmica i iskustva ali klub i liga u kojima igra govore za njega,imamo i Zuku ako se ustali u Chievu.Šunjić je na pravom putu ali jos daleko od provjerenog igraca.
Ostalo je šaša,ukljucujuci i Vranjesa.Pokazati ce vrijeme za Emira ali skeptican sam. Ibricic i nije toliko nebitan, mnostvo mladih igraca zasluzuje priliku prije njega. Glupo je da nam Prcic okrece ledja zbog cirkusanta. Bespotrebna stvar sa Ibricicem i germanijom ali to sebi nekako zamisljam kao djecije bolesti reprezentacije koja je na putu da postane ozbiljna i profesionalna, da mi bude lakse .
Sigurno, zato ih i Nigerija i Arđentina poderaše, nisu znali gdje udaraju.mirzatele je napisao/la:Protiv Irana bi i Kerla odigrao dobro
Pogledaš aktivnosti na forum u tekućoj godini i sve bude kristalno jasno...aleksandar_veliki je napisao/la:Mislio sam da si ozbiljniji. Spaha i Munja guzni haveri, cak je zbog Munje od strane Spahica bilo i ucjena prema ovom portalu. Ti ustvari nista ne znas, a kontas da sve znas. Ovaj post te razotkrio. Munja i Spaha dva havera ljuta. Navijaci gotive Spahica, umiremdrummer je napisao/la:Spahic,Dzeko i Misimovic imaju odlicne odnose sa predsjednikom Begicem sto smo nebrojeno puta vidjeli.Takodje,velika vecina navijaca koji idu na utakmice gotive Spahica.
Za razliku od njih Susic nema skoro nikakve odnose sa Begicem ni sa vecinom ostalih ljudi u savezu otkad su mu smjenili mentora Munju Usanovica.
E sad,sto je Begic dobar sa Spahicem i ostalim momcima,vjerovatno je i on ucjenjen pa im mora povladjivati-rekli bi hasicevski spineri![]()
Pametnom dosta.
I nece Spahic nikad otici na nacin na koji spineri misle,to je jasno svakome ko iole prati reprezentaciju.On moze samo otici sam a nemoguce je da bude otjeran.
Vremena kad su se nasi najbolji i najzasluzniji igraci tjerali su,na zalost mnogih,davno prosla.
Cudna smo mi sorta,sjecam se kad je Baka iskopao Vidica iz Zrinjskog i momak odigrao par izuzetno dobrih utakmica ali ubrzo nestao,to je onaj problem,trebas kontinuitet dobrih igara da bi bio izgradjen i pouzdan igrac a ne par incidentno dobrih utakmica.mirzatele je napisao/la:Protiv Irana bi i Kerla odigrao dobro,za Nigeriju mu svaka cast,bio je medju nasim najboljim igracima..Ali,porediti Spahica koji je u odigrao bezbroj meceva za repku u kojim je dominirao u odbrani i igraca Zorye je smijesno
Kerla je inace odbrambeni igrac,zaduzen da cuva gol,sto kad igras protiv Irana nije potrebno,ako me razumesSteph je napisao/la:Sigurno, zato ih i Nigerija i Arđentina poderaše, nisu znali gdje udaraju.mirzatele je napisao/la:Protiv Irana bi i Kerla odigrao dobro
ma kakav Sunjic,on je miljama daleko od dobrog stopera i nikad to nece biti..Pravo los,spor,nepouzdan volio bi da grijesimdrummer je napisao/la:Cudna smo mi sorta,sjecam se kad je Baka iskopao Vidica iz Zrinjskog i momak odigrao par izuzetno dobrih utakmica ali ubrzo nestao,to je onaj problem,trebas kontinuitet dobrih igara da bi bio izgradjen i pouzdan igrac a ne par incidentno dobrih utakmica.mirzatele je napisao/la:Protiv Irana bi i Kerla odigrao dobro,za Nigeriju mu svaka cast,bio je medju nasim najboljim igracima..Ali,porediti Spahica koji je u odigrao bezbroj meceva za repku u kojim je dominirao u odbrani i igraca Zorye je smijesno
Šunjic obecava ali daleko je on jos od toga da kazemo,evo dobili smo pravog stopera.
Auuuu koliko si ti jadan covjek.Ti ispominjes nebitnu utakmicu protiv Irana.KAD SMO SPAHICA NAJVISE TREBALA,ON NAS JE IZNEVJERIO.Ti se ocigledno ne mozes pomiriti sa tim.drummer je napisao/la:Ne,vise vi okrecete plocu.Taj isti Spahic je bio bez greske protiv Irana,popravljao je i vadio sve sto je trebalo,da nije igrao ko zna sta bi se desilo.
Ali necete vi to da vidite,isto sto novinari nisu htjeli vidjeti remek djelo Edina Dzeke ali su zato na sva zvona nahvalili gol Avdije Vrsajevica.Vrsajevicev gol je bio hvaljen sto puta vise nego Dzekin.
To je,kad nestane objektivnosti a pocnu neke licne stvari,ko koga voli,ko koga ne voli.
Nema nebitne utakmice kao prvo,pogotovo na svjetskom prvenstvu.BABADZO je napisao/la:Auuuu koliko si ti jadan covjek.Ti ispominjes nebitnu utakmicu protiv Irana.KAD SMO SPAHICA NAJVISE TREBALA,ON NAS JE IZNEVJERIO.Ti se ocigledno ne mozes pomiriti sa tim.drummer je napisao/la:Ne,vise vi okrecete plocu.Taj isti Spahic je bio bez greske protiv Irana,popravljao je i vadio sve sto je trebalo,da nije igrao ko zna sta bi se desilo.
Ali necete vi to da vidite,isto sto novinari nisu htjeli vidjeti remek djelo Edina Dzeke ali su zato na sva zvona nahvalili gol Avdije Vrsajevica.Vrsajevicev gol je bio hvaljen sto puta vise nego Dzekin.
To je,kad nestane objektivnosti a pocnu neke licne stvari,ko koga voli,ko koga ne voli.
Da ostane ko dokaz, nadam se da će na ovo moderatori da reaguju.Cartman je napisao/la:Novinari su uspjeli, naveli su ovce da mrze Spahica. Cestitam im.