NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 dec 2013, 11:05

Ma zaj.ebancija bolan, muskarci k'o muskarci, ljudi izadju vani navecer pa se ''valjaju'' po snijegu iz nikakvog razloga osim zaj.ebancije, zabave, kamoli ovako malo na utakmici kad se svatko pokusava malo zabaviti na svoj nacin, a svatko na to drugacije gleda, ne znam sto ti je to toliko neobicno ili sto ti je ''neperspektivno'' samim time.
Evo ja prvi sam to radio, i opet bi, pa sta, nemam perspektive sa svojom diplomom, stalnim poslom, vlastitim stanom, vozilom na racun toga?
Neke stvari se ne kupuju novcem.
...Život za Široki...

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 02 dec 2013, 13:49

YaSSaL je napisao/la:Da mi je samo znati sta od zivota (mimo vikenda i utakmice) imaju ovi momci, cime se bave, sta rade, kakva im je perspektiva, itd...

Napomena: Ovo nema veze iskljucivo s navijacima Sirokog, rekao bih isto za bilo cije navijace. Koliko sam vidio i na Kosevu protiv Leotara, bilo je par ovakvih navijaca Sarajeva...
Vecina njih je omladina skola-fakultet,to je sigurno.Jednostavno navijac ne moze biti svako.Tebi je mozda draze podrzavati Barcelonu,Real nego svoj lokalni klub.Upravu si.Bolje je sjedit u kuci,kupit grickalice i sok i lagano u toplom domu pratiti utakmicu,dok ovi momci odvajaju od hrane,predju toliki put,snijeg,kisa,sunce ne bitno da bi dosli pratiti voljeni klub.Mimo studenata i skolaraca imas i starijih ljudi koji rade,koji zaradjuju novac a utakmica mu dodje kao opustanje,a i jednostavno to voli.Ne mozes ti preko noci postati navijac. ;) Da je svako navijac,kako se smatra Kosevo bi primalo kao Nou Camp a Pecara kao Gelzekirhen.Dakle mimo utakmica vodis sasvim normalan zivot,izlazis sa djevojkom,ides na posao/skolu/fax i uzivas.

Pozdrav,nisam imao namjeru ikoga uvrijediti.
BHF Bosanska Krajina!

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 02 dec 2013, 14:15

Ma mozda sam i pogresno shvacen, ali hajd, da ne spamamo temu...

Pozdrav

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 dec 2013, 15:06

champions1921 je napisao/la:
Kevin je napisao/la: Nemaju nikakve perspektive.. Idioti bas kao i ovi
slika
kakvi su ovo mongoloidi, Vatikan je medju prvim zemljama koja je priznala nezavinost R BiH. A o Nacistickoj Njemackoj da ne govorim :lol:

Ovi bolidi cak ne znaju ni historiju iz 5. osnovne :oops: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sirokii
Kontakt:

Post Postao/la sirokii » 02 dec 2013, 19:15

Ima li ikakvih naznaka hoce li biti promjena u igrackom kadru... :?:

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 02 dec 2013, 19:30

Zakarić nastavi li ovako dobro igrati mogo bi se vratit u Lokomotivu ,možda čak i pokušat u Dinamu ,ovisi šta će oni mjenjati
Evo @brzi spominje Arezinu iz Zrinjskog koji će dobit slobodne papire (ako vec nije ) ,on mi se cini logična zamjena za Zakarića
Ja bi još jednog desnog beka onaj Blajić je neslan ,stamina ko u želea ,a i ne kuži se s Dinom dobro
Dino je po meni zreo za neku jaču ligu od PL ,sad pitanje je hoće li doći dobra ponuda za njega na zimu ili na ljeto
Ješe meni se cini da je na izlaznim vratima.

sirokii
Kontakt:

Post Postao/la sirokii » 03 dec 2013, 19:36

Cuo sam da jese ide u Rapid iz Beča za velike novce a da nam se vraca Brekalo iz viteza ...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 03 dec 2013, 20:13

Jese u Rapid za velike novce?Cisto sumnjam u to,a Brekala bi volio vidjeti u tandemu sa Spikicem ;)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 03 dec 2013, 21:44

Kevin je napisao/la:slika

8-)
Zašto ne objasnite ljudima da je nama hercegovcima snijeg atrakcija pa je momke malo ponijelo.lako se skinuti na snijegu ali mislim da se na našoj buri ne bi baš ovako junačili :lol: :lol:
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 04 dec 2013, 10:22

Da si slučajno vidio druge fotografije momaka, lako bi skontao da bi Sibir pješice bez problema pregazili ;) :lol: :lol:

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 04 dec 2013, 10:47

8-)
Ovaj mi je desno kralj...frajer nije skino kapuljacu a kamol da se skine do pasa... :lol: pametan.
Amare hvala ti...

sirokii
Kontakt:

Post Postao/la sirokii » 04 dec 2013, 15:18

Android je napisao/la:Jese u Rapid za velike novce?Cisto sumnjam u to,a Brekala bi volio vidjeti u tandemu sa Spikicem ;)
I ja sam posumnjao u to al lik koji je blizak klubu mi to prenio kaze da ce dobit preko 300 000 eura :) i da dolaze dva nova igrača,jos mi kaze da wagner nije igrao u prijedoru jer su nasi saznali da mu je jedan igrac rudara trebao slomiti nogu kaze da ga je platio netko iz vrha od strane muslimanskih klubova...

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 04 dec 2013, 15:32

Zašto Wagner nije igrao u Prijedoru?? Slabo ste se pokazali, vidi se kvalitet ali niste mogli po onome terenu... Da je bilo fino vrijeme kontam da bi nas uzeli onako lagano ;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 04 dec 2013, 15:41

zeljo4life je napisao/la:

8-)
Ovaj mi je desno kralj...frajer nije skino kapuljacu a kamol da se skine do pasa... :lol: pametan.
Pa jedini on izgleda nije napusen i pijan. Covjek hladno posmatra sta budale rade... Moze se ljubav prema klubu iskazati i na normalan nacin.

sirokii
Kontakt:

Post Postao/la sirokii » 04 dec 2013, 16:08

Prijedor je napisao/la:Zašto Wagner nije igrao u Prijedoru?? Slabo ste se pokazali, vidi se kvalitet ali niste mogli po onome terenu... Da je bilo fino vrijeme kontam da bi nas uzeli onako lagano ;)
pa kazem ti da mu jedan vas igrac neznam tko treba slomiti nogu ili nanijeti vecu ozljedu 100% provjerna informacija

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 dec 2013, 16:10

sirokii je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Zašto Wagner nije igrao u Prijedoru?? Slabo ste se pokazali, vidi se kvalitet ali niste mogli po onome terenu... Da je bilo fino vrijeme kontam da bi nas uzeli onako lagano ;)
pa kazem ti da mu jedan vas igrac neznam tko treba slomiti nogu ili nanijeti vecu ozljedu 100% provjerna informacija
pusti te dječije priče.. (iako u bh ne sumnjam ni u što)
nije ga Musa htio stavljat čim su vidjeli kakav je teren..

a navodno ovaj što je skršio Landeku (kad je Musa dobio crveni radi protesta tu) Ačić ili kako li se već zove je bio zadužen da "onesposobi" Wagnera...

baš bi volio vidjeti taj start, Musa kaže da je Madžukićev za taj start mala maca :roll:
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 04 dec 2013, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

sirokii
Kontakt:

Post Postao/la sirokii » 04 dec 2013, 16:10

budimo_realni je napisao/la:

8-)
Pa jedini on izgleda nije napusen i pijan. Covjek hladno posmatra sta budale rade... Moze se ljubav prema klubu iskazati i na normalan nacin.
Ako se tebi ne sviđa ne moras sve komentirati a ako se nekomu skida sta nekog briga nek se ljudi zabavljaju kad nisu mogli gledat normalan nogomet na oranici u Prijedoru

sirokii
Kontakt:

Post Postao/la sirokii » 04 dec 2013, 16:13

Kevin je napisao/la:
sirokii je napisao/la:
pusti te dječije priče.. (iako u bh ne sumnjam ni u što)
nije ga Musa htio stavljat čim su vidjeli kakav je teren..

a navodno ovaj što je skršio Landeku (kad je Musa dobio crveni radi protesta tu) Ačić ili kako li se već zove je bio zadužen da "onesposobi" Wagnera...

baš bi volio vidjeti taj start, Musa kaže da je Madžukićev za taj start mala maca :roll:

Pa eto vidis kako nam je liga jadna i da nas se svi plase jos kad nam dođu sad dva igraca ima da sve ekipe potopimo

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 05 dec 2013, 08:31

budimo_realni je napisao/la:

8-)
A možda je on jedini "pijan i napušen" pa nije mogao a ovi ostali sve sportaši kale se, kakva debilna razmišljanja forumi trpe.

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 05 dec 2013, 23:10

slika
hvala Sirokom i lip pozz iz Viteza!!!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Levin i 10 gostiju.