NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ma zaj.ebancija bolan, muskarci k'o muskarci, ljudi izadju vani navecer pa se ''valjaju'' po snijegu iz nikakvog razloga osim zaj.ebancije, zabave, kamoli ovako malo na utakmici kad se svatko pokusava malo zabaviti na svoj nacin, a svatko na to drugacije gleda, ne znam sto ti je to toliko neobicno ili sto ti je ''neperspektivno'' samim time.
Evo ja prvi sam to radio, i opet bi, pa sta, nemam perspektive sa svojom diplomom, stalnim poslom, vlastitim stanom, vozilom na racun toga?
Neke stvari se ne kupuju novcem.
Evo ja prvi sam to radio, i opet bi, pa sta, nemam perspektive sa svojom diplomom, stalnim poslom, vlastitim stanom, vozilom na racun toga?
Neke stvari se ne kupuju novcem.
...Život za Široki...
Vecina njih je omladina skola-fakultet,to je sigurno.Jednostavno navijac ne moze biti svako.Tebi je mozda draze podrzavati Barcelonu,Real nego svoj lokalni klub.Upravu si.Bolje je sjedit u kuci,kupit grickalice i sok i lagano u toplom domu pratiti utakmicu,dok ovi momci odvajaju od hrane,predju toliki put,snijeg,kisa,sunce ne bitno da bi dosli pratiti voljeni klub.Mimo studenata i skolaraca imas i starijih ljudi koji rade,koji zaradjuju novac a utakmica mu dodje kao opustanje,a i jednostavno to voli.Ne mozes ti preko noci postati navijac.YaSSaL je napisao/la:Da mi je samo znati sta od zivota (mimo vikenda i utakmice) imaju ovi momci, cime se bave, sta rade, kakva im je perspektiva, itd...
Napomena: Ovo nema veze iskljucivo s navijacima Sirokog, rekao bih isto za bilo cije navijace. Koliko sam vidio i na Kosevu protiv Leotara, bilo je par ovakvih navijaca Sarajeva...

Pozdrav,nisam imao namjeru ikoga uvrijediti.
BHF Bosanska Krajina!
Ma mozda sam i pogresno shvacen, ali hajd, da ne spamamo temu...
Pozdrav
Pozdrav
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakvi su ovo mongoloidi, Vatikan je medju prvim zemljama koja je priznala nezavinost R BiH. A o Nacistickoj Njemackoj da ne govorimchampions1921 je napisao/la:Kevin je napisao/la: Nemaju nikakve perspektive.. Idioti bas kao i ovi

Ovi bolidi cak ne znaju ni historiju iz 5. osnovne

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ima li ikakvih naznaka hoce li biti promjena u igrackom kadru... 

-
- Kontakt:
Zakarić nastavi li ovako dobro igrati mogo bi se vratit u Lokomotivu ,možda čak i pokušat u Dinamu ,ovisi šta će oni mjenjati
Evo @brzi spominje Arezinu iz Zrinjskog koji će dobit slobodne papire (ako vec nije ) ,on mi se cini logična zamjena za Zakarića
Ja bi još jednog desnog beka onaj Blajić je neslan ,stamina ko u želea ,a i ne kuži se s Dinom dobro
Dino je po meni zreo za neku jaču ligu od PL ,sad pitanje je hoće li doći dobra ponuda za njega na zimu ili na ljeto
Ješe meni se cini da je na izlaznim vratima.
Evo @brzi spominje Arezinu iz Zrinjskog koji će dobit slobodne papire (ako vec nije ) ,on mi se cini logična zamjena za Zakarića
Ja bi još jednog desnog beka onaj Blajić je neslan ,stamina ko u želea ,a i ne kuži se s Dinom dobro
Dino je po meni zreo za neku jaču ligu od PL ,sad pitanje je hoće li doći dobra ponuda za njega na zimu ili na ljeto
Ješe meni se cini da je na izlaznim vratima.
Cuo sam da jese ide u Rapid iz Beča za velike novce a da nam se vraca Brekalo iz viteza ...
Jese u Rapid za velike novce?Cisto sumnjam u to,a Brekala bi volio vidjeti u tandemu sa Spikicem 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Zašto ne objasnite ljudima da je nama hercegovcima snijeg atrakcija pa je momke malo ponijelo.lako se skinuti na snijegu ali mislim da se na našoj buri ne bi baš ovako junačiliKevin je napisao/la:

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Da si slučajno vidio druge fotografije momaka, lako bi skontao da bi Sibir pješice bez problema pregazili

- zeljo4life
- Kontakt:
Ovaj mi je desno kralj...frajer nije skino kapuljacu a kamol da se skine do pasa...Kevin je napisao/la:

Amare hvala ti...
I ja sam posumnjao u to al lik koji je blizak klubu mi to prenio kaze da ce dobit preko 300 000 euraAndroid je napisao/la:Jese u Rapid za velike novce?Cisto sumnjam u to,a Brekala bi volio vidjeti u tandemu sa Spikicem

Zašto Wagner nije igrao u Prijedoru?? Slabo ste se pokazali, vidi se kvalitet ali niste mogli po onome terenu... Da je bilo fino vrijeme kontam da bi nas uzeli onako lagano 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
- Kontakt:
Pa jedini on izgleda nije napusen i pijan. Covjek hladno posmatra sta budale rade... Moze se ljubav prema klubu iskazati i na normalan nacin.zeljo4life je napisao/la:Ovaj mi je desno kralj...frajer nije skino kapuljacu a kamol da se skine do pasa...Kevin je napisao/la:
pametan.
pa kazem ti da mu jedan vas igrac neznam tko treba slomiti nogu ili nanijeti vecu ozljedu 100% provjerna informacijaPrijedor je napisao/la:Zašto Wagner nije igrao u Prijedoru?? Slabo ste se pokazali, vidi se kvalitet ali niste mogli po onome terenu... Da je bilo fino vrijeme kontam da bi nas uzeli onako lagano
pusti te dječije priče.. (iako u bh ne sumnjam ni u što)sirokii je napisao/la:pa kazem ti da mu jedan vas igrac neznam tko treba slomiti nogu ili nanijeti vecu ozljedu 100% provjerna informacijaPrijedor je napisao/la:Zašto Wagner nije igrao u Prijedoru?? Slabo ste se pokazali, vidi se kvalitet ali niste mogli po onome terenu... Da je bilo fino vrijeme kontam da bi nas uzeli onako lagano
nije ga Musa htio stavljat čim su vidjeli kakav je teren..
a navodno ovaj što je skršio Landeku (kad je Musa dobio crveni radi protesta tu) Ačić ili kako li se već zove je bio zadužen da "onesposobi" Wagnera...
baš bi volio vidjeti taj start, Musa kaže da je Madžukićev za taj start mala maca

Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 04 dec 2013, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ako se tebi ne sviđa ne moras sve komentirati a ako se nekomu skida sta nekog briga nek se ljudi zabavljaju kad nisu mogli gledat normalan nogomet na oranici u Prijedorubudimo_realni je napisao/la:Pa jedini on izgleda nije napusen i pijan. Covjek hladno posmatra sta budale rade... Moze se ljubav prema klubu iskazati i na normalan nacin.zeljo4life je napisao/la:Ovaj mi je desno kralj...frajer nije skino kapuljacu a kamol da se skine do pasa...Kevin je napisao/la:
pametan.
Kevin je napisao/la:pusti te dječije priče.. (iako u bh ne sumnjam ni u što)sirokii je napisao/la:pa kazem ti da mu jedan vas igrac neznam tko treba slomiti nogu ili nanijeti vecu ozljedu 100% provjerna informacijaPrijedor je napisao/la:Zašto Wagner nije igrao u Prijedoru?? Slabo ste se pokazali, vidi se kvalitet ali niste mogli po onome terenu... Da je bilo fino vrijeme kontam da bi nas uzeli onako lagano
nije ga Musa htio stavljat čim su vidjeli kakav je teren..
a navodno ovaj što je skršio Landeku (kad je Musa dobio crveni radi protesta tu) Ačić ili kako li se već zove je bio zadužen da "onesposobi" Wagnera...
baš bi volio vidjeti taj start, Musa kaže da je Madžukićev za taj start mala maca
Pa eto vidis kako nam je liga jadna i da nas se svi plase jos kad nam dođu sad dva igraca ima da sve ekipe potopimo
A možda je on jedini "pijan i napušen" pa nije mogao a ovi ostali sve sportaši kale se, kakva debilna razmišljanja forumi trpe.budimo_realni je napisao/la:Pa jedini on izgleda nije napusen i pijan. Covjek hladno posmatra sta budale rade... Moze se ljubav prema klubu iskazati i na normalan nacin.zeljo4life je napisao/la:Ovaj mi je desno kralj...frajer nije skino kapuljacu a kamol da se skine do pasa...Kevin je napisao/la:
pametan.
-
- Kontakt:

hvala Sirokom i lip pozz iz Viteza!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Levin i 10 gostiju.