Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Stvarno je uživanje ovu večer slušati Svilara, Radočaja, Milićevića, sve boljeg Draškovića, Paunovića, Stefanovića i naravno Milovanovića. Rijetko ko u Evropi ima ovakvu udarnu postavu komentatora

Otkazo sam ove arene zbog komentatora srb. Verzije, lose pravo
Vas dvojica gore ste jedini koje "znam" da tako misle. Ne znam kakve su tebi zamjerke.
Ostali kao i ljudi po yt, totalno suprotno. Ne treba raspravljati o ukusima ali stvarno Arena Srbija ima najjače komentatore i to pogotovo kad se porede sa konkurencijom.
Šolakov plaćeniče prestani praviti antireklamu Areni i narušavati im ugled!!!!!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
SK Hrv ima najjace komentatore, poslije toga svi Arenini i na dubokom dnu SK Srb.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Arena Hrvatska i sk Srbija se bore za samo dno.
sk Hrvatska ima par jakih imena ali ima i živih užasa počevši od boje glasa. Barem nisu mrtvi kao kolege iz Srbije.
Uskoro nam se vraća BHT četvorka i bit će veselo

Arena ima vrhunske komentatore u odnosu na SK, uništili su mi Engleski fudbal svojim gunkanjem u mikrofon.
A stara garda BH komentatora je naučna fantastika za ovu bagru sa regionalnih televizija.
A stara garda BH komentatora je naučna fantastika za ovu bagru sa regionalnih televizija.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Samo dok krenu tekme na BHTu (SP i Repka), pojedinci ce shvatit da su to ubjedljivo najbolji komentatori u ex yu, jedva cekam.
Spaho, Kristic, Suko

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Ima arena hr jednog jako iritantnog, ne mogu se sjetiti kako se zove.
Većinom prenosi HNL i ima goru boju glasa čak i od Sabahudina Vugdalića lično.
Većinom prenosi HNL i ima goru boju glasa čak i od Sabahudina Vugdalića lično.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Samo mi je muka od onog četvrtog što navija za Hrvate. Ne što navija za Hrvate, već što ima odvratan glas i pojma nema.
Ma ja, Anel Dzankovic. Ne svidja se ni meni njegova boja glasa, zato ga nisam spominjaoFinn je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:37Samo mi je muka od onog četvrtog što navija za Hrvate. Ne što navija za Hrvate, već što ima odvratan glas i pojma nema.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Sk2
Komentator ne sponinje edin visca sta god da uradi
Znaci isto kao kad onaj deblil kodri nije htio ime izgovoriti
Eo pratim tekmu znaci visca u sto posto sansi ,lik samo rece i ovo su masili
Dok sve ostale igrace spominje
Komentator ne sponinje edin visca sta god da uradi
Znaci isto kao kad onaj deblil kodri nije htio ime izgovoriti
Eo pratim tekmu znaci visca u sto posto sansi ,lik samo rece i ovo su masili
Dok sve ostale igrace spominje
Loše boje glasa velike većine komentatora,loše studijske emisije (amaterske),srbizacija svega pogotovo odnos prema kosovo ili Bih igračima nekih komentatora.poluvodic je napisao/la: ↑14 apr 2022, 22:19Vas dvojica gore ste jedini koje "znam" da tako misle. Ne znam kakve su tebi zamjerke.
Ostali kao i ljudi po yt, totalno suprotno. Ne treba raspravljati o ukusima ali stvarno Arena Srbija ima najjače komentatore i to pogotovo kad se porede sa konkurencijom.
Lupaju ogroman broj gluposti dok prenose,priprema je vrlo vjerojatno minimalna i onda dođe čovjek i priča za nekog igrača nešto što veze nema.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Realno, vecina ce ga vise pamtiti kao studijskog analiticara nego kao komentatora
Meni je prva asocijacija na njega onaj pocetak Sportkluba i snimke utakmica Uniteda sa MUTV
tad sam znao sa uzitkom pogledati to, pa i one skracene snimke Lige prvaka na Eurosportu a sad se zasitis od svih mogucih prenosa uzivo

Don't believe the hype.
Stvarno ne znam koji komentator je radio tu utakmicu, a da inače radi Tursku ligu. Dragan Čiča kada radi uvijek ga hvali.
Ako znaš koji je komentator napiši nam ovdje.
Edit:
Evo gledam na yt i utakmicu je radio Dragan Čiča. Znali nema šanse da on nije izgovarao ime Edin Višća. Jedino ako nisi gledao na SK Hr.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.